Mick 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 Nism gledal od krepkega vodstva Turkov do sedaj......ka te blo, Nemci vodijo 10 pik Da se nem v jezik vgrizno Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Na Nemce smo dobili... tole bo pa pestro.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na Nemce smo dobili... tole bo pa pestro......če smo jih pred 60-imi leti "zmahal" , jih bomo pa še sedaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>..če smo jih pred 60-imi leti "zmahal" , jih bomo pa še sedaj!Heheheh Enja, ne vem, če o istih stvareh piševa..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 o košarki...in o zmagi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>o košarki...in o zmagi Aha potem pa ja..Pismu kaj ma Manca fajno obleko, sam ... včasih ga pa pihne, kljub dobri obleki... se mi zdi , da Gustinčič je kle še vedno car...Mal sem mim TV mam pržgan... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha potem pa ja..Pismu kaj ma Manca fajno obleko, sam ... včasih ga pa pihne, kljub dobri obleki... se mi zdi , da Gustinčič je kle še vedno car...Mal sem mim TV mam pržgan...To prav gotovo ni kakšno zlobno mišljenje, kajne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>To prav gotovo ni kakšno zlobno mišljenje, kajne?Zlobno? misliš moje? ne ni zlobno men je ušeč obleka rumena prelivajoča se... prav paše ji... kle se ne hecam,... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zlobno? misliš moje? ne ni zlobno men je ušeč obleka rumena prelivajoča se... prav paše ji... kle se ne hecam,...Ja sončnice znajo bit krasne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 Vau, dobri smo. Francozi dohiteli in prehiteli jugose...... No ja, mal bi blo čudn npr. v polfinalu mi, jugosi, hrvati pa grki......balkaniada. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Zdaj bo pa cela juga za Slovence navijala, ko so SCG izpadli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Pismu zdej šele vidm v kaki močni skupini smo špilali, in Francozi in Grki so šli naprej..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 Cvičkar Ja, valjda, ne...... Ebor Ma jaki smo, jaki, sam psiha me mal skrbi, takšne tekme kot je npr. bila danes med francozi in jugosi vedno zlo zlo težk dobivamo......torej treba rasturit, zmagat za varnih 10 pik pa mirna juga... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja sončnice znajo bit krasne Sončnice so najlepše... no vsaj meni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja, jebi ga, k pa se publika sam "srbija, srbija" dere.......te pa so črnogorci nehali špilat, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cvičkar Ja, valjda, ne...... Ebor Ma jaki smo, jaki, sam psiha me mal skrbi, takšne tekme kot je npr. bila danes med francozi in jugosi vedno zlo zlo težk dobivamo......torej treba rasturit, zmagat za varnih 10 pik pa mirna juga... Hja prav velike psihične stabilnosti nobena ekipa ni pokazala.. mislim, da na tem področju imamo vseeno prednost pred vsem (ne pozabi na gledalce).... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja, jebi ga, k pa se publika sam "srbija, srbija" dere.......te pa so črnogorci nehali špilat, ne Hehehe ja problem je k so črnogorci v večini, hehheheeh-... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 pa saj so vsi, je bil oni seznamcek, gledam, sami cg priimki! mah, sem razocarana v bistvu... preolako so vzel, zgleda, al kaj.... :|||pa ful zgreshil metov! :xx!: pa se zal mi jih je... pri njih prvenstvo, zdaj pa izvis...sam - bodo pa tolk rajs za slovence navijal! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa saj so vsi, je bil oni seznamcek, gloedam, sami cg priimki! mah, sem razocarana v bistvu... preolako so vzel, zgleda, al kaj.... :|||pa ful zgreshil metov! :xx!: pa se zal mi jih je... pri nji prvenstvo, zdaj pa izvis...sam - bodo pa tolk rajs za slovence navijal! saj sem reku, da bo cela srbija za Janeze navijala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja prav velike psihične stabilnosti nobena ekipa ni pokazala.. mislim, da na tem področju imamo vseeno prednost pred vsem (ne pozabi na gledalce).... Hm, ja, sam gledalci so lahko velik plus ali pa minus (povečan pritisk). Mah, na ziher ne, nemce treba sesut......čist tko ne bo šlo, seveda, upam, da nam Novitzki s fauli nad njim prehitro ne zdesetka ekipe. Nemčija je sicer brez njega prilično povprečna ekipa, velik slabša od nas. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, ja, sam gledalci so lahko velik plus ali pa minus (povečan pritisk). Mah, na ziher ne, nemce treba sesut......čist tko ne bo šlo, seveda, upam, da nam Novitzki s fauli nad njim prehitro ne zdesetka ekipe. Nemčija je sicer brez njega prilično povprečna ekipa, velik slabša od nas. Mah kaj pa vem, vseh osem ekip je dobrih, vsak lahko prenaga vsakogar, odvisno je samo od dne... sej ste videl Francoze, Parker do zdaj ni pokazal nič.. danes pa... Nowitzki prvi polčas danes, neka bleda igra... drugi polčas, kar je hotu je naredu..... to je tko, k se ti odpre, lahko zavezanih oči mečeš, pa boš vse zadel, k ti ne gre pa se trudiš in trudiš... pa enostavno ne gre.... tak je pač šport... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nevednica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Hudo Nekaj najlepsega....nasi znajo koncno izpeljati tekmo kot je treba: drzijo ritem tekme in na koncu obvladajo sceno.Cisto sem spet navdusena nad kosarko-spet zacela gledat kosarko ze drzim zogo v rokah Navijaci so pa itak full pomembni-so kot slikarjem muza... tudi nasi igralci so naredili show za gledalce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah kaj pa vem, vseh osem ekip je dobrih, vsak lahko prenaga vsakogar, odvisno je samo od dne... sej ste videl Francoze, Parker do zdaj ni pokazal nič.. danes pa... Nowitzki prvi polčas danes, neka bleda igra... drugi polčas, kar je hotu je naredu..... to je tko, k se ti odpre, lahko zavezanih oči mečeš, pa boš vse zadel, k ti ne gre pa se trudiš in trudiš... pa enostavno ne gre.... tak je pač šport... Sam naša ekipa ni sam npr. Bećirovič, Nesterovič al kterkol posameznik že, so ekipa ........slaba dnevna forma igralca al celo dveh ne spremeni skor nič. Pri Nemcih npr. ziher ni tko... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nevednica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 totalno strinjam Mick....soliranje je cool ce si Jordan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.