Ruby72 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Piši kući: propalo! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Lažje je, če ti po dobri igri in borbi izgubiš, tole danes pa ni bilo tako, brez košev in obrambe ni uspeha, za jutri pa vse dobro, pozabimo za nocoj, jutri je nov dan.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2005 Avtor Prijavi Deli 23. september 2005 Mah. Sami smo se premagali. Mislim, silili so pod košem na koš, ko tak ni šlo mim visokih nemcev, beki čist out, prosti slabo, skok slabo, šut zanič, obramba (proti temu kakšno znajo igrat) zanič.......danes bi nas s tako igro premagala vsak srednje dobra ekipa...... Nič, treba se pobrat, jutri se igra še ful pomembna tekma, za 6 mesto, ki vodi na SP, to ni kar tko.......5 ali 6 mesto bi še vedno bil velik uspeh, sploh glede na dosedanja prvenstva. Pa glede na pomen zmage motivacije ne bi smelo manjkat, pa pokazat, da smo ipak dobri, oprati si čast. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 mah, 2. cetrtina je bla spica, pol se je pa prav vidlo, kako jim je dol padalo....pa zmedli so se prevec, nemci pa so ubodli totalno dobro strategijo, ob tem, da so skulirani, prakticno niso zgresili prostih metov... trojk ful pa taksno...grozno no... zalostno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 ...jah mislim, da bi pa danes Udrih se kako prav prisel... enga liderja bi rabl... tole je bil orkester brez dirigenta... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Razočarana sem............. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 ...kako je lahko ekipa s tolkimi biki tko nestabilna... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Razočaranje? Seveda. Je pač tako. Nemci so nam kljub vsemu dali lekcijo - iz ekipne igre. NISMO onemogočili ostalih. Dobri: Lorbek, Pipan (vse je naredil prav, menjave, minute odmora, celo tehnična ob ravno pravem času; le do črvičkov v glavah igralcev ni mogel) in - Vilfan. Ostali na žalost pod običajnim nivojem. Ampak tudi to je šport. Nestabilni? Kaj bi šele lahko rekel za superzvezdnike Jugoslovane? Pa Litvance, ki so ostali celo pri 47 pikah? Nestabilnost je širok pojem. Žal nismo nadaljevali s svojo igro. Komentar? Vilfan je povedal vse. Ničesar ni izpustil. Jutri? Malo boste padli po meni, ampak jaz vedno gledam sistem. Naš je danes padel. Čisto. Smo se Slovenci sposobni pobrati? Naša samouničevalna narava je usmerjena v načelo "Če gre k vragu, naj gre k vragu vse!" Osvojili bomo torej osmo mesto. Brez zamere. In vsi seveda padli po naših. Kar je brez veze. Tudi osmo mesto je več kot vse doslej. Pred Rusi, pred Jugoslovani pa še kom. Če jutri zmagamo, ne glede na to, kdo bo nasprotnik, je treba Pipanu postaviti spomenik. Ne zato, ker je dober trener, ker je lep, ker je ... zato, ker zna delati čudeže. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 ...stevilo dosezenih pik nikakor ni samo merilo ucinkovisti ekipe... ampak tudi oz. predvsem merilo kakovosti obrambe nasprotnika...47 litvanskih pik... bi reku da so francozi velik boljso obrambo igral kot danes nemci... tko da tole ni lih merodajno pri ocenjevanju stabilnosti ekip... misli sem na stabilnost igre med tekmo in ne med tekmami.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Razočaranje? Seveda. Je pač tako. Nemci so nam kljub vsemu dali lekcijo - iz ekipne igre. NISMO onemogočili ostalih. ...saj, tole... nisem vedela, ali naj sploh kaj komentiram ali ne, ker zaradi spleta okoliščin nisem gledala nobene tekme naših... ampak prav danes dopoldne (hehe, stara ti zdej kar nakladej, k je vse jasn ) sem v eni debati rekla približno takole: halooo, pa kwa se ti grejo... Nowitzky gor, Nowitzky dol, pa vse lepo javno po medijih :xx!: ... bemu, treba je ustaviti ekipo, če hočjo zmagat, on naj pa da svojih 40 al kolk pik... kljub temu sem imela za tekmo dosti dober občutek, čeprav z malo rezerve Nocoj sem po porazu tudi rekla, da do konca prvenstva ne bodo več zmagali tekme... pa da vidimo Mogoče je vseeno dobro, da so naslednji nasprotnik Hrvati, ki se po porazu s Španci čutijo oškodovane, a jim zna prav tako 'pasti dol'... tole zna biti zanimiv dvoboj za neposredno uvrstitev na SP Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Škoda Nisem imela živcev gledat tekme, pa sem prihajala sem gor gledat komentarje... Po moje škoda za prekinitev, takrat so bili tako noter, da niso imeli časa za razmišljanje, zdaj pa so bili pod pritiskom uspeha... za danes Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Našo tekmo sem že pokomentiral zgoraj, upam, da bo danes kontra podoba, oziroma lastna prava podoba ob 15:30. Sem pa še gledal zadnjo tekmo sinoči med Španijo in Hrvaško, katero so dobili prvi, zato so drugi naši današnji nasprotniki. Osebno mislim, da so jim zmago zmagovalcem podarili sodniki, ker tako neenakomernega sodniškega kriterija pa še nisem zasledil, pa ne more ena ekipa ob enakopravnem boju meti čez 30 osebnih napak več, kot je bilo sinoči, pa nisem za nobenega navijal. To je pa bilo res le preveč očigledno, hrvaški komentator je to ocenil kot krajo desetletja, kar ne vem statistično, ampak dobri sodniki so ja nevidni, tule na tem EP so pa bolj pomembni od idealne petorke, kar gre na škodo vsesplošne košarke. To je bil moj osebni pogled na drugo tekmo, na prvi smo si pa sami krivi za poraz, kar pa še ne pomeni, da nismo veliko dosegli, smo, več kot doslej. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Komentar? Vilfan je povedal vse. Ničesar ni izpustil. dober je Vilfan, super komentator je postal. tud Pipan mi je vsec (bolj kot katanec, ker ni tolk custven in nima takih problemov z egom). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Hrvaško tekmo sem gledal na HTV v drugem polčasu in podaljšku. Komentatorja sta jo res imenovala za krajo in to je tudi bila. Saj za nas je bolje, da igramo zdaj s Hrvati, ki so ostali brez Kasuma in Planinića baje, res pa je, da je bil NAČIN prava katastrofa. Pustimo vnemar morebitno pristranost komentatorjev, že število osebnih napak je bilo nenavadno, kriterij pri dosojanju napak (gibanje branilcev, na primer) pa je bil neverjeten. In da neka ekipa v petih minutah podaljška doseže rezultat 27:12, je tudi neverjetno. Zadnjo minuto sploh niso več igrali, samo še stali. Navarro se je še veselil zadnjega koša z osmih metrov, potem mu je pa smeh hitro zamrl, ko je videl, v čem sodeluje. Če bi Hrvati imeli vse igralce in če bi bili deležni vsaj približno fer sojenja, bi izpadli Španci, s tem pa vsi štirje zmagovalci skupin. Naši? Ali smo se sposobni pobrati, to je vprašanje. Da so Hrvati bolj ranjeni kot mi in da imamo štiri ure več "počitka", naj ne zavede. Štiridnevna pavza nam ni koristila, ne telesu ne glavam. Vse dobro! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2005 Avtor Prijavi Deli 24. september 2005 Hm....sem pogledal zarad "besnenja" hrvatskega komentatorja še posnetek zaključka tekme na SLO 2. Ob nepoznavanju statističnih podatkov glede faulov, se mi je zdel da so hrvati tekmo zapravili sami, to nekak mislim še sedaj. Pred podaljški so imeli tekmo v rokah, jo zapravili, ko se je tekma v podaljšku lomila, so po moje sodniki napačno dosodili le en faul v napadu, vse ostalo v mejah normale. Tist kaj se je pa dogajalo zadnjo minuto pa ni imelo več vpliv na tekmo, tehnične itd. , španci so imeli zmago v rokah, padale so trojke, pokazali so (tudi našim) kako se mečejo prosti....itd. No, razmerje v faulih pa je res najmanj čudno..... Tudi brez Kasuma in Planinića so Hrvati danes za nas premočni. Če pa naši zaigrajo kot so do četrtfinala.....Hrvati nimajo šans. No, pa da vidimo kak danes planeti za naše stojijo......hehe Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Tale tekma danes bo pomoje zelo zelo zanimiva,tekme s temi nasimi sosedi, pa ni vazn kater sport,ko se vedno nekaj posebnega... Ni ga dans kater ne bo skripal z zobmi se med to tekmo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2005 Avtor Prijavi Deli 24. september 2005 Berem Vilfana in ni kaj dodati......Nemci so drugorazredna ekipa, brez Nowitzkega že kar tretjerazredna, premagali smo se sami. Vilfan trdi, da če bi igrali še 3 tekme bi jih vse tri premagali, s čimer se strinjam......razen, če le-te ne bi odločale o uvrstitvi v polfinale . Psiha je bila vedno problem slo koš ekipe, sedaj pa se je le ponovilo, škoda, saj je Pipan sicer vse v redu splaniral, pripravil. Seveda je škoda, ker take prilike nikoli več ne bo.....običajno najmočnejše ekipe (SČG, Hrvatska, Rusija, Litva, Turčija pa še kdo) so iz takšnih in drugačnih razlogov izpadle, pot na vrh je bila odprta, zlo resni oviri "le" Francija in Grčija, vendar premagljivi kot smo pokazali že v predtekmovanju...... Današnja tekma je vsaj toliko pomembna kot včerajšnja, če ne celo bolj. Zmaga pomeni uvrstitev na SP na Japonskem in na naslednje EP, ohranja reprezentanco v igri na pomembnih prizoriščih, z zmago si ohranimo čast, prvenstvo lahko ocenimo kot uspešno.....pa še Hrvatom jo podkurimo. Ajmo naši, pokažte, da je bil le slab dan, bemu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 I. četrtina: Kdo nam bo kriv zdaj? Dopustili smo jim 27 pik, procent metov imajo skoraj 60. Na teletekstu je izjava Novitzkega, da smo jih podcenjevali in da smo bili arogantni. In to nas jezi? Kaj nas bo jezilo, če je bilo pa res! A smo res mislili, da bodo Hrvati padli sami od sebe? Se bodo naše glave zdaj zdrznile? Vujčić je imel včeraj proti Špancem ob polčasu tri osebne in je šel za lep čas na hladno. Koliko jih bo imel danes? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2005 Avtor Prijavi Deli 24. september 2005 V obrambi so oboji zaspali......Mah.....30:28....na začetku 2. četrtine ....dober, še smo v igri... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2005 Avtor Prijavi Deli 24. september 2005 Čapin drma..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 če ne bodo zdejle izkoristili možnosti.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2005 Avtor Prijavi Deli 24. september 2005 Ok. Vse pod kontrolo, drugi polčas bo odloču, itak. Igramo velik bolje kot včeraj, vse šanse imamo, da zmagamo.......Mal bodo Hrvatom sodniki zarad včerajšnje tekme s Španci pomagal, sam to ne se vplivat preveč na nas........Ajde, na zmago!!!! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 dejmo našiiiiiiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Polčas. Bolje. Obramba se je popravila, samo še preveč izgubljenih žog. Hrvati kaznujejo vse. Ko je prišel na teren Rančić, smo gledali, kdo je zdaj to, pa nam je dal pet pik. Bečirovič pa kot začetnik. :xx!: Naš najboljši strelec je Ćapin. Celo narod se je oglasil. Bil je čas. Pipan pravi, da so bili sodniki proti nam, nisem tega mnenja, kar nekajkrat so dosodili za nas, ko ni bilo ravno tako. Bodimo iskreni. Je pa res, da moramo v red spraviti sebe, ne pa sodnike. Za izid polčasa je bolje, da vodijo oni kot mi. Včeraj nas je izenačenje v zadnji sekundi neslo. Če bi danes ob polčasu vodili za pet ali kaj takega, bi bila tekma pod velikim vprašajem, tako nas pa Hrvati silijo, da damo od sebe kaj več. Odkod Slovencem "lako ćemo"? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.