stankaa 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Kaj zaj Boris, bo pa drugič boljši! Po Domžalskem radiu sem včeraj slišala spet reklamo:"Stopimo skupaj" - s tem je mišljeno seveda naše navijačeBo se spet dvorana tresla od navijanja!!! Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Stankaaa pozdrav! Včeraj je bila prva tekma finala: OLIMPIJA/LAŠKO= 82:77 Lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Jutri bi pa bil zelo vesel zmage nad zmajčeki, če koga zanima.........tekma v Laškem je jutri ob 17:30!!!!!!!! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Pozdravljeni! Bil na tekmi v soboto, ampak sem prvič odšel ven iz dvorane po 3. četrtini, ker to je pa bila resnično sramota :xx!: :xx!: .....želel bi, da se naši igralci upravičijo, gledalcem, ker za takšno nezalaganje in ostale negativnosti enostavno nimam besed ....če bi bilo 40 točk razlikene bi bilo nič čudnega :xx!: , ker nihče kot, da ne želi igrati, pa podaje v prazno, pa nepokrivanje, skratka sramotno za zaključek sezone :xx!: :xx!: :xx!: , ma ne vem, kaj jim je bilo(našim!), kot, da so bili začarani ali pa .....nočem več komentirati, ker ni vredno, saj vem, da bo v jeseni bolje ....športni pozdrav vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Pozdravljeni! Bil na tekmi v soboto, ampak sem prvič odšel ven iz dvorane po 3. četrtini, ker to je pa bila resnično sramota :xx!: :xx!: .....želel bi, da se naši igralci upravičijo, gledalcem, ker za takšno nezalaganje in ostale negativnosti enostavno nimam besed ....če bi bilo 40 točk razlikene bi bilo nič čudnega :xx!: , ker nihče kot, da ne želi igrati, pa podaje v prazno, pa nepokrivanje, skratka sramotno za zaključek sezone :xx!: :xx!: :xx!: , ma ne vem, kaj jim je bilo(našim!), kot, da so bili začarani ali pa .....nočem več komentirati, ker ni vredno, saj vem, da bo v jeseni bolje ....športni pozdrav vsem Ocitno si imel drugje kaj bolj zanimivega za pocet, kot gledat kako se moski podijo za zogo.. fizicno prisoten -.- z mislimi drugje.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 MBmetuljčica, jaz sem jih imel lahko drugje (misli!), pa saj sem sem jih potem raje preusmeril res drugam .........oni na igrišču pa nikar ne bi smeli :o|o: , še dobro, da sem zdržal do 3/4 tekme, eni so že prej odhajali, za menoj pa še 1/2 dvorane, tekma zanič(pristop), saj na sezone sem pa ponosen....lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 MBmetuljčica, jaz sem jih imel lahko drugje (misli!), pa saj sem sem jih potem raje preusmeril res drugam Pa da slisimo.... kam pa??? Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Uh, Boris, tole je bilo res grozljivo. Ampak še vedno mislim, da je to samo ena tekma. Resda (precej) odločilna, ampak samo ena. Moji so nam priredili kar celo sezono takšno, na koncu pa tako in tako razpadli. Četudi nimate veliko šans presenetiti v LJ in potem preobrniti 0:2 v 3:2 (pravljic je danes bolj malo), pa vseeno lahko rečete, da imate za seboj odlično sezono in da ste dosegli veliko. Vseeno čestitke! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 ampak tisti ki je s srcem pri ekipi ostane in jih bodri tudi kadar jim ne gre, ane Boris Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Seveda Selene, saj v trenutku te razjezi, normalno pa je, da jih bodriš tudi v težkih trenutkih , še vedno vztrajam pri tem, želim, da naši dosežejo v tem finalu vsaj eno zmago Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 včeraj ob 19.00 sem videla kako so se zbirali navijači za košarko Helios:Slovan tekmo - vstopnine ni bilo in po radiu že cel rompompom reklama, me zanima kakšen je bil rezultat??Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Stankaaa pozdrav!! Žal mi je vaših, sicer pa itak greste v Jadransko ligo.....tu je pa raport včerjšnje tekme, tebi pa en lep dan, Borism Košarkarji Geoplin Slovana so v tretji tekmi 1. A SKL za tretje mesto premagali Helios s 97:94 in tako osvojili tretje mesto v letošnjem DP s skupnim izidom 2:1 v zmagah. Helios - Geoplin Slovan 94:97 (26:22, 40:45, 69:63, 85:85) V izjemno izenačeni in enakovredni tekmi za končno tretje mesto so kanček več sreče in znanja pokazali Ljubljančani, za Domžalčane pa je nastop v malem finalu državnega prvenstva zagotovo velik uspeh. Odločilna tekma se je pred polnimi tribunami začela izenačeno, obe ekipi sta v prvi četrtni igrali trdo v obrambi. V domači vrsti sta v napadu blestela Lackevič in Janža, pri gostih pa McClinton in Drobnjak. V drugi četrtini sta obe ekipi prikazali zelo živčno igro, Močnik in McClinton sta si celo skočila v lase, vendar sta se hitro pomirila. Gostje so si v začetku drugega polčasa priigrali osem točk prednosti (48:40), vendar so gostitelji z delnim izidom 12:4 izenačili na 52:52. V nadaljevanju so domači košarkarji zagospodarili na parketu KC in si priigrali šest točk prednosti. V razburljivi končnici se je prednost nagibala na eno in drugo stran, obe ekipi sta imeli priložnost odločiti zmagovalca, toda igralci obeh ekip so bili preveč nezbrani. Odločitev o zmagovalcu je padla šele v podaljšku. Gostitelji so na silo skušali doseči zmago, ljubljanska ekipa pa si je z natančnim izvajanjem prostih metov zagotovila končno tretje mesto v državnem prvenstvu. Hala komunalnega centra gledalcev 1.150, sodniki: Lovšin (Ljubljana), Kolar (Kranj) in Poljanšek (Žiri) Helios: Janža 21 (3:6), Zalokar 15 (5:5), Dimnik 5, Dundov 5, Bajramič 2, Močnik 21 (4:6), Lackevič 25 (1:2) Geoplin Slovan: Vidakovič 15 (5:5), McClinton 31 (1:2), Modrič 14, Savič 4 (2:4), Petrovič 4 (2:4), Zupan 6 (2:2), Drobnjak 23 (4:6) Met za tri točke: Helios 9:24 (Janža 4, Močnik 3, Dimnik 1, Dundov 1); Geoplin Slovan 13:28 (McLinton 8, Vidakovič 2, Modrič 2, Drobnjak 1) Prosti meti: Helios 13:19:, Geoplin Slovan 16:23 Skoki: Helios 35, Geoplin Slovan 28 Osebne napake: Helios 25, Geoplin Slovan 24 Pet osebnih: Dundov (37.), Zupan (38.), Zalokar (42.), Lackevič (44.) Vir:www Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Po podaljšku je zmagal Slovan (97:94) in tako osvojil 3. mesto. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Hvala za info. "Glavno je sodelovati!" Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Tako kot mi (Laško!) sodelujemo v finalu... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Čestitke Portu , pa našim fantom srečno zvečer v Ljubljani, naj pokažejo svojo igro, ki so jo v vsej sezoni, pa ne glede na končni rezultat, tudi v finale, ni enostavno pridit... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Porto : Monaco Tudi to je šport - eni špilajo, drugi dajejo gole. Eni z več sreče, drugi z manj. Kot običajno. Ampak je bil - za spremembo od nogometne sramote v lanskem (italijanskem) finalu - vsaj dober nogomet. In TV nas ni osrečila z Alijem Milovanovićem, ampak se je zadeve lotil sam šef osebno, Igor Bergant. (Po mojem jim mora biti jasno, kako nazaj pridobiti gledalce. Z naštevanjem igralcev na zaslonu in s puhlicami ter ključnimi vprašanji tipa "Ali je to priložnost?" prav gotovo ne.)Gledalcem pa je prav gotovo čisto vseeno, ali šef lahko komentira ali ne - hočemo čim boljši fuzbal pa tudi dober komentar in smo to tudi pripravljeni plačati. Enostavno. Olimpija : Laško Čimveč sreče, fantje. V Tivoliju jo boste potrebovali veliko. In še nekaj: take igre, ko ste jo Laščani pokazali v drugi tekmi, preprosto ne morete več ponoviti! In je tudi ne boste. Imperativa zmage, ki ste ga doma še imeli ("če hočemo še ostati v igri, potem doma MORAMO zmagati!"), ni več, noge ne bodo več zvezane. Vso srečo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 No potem se pa držite, sedaj je kar v redu...kar 0:10 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ne morem verjeti , kako pa lahko danes špilate, saj vem, da ne koncu ne bo takšne razlike, no glavno, da je igra, ki navdušuje.......7:21! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Pač ni šlo :xx!: , smo pač drugi ...vseeno čestitke obem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Vsaj borili ste se... in častno izgubili naslov Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Hvala, saj res, saj enkrat nam mora uspeti... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Kaj lani so bli prvaki? Tu nekaj ne špila..... Spet misli hitrejše od prstov Seveda ne, to je bila Krka lani. Morala bi reči, da jim je častno spodletel poskus osvojitve naslova. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ti pa res obvladaš situacijo Coccinelle , lep večer in lahko noč, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ja, saj. Kwa je že to Krka :o|o: Moram reči, da so žabci kar zasluženo osvojili naslov, kljub 'čudni' sezoni.Zanimivo bo spremljati Helios v bodoče, če jim uspe obdržati ekipo (in se mogoče še kaj okrepiti).Pa Laščane seveda Lahko noč Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.