Skoči na vsebino

Eurobasket

Mick

Recommended Posts

V sredo se začenja ponovno basket "Good Year" liga x!x

K nam že v prvem kolu prihajajo zmajčki, tekma je ob 17h, upam, da naši ne bodo poceni prodali svoje kože x^x :palec:

Če koga zanima vse o tej ligi in sezoni 2004/2005, bo v sredinih SPORTSKIH NOVOSTIH priložena revija o vseh igralcih in klubih.

Košarkaški pozdrav, B. x;)x :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 938
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

O, si opazila, ja saj - kdo pa. ;) :)

ja, saj ne bom ne vem kolk dolg cakala, saj v bistvu morda itak sploh ne bi nihce opazil, saj vcasih kaj takega kje naredim - brez sprasevanja, samo je bila ravno aktualna, pa se mi je zdelo ok vprasati, sem mislila, morda je glih kdo na broju. :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nismo zmeraj na broju Marsa, saj si kul popravila... x;)x

Bern, imaš prav x^x :palec: ....bilo je zelo moreče, drugič bom šel raje na kolo.

Jaz vem, kje je fora, naš trener je tudi naš selektor in ekipa ni kaj pripravljena, škoda je pa časa, sedaj bo trener rabil mesec ali dva, da ponovno spravi pogon ekipo kot je treba, pa saj lahko vidimo spet sedem novincev, spet uigravanja, itd. :o|o:

Da je pa bila dvorana prazna...le 500 njih(Olimpija je zmeraj privabila do 3000 obiskovalcev :eek: ), je pa kriva verjetno uprava, saj je ja vstopnice dvignila skoraj za polovico, sezonske pa za 150%, ker hoče igrati pred praznimi tribunami :8): :o|o: , za takšno igro še zastonj ne pridem več, lp, B. x;)x

O, si opazila, ja saj - kdo pa. ;) :)

x:Ix

No ja...to, da sem tako kmalu opazila, je bil 'puki slučaj' x:Dx

Navadno v službi ne utegnem čekirati po forumu (še posebej dopoldan), tokrat pa se je našlo pol ure lufta... in ko sem opazila, sem tudi uletela x;)x

*Borism.. sicer sem od tekme utegnila videti le zadnjo četrtino, ko je bilo bolj ali manj vse že odločeno, ampak se bodo Laščani res morali vzeti v roke... upam le, da ne bo trajalo predolgo xrolleyesx . To, da je Pipan hkrati tudi selektor reprezentance, ni ravno bonus :o|o:

Če pa vodstvu kluba res ni v interesu napolniti dvorano, je pa sploh :xx!: (in na žalost ne tako redek pojav).

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

• 2 weeks later...

UO se kar dobro drzi ja, so me pozitivno presenetili.

Upam, da bo vsaj podobno tudi v Evroligi. Na zalost pa igrajo prvo domaco tekmo z Barcelono.. Ilievski, Navarro, Bodiroga and company jih bodo kar precej namucili (poteptali)...

Spremljam celotno Evroligo, potem pa se sele na final4 odlocim za favorita.

Edino me moti to, da je ze par let zaporedoma zmagala Ekipa, ki je bila gostitelj final4. Tako da verjetno letos spet domacin, CSK

Kaj je šele Slovan napravil Budućnosti?!

Če bi se le še malo stabilizirali, bi bilo to super!

(Očitno je poraz z Bosno prišel prav. Najprej so mislili, da je to poden, nakar so še bolj pljunili v roke, zdaj pa se izkazuje, da ta Bosna niti ni tak poden, kar pomeni, da tisti poraz doma niti ni sramota. Vsekakor :palec: .)

Olimpija pa kar preseneča. Filipovski me demantira vedno bolj - dobro zanj, za Olimpijo in za vse nas. Super! Da bi le še trajalo!

:palec:

Pravkar iz košarkaške tekme Jadranske lige, kjer je veliki Partizan doživel kar veliko sramoto saj smo ga premagali z več kot 30 koši razlike, posebno tretjo četrtino še dolgo ne bom pozabil(33:14!!!!!!!!!!!!!!!!!) x^x x:)x :palec: :palec:

PIVOVARNA LAŠKO - PARTIZAN PIVARA MB

80:49 (19:12, 9:13, 33:14, 19:10)

Rizvić 15, Ugrehelidze in Jevdjić po 14; Tripković 14.

Lp, Borism x;)x

Najprej sem na teletekstu prebral rezultat po dveh četrtinah - uf, ali jim bo le uspelo?!

Potem sem nekje prebral končen rezultat. Nekje na netu. Nisem verjel.

Potem sem bil vesel, da bo to po televiziji ponoči.

Potem je Bolhar povedal ozadje, kar me je malo ohladilo, in ker moram biti ob petih že v avtu, se nisem odločil za ogled, ker je bil prepozno.

Zanimivo pa je vseeno. Laščani so naredili nekaj odličnega. Če se že Partizan zajebava, je nujno, da Laščani zmagajo, to je res. Ampak če bi zmagali za deset, dvajset, tja do 25 pik, potem bi oni tam še vedno lahko rekli "Ma ja, nismo imeli prve ekipe pa trenerja...". Ker pa so jih vaši sesuli do tal (!), so vse Partizanove izgovore VNAPREJ eliminirali - ne gre za nekakšen hendikep, ampak preprosto za ignoranco in blatenje lastnega imena.

Bravo, Laščani! :palec:

Laščani se po slabšem startu izgleda pobirajo :palec: ... tista zmaga proti Partizanu je sploh super x8Dx

Olimpijini mladci pa so si po fenomenalnem izkupičku v prvih 7 kolih verjetno že začeli domišljati, da so dobri in da je dovolj, da se pojavijo na igrišču, pa jim bo zmaga padla sama v naročje. Je kar prav, da so dobili lekcijo od Slovana. Z obrambo, ki prejme več kot 100 košev, se res ne more zmagovati, še na nižjem nivoju od Goodyear lige ne.

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Se strinjam.

Tale spodrsljaj je bil pa zelo pravočasen.

Oditi v Evroligo z osmimi (ali devetimi) zaporednimi zmagami brez poraza ne bi bilo dobro, ker bi bilo strmoglavljenje ob kakem manjšem moštvu, primerno nabrušenem, zelo boleče.

Tako pa se pravočasno spotaknili doma. Ker se ti enkrat pač zalomi, je čisto v redu, da se jim je zalomilo ravno tokrat, ne pa s kakšnim Širokim ali kaj takega. Kar pa je slajše, so se spotaknili prav ob Slovanu, ki mu vsaka zmaga še posebej prav pride. Tako stvar ostane doma, pri Olimpiji pa bodo zdaj vadili dvakrat več in imeli s tem tudi več šans v Evropi.

:palec:

• 3 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...