Skoči na vsebino

Eurobasket

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 938
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

3. četrtina +7.

Hrvati samo 8 pik! Končno je zaživela luda obramba. Če jo bomo samo približno držali še naprej, ne bo težav. 68 ali 70 točk bi moralo biti dovolj. Bečiroviča zamenjati s Ćapinom, ki se je zdaj odpočil!

Tudi če sodnike šimfamo ali ne: Popovićeva 4. osebna je bila izmišljena - Brezec se je gibal proti njemu. Ampak za nas je to kar v redu. Brezcu so pa že v naslednjem napadu piskali kompenzacijo, ki je bila tudi vprašljiva.

Držimo pesti!

Samo da ne precuri obramba, ki je v 1. četrtini na primer sploh ni bilo.

:palec:

Deli na socialnih omrežjih

Našim vsa čast, trda borba za vsako žogo.

Da vodstvo +7 sploh ni velika stvar, je pokazala nepotrebna namerna napaka Nachbarja (ki je seveda bila). Če Mamić ne bi 2x zgrešil, bi Hrvati iz izgubljene tekme prišli na 2 točki. Huh!

So pa naši pokazali čvrstost do konca.

Pipanu pa spomenik!

:hepko: :onfire:

Bravo!!! Zadovoljen. Uvrstili smo se na SP. Izgubili smo samo eno tekmo, po mojem mnenju proti (pa BIH) najlažjem nasprotniku, žal odločilno. Kakorkoli, nisem razočaran, če bi danes izgubili bi pa bil. Jutrišnja tekma je bl za prestiž, nič odločilnega. Bravo naši, danes so pokazali, da so ena najmočnejših ekip na svetu.... :palec: :palec:

Polfinala......hm, zame je finale že tekma Francija : Grčija.......skor ziher bo zmagovalec te tekme evropski prvak. Španci me niso fascinirali, nekaj šans imajo proti njiim celo Nemci. Čeprav mi je po prikazanem nekak najbolj logično finale Francija : Španija.......znata ti dve ekipi igrat tudi "samo" za tretje mesto.... x^x Evropski prav bo torej....hm....Francija al pa Grčija.......vse ostalo bo zame presenečenje prve vrste.......in obe od teh dveh ekip smo premagali x;)x x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

**********PA SMO PRISTALI NA JAPONSKEM*********

Vso srečo fantom še jutri in v naslednjem letu na svetovnem prvenstvu....

ne smemo pa pozabit,da smo danes dosegli še en zelo lep in dober dosežek...med finalisti imamo tudi

Katarino Srebotnikovo...pri tenisu...čestitke tudi njej:)*

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

:palec: Katarini!

:palec: košarkarjem!

"Moji" favoriti za prvaka - Grki. Vprašanje, ali lahko Francozom rata še ena taka tekma. Če pa se Grki srečajo v finalu z Nemci ali pa Španci, bodo boljši.

Bomo videli.

Naši pa lahko jutri neobremenjeni pokažejo lepo igro. Ne bi pa bilo dobro, da vzamejo "neobremenjenost" praveč zares, pa da izgubijo za 20. To ne bi bilo resno in ne v čast.

x;)x

Hvala bogi, da nism francoz xcivx x:Dx

Heh, košarka je res poseben šport, vse je možno, tud 10 pik minuto pred koncem lahko ne zadostuje. Heh, pa vsa čast Grkom, niso šli na faul in po prostih do morebitnega izenačenja al celo zmage, če bi ob faulu trofili, ampak kar na zmago ...s trojko.....Bravo! :palec: Kot sem že rekel, kar se mene tiče je to bilo finale! x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

fajn, fantje so očitno uspeli popucati stvari v glavah in spet delovali kot ekipa :palec:

(čeprav tekme spet nisem mogla gledati)

čuden sistem... 5. mesto v Evropi bo letos osvojila ekipa z le enim porazom, pa naj bo to Litva ali Slovenija :o|o:

in seveda čestitke tudi Katarini za finale :palec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

vcer pa ni in ni slo, dons pa schtraufenpacht!

ja, cestitke Katarini (nekak mi ni pasal tle cestitat xDDx) :palec: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

POLFINALE

Grčija - FRANCIJA 67:66 (16:14, 13:16, 15:15, 23:21)

Papadopoulos 15, Ntikoudis 14, Zisis 11; Parker 20, Diaw 14.

NEMČIJA - Španija 74:73 (16:23, 18:12, 20:22, 20:16)

Nowitzki 27; Navarro 27.

ZA MESTA OD 5 DO 8

SLOVENIJA - Hrvaška 89:80 (19:27, 21:16, 18:8, 31:29)

Lakovič 20, Čapin 14, Bečirovič, Brezec in Lorbek po 11; Giriček in Bagarić po 13.

RUSIJA - LITVA 78:89 (21:23, 23:15, 16:21, 18:30)

Pašutin 27, Holden 14; Jankunas 19, Gustas 13, Šiškauskas 12, K. Lavrinovič 11, D. Lavrinovic 10.

ZA KONČNE UVRSTITVE, nedelja

FINALE, ob 21.00:

GRČIJA - NEMČIJA

ZA 3. MESTO, ob 18.00:

FRANCIJA - ŠPANIJA

ZA 5. MESTO, ob 14.15:

SLOVENIJA - LITVA

ZA 7. MESTO, ob 12.00:

RUSIJA - HRVAŠKA

Da se veste malo organizirati kdo spremlja, lepo nedeljo, Boris x;)x

No, tale Uhhh se je na koncu iztekel prav zanimivo.

Glede na to, da v začetku tekme nisem mogel gledati :xx!: , sem v 3. četrtini samo :eek: :eek: , kaj dogaja. Ko so Litovci (ki so med najboljšimi ošarkaškimi narodi v Evropi (če ne najboljši)) vodili za 26, sem si rekel, pa bom vseeno gledal. čeprav je tole že malo tu mač.

No, potem smo jim pa napravili 15:0, pa je postalo zanimivo in celo napeto. Do -5 je šlo, potem pa so trenerji Litve dvakrat stopili skupaj in odbili napad. Konec koncev naša zmaga pri takem odnosu dve četrtini in pol niti ne bi bila zaslužena.

Je pa nekaj res - tudi tokrat smo dokazali, da lahko z res zavzeto igro pridemo na kraj praktično komurkoli. In to je dobro, ker je dobra podlaga za naprej.

x;)x :palec:

Prvenstvo gre h koncu. Če bodo prvaki Grki ali pa Nemci, bo Novitzky skoraj gotovo prvi igralec prvenstva. Zasluženo.

In še ena zanimivost - nobeden od zmagovalcev skupin ni dobil medalje, pač pa 4., 5., 6. in 8. mesto - ?!

Zdaj pa k finalni tekmi!

x;)x

Hudo, zasluzena zmaga Grkov, skoz prednost, na konc pa kar 16 pik!!! :eek: :palec:

Cestitke Grkom! :palec:

Pa tud Nowitzkemu! :palec:

(*kaksne ovacije je dobil kake 3 minute pred koncem tekme, pa nisem ujela, kaj je tocno bilo)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ko je trener LE uvidel, da ne bo šlo, ga je 3 minute pred koncem potegnil ven, da je lahko dobil zasluženi aplavz.

V tekmah dveh (kljub vsemu) dobrih ekip je bila Grčija boljša za navdih in eno polno dozo fanatizma.

Zasluženo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...