Ebor 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 nima frisa :xx!: bo treba kar polena zbirat Jap... menda bo huda zima... zadnjič sem se mimo romskega naselja peljal.... pa so imeli ogromno drv..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Mah...tolk so se mi zamerli Fric & Co. , da se mi tudi pisat o tem upira .. PinoFricJap... Pino go home (čeprov ne zna angleško upam, da bo tole razumu.. ali pa naj mu kdo v italjanščino prevede.... mogoče un Mikka Hakinen) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. november 2005 Avtor Prijavi Deli 18. november 2005 No, saj tud sestava ekipe ni glih kaj, ne, pa tud "naših" igralcev več sploh ni, smešno, da je najboljši (vsaj daleč največ je pokazal) najstarejši igralec, ki verjetn počas zaključuje kariero........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 No, saj tud sestava ekipe ni glih kaj, ne, pa tud "naših" igralcev več sploh ni, smešno, da je najboljši (vsaj daleč največ je pokazal) najstarejši igralec, ki verjetn počas zaključuje kariero........ Hmm as vidu k Fric bere forum in je takoj odstavu uniga Pinota.... Fric sam še to, glej da boš zaposlu Mohoriča... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. november 2005 Avtor Prijavi Deli 22. november 2005 .... Fric sam še to, glej da boš zaposlu Mohoriča... haha, namreč glih to sm se namenil napisat... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 No, izteklo se je tako, da se eden pač ni pustil imet za norca ... Za Olimpijo pa konec sezone... Na žalost so ostali slovenski klubi že tolk sfrustrirani, da jih bo tudi taka Olimpija premagala in bo na koncu prvak pa pokalni prvak pa se bo nekdo "busal o prsa" češ MI SMO ŠE VEDNO FRAJERJI PA MOČNI, da jim ne bi bilo treba priznati, da je pravljice konec in da so jo zafurali kar sami. Že današnja tekma s Slovanom bo zadosti dober pokazatelj, ali bo res tako. In če Slovan ne zmaga, bi se moral dat Pipan malo pregledat, kje mu leži tumor, imenovan "nepremagljiva Olimpija" ... Podobnost tega eksperimenta z Olimpijo ter eksperimenta z reformami pri nas, ki naj bi čudežno rešile vse in bi bila Slovenija potem prava slika prosperitete, je naravnost osupljiva. Sorry vsem prizadetim. Počakajmo malo. Veliko ne bo treba. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Kar vesel, da sem šel enkrat preveč mimo - Slovan je kljub vsemu zmagal v Tivoliju! Slovan in Pipan - jupi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 haha, namreč glih to sm se namenil napisat... No ... Mick... ni naju poslušal, kajne.... še žal mu bo...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 A Fricu? Nič mu ne bo žal. Če bi vaju poslišal, bi moral oditi on. Žal bo tistim, ki bodo v Tivoliju izgubili velike denarje. Ker v nekaj tednih na tekmo ne bodo prihajali več niti tisti, ki imajo kupljene letne vstopnice, kaj šele, da bi jih kdo kupil. Kuvertiramo potezo? V nekaj tednih bodo začeli ponujato prost vstop šolam pa štidentom pa ... In Olimpija bo naslednje leto poskušala razdreti pogodbo z Evroligo, ker Metro-tipi ne bodo imeli ne idej ne volje ne vizije več, da bi se šli kaj resnega v košarki ter bodo raje prodajali drese, žoge, copate in tretjerazredne košarkarje širom po Evropi, in ker Olimpija itak ne bo imela prenosov (ker nikogar ne bo zanimala). Ožbolta bo kupil klub ranga Messina ali Napoli (če bo šel v Rusijo, bo vsaj kaj zaslužil), ostali se bodo raztepli, Fric bo odprl knjigovodski servis, novi trener na pogorišču nekdaj cenjene Olimpije pa bo Dušan Hauptman. Začel bo z nekaj smrkavci in nekaj fanti iz Kopra ter Elektre, ki jih malo bolje pozna, pa z Drobnjakom, da bo vsaj nekdo šmrkadiji pokazal, kaj je borbenost plus kapetana bo pač treba imeti, ter tako poskusil že prvo leto priti v ligo Goodyear. Dule je car! Matr mi gre dons ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 A Fricu? Nič mu ne bo žal. Če bi vaju poslišal, bi moral oditi on. Žal bo tistim, ki bodo v Tivoliju izgubili velike denarje. Ker v nekaj tednih na tekmo ne bodo prihajali več niti tisti, ki imajo kupljene letne vstopnice, kaj šele, da bi jih kdo kupil. Kuvertiramo potezo? V nekaj tednih bodo začeli ponujato prost vstop šolam pa štidentom pa ... In Olimpija bo naslednje leto poskušala razdreti pogodbo z Evroligo, ker Metro-tipi ne bodo imeli ne idej ne volje ne vizije več, da bi se šli kaj resnega v košarki ter bodo raje prodajali drese, žoge, copate in tretjerazredne košarkarje širom po Evropi, in ker Olimpija itak ne bo imela prenosov (ker nikogar ne bo zanimala). Ožbolta bo kupil klub ranga Messina ali Napoli (če bo šel v Rusijo, bo vsaj kaj zaslužil), ostali se bodo raztepli, Fric bo odprl knjigovodski servis, novi trener na pogorišču nekdaj cenjene Olimpije pa bo Dušan Hauptman. Začel bo z nekaj smrkavci in nekaj fanti iz Kopra ter Elektre, ki jih malo bolje pozna, pa z Drobnjakom, da bo vsaj nekdo šmrkadiji pokazal, kaj je borbenost plus kapetana bo pač treba imeti, ter tako poskusil že prvo leto priti v ligo Goodyear. Dule je car! Matr mi gre dons ... Ja in potem bodo padli v 5 slovensko ligo in potem bodo spet špilali kotnik vilfan pa dule in potem..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 A ligo spodnje Šiške misliš al kva? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 No ... Mick... ni naju poslušal, kajne.... še žal mu bo...... Ja. Sam sm neki bral, da Mohorič ni hotu sprejet........se ne čudim, ob takih pogojih, sam me je mal razočaral, kaj pa vem, saj nima grmade ponudb od Reala, Barcelone itd., pa mlad je, bi mu to lohk bil izziv. Čeprav, kak naj delaš z ekipo, ki ti je čist mim, je nisi niti pod razn ti izbral? Eh, kaj pa vem, se bo zgleda morala UO sesut pa na novo postavit. Jst še vedno pravm, da je bil Sagadin, pa kakršenkoli že je, za UO - CAR!!! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 A ligo spodnje Šiške misliš al kva? Jap to sem mel v mislih.. lahk bodo prot naši rekreativni ekipi igral.... če si bodo seveda upali.. heheheh Ja. Sam sm neki bral, da Mohorič ni hotu sprejet........se ne čudim, ob takih pogojih, sam me je mal razočaral, kaj pa vem, saj nima grmade ponudb od Reala, Barcelone itd., pa mlad je, bi mu to lohk bil izziv. Čeprav, kak naj delaš z ekipo, ki ti je čist mim, je nisi niti pod razn ti izbral? Eh, kaj pa vem, se bo zgleda morala UO sesut pa na novo postavit. Jst še vedno pravm, da je bil Sagadin, pa kakršenkoli že je, za UO - CAR!!! Jap sagadin je bil car.. Moho je pa njegova šola, je pa tudi mene malce razoćaral, a ga seveda popolnoma razumem, ko te enkrat na te gne jo potem se ni za vračat nazaj, kajne... no ekipa po pravici povedano ni slaba, samo na terenu se jim vidi, da ne vedo kaj sploh naj počnejo.. pač nekdo bi jih moral trdo prijet in imet jasn koncept, kam nej kdo teče..... sej vem lahko je bit pametn... sam tko to gre v kolektivnih športih... Pa če se spomnimo kdo so bili najboljši trenerji... so bili vsi teroristi, hehehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 eeej, fanta... Tomo vaju je razočaral ???Mene bi razočaral, če bi pristal na manj, kot je zahteval... kajti z obstoječo (ne)politiko in (ne)strategijo je pri Olimpiji možna samo ena pot... strmo navzdol... in nihče pameten se ne bi vkrcal na potapljajočo se barko s posadko, ki ne ve, kaj dela ter brez orodja in sredstev za popravilo lukenj, skozi katere curlja. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 eeej, fanta... Tomo vaju je razočaral ???Mene bi razočaral, če bi pristal na manj, kot je zahteval... kajti z obstoječo (ne)politiko in (ne)strategijo je pri Olimpiji možna samo ena pot... strmo navzdol... in nihče pameten se ne bi vkrcal na potapljajočo se barko s posadko, ki ne ve, kaj dela ter brez orodja in sredstev za popravilo lukenj, skozi katere curlja. Ja sej maš popolnoma prou, tudi Moho se je zase najbolj prou odloču, mogoče sem pač samo zaradi tega razočaran, ker še nekaj časa ne bom gledal dobre košarke v Ljubljani..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Avtor Prijavi Deli 29. november 2005 Tud jaz sem tko mislu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Silver Amen! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Silver bi takoj podpisala tale scenarij, a nisem tako prepričana, da se bo vse odvijalo tako idealno (za nekatere igralce pa nočna mora). Ekipa je sklepana iz vseh vetrov, kvaliteta igralcev je zelo vprašljiva, vprašanje, koliko bodo sploh pripravljeni garati in za kaj ($?)... zanesljivo se bo potrebno koga znebiti, pripeljati nekaj novih (?)...Tale vpolkic Sagadina in vmešavanje politike kot rešitelja (:xx!: ) mi deluje bolj kot deus ex machina z zelo vprašljivim rezultatom. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2005 Avtor Prijavi Deli 30. november 2005 Hehehe, sm ga čutil, da bo pršu, ne Kul Verjamem, da bo Sago relativno hiter naredu red, vsaj sramote si Olimpija dolgo več ne bo delala. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 sagadin ....................bolš bi bil mahorič Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Ponavadi sem bila kar na tekočem kdo igra, pa tudi na tekme sem hodila tu in tam.... če me danes vprašaš, pojma nimam, kdo igra....žalostno anje....upam, da tole Zmago popravi in bo Tivoli spet vreščal od starih navijačev. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Hja bi rekel, da se noben segedin ne poje tako vroč kot se skuha...Torej, smo Zmagal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Gledala prvo cetrtino Sej ne vem...Ze tako dolgo nisem gledala Olimipije, pred parimi leti, prav s Sagadinom pa skos Zato me zanima, a je res tak "carovnik"... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Gledala prvo cetrtino Sej ne vem...Ze tako dolgo nisem gledala Olimipije, pred parimi leti, prav s Sagadinom pa skos Zato me zanima, a je res tak "carovnik"... Hmm obramba je res boljša--- Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Naj tu en pove kak bo rezultat..zadnje cetrtine ne morem gledat! http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/h050.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.