Ebor 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Naj tu en pove kak bo rezultat..zadnje cetrtine ne morem gledat! http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/h050.gif Yeeesssssssssssssssssss UOL :81 AEK: 72 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 JEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! **sem gledala pol zravn Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 JEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! **sem gledala pol zravn hehe, nisi zdržala, da nebi, ja lepa tekma je bila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Gledal drugi polčas. En sam dan dela na psihi in samozavesti je tem fantom dal ravno dovolj, da so se spomnili, da znajo. Zmago je Škorpijon, anede - s čim manj vložka čimprej do bistva. Učinkovitost velja! Žibrat (TV) je moral biti pa pijan, ko je uzjavil "Vidite, kako malo je treba ..." - ja porkamadona, Miha, a je PUČ morda "NEKAJ MALEGA" - ?! Sagadinova izjava za teve je bila pa epska. Mućke še zdaj, ko se je pojavil od nikoder. Nekateri se pač nikoli ne naučijo...Če ga bodo zafrkavali še naprej, bo odšel tudi on - kakšne scenarij pride v poštev potem? A morda Milović? Kako nekateri ne vedo, kdaj je treba biti resen, kdaj gre zares?! Bajdevej: Silver, KAPO DOL za tistle komentar na prejšnji strani! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 sagadin ....................bolš bi bil mahorič S tem se pa jaz ne strinjam.Sem si sla pa zdaj prebrat silverjev komentar na prejsni strani in res kapo dol Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 Nism gledal, skor ne morm verjet, no, da se že na prvi tekmi videl Zmagov-alni prihod..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ...kdor zna pac zna... in Zmago zna... delat lepe hcerke!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Saj je Sagadin sam lepo rekel, kako je s to zmago (na Najdi.si med novicami je, precej frišna se pravi) - "Nismo zaslužili TOLIKŠNE zmage, bo pa prav prišla." Nekaj takega. Sicer je pa v stilu tukaj že napisanega : iz tega testa dobrega kruha ne more bit, ampak zdaj se ga da vsaj nekako pojest, ker prej je bil totalno neslan in z moko v grudicah. Zmago jim je dal samo občutek, da niso STVARNO največji loji, kar jih je pod koši. Ker porazi sami, tudi v seriji, še niso tako huda zadeva kot dejstvo, da so lep del teh porazov fasali v zadnjih minutah! TO je pa ubijajoče. (A kaj če revež Pino, če šest let ni vodil nobene ekipe. On zna PRIPRAVIT igralca za tekmo, ne zna pa ostalega know-howa, ki je hudičevo potreben. Kdaj vzameš tajmaut, kdaj pošlješ sodnika ubožjumater in sforsiraš tehnično, če ne gre drugače, kdaj na igralca zavpiješ, kdaj ga spočiješ, kdaj ga potrepljaš, katerega igralca mu naročiš prijeti bolj trdo, komu naj stopi na nogo in podobne malenkosti, ki jih v rezultatu nikoli ni videti anede ...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. december 2005 Avtor Prijavi Deli 2. december 2005 Samson , Bern Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Je pa še nekaj, anede. Sagadin je s svojo izjavo za televizijo upravi včeraj pokazal tako veliko ogledalo, da se ne morejo zgrešit v njem. Kaj bodo zdaj, je vprašanje. To je zanje velik pritisk, da večji bit ne more - tip pride pa prav "jaz bom to zvlekel ven ker vem kako, vi pa ne", pa ne zahteva osemsto jurjev za prvi mesec. Niti napizdit ga ne morejo! Ker če ga bodo, bodo drugo sezono v FIBA-pokalu, samo tam bo placa za take. Tu se vidi Zmagotov Škorpijon - v enem samem šusu in že kar vnaprej jim je podušil vsa upanja, da bo spet tako, kot je bilo... Pa še s Sašotom bodo malo bolj prijazni, kot so bili. Veliko udarcev na en mah. Ker če ne, bosta lepo spakirala, pa bo šla še kaka glavca. "Mi bomo trdo delal in nekaj nardil, vi pa tudi glejte, da bo okej!" Hehe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 nimam kaj dodati Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 nimam kaj dodati Hmmm a publike ne bo pa noben pohvalu?????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 sori, Ebor... ja, tudi za publiko saj, če vidiš, da se ekipa trudi, si prizadeva (in z ekipo ne mislim samo tistih 5 na igrišču), jo je tudi lažje vzeti za svojo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2005 Avtor Prijavi Deli 8. december 2005 Olimpija se spet "fajta" k se spodob ......tesno je....še 5 minut 2 piki razlike. Sagadin je zame ekskluziven trener! Na svojstven način je držal "reven" klub v špici evropskih "bogatih" klubov. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2005 Avtor Prijavi Deli 8. december 2005 ....dober špil.......podaljški ........sicer slo igralcev v UO bl mal, sam znanje (know-how) UO je definitivno slovensko. Bemu, evo, pa sm se spet začel za "močvirnike" sekirat...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2005 Avtor Prijavi Deli 8. december 2005 zmaaaaaaaaga....in to proti Climamio Navdušen! V Ljubljani se spet igra basket! Publika na nogah. Ni mogoče spregledati, da je to zasluga predvsem Sagadina. Kot pravi en transparent v dvorani : No more time for fast food!Its time for SEGEDIN! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 hja, če bi zmagal climamio, bi lahko celo rekel, da je zmaga bolj "slovenska", kot tale. Kaj je pri UO sploh slovensko? ne vodstvo, ne igralci Res pa je UO, sama po sebi, sinonim za kvalitetno slovensko košarko P.S.: da ne bo kdo mislil, da sem kak ksenofob...nič nimam proti tujim igralcem...je pa vseeno mal žalostno, da ne igra noben domačin... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2005 Avtor Prijavi Deli 8. december 2005 UO je slovenski klub, slovenska, ljubljanska, tipična "šola" basketa......s tradicijo. Sagadin je sicer men se zdi po rodu Hrvat, sam je dost bolj slovenc k hrvat.......Vodstvo in trenerji so slovenski, drgač mislit je mal brez veze. Igralcev pa res ni, sam pravijo, da bi naj (vsaj želijo si eni tako) v Slovanu vzgajali igralce za UO....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Na žalost nisem gledal niti minute, ker me ni bilo doma. Samo na bencinski sem slišal 61:68 in potem 66:68, pa sem si (zame kar malo neznačilno pozitivistično) rekel "No, saj je čisto mogoče, da bomo izgubili, kaj šele če kaj sodniki ušpičijo, kar ne bi bilo nenavadno, čeprav je tekma v Tivoliju, ampak že to, da se s tako razsuto ekipo pet minut pred koncem proti takemu favoritu tako dobro držimo, je pa RES DOBER znak!" Italijani pač niso pikzigmarji kot kak Strasbourg ... Potem pa doma izvem rezultat pa še to, da so bili večji del tekme boljši . *********************** Hm, modrujem malo. Zdaj se ena moja kuvertirana izjava kaže kot dosti pravilna. Za poraz proti Heliosu sem čisto mahinalno rekel, da je Sagadinu prišel zelo prav oziroma da ga je sam dirigiral, da je bilo tako. Več razlogov je za to:- zmaga ostane itak v Sloveniji, ni problema- ker UO ne sodeluje v slovenski ligi, je itak vseeno, ali vse tekme s Slovanom, Heliosom in pivovarji izgubi ali pa dobi- na final-eight Goodyeara se bo UO uvrstila tako in tako, na koncu ni toliko pomembno, ali je prva ali osma; ko pridejo še Ožbolt, Markoišvili in kakšna okrepitev, bo Olimpija (s svojim trenerskim dvojcem) sposobna ligo Goodyear celo dobiti- po prvi zmagi nad AEK je Sagadin igralce le trepljal, saj je pri njih nujno potreboval kanček samozavesti; na koncu je bilo samozavesti dovolj celo za zmago, ampak OK; potem jih je pa moral kljub vsemu še "vzpodbuditi", da garajo in da jih lahko malo "šravfa" na treningih, če naj bi dali od sebe tisto, kar hoče; kaj je za tak preobrat v odnosu boljšega kot poraz z avtsajderjem, ki povrhu vsega nič ne škodi?!- tisti poraz mu je dal tudi carte-blanche za novi pritisk na upravo "Poglejte, ne bo se dalo, pa sva s Sašotom lahko še takšna frajerja"; poleg tega je v medije izdal nov pritisk v obliki izjave o "fiču, ki z novim šoferjem ne more zmagati, če mu ne zamenjaš tudi motorja"- -> posledica: "nekje so izkrpali" Marka in Ernesta in ju dobili na trening, Sagadin pa je spet hitro dal medijsko izjavo, da "je Olimpija razsuta do take mere, da niti podogb ne more pripravljati" in ... oba igralca sta pogodbo podpisala že naslednji dan (!) (Marko je svoje vrednosti pokazal že v nekaj naših ekipah, glede na to pa, da vemo, kaj zna Zmago iztisniti iz ljudi (tudi tisto, za kar še sami ne vedo, da imajo ), se lahko og obeh "novih" fantov nadejamo še precej lepih in koristnih potez (pa se bo lažje prebilo) Naslednja kuverta. V soboto Partizan. Prišel bo brez treh kaznovanih igralcev in naj bi bil "kanon-futer". Milojević je bil lani MVP lige Goodyear ali evrolige ali nekaj takega, ne vem več natančno. Tekma bo seveda napeta in negotova. Sagadin si niti ne more privoščiti gladke zmage, saj bi v tem primeru "junaštvo" njegove ekipe že postalo default in bi bila zaradi tega naslednja poraza proti Benettonu in Zagrebu v gosteh neizbežna. Tako pa morda le ne bosta, vsaj slednji ne, kajti izgubiti v Italiji ni sramota (tudi za 20 pik ne), poraz v ZG bi bil pa prava mala katastrofa za ekipo, ki se krpa skupaj. Kar pa je pri vsem skupaj najbolj pomembno - v obeh zmagah je bila Olimpija močna v končnici! Po nekaj porazih, "zasluženih" v zadnjih minutah, je to prava osvežitev in odlična perspektiva. (Kolikor čitam komentarje, so si Olimpijo včeraj na koncu privoščili tudi sodniki, a je šlo vseeno "skozi". Super! ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 ...sem bral Vilfanovo avtobiografijo(BTW:super zadeva, priporocam!!)... neverjetno kok tam no3 pljuva po Sagadinu... sem bil cist paf, ko sem pa pol vceri njegovo evforijo nad taistim Sagadinom poslusal... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. december 2005 Avtor Prijavi Deli 9. december 2005 Hehe Vilfan je bl igralec filinga bil, talenta, ne trdega dela, me ne čudi tolko......A knjiga se že v knjižnicah dobi? Kak je sicer, ok, fajna? Me zanima.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Na žalost nisem gledal niti minute, ker me ni bilo doma. Samo na bencinski sem slišal 61:68 in potem 66:68, pa sem si (zame kar malo neznačilno pozitivistično) rekel "No, saj je čisto mogoče, da bomo izgubili, kaj šele če kaj sodniki ušpičijo, kar ne bi bilo nenavadno, čeprav je tekma v Tivoliju, ampak že to, da se s tako razsuto ekipo pet minut pred koncem proti takemu favoritu tako dobro držimo, je pa RES DOBER znak!" Italijani pač niso pikzigmarji kot kak Strasbourg ... Potem pa doma izvem rezultat pa še to, da so bili večji del tekme boljši . *********************** Hm, modrujem malo. Zdaj se ena moja kuvertirana izjava kaže kot dosti pravilna. Za poraz proti Heliosu sem čisto mahinalno rekel, da je Sagadinu prišel zelo prav oziroma da ga je sam dirigiral, da je bilo tako. Več razlogov je za to:- zmaga ostane itak v Sloveniji, ni problema- ker UO ne sodeluje v slovenski ligi, je itak vseeno, ali vse tekme s Slovanom, Heliosom in pivovarji izgubi ali pa dobi- na final-eight Goodyeara se bo UO uvrstila tako in tako, na koncu ni toliko pomembno, ali je prva ali osma; ko pridejo še Ožbolt, Markoišvili in kakšna okrepitev, bo Olimpija (s svojim trenerskim dvojcem) sposobna ligo Goodyear celo dobiti- po prvi zmagi nad AEK je Sagadin igralce le trepljal, saj je pri njih nujno potreboval kanček samozavesti; na koncu je bilo samozavesti dovolj celo za zmago, ampak OK; potem jih je pa moral kljub vsemu še "vzpodbuditi", da garajo in da jih lahko malo "šravfa" na treningih, če naj bi dali od sebe tisto, kar hoče; kaj je za tak preobrat v odnosu boljšega kot poraz z avtsajderjem, ki povrhu vsega nič ne škodi?!- tisti poraz mu je dal tudi carte-blanche za novi pritisk na upravo "Poglejte, ne bo se dalo, pa sva s Sašotom lahko še takšna frajerja"; poleg tega je v medije izdal nov pritisk v obliki izjave o "fiču, ki z novim šoferjem ne more zmagati, če mu ne zamenjaš tudi motorja"- -> posledica: "nekje so izkrpali" Marka in Ernesta in ju dobili na trening, Sagadin pa je spet hitro dal medijsko izjavo, da "je Olimpija razsuta do take mere, da niti podogb ne more pripravljati" in ... oba igralca sta pogodbo podpisala že naslednji dan (!) (Marko je svoje vrednosti pokazal že v nekaj naših ekipah, glede na to pa, da vemo, kaj zna Zmago iztisniti iz ljudi (tudi tisto, za kar še sami ne vedo, da imajo ), se lahko og obeh "novih" fantov nadejamo še precej lepih in koristnih potez (pa se bo lažje prebilo) Naslednja kuverta. V soboto Partizan. Prišel bo brez treh kaznovanih igralcev in naj bi bil "kanon-futer". Milojević je bil lani MVP lige Goodyear ali evrolige ali nekaj takega, ne vem več natančno. Tekma bo seveda napeta in negotova. Sagadin si niti ne more privoščiti gladke zmage, saj bi v tem primeru "junaštvo" njegove ekipe že postalo default in bi bila zaradi tega naslednja poraza proti Benettonu in Zagrebu v gosteh neizbežna. Tako pa morda le ne bosta, vsaj slednji ne, kajti izgubiti v Italiji ni sramota (tudi za 20 pik ne), poraz v ZG bi bil pa prava mala katastrofa za ekipo, ki se krpa skupaj. Kar pa je pri vsem skupaj najbolj pomembno - v obeh zmagah je bila Olimpija močna v končnici! Po nekaj porazih, "zasluženih" v zadnjih minutah, je to prava osvežitev in odlična perspektiva. (Kolikor čitam komentarje, so si Olimpijo včeraj na koncu privoščili tudi sodniki, a je šlo vseeno "skozi". Super! ) Ja se popolnoma strinjam gled tvojeg modrovanja o porazu proti Heliosu, zmaga itak ostane v SLO, pa še argument, da se že bolje pripravi na tekmo s Climo in ta strategija je popolnoma uspela.sam še toFast food, no thanks it is time for SEGEDIN.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Hehe Vilfan je bl igralec filinga bil, talenta, ne trdega dela, me ne čudi tolko......A knjiga se že v knjižnicah dobi? Kak je sicer, ok, fajna? Me zanima......ne vem ce se dobi v knjiznicah... drugac ni pisana na nevemkaxnem nivoju, se pa zeeelo fino bere, polna anekdot... jaz sem sel v konzorcij in sem jo v dobrih dveh urcah kar tam v knjigarni na stolu prebral... se nism mogu odlimat stran... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2006 .....ja, dober look Dans treba zmagat, bemu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.