Mick 4. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2006 ....nem raj nč reku. Ajd, bo drugič bolje...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Eh... ja..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ej, zadnjih 10 min je bilo katastrofalnih, 15 pik prednosti so zapravili v 7 minutah, ko so dali v tem času vsega 2 točki, lepo te prosim. Ko pa je Bamberg prišel v vodstvo so se šele malo zmuvali, pa vseeno premalo. In zadnjo minuto izsiljeni meti, zgubljene žoge, ipd...katastrofa od igre, zadnja četrtina Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Huh, če je bil Bamberg - in ostal - samo iluzija, potem je res slabo. Tokrat gledal večino tekme, prekinil v 28. minuti med timeoutom - pri plus 14. Potem sem imel telefon, medtem slišal "plus 16" in okej, šel. Ko sem se vrnil, je bilo 44:40 in ni bilo videti, da bi se kaj dalo napraviti. V zadnji minuti (potem ko so gostje že vodili 50:55), nam je boginja Fortuna dala še izenačenje, in to po pravi gluposti in malo beganja žoge sem ter tja. 14 sekund do konca. Potem so naši obranili še prvi napad, žoga v avtu, 4.30 do konca. Potem pa ... ... potem so pa naši njihovemu Phelpsu čisto na hitro položili rdečo preprogo do koša. Ludnica - nobeden ga niti pogledal ni grdo, kaj šele, da bi se mu denimo namenil zlomiti roko. Res pa je, da pa med mimohodom nobeden ni salutiral zraven ... Ne moreš verjeti. Pravzaprav lahko. Potem ko spiješ en pir. Brez tega težko. DOBLJENA TEKMA! :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2006 ... potem so pa naši njihovemu Phelpsu čisto na hitro položili rdečo preprogo do koša. Ludnica - nobeden ga niti pogledal ni grdo, kaj šele, da bi se mu denimo namenil zlomiti roko. Res pa je, da pa med mimohodom nobeden ni salutiral zraven ... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 a vas je čist minil komentirat zadnje tekme basketa Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 čist :xx!: Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 čist :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 a vas je čist minil komentirat zadnje tekme basketa Mah..... Ej smo pa dobili interesantno skupino za svetovno prvenstvo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Mi je blo čudno, kako je lahko 'Eurobasket = Evropsko prvenstvo' še vedno aktualen, zdej pa vidm da je tukej vse o košarki. Ja, za komentirat res ni nič. Mam dost drugih skrbi, da bi se obremenjeval s krizo Olimpije... Rajš spremlam NBA, še posebi Brezca in Nesteroviča. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Včeraj so pa le zmagal... . Berem, da jih je še Sagadin pohvalil za prvi polčas. Gledal pa tekme nisem ... , so me prevečkrat razočaral letos .. in kazen mora bit.. Jaz sem delno gledal (malo preklapljal okol), skratka tako kot pravi Segedin, imajo zunanje igralce- strelce, (še) nimajo kvalitetnih kril, (še) nimajo kvalitetnih centrov, ki bi dajali 10 do 15 pik na tekmo.... Obramba na momente zelo dobra na momente... luknje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Mi je blo čudno, kako je lahko 'Eurobasket = Evropsko prvenstvo' še vedno aktualen, zdej pa vidm da je tukej vse o košarki. Ja, za komentirat res ni nič. Mam dost drugih skrbi, da bi se obremenjeval s krizo Olimpije... Rajš spremlam NBA, še posebi Brezca in Nesteroviča.Hm, o Brezcu ne dvomim, kar pa se Rašota tiče, moraš biti pa res entuziast ali pa njegov sorodnik, da ga spremljaš. Naj je še tako naše gore list, ko gledam tekmo San Antonia, me to spominja na triler - ustrašim se, da mu bo kdo dal žogo. Skoči ne za njo, blokira praktično nič več, v glavnem je eno veliko SMETALO tam pod košem. Največji doprinos ekipi je v tem, da se vsi bojijo, kaj vse bo naredil, in da rabijo okoli njega kar daleč na pot, če naj bi prišli do koša. Ker je slava v NBA strašansko pokvarljiva (ameriška miselnost pa temu perfektno prilagojena), se glodalci ne spomnijo več, KOGA je Rašo zamenjal in KAJ VSE je počel TISTI, se pravi David Robinson. Pa je "naš" lahko še vedno tam ... Je pa res, da si bo letos statistiko pokvaril do take mere, da bo v trenutku, ko ga bo nagnal SA, dober samo še za Atlanta Hawks ali pa Lottomatica Roma. Juj, živci, živci, ko to gledaš ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Živjo ebor... saj vem, da grizejo in se trudijo... . Lahko je nam govort, kako bi moralo bit... . Samo so le profesionalci in njihov posel je igrat dobro košarko . Mene bi tud sosedje obiral, če bi imel shirane konje... Živjo Silver,se strinjam le čevlje sodi naj kopitar, tudi vem kako težko je zadet, če si zmatran, kajne, je pa tudi res, da na nek način igrajo za nas (kruha in iger narodu), kajne in potem, si pač nekak vzamemo pravico kaj pokomentirat.... Naj ti konji še mnogo let veselo dirjajo po travnikih...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Tale basket-post sicer ni EURO, je pa vseeno noro: Kobeju se je utrgalo - 81 pik proti Torontu danes ponoči!!! Drugi največji score v zgodovini NBA! http://www.nba.com/games/20060122/TORLAL/recap.html ************** Rašova odisejada gre dalje: po zelo dobri igri v gosteh proti Miamiju (čeprav je dal samo 6 pik) potem doma (v porazu proti Denverju) prav porazna igra: 1-2 met, 2 obr.skoka, 1 as., 3 osebne, 1 blokada v 15:45 Njegova menjava Nazr Mohamed pa v 30:04 minutah (že to se lepo vidi, kaj je napravil trener): 5-9 + 7-9 prosti meti, 4N+8O=12 sk., 1 as. ter skupaj 17 pik (najboljši strelec moštva). (Ne pozabimo, da so bili v zadnjih sezonah prav skoki v napadu Rašova močna točka.) --> Rašo bo poslej malo sedel na klopi. Zaradi pogodbe bo verjetno v prvi peterki, potem pa čimprej na klop. ************** O naših v balkanski ligi pa ne bi kaj preveč, anede? Že Zagrebu se pokrompiri parkrat zmagati pa Bosni, pa bomo spet čisto radikalno vsaksebi - Srbi prvih pet mest, Slovenci zadnja štiri. :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Zmaga Olimpije v gostih pri AEK?! Malo nepričakovano, ampak super! (Če bi se jim urajmalo ali z Žalgirisom ali pa z Bambergom - vse šanse so bile za to - bi sedaj celo imeli šanse za naprej... ) (Žal nisem gledal, ker sem imel predavanje v ZG.) Kak komentar, če je kdo gledal? Tenks! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Zmaga Olimpije v gostih pri AEK?! Malo nepričakovano, ampak super! (Če bi se jim urajmalo ali z Žalgirisom ali pa z Bambergom - vse šanse so bile za to - bi sedaj celo imeli šanse za naprej... ) (Žal nisem gledal, ker sem imel predavanje v ZG.) Kak komentar, če je kdo gledal? Tenks! Ekhmm jaz sem gledal del drugega polčasa in, ko so AEKovci povedli zaspal od dolgočasja in utrujenosti... me je pa tole presenetlo.... ker kolikor sem gledal Olimpija ni imela niti igre niti orožja za kak preobrat, vsaj zdelo se je tako... a so res zmagali, kolk je bil pa skor? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Gledala... bolj na obroke in z enim očesom... precej raztrgana igra... grešili eni in drugi, na koncu OL manj... v zadnji četrtini razpoložen predvsem Halperin, dober odstotek metov iz igre... rezultat na koncu 69-78 ali 68-77 ali nekaj takega... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Gledala... bolj na obroke in z enim očesom... precej raztrgana igra... grešili eni in drugi, na koncu OL manj... v zadnji četrtini razpoložen predvsem Halperin, dober odstotek metov iz igre... rezultat na koncu 69-78 ali 68-77 ali nekaj takega... A tako... no ja... fino.. kaj nej rečem....Ti Koči a ti treniraš košarko, mislim se spoznaš na to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 ma, včasih (cca 20 let nazaj ) sem res igrala (2. YU liga)... zdaj pa spremljam bolj ljubiteljsko (beri: iz fotelja) ali pa še to ne. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2006 No, Olimpija pa zlo muč Climamio........ Sam tud preveč žog zgubijo, to nek sindrom danes..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2006 :!!: :!!: :!!: ...dost mam športa za neki časa. Sam Olimpiji ne zamerm tolk, so se boril k levi.......okrog 23 zgubljenih žog, pa falit oba prosta v odločilnih trenutkih pa je blo vseen preveč. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Ooooh, če bi bila tale Olimpija TAKŠNA tudi drugače, bi bila lestvica tudi drugačna. Borba, nepopustljivost. Neizkušenost je terjala orenk davek, pa nekaj dekoncentracije. Naj smo jih še tako šimfali, za danes lahko dobijo samo ! Če bi DOMA izgubili to tekmo, bi se lahko še jezili nanje, izgubiti v Bologni, pa skoraj celo tekmo voditi, to pa ni sramota ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Škoda.. pa dobro so špilali, no vsaj drugi polčas kolikor sem uspel gledat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Saj ni za pričakovati, da bodo zdaj vse tekme takšne, se pravi borbene, atraktivne. Tudi porazi še bodo. Amaok trend gre navzgor. Zdaj je ena super, ena povprečna pa ena ISM (Isuse spasi me). PREJ sta bili pa dve slabi in dve še slabši. Se izboljšuje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.