Skoči na vsebino

Eurobasket

Mick

Recommended Posts

Danes ponoči je Rašo prijetno presenetil:

7-10 met, 14 pik, 8 skokov, od česar kar trije v napadu. Če ne bi dobil 6 osebnih napak, bi pisalo še kaj več.

:eek: :eek:

Odgovor, kako to, je napisan pa pod njegovo slikico, ki je dodana komentarju:

With Tim Duncan out, Rasho Nesterovic controlled the middle with 14 points and eight rebounds Wednesday.

Kako bi bilo, ko bi dal Rašo toliko od sebe tudi, ko Duncan igra?

x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 938
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Zakaj bi se matral takrat ko ni treba xDDx Preskrbljen je tak al tak za cel življenje.

A poznaš http://www.spurstalk.com/forums?

Kaj pa mislte na dons, Olimpija? Se lahko zgodi senzacija in pride naprej? Olimpija more premagat Benetton, Milano in Cibona pa zgubit proti Olympiacos-s oziroma Efes Pilsen-u. Še posebi, ker je Milano absoluten favorit proti Olympiacos-u...

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Minimalne šanse, sam v športu je tud to mogoče. Odvisn tud kolk so te ekipe stimulirane za zmago, kaj jim prinese.....Sm mislu na tekmo dans it, pa so me službeno zadržal........Že dolg nism bil na kaki tekmi, pa verjetn ne bo do fula polna dvorana......sam Benetton pa je le Benetton.... x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pa sej to ne moreš verjet!!........ :eek: :eek:

Milano puši... Cibona pa zmaga! Neverjetno...

Ta let je bil oz. je pa res zaklet za Olimpijo... Upejmo, da se bo to nasledni let obrnilo.

OLIMPIJA!

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

:o|o: ....cibona bi mogla zgubit, ne?

Sem poslušal Sagadina po tekmi, o ciljih za drugo sezono, sliši se dobro. Če mu rata, bo Olimpija drugo leto grenila lajf najboljšim ekipam. Tud več "naših" bo baje v ekipi......Če bi le še imeli mal več denarja, bemu, bi bil mogoče celo final four dosegljiv, tam pa je tako vse možno x^x Olimpija! :palec:

K. Čapek

Najbol smesno kar je Sagadin reku je tole: "Ekipo treba narest BOLJ PRIJAZNO OKOLJU" :palec: x^x x:Dx x:Dx

Ja Cibona bi mogla pušit - zdej gredo pa oni naprej - kot najbolš 6. uvrščena ekipa

Najbol smesno kar je Sagadin reku je tole: "Ekipo treba narest BOLJ PRIJAZNO OKOLJU" :palec: x^x x:Dx x:Dx

Ja Cibona bi mogla pušit - zdej gredo pa oni naprej - kot najbolš 6. uvrščena ekipa

Ja, hahaha, točno, to si me zdej spomnu, hahaha, dobra :palec: x:Dx

:o|o:

K. Čapek

Cibona, ki se je borila za zadnjo vstopnico, je vodilnemu v skupini, Efes Pilsnu, dovolila samo 49 točk. :eek: x;)x

Okus je malo grenak, vendar je kar prav tako. Z eno samo dobljeno in izgubljeno tekmo (takih pa je bilo v tej polsezoni kar nekaj) se Olimpiji ne bi bilo treba bati. Ta uvrstitev naprej bi bila celo nekoliko nezaslužena.

Poleg tega pa je sedaj ena fronta zaprta. Če naj bi se v Goodyear uvrstila med "končnih osem", mora do konca praktično vse zmagati. Grd poraz proti CZ v soboto je pokazal še veliko slabosti, sedaj pa je na vrsti prav Cibona. Olimpija bo igrala pod pritiskom, Cibona pa razbremenjena. Ne bo lahko, popravnih izpitov pa ni. Evropa bi tu Olimpiji samo škodila.

x:)x

Poleg tega pa je sedaj ena fronta zaprta. Če naj bi se v Goodyear uvrstila med "končnih osem", mora do konca praktično vse zmagati. Grd poraz proti CZ v soboto je pokazal še veliko slabosti, sedaj pa je na vrsti prav Cibona. Olimpija bo igrala pod pritiskom, Cibona pa razbremenjena. Ne bo lahko, popravnih izpitov pa ni. Evropa bi tu Olimpiji samo škodila. x:)x

Seveda. Olimpija s tako postavo ni sposobna odigrat dveh vrhunskih tekem na teden, to se je lepo pokazal.

V soboto/nedeljo bo še vprašljivo, za naprej pa pričakujem same zmage.

Včeraj zvečer sem šel kar malo nelagodno pogledat na teletekst, kako je s košarko, potem sem si lahko oddahnil. Orenk izpit, čeprav z "lepotno" napako: pri Ciboni ni igral Scoonie Penn, ki je oni dan praktično sam potopil Turke. Ampak naj bo, zmaga je zmaga, tudi s Pennom je Cibona premagljiva.

Sedaj je "domači" vikend, ki bo prinesel dve zmagi, kar je zelo dobro. Za samozavest in uigravanje, če drugega ne.

Razpored v ligi Goodyear namreč ni tako odličen, kot bi sodili po pisanju v 24ur.com (na Najdi.si danes), ki pravi:

Košarkarji Uniona Olimpije so s sedmo zmago obudili apetite po uvrstitvi na zaključni turnir najboljše osmerice. Od ekip, ki zasedajo ključna mesta za odhod v Sarajevo, so oddaljeni tri zmage, navdih in pozitiven odnos do zadnjih sedem krogov rednega dela pa lahko črpajo iz tekmovalnega razporeda, ki jim je pisan na kožo. Čakajo jih namreč še štirje dvoboji z neposrednimi tekmeci - Vojvodina, Geoplin Slovan in Bosna v gosteh ter Široki Brijeg doma in na papirju lahka obračuna s Heliosom in Zagrebom.

Vehementni pisec novičke je spregledal še eno tekmo (naštel jih je 6, v resnici jih ima Olimpija še 7) - gostovanje pri Partizanu, nekoliko zlahka pa jemlje tudi gostovanje pri Bosni v zadnjem kolu - Bosna je prireditelj KončnihOsem in njena uvrstitev že ves čas "visi". Da bo zmaga Olimpije v Sarajevu v zadnjem krogu lahka, je morda štos, realno pa tega ne gre pričakovati.

Olimpija sedaj še krepko zaostaja. Balkanska kuhinja še cepi drva, ne zdi se jim, da je do kurjenja blizu. Če bo Olimpija vknjižila štiri predvidene ("gladke"?) zmage (Vojvodina, ŠIROKI, Slovan in HELIOS), bo imela razmerje zmag 11:12. Drva bodo tedaj že pripravljena.

Ne bo tako lahko, kot si je morda mislil ta novinar, čeprav sem prepričan, da ni hotel nič slabega. Bojim se, da Olimpiji 6:1 ne bo zadostovalo za uspeh.

Spustimo žogo na tla in držimo palce!

:palec:

Hm. Sem pa slišal nek intervju s Sagadinom, izgleda, da ostaja tud za naslednjo sezono in ima kar velike načrte, če bo vsaj približn dovolj keša......Muč ga, k nima trofeje v Euroligi......Ostaja baje ziher 6 igralcev, nekaj še jih tipa, nekaj pa tud išče okol.......No, to zna bit mogoče še zanimivo..... :palec:

K. Čapek

Hm. Sem pa slišal nek intervju s Sagadinom, izgleda, da ostaja tud za naslednjo sezono in ima kar velike načrte, če bo vsaj približn dovolj keša......Muč ga, k nima trofeje v Euroligi......Ostaja baje ziher 6 igralcev, nekaj še jih tipa, nekaj pa tud išče okol.......No, to zna bit mogoče še zanimivo..... :palec:

Evo menda je David Strunar podpisal za dve leti, kar je jako ugodno, glede na to, da je njegov slog igre atraktiven in ga je pravo veselje gledat, upam, da bomo imeli v bodoče več užitkov ob spremljanju tekem... :palec:

A problemov vseeno ni nič manj, če je soditi po včerajšnjem zapisu v cajtngih, kateri vse igralci naj bi poncem sezone odšli brez odškodnine in katere (Rannikko, Halperin) snubijo že zdaj, v mini prestopnem roku.

:xx!:

• 2 weeks later...

Ene dva suha tedna kasneje je zgodba že veliko bolj jasna. Potem ko je Olimpija dobila pokal in kaže, da tudi v prvenstvu ne bo imela hujših problemov, v ligi Goodyear pa naj bi se ji končno odprlo, ker se je zaprla ena fronta (Evropa), je včeraj zafurala še tisto, kar je bilo precej realno desegljivo - Final8.

Da izgubilo proti Vojvodini, realno petemu ali šestemu srbskemu klubu, je prav kriza. Sagadinova izjava, da so vodili praktično celo tekmo, je neprimerna - kako je mogoče, da so dobili 92 pik?! S TAKŠNO obrambo naj bi kje uspeli?

Sploh je bil vikend za slovenske klube slab, ena zmaga od štirih realnih. Če bi Helios imel le malo bolj razpoložene igralce, bi Zadar padel in tudi za Slovana bi bilo to dobro. Le-ta je izgubil po neumnosti in si priškrnil vrata - čisto mogoče je, da med zadnjimi osmimi klubi sploh ne bo slovenskega! Da ne govorimo, da imajo naši klubi tako malo zmag, da bomo za naslednjo sezono izgubili eno mesto v Goodyear ligi!

Zmagali so tako samo Laščani. Uspeh? Prav gotovo. Malokdo ve, da je v hrvaškem pokalu presenetljivo zmagal prav - Zagreb! V polfinalu je stisnil Cibono, v finalu pa Zadar. :eek:

Še dobro, da Olimpija svojo tekmo proti Zagrebčanom igra doma - s tako obrambo bi jim proti vse boljšim "autsajderjem" trda predla. Pravzaprav nikjer ni rečeno, da jim ne bo vseeno ... :vragec:

• 8 months later...
Kaj zaj, še gleda kdo basket al nč? Vsi opupal, predvsem močvirniki ob vseh zapletih pri Olimpji? Ja, to je res tu mač, da LJ ne zna cenit tko vreji kluba, z evropsko basket tradicijo......No, zdej so spet začel neki migat, pa spet nov trener pa to.....Dans pa igrajo s Panathinaikosom, tko za info..... x;)x x:o)x

K. Čapek

• 2 weeks later...

Žabari mučjo grobare.... x:px :palec:

Ja, pošušili, jebi ga, 4 ključni igralci poškodovan, plač ni itd. itd......tud vsak velik klub pade kdaj v krizo, Olimpija pa tak klub nedvomno je. Glavn je, da znajo, da delajo, iščejo izhod, migajo, bodo že izplaval.... :palec:

K. Čapek

Jaoooo :OO!: :wacko: ...tekma za živčke kravžlat......zgubl za piko, sam dober, Partizan je zlo močn, Olimpija pa kaže, da še bo kaj iz nje.... :palec:

K. Čapek

moram priznat, da sem se to tekmo po dolgem cajtu usedel na kavč in si jo pogledal, kaj naj rečem škoda :eek:, je blo pa kr fajn videt x;)x, jst naše ne bi kr tko odpisal, no če bodo našli kakšen dnar x:o)x
Izvukao je na kraju svog izlaganja.

• 1 month later...
Ja......sn pr starih sam preletel cajtnge in glede na letošnje špile "prebral", da so tolk zgubli, zdej pa čujem po tv, da so za tolk zmagai, in to v španiji.....Mi ni več nič jasn pri toti olimpiji...... x:o)x Nisn pa gledau, škoda :o|o:

K. Čapek

Ja......sn pr starih sam preletel cajtnge in glede na letošnje špile "prebral", da so tolk zgubli, zdej pa čujem po tv, da so za tolk zmagai, in to v španiji.....Mi ni več nič jasn pri toti olimpiji...... x:o)x Nisn pa gledau, škoda :o|o:

Heheeh mal si pomešal , torej špilal so v Tivoliju proti Unicaji...

Rezultat :

Olimpija : Unicaja 87:59 ali drugače povedano Olimpija pobedvala za 28 pik... x;)x xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...