Skoči na vsebino

Eurobasket

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 938
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

men se zdi, da niti ni tolk važen, kdo bo Grki al Hrvati, bolj je važno, da bojo naši špilal kot se zagre, pa pazil na trice, obojim zna letet iz obupa xcivx

Nemci vodijo proti Italijanom, ne bi si mislil po ponedeljku, najprej jim je Herber delal problemu, zdaj je pa Nowitzki s trojko stopil na sceno, cajta pa ni več zelo velik, 3 minute x:)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

a ni to isto?

aja...tist so turki ne grki.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

hrvate bi blo bl sladko premagat :vragec: x:px xDDx

na 10 tekmah 10 zgrešenih napovedi :xx!:

K da bi umestitev in smiselnost Dianinih postov gledal.

x:Dx

Kaj pa dans? Sladko bi blo ostat neporažen in stolč hrvate, sam ne vem, če je smotrno dans se preveč trudit, pa tvegat kakšno poškodbo, utrujenost.....

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mick, ugotavljam, da so stave še eno področje, kjer je boljš da se ne prikažem več, na 10 tekmah 10 zgrešenih napovedi :xx!:

traplc....pa stau na zgreshene....

hrvate bi blo bl sladko premagat :vragec: x:px xDDx

sploh v istri.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Nbene tekme Litve nisn gledal, tak vprašanje, če bi jo lohk, glede na naše prenose xrolleyesx Verjetno imaš prav, sam tud Litva ima lahko slab dan, pa taka mal bl "sproščena" tekma bo, k praktično nič ni "v igri"......Nekaj malega sn Ruse vidu, zanje verjamem, da jih naši lohk premagajo.......Men se zdijo največ blem španci pa litva.......seveda pa lohk izgubimo tud s hrvati (ne daj bože :OO!: ) ali grki.......grki so mi simpa odkar sn bil na dopustu pr njih.......naj špilajo z litvo pa jih nekim čudom premagajo......čeprav.....so mi litvanci tud všeč, 3 miljonski narod pa špila basket skor k mi.... xcivx x:Dx

K. Čapek

puobi ne se zezat zdej... hmal bo šlo zares :palec:

jst sm zato, da nabijemo Litvance in Hrvate x:px

kaj pravte x?x x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Iz tvojih ust v ušesa slovenskih košarkašev! :palec: xDDx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ja. Mamo pa srečo, da so vsi naši v formi, tko da upam na zmago proti hrvatom ali grkom in polfinale..... xcrossfingx Dans pa.....taka bl trening tekma, recimo :inocent: x:o)x

K. Čapek

Ja. Mamo pa srečo, da so vsi naši v formi, tko da upam na zmago proti hrvatom ali grkom in polfinale..... xcrossfingx Dans pa.....taka bl trening tekma, recimo :inocent: x:o)x

ponavad so ble ravn "treningtekme" tiste.... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

zlomk.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Dobro igrajo! :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

trgajo gate... tut ko zgubujejo igrajo rutinirano... pa dragič... kakšna eksplozivnost... ko dobi obrambni igralc prve impulze o dogajanji, dragič že trikrat spremeni smer x:Dx da se jaketu odpre trica nimajo za burek x:px

onim pa vse izza črte u terno... 8/11 :vragec: ... bacanje kamena sa ramena... kao x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

v tretji jih pa dal 8 x:Dx

Fernando Pessoa

dobr je.... zemlja se še vedno suče x;)x

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...