borism 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Tekma je malo bolj pozno, če bo zmaga, boš bolj malo spal ali pa nič,sicer je še Zvezda v decembru......ampak mislim, da so naši sedaj v naletu...kljub dežju lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Mick pozdrav! Prideš ali ne...tekma je ob 19:30 samo, če že prideš vedi, da je sedaj še en semafor več vmes........če ne ti pa "zic" šparam do Zvezde.....menda bomo ja zmagali, tako kot Slovan včeraj, jaz zmeraj za slabše navijam.....saj tule doma, ker je potem veselje še toliko večje.....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 OK, Mick, če prideš lahko pokličeš kadarkoli, če se ne slišiva slučajno, veš kje sedim....glede Tince, hja res ne vem....škoda, ker nikoli več ni potem izrazila želje, ona misli, da midva kar žugava, pa se meniva, pa da na tekme sploh ne hodiva.....pa menda bo ja enkrat zbrala pogim....lepo nedeljo še naprej vsem lunatkom, pa bili lenobno ali ne Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2003 Avtor Prijavi Deli 30. november 2003 Borism .....še dober, da nisem šel na tekmo........bi me nosil Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Mick pozdrav! Super tekma, vseskozi enakopravni......na koncu, pa kot je ponavadi, sodniki ščitijo bolj znanega....sploh 3 sekunde pred koncem tekme nobeden od 3 sodnikov ni hotel piskati prekrška nad Joličem :xx!: .......nisem razočaran, ampak nič čudnega nebi bilo, če bi mi zmagali......lep dan, saj je le nov lep dan in še lepši mesec Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 jaz pa uživala ob prenesu rokometne tekme, v prvem polčasu so Celjani mal moje živčke sprobaval, pa jim odpustim je bila igra v drugem polčasu, napeto uf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. december 2003 Avtor Prijavi Deli 1. december 2003 Borism.....škoda ....pa bodo že še prišli "na mino" Sam sem tudi gledal rokomet.....velik preobrat celjanov v II. polčasu in zmaga proti odličnim nemcem........prvo mesto v skupini.......Cele pa v luftu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 tko pa poglejmo rokomet in naše dečve, kaj so sposobne narediti Moja mala je strastna navijačica Katje Kurent T., jo moram pohvalit, ji je poklonila dres Slo reprezentance in ji še bolj z rokometom glavo zmešala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. december 2003 Avtor Prijavi Deli 2. december 2003 Super .....ukvarjanje s športom je za mladega človeka zakon .......da le ne bo preveč poškodb...... Aja točno....naše bejbe so na SP v Hrvaški......Vidim na teletextu...... Kitajke so zmazale (34:26) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. december 2003 Avtor Prijavi Deli 4. december 2003 Hm.....danes pa mal sramotno zgubile z Madžarkami :xx!: ....pa včeraj komaj premagale Slonokoščeno obalo .....kva zdej to :xx!: ..........sicer pa Eurobasket....močvirniki pa danes proti našim rednim strankam italijanom......Union Olimpija : Roma......to bi pa skoraj morali zmagat ....Krka pa v Španiji z Unicajo.........hm....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. december 2003 Avtor Prijavi Deli 4. december 2003 LOOOOOPOOOOVIIIII x!x x!x x!x Kaj takega........mislim.......haaaalooooo......sramota za sodnike Eurolige.....to kar so danes naredili Olimpiji...... :xx!: Saj so sami fejst pripomogli k temu porazu ......samo......takšne odločitve pa me raaazpizdiiijoooo totalno. :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Mick: mislm, da so vsi ki so gledali tekmo, enakega mnenja... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: To je pa res.... :xx!: kr neki.... da jih ni sram! :!!: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Več kot pričakuješ, manj dobiš.... :xx!: sicer je pa že en nov lep dan na obzorju, tole pa čim prej pozabit Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2003 Avtor Prijavi Deli 5. december 2003 Hm....pa Krka tudi "popušila" :xx!: ......Mah....italijani jih tako non stop dobijo po surli od nas........zdaj pa smo jih pač 1x mi........me tolaži, da nas pa je zabetoniral naš igralec (Tušek) Ko jih j........................sodnike mislim Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Da je Krka "popusila", ni po eni strani cudnega, saj je bila za Unicajo, predvsem pa za trenerja Scariola, zmaga imperativ - ce ne bi zmagali, bi letel, za trenerja s takim pedigrejem pa bi bila to dokoncna katastrofa, glede na to, da je v preteklih dvah letih dodobra zafural ze Real. Po drugi strani pa to za Krko ni katastrofa, saj v evroligi nimajo kaj dobiti - tudi ce bi zmagali cisto vse, ne bi bilo nic bolje niti drugace (informacija dobesedno iz prve roke, ne le iz casopisov). Skrbi lahko le Jadranska liga... Kar pa se Olimpije tice, so si pa zal krivi kar sami. Pri vodstvu za 7 le 1.01 pred koncem sicer ni umetnost izgubiti (smo videli ze kaj hujsega (recimo YU : SZ precej let nazaj - 9 tock v eni minuti, na primer)), se je pa treba zamisliti nad tem. Tekma je bila "dobljena". To, da je bila v zadnjih sekundah Olimpija oskodovana, ni dvoma, ampak ce bi tedaj vodili za recimo 4, kar bi bilo cisto mogoce glede na prikazano igro, potem noben sodnik tega ne bi preobrnil. Bodimo malo posteni in samokriticni, pa bo bolje. In se: ce ekipo vodi Devica, na neki tocki skoraj gotovo naleti na prvo Petrovo pravilo, ki pravi "da vsakdo enkrat sreca prag svoje nesposobnosti". Devica je vsaj v necem naravnost cudovita, je namrec absolutno najboljsa desna roka, a ko postane edini vodja, se izgubi in ji ne gre vec od rok. Srcno upam, da ima Saso Filipovski v natalni karti kaj vec kot le "povprecno" Devico, sicer bo pocasi zanj in za klub zelo slabo. (Ce pa kdo slucajno ve njegove podatke, lepo prosim, ce mi jih poslej v sporocilu.) Lep pozdrav vsem sportnim navdusencem in ostalim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2003 Avtor Prijavi Deli 5. december 2003 Se strinjam.......nič presenetljivega ni poraz Krke, ki se tako še išče in za moj okus (razen s CSK) igra presenetljivo dobro......Kar pa se tiče tega....da bi tudi, če bi zmagali vse ....ne bi bilo nič bolje......se seveda s to izjavo povsem nič ne strinjam.......V vsaki tekmi je zmaga - zmaga s pozitivnimi učinki (rajting kluba, igralcev, trenerja itd.)....in poraz - poraz....z negativnimi učinki, večinoma. Čeprav ne razumem kaj si v bistvu mislil....... Kar pa se Olimpije tiče in mojega mnenja......je le-to čisto pošteno in samokritično.......saj sem v postu napisal...da so sami fejst pripomogli k porazu.......kar pa nikakor ne opravičuje grajane sodniške odločitve........lahko bi izgubili tudi v podaljšku.....pa bi potem bila zmaga Rome brez madeža....sedaj to nikakor ni. Na Petrovo pravilo pa lahko slej ko prej naleti vsak........ . Menim pa, da je Sašo zelo mlad trener, ki je prevzel ponovno povsem spremenjeno ekipo (načeloma slabšo od prejšnje, seveda pa tudi neuigrano).......in da bo pa moralo preteči še kar nekaj časa in tekem za realno oceno njegovih trenerskih sposobnosti. Sam zaenkrat niti nad njim niti nad igro Olimpije nisem kaj preveč nezadovoljen......In tako je Ljubljana še vedno eden od hramov vrhunske evropske klubske košarke........sem dobesedno nihče ne upa priti in trditi, da bo zmagal. Glede na to koliko vrhunskih igralcev je zadnja leta Olimpija sproducirala in kam ter za kakšen denar so bili kupljeni........pa je tudi fenomen in unikum.....Olimpija namreč. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Kaj sem mislil s tem, da bi bilo vseeno? Natancno tole. Glavni sponzor, torej Krka, je svoje stalisce obrnil tako, da ga zanima izkljucno le liga Goodyear, evroliga pa sploh ne. Se vedno pravim, da je to informacija direktno iz izvora, saj jo imam moznost dobiti, in ne iz casopisov, ki so sicer tudi ze pisali o tem. Tu gre za biznis in ne za sport - zal. In se: katastrofa v Moskvi ni katastrofa le iz sportnega vidika - oziroma to morda niti ni, pustimo cifre -, ampak zaradi pricakovanj, naj se Krka od vseh gostovanj v evroligi izkaze samo tam, pa cetudi nikjer drugje - to je bilo na neki seji en dan pred tekmo receno cisto dobesedno. Rusija je Krkin glavni partner in trg. (Ali so Rusi tudi zato se tri minute pred koncem ob vodstvu petdesetih tock igrali presing po celem igriscu? - Cesa takega se nisem videl, pa pomnim kosarko od zacetka sedemdesetih let.) Se vedno so to igre z denarjem in ne le z zogo... Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Danes pa pričakujem zmago naših na Dolenjskem, pa naj si misli kdor kar hoče, držim pesti.....vsem pa lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Žal ni pomagalo... :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Bravo naše rokometašice, kar tako naprej... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Žal ni pomagalo... :xx!: Zal res ne, Borism. Ceprav je tudi res, da ste bili celo tekmo boljsi in da smo zmagali zelo nezasluzeno. ("Smo"? - Saj ne morem biti drugega kot "krkas", ce sem s tega konca pa se kaj.) Tudi kar nekaj komentarjev tu doli je takih - imeli smo sreco... Vsekakor ste trenutno boljsa ekipa in se precej zmag boste dosegli, glejte pa, da boste boljsi tudi na koncu sezone. "Mi" se bomo seveda trudili, da ne boste boljsi od nas. Sportni pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Bern Dobro jutro! Če si pa ti "krkaš" potem mi pa ni žal teh že dobljenih točk......potem se pa sploh ne bojim zate, ker mislim, da lepše kot navijači nismo nikjer sprejeti kot v dolenjski metropoli......no fino se zastopimo, imam lepe spomine na Novo Mesto.....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2003 Avtor Prijavi Deli 8. december 2003 Glavni sponzor, torej Krka, je svoje stalisce obrnil tako, da ga zanima izkljucno le liga Goodyear, evroliga pa sploh ne.Mogoče pa so le realno ocenili svoje (z)možnosti .....še tu bo velik problem doseči koliko toliko odmeven rezultat Jaa.......bravo naše rokometašice.........upam, da jim uspe osvojiti vsaj 5. mesto, ki pomeni udeležbo na Olimpijskih igrah v Atenah. He-he....pa še mal sosedske škodoželjnosti (me še od fusbala mal drži )......hrvatice pa kot domačinke že out Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 Tekma PiL: Crvena Zvezda v Goodyear ligi je v soboto 13.decembra 2003 ob 17 uri v Treh Lilijah.......to ni samo informacija za Micka, je tudi za ostale, Mick.....ti pa kar pripelji svoje navijačice, pa ne pozabi PRAVOČASNO......imaš dovolj časa za priprave.....lep večer vsem, ki tole preberete in naj potraja ves december, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.