Skoči na vsebino

Eurobasket

Mick

Recommended Posts

KOŠARKA

LIGA GOODYEAR

13. KROG ……..13.12.2003

ZAGREB - GEOPLIN SLOVAN

71:72 (23:23, 12:15, 18:22, 18:12)

Radoš 19; McLinton 28, Vidaković 13.

BANJALUČKA PIVARA - UNION OLIMPIJA

88:91 (19:24, 19:28, 27:20, 23:19)

Glišović 37; Baždarić 18, Rahimić 16.

PIVOVARNA LAŠKO - CRVENA ZVEZDA

78:85 (16:25, 13:16, 20:23, 29:21)

Dončič 27, Jokič 17; Rakočević 33.

ZADAR - SPLIT CROATIA OSIGURANJE

102:86 (30:20, 22:20, 21:23, 29:23)

Meeks 21, Pestić 17; McCants 24.

REFLEX - BUDUČNOST

96:76 (Z8:21, 26:17, 27:11, 25:27)

Ffriend 19, Popović 15; Milojević 21.

ŠIROKI HERCEGTISAK - CIBONA

61:73

Nedelja ob 19.00: LOVČEN - KRKA

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 938
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Uf, Slovanu je poraz doma zadnjič čisto dobro del. Zdaj so zmagali mlado in živahno ekipo Zagreba, ki je Krko zbila za deset pik nedavno.

Kar pa je še bolje, je Slovan izgubil proti bosanski ekipi in premagal hrvaško, kar je v končni fazi lahko zelo dobro, ko bomo šteli, kdo ima več zmag. Če bi še Krki danes uspelo...

Za Laščane pa je velika škoda. Malo sem le upal, da jim bo uspelo, je pa to težko, če vemo, da Sagadin svoje igralce vedno zdresira do kraja, tako da delujejo ot stroji. Z njim je ravno zaradi tega težko.

Lep pozdrav!

xnckrivx  :xx!:  :angry:

:xx!: :xx!: .....eh jebi ga......Zvezda je postala s Sagadinom kombinacija discipline, hard treninga, odlične kondicijske pripravljenosti in talenta, navdiha, tkim. lepršavosti v igri.......in še s kakšno okrepitvijo (mogoče pa tudi brez) bi oz. bo postala Zvezda ena najmočnejših ekip v Evropi......

Aja.....borism, priti pa nisem mogel, ker sem imel en koncert v planu že celo večnost........no.....zdaj sem glede na rezultat kar mal vesel, da nisem prišel......... x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Haj Mick x!x

Saj bi se jaz tudi v takšnem primeru odločil za koncert x!x

Ko enkrat naši začnejo govoriti, da so presegli začrtano število točk v jesenskem delu ali celo v vseh sezoni, potem itak vem, da imajo zablokirane možgane, ali kaj, da ne zadenejo koša.......zdi se mi kot pri pesmi Evrovizije, zelo bi bilo, da bi bili čim višje, ampak zmagati pa le nebi bilo pametno, ker potem pa imamo preveč stroškov s prireditvijo in z vsem okoli tega........hočem napisati, da si se pametno odločil, marsikaj si si prihranil....lepo nedeljo tebi in tvojim :palec: xDDx

Hm.......danes pa letošnji zadnji "sudar" v basketu.......zmaga - kljub v bistvu rekreatvnimu špilu postaja stvar prestiža.........joj, bo divje.......šit pa je, da imam rahlo poškodovano tako nogo kot tudi desno, šutersko roko :xx!: ....me prav zanima kako bo mi šlo.......ne kaže dobro.......ma, kakorkoli.......tudi, če izgubimo treba drago prodati svojo kožo....... x;)x

:vtz:

K. Čapek

He-he........2 ekipi, 2 tekmi........score 1:1.......ok x:)x .....prijateljski zaključek leta.....vsaj po rezultatu x:Dx .........sam dal 5 (10) pik od 31 (62)..... :xx!: ....ali ajde......me opravičuje preveč poškodb :xx!: ......z žura pa spičil po 2 pirih.......bolj zdravo x:Dx x;)x .....evo, raport z lokal amater basketa x:Dx x:Dx

K. Čapek

Mislim za kerga :vragec: si jaz živce žrem za močvirnike :xx!: x:Dx ......ma kdaj še pa je Olimpija zmagala, če 95 pik prejela :xx!: :xx!: ........ne pamtim tega.......treba OBRAMBO špilat kot se spodobi................žabarji :xx!: ....... x;)x x:Dx

Aja.....zgubili pa so s Cibono v ZG......še bolj :xx!:

K. Čapek

:V: :V: xrolleyesx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

KOŠARKA

LIGA GOODYEAR

14. KROG Odigrano včeraj 20.12.2003 !

UNION OLIMPIJA - CIBONA xDDx

79:74 (29:25, 9:19, 21:12, 20:18)

Rahimić 26, Baždarić 18, Stelmahers 13;

Penn 24, Rimac 19.

PIVOVARNA LAŠKO - BUDUČNOST :sori:

67:78 (20:25, 16:11, 15:25, 16:17)

Jokić 21, Brolih 14; Milojević 32.

ŠIROKI HERCEGTISAK - KRKA xDDx

73:78 (16:22, 13:17, 17:18, 27:21)

Vanjak 21; Rickert 20, Duščak 18.

ZADAR - GEOPLIN SLOVAN :sori:

86:82 (26:12, 24:26, 13:25, 23:19)

Krstić 19; McLinton 27.

LOVČEN - CRVENA ZVEZDA xDDx

84:88 (19:19, 16:31, 25:20, 24:18)

ZAGREB - BANJALUČKA PIVARA :eek:

74:77 (12:17, 20:27, 20:16, 22:17)

REFLEX - SPLIT CROATIA OSIGURANJE xrolleyesx

106:67 (26:17, 23:17, 24:9, 33:24)

:onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :hepko: :hepko: :hepko: xsuperx xsurprisex xsurprisex xokx xokx CELJE MELJE x!x x!x Fenomalna zmaga celjanov v rokometu v osmini finala proti Ademar Leonu......za 13 golov.....točno toliko kot so potrebovali......lepše otvoritve nove dvorane si ne bi mogli zaželeti :palec: :palec: Kapo dol x;)x

Ni ravno basket, no........samo nove teme pa tudi ne bom odpiral x;)x x:Dx

K. Čapek

Čestitke Celjanom, žal mi je, ker nisem gledal......lepo za otvoritev dvorane, res so me prijetno presenetili :palec:  xDDx

Men je pa žal Preventa v Španiji. So imeli full težko tekmo in zadnji gol Špancev, ki je bil odločilen baje prav izsiljen. :C:

Rika

Uf, za dlako so se izvlekli!

Če računamo, da je Olimpija letos v domači dvorani brez primerjave močnejša kot v gosteh, pa nas je dobila samo za dve piki (72 : 70 - kakšne obrambe), pri čemer je imel Bader še lepo priliko za izenačenje in podaljške - potem pa morda res kaže, da se bomo pobrali.

Lep pozdrav in vse najboljše v letu 2004 vsem športnim navdušencem, kibicem, komentatorjem in vsem drugim!

• 2 weeks later...

Prispel iz košarkaške tekme med Pivovarno Laško in Slovanom, katero smo z veliko težavo dobili, saj smo izenačili šele tri sekunde pred koncem tekme, zadeli te tri proste mete tri sekunde pred koncem in potem končno slavili v podaljšku tekme. Uh, dober tale Slovan, saj ga nismo ujeli celo tekmo, drugače je pa bila tekma zelo živčna na račun sodnikov, katreim so vajeti ušle in niso videli dostikrat realnih situacij.....je prišlo tako daleč, da je še nasprotnikov trener "znorel" te tri sekunde pred koncem, čeprav bi naš trener moral že eno uro prej, ko so nam kradli žoge.

Mogoče zanimivost,da je zadnjih 20 sekund rednega dela trajalo kot cel drugi polčas (časovno!).....po mojem bo najboljše, da začnem hodit v gledališče, ker postaja tu ob igrišču čedalje bolj strestno x!x

S čim si okrepiš srce x?x Konec dober, vse dobro.....lep večer :palec:

Guest sanjalica

BorisM

A pomeni gledanje ene takšne košarkarske tekme kot da bi se eno uro sam podil za žogo, a ne?

Lep večer...tudi tebi x;)x

Sanjalica lep pozdrav tebi :palec:

A veš, da se mi zdi, da je takšna tekma v živo, ki je takole napeta in živčna še mogoče huje od nogometa.....se mi zdi, da še shujšam tam, da ne bo pomote, nisem med navijači, ampak se zavedam, da nisem v gledališču, zato moram večkrat eksplodirati iz stola xDDx .......saj je bilo v redu, ampak res stresno, pa saj nekje se moramo sprostiti na takšen način.......lep večer Sanjalica :palec: x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...