PEVKA 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Draga zlata ribica, prosim te ZA VEČ LJUBEZNI na tem forumu... pevka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 TO pevka...TO!!! vsi vse povprek Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PEVKA 4. september 2003 Avtor Prijavi Deli 4. september 2003 TO pevka...TO!!! vsi vse povprek ŽAL MI JE, KER NE RAZUMEŠ... pevka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 kaj pa che ti ne? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 ja singerca˝,jest te 99% razumem . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Pevka - dobrodosla in hvala za lepe misli in zelje. Na tem forumu pa je lajf - ljubezen, vse... Vse je kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Tudi meni se zdi, da je ljubezni in sprejemanja tule veliko, ampak ljubezni nikoli ni dovolj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 ... Vidis, to sem imela se v mislih k temule, Janja...Tako je...Morda pa bi bilo se boljse, ce bi rekli: Ljubezni ne more biti prevec... Tako da, ja, itak, ljubezni nam manjka... na splosno, tu je je kar...Zame npr. je ljubezen tudi in morda predvsem sprejemanje...Nikjer pa ne bos nasel takega mostva (ali pa zelo tezko), da bodo cisto vsi sprejemali cisto vse...Ze barve in vse pa povejo, da gre morda za bolj temperamenten forum in jaz osebno imam rada strast v izrazanju in v vsem (in ocitno nisem v manjsini) ... Ljubezen, ki jo dajemo in posiljamo, pa je najlepsa, ce je brez zamere, uzaljenosti ipd... Skratka, dbest! Veliko teh razlicnih reakcij pa dejansko JE ljubezen, pa ceprav jih morda vecina ne percepira tako... ker se je (ta ljubezen) slabo izrazila, ampak kaj cmo - nismo vsi umetniki izrazanja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 .....ampak kaj cmo - nismo vsi umetniki izrazanja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Love is all around me, every where i go... pa naj bo tudi tle... . Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PeterPan 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 jaz nisem mahozist Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. september 2003 Prijavi Deli 8. september 2003 Draga zlata ribica, prosim te ZA VEČ LJUBEZNI na tem forumu... pevka Se strinjam s tabo in navijam za Ljubezen z veliko začetnico! Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PEVKA 8. september 2003 Avtor Prijavi Deli 8. september 2003 Draga zlata ribica, prosim te ZA VEČ LJUBEZNI na tem forumu... pevka Se strinjam s tabo in navijam za Ljubezen z veliko začetnico! StankaHVALA ZA PODPORO!!! JA, LJUBEZEN Z VELIKIM L, TUDI JAZ TAKO ČUTIM! pevka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. september 2003 Prijavi Deli 8. september 2003 _seveda in uredništvo Ne odgovarja za vzhajajoče duhovne zveze, ki se prelevi v ljubezenjsko razmerje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 Evo Pevka zate ljubčki . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.