Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 4

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Sem šla res po Vivo in prebrala članek o indigcih ... sem vesela, da se piše o njih in vse... samo fer se mi zdi, da avtor navede vire, ki jih je uporabil pri pisanju... tako da - članek je več ali manj prepisan od že znanih avtorjev... ampak, saj pravim... fino pa se mi zdi, da še kdo piše o tem

x:)x x;)x

Astra - prebrala cel seznam... zdaj pa prosim podvprašanje x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

**Izdelujem** cespljevo marmelado....se nikoli prej tega pocela, videla tudi ne....tako da...Bog pomagaj, pa se kaksen angel zraven, da bo tole ratal vsaj podoben marmeladi.

Tole bo cist **kozmicna marmelada** mogoce bi jo poimenovala...kozmolada.;) Mogoce, bi tole pasal bolj v ribico??

Let it be xmusicx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

..mi je bolj všeč kozmolada x:Dx

Dans sm bil spet na poti, pa preden sem odšel, sem se ustavu v mojem˝ butiku peciva in kaj..sploh ga ne pečejo več :xx!: ker je očitno edina taka sorta ostajala na policah, ehja, pa sm spet prkrajšan...ja kokosov je bil... :sori:

Potem na avto pisti sem se navozu do ene 5krogov,seveda kot sem reku, sem vozu pod dve min. in tko sem vedu, da divjanje z avtom je niki tazga,k mi sploh ni tuje, ker je to preprosto v men in sploh ni neč strahov, zato ker sem sam tak; hmm tko in vidm, da je Luna kr Jesensko obarvana in vzhaja deroče pretočno v dinamičnem razkošju x:Dx

Hojla!!

Ej, kolk ste se razpisali! x:)x Prav lepo videt.

Vsem, ki ste zboleli.. cimhitrejse okrevanje! Jaz sem bila tudi prejsnja dva tedna bolj ali manj boga... Ampak sem cel cas nekaj skakala okrog in si kar nisem nasla prostega trenutka, da bi se malo umirila in pocivala. Pa recimo, da je zdaj dokoncno mimo.. No, da ne omenjam, da sem se par ljudi okrog mene okuzila. x:o)x

Drugace pa.. uzivam. Vsak dan bolj zaljubljena, v bistvu presla tisto mojo magicno mejo, ko me ponavadi vse mine in mi postane dolgcas.. tako da.. kaj dolgotrajnejsega me caka izgleda...

Danes si vzela cas za sestricno in bratranca.. po enem letu.. sem ju peljala jahat ponije, se zraven zmenila, da pridem jaz konjcke jahat. Nacrtujem to ze dve leti, odkar sem nazadnje sedela na konju, pa si kar ne najdem casa.. Zdaj bo. Pa se v kitajsko smo sli potem, tamaladva prvic.. x8Dx

Potem pa bila na nekih delavnicah do 9h... Utrujena prisla domov, tu pa se dolg pogovor z ocitom.. do zdajle.. Spremembe se obetajo.. morala bi bit zalostna verjetno in protestirat.. pa sem vesela. Koncno sta ugotovila, da ne gre... Naj si data prosto pot in zazivita, dokler sta se dokaj mlada... Zadnji cas...

Jutri grem na morje. Koncno se jaz. Za en teden, s prijateljicama.. Ful bomo uzivale, saj vedno, ko smo skupaj. Pa se spraznilo se je zdaj ze vse, toplo je pa se vedno. Oz. ze spet...

Samo pogresala bom...

V glavnem, lepo se imejte..

x:Xx

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Grem v Tunjce! Sem 1 leto za vami heheheh

Sicer pa za tiste, ki jih zanima izzid kozmolade...uspela njamsi njamsi....se da tudi probat. Malo manj sem zadovoljna z packarijo, ki je nastala ob tem...pa se na frisno prebarvanem zidu, bom imela spomin na mojo prvo mojstrovino!

pa lep dan vsem !

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:vragec:

dopoldan sva se vrnila iz martuljka... :hepko: ...sva bla ucheri na skochnikih, pa mimogrede nabrala pol rukzaka jurchkou, tko de k sva uletela k mami, je prec mela kej delat (ni mogla tolk tezhit x:Dx )....ampak mama presenetla: yeah...sm prchakvau chist drugo sceno, tko pa en tak cool miren pogovorchek ob .kafetku, a bosta kle ostrala...ja....coool....mami gre na boljshe x;)x x:)x

:vragec: x:)x x:)x x:)x x;)x x:o)x x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Bila včeraj na Bledu, na terapiji S. Turoffa, s ta malčkom. Skoraj nič čakali, ampak še tistih 15 minut je bilo preveč, se začel metati po tleh in slično. Ko mu je Turoff položil roko na trebuh, je mali zdržal 2 minuti (podrl vse vsoje rekorde v mirovanju) potem pa rekel: NE VEČ, Turoff sigurno ne zna slovensko in je prec odmaknil roko in se mu nasmehnil.

Pol šla pa še z vlakcom okoli jezera. lLep dan,

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

ja, in??

mu je sedaj bolje?

koliko casa cakas, da prides na vrsto za terapijo?

kako se prijavis?

koliksna je cena? - verjetno je brezplacno!?

etc...

HVALA

free, Breda Vukelj ima organizacijo tegale čez (www.bredazbleda.com)... čakaš pa kar dolgo, razen, če kdo odpove, pa uletiš namesto njega... vsaj jaz sem bila prijavljena več mesecev... ne vem točno, koliko je stalo, mislim, da za tri terapije ~ 20.000 SIT...

x^x Uh, tak lep in razgiban vikend spet za menoj. Lovila polhke, nabrala marele, te so edini primeren model gob zame, ker vidim samo take XL....

Včeraj pa končno dooooooooooooolg sprehod po okoliških notranjskih vasicah, prijazni ljudje, res, toplina, takojšnje sprejetje in prijaznost, nice....

x:px

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:vragec:

glihkar iz enga gluoga sestanka....bemu elektricharje.., vse mu razlozhish, pokazhesh, she narisu sm mu......pol pa on gospod po svoje....ga gleda....podret, pa she enkrat postaut...hehe....zna se danashnji dan she razvijat x;)x x:)x x:Dx

:vragec: x:)x x:)x x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ja, in??

mu je sedaj bolje?

koliko casa cakas, da prides na vrsto za terapijo?

kako se prijavis?

koliksna je cena? - verjetno je brezplacno!?

etc...

HVALA

free, Breda Vukelj ima organizacijo tegale čez (www.bredazbleda.com)... čakaš pa kar dolgo, razen, če kdo odpove, pa uletiš namesto njega... vsaj jaz sem bila prijavljena več mesecev... ne vem točno, koliko je stalo, mislim, da za tri terapije ~ 20.000 SIT...

Sorry Free,

včeraj me je ful zafrkaval net, mi je odpiral 10 minut, pa še nekaj crknil vmes... xrolleyesx

Čakaš več mesecev, ker pa se itak vedno najde prosto mesto (saj veš kako gre to v kozmosu, vedno kdo odpove, ali pa je prosto mesto kar tako za vsak slučaj, za take leteče primerke...). Stane 14.000 SIT na terapijo, običajno so potrebne tri (v dveh dneh).

Za majhne otroke je pa zastonj, ampak ko so mi že po telefonu rekli, da bi vzeli le enega, ker so našli prosto mesto, in naj se odločimo kdo od nas je najbolj nujni primer... je logično, da sem se odločila za malega.

Po terapiji je bil mulo ves naspidiran, imel je energije, da ga nisem dohajala (že tako ga ne...),,začel je tvoriti stavke z več besedami... x?x xrolleyesx x:)x .. Ne vem, valjda da pomaga... ampak ko imaš otroka tako ali drugače drugačnega, bodisi bolnega ali neprilagodljivega.. narediš pač vse.

Ampak če bi ga zdajle videla psihologinja, bi ji morali dati umetno dihanje!!! x:Dx x:Dx x:Dx

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Ja.....Mick bo ostal Mick :palec: x:)x ........kaj vse pa še bo nastalo iz samozvanega doktorja hebrejščine, profesorja, izdajatelja pesniških zbirk itd. itd. (le kdo bi si zapomnil vse tvoje laži x;)x )......pa bomo še videli, ne x:Dx x;)x ...še najverjetneje pa......breme davkoplačevalcev x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...