Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 4

Marsa

Recommended Posts

glihkar iz enga gluoga sestanka....bemu elektricharje.., vse mu razlozhish, pokazhesh, she narisu sm mu......pol pa on gospod po svoje....ga gleda....podret, pa she enkrat postaut...hehe....zna se danashnji dan she razvijat 

OOO, Aakhut...kako lepo, da imamo dnevnik...tako vidim, da boš kmalu začel delat...oz.služit denar...in mi boš lahko vrnu, kar sem ti POSODILA... :onfire: :onfire:

x^x

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

teb mena ochitno spet nagaja.... :xx!:

sm mislu, de smo nehal s tole serjalko na javno....ampak OK....lahko nadaljujemo

ti je mal dolgchas vidm :xx!:

se nben noche s tabo ukvarjat....

bo treba okol vratu zrezek obest, de se bo vsej pes igrau s tabo x:Dx :xx!:

:vragec: :xx!: :xx!: :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Sej me ne briga, niti ni moja stvar, niti mi ni nihče ljubši od drugega, še manj si želim pasti v nemilost pri komerkoli, imam svojih problemov dovolj, ampak svojega umazanega perila pa res ne bi prala v javnosti !!!??? Niti nikogar, ki sem ga imela kadar koli rada v življenju blatila pred drugimi. le moje skromno mnenje.

Glede denarja pa takole - iztirjati se da na različne načine.

teb mena ochitno spet nagaja.... :xx!:

sm mislu, de smo nehal s tole serjalko na javno....ampak OK....lahko nadaljujemo

ti je mal dolgchas vidm :xx!:

se nben noche s tabo ukvarjat....

bo treba okol vratu zrezek obest, de se bo vsej pes igrau s tabo x:Dx  :xx!:

:vragec:  :xx!:  :xx!:  :xx!:

Kaj češ...sem pač materialistka...in men denar...še posebej sposojen...nekaj pomeni...za razliko od tebe...ki si nad tem...

Astra

Per aspera ad astra

No Aakhutek :xx!: ......spesni nam nekaj o svojih lažeh......lahko tudi v hebrejščini..........daj no, saj znaš.......laž je ja :vragec: -a obrt x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kaj če bi nehali tule bitke biti? Če ne se gremo loh vsi Lunčki med dvema ognjema. Bom začela tehnične deliti, pa v slačilnico pošiljat x:Dx x:Dx :inocent: xsrcx x^x
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Sicer pa ....trgatve so za nami. Samo kakšna je to trgatev brez kostanjev??

Malo sem žalostno gledala v polprazne kadi..čeprav..se potem vedno sprašujem kam z vinom? To, da pa kar zgnije mi pa opet ni všeč...

Presnetega psa so zgrabili hormoni. Oddivjal je včeraj v gozd - spet - in ga ni bilo do polnoči nazaj. Mi danes nečak pošlje sms, da je prišel nazaj..rahlo razmršen x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Sem zadnjič mlade aakhutke(rdeče mušnice) videla v gozdu. Krasni kazalci jurčkov so - kjer so rdeče mušnice -tam so jurčki :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Jaz grem novim zmagam naproti....vceraj je bil en res kaoticen dan puuuuuf....Vse sem zoorganizirala da bo tipi topi, malo manj kot rdec tepih narocila za ene tuje goste, k so prsli, pa me ob 11h klicejo z Brnika, da me tam caka 5 modelov. V tem trenutku sem bila, najblizje infarktu se mi zdi, adrenalin je sibal...bua....zdej pa letim da ne bom spet pozna

lep dan

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jaz sem pa danes vzela dopust. x:Dx Pa trenutno pijem čajček in brskam po lnf-ju. Potem pa sprehod do trgovine, ... pa lenarjenje ... zvečer pa na tai chi. x^x
http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Včeraj sem pohajkovala po naših hribčkih z volnico, pa dragemu parklčke zmasirala, potem pa en sproščujoč CD poslušala in že v prvem polčasu zaspala - me je dobro sprostil. x:Dx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jaz sem pa danes z rahlim glavobolom in malce rdečimi očmi... x:o) posledica včerajšnjega zaključka enega projekta.. x:Dx pa smo sedeli MucaMaca pa še šest modelov, pa pivce za živce. Tako da bi danes mirne duše v pisarni lahko sedela tudi takole x8Dx .

Se mi zdi, da ga ne prenesem več toliko, oziroma, da dalj traja da pol pridem k sebi.. x:Ix, ampak takle zaključek in takale situacija je tudi bolj redko, tako da .... x:Dx x:Dx x:Dx

Sicer sem pa zmerom počutila nekam pokowsko x:Dx,

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

BEMU.....

dobu poziv CZ...petek-sobota vaja.....

neboste verjel....PTUJ :xx!:

sred shtajermarka :xx!: :xx!: :xx!:

zid....pa okop postaut...

:vragec: :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sanjalica

Jp...Aakhut...

Da ne boš omedlel tam...bi ti morala dajat umetno dihanje usta na usta...

Čuvaj se!!!!

x:Dx x:Dx x:Dx kajti če ti pihnem v ta tvoj navihan gobček...verjemi, ne boš tako :onfire: ampak boš... xduhx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...