astra 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 glihkar iz enga gluoga sestanka....bemu elektricharje.., vse mu razlozhish, pokazhesh, she narisu sm mu......pol pa on gospod po svoje....ga gleda....podret, pa she enkrat postaut...hehe....zna se danashnji dan she razvijat OOO, Aakhut...kako lepo, da imamo dnevnik...tako vidim, da boš kmalu začel delat...oz.služit denar...in mi boš lahko vrnu, kar sem ti POSODILA... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 vidm....spet polna neke domishlije :xx!: se pa z mickenim ujameta... :xx!: jasn....shtajerca :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 teb mena ochitno spet nagaja.... :xx!: sm mislu, de smo nehal s tole serjalko na javno....ampak OK....lahko nadaljujemoti je mal dolgchas vidm :xx!: se nben noche s tabo ukvarjat....bo treba okol vratu zrezek obest, de se bo vsej pes igrau s tabo :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Čudni dnevi Čakanje na boljšo sladkorno stopnjo nas je stalo 40% pridelka Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Sej me ne briga, niti ni moja stvar, niti mi ni nihče ljubši od drugega, še manj si želim pasti v nemilost pri komerkoli, imam svojih problemov dovolj, ampak svojega umazanega perila pa res ne bi prala v javnosti !!!??? Niti nikogar, ki sem ga imela kadar koli rada v življenju blatila pred drugimi. le moje skromno mnenje.Glede denarja pa takole - iztirjati se da na različne načine. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 teb mena ochitno spet nagaja.... :xx!: sm mislu, de smo nehal s tole serjalko na javno....ampak OK....lahko nadaljujemoti je mal dolgchas vidm :xx!: se nben noche s tabo ukvarjat....bo treba okol vratu zrezek obest, de se bo vsej pes igrau s tabo :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:Kaj češ...sem pač materialistka...in men denar...še posebej sposojen...nekaj pomeni...za razliko od tebe...ki si nad tem... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 No Aakhutek :xx!: ......spesni nam nekaj o svojih lažeh......lahko tudi v hebrejščini..........daj no, saj znaš.......laž je ja -a obrt Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 pejt se z mickenim igrat....mene pa konchno pozab :xx!: :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 pejt se z mickenim igrat....mene pa konchno pozabTebe...z lahkoto...denarja pa ne... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Kaj če bi nehali tule bitke biti? Če ne se gremo loh vsi Lunčki med dvema ognjema. Bom začela tehnične deliti, pa v slačilnico pošiljat Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Sicer pa ....trgatve so za nami. Samo kakšna je to trgatev brez kostanjev??Malo sem žalostno gledala v polprazne kadi..čeprav..se potem vedno sprašujem kam z vinom? To, da pa kar zgnije mi pa opet ni všeč... Presnetega psa so zgrabili hormoni. Oddivjal je včeraj v gozd - spet - in ga ni bilo do polnoči nazaj. Mi danes nečak pošlje sms, da je prišel nazaj..rahlo razmršen Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 ne odgovarjam vama vech... :xx!: :xx!: :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 ...vidim Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Sem zadnjič mlade aakhutke(rdeče mušnice) videla v gozdu. Krasni kazalci jurčkov so - kjer so rdeče mušnice -tam so jurčki Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Dans sm prežwel res prekrasen dan. živel sem z mislimi. grelo me je Tut obiskal me je brat, pohajkovala sva po mestu in posladkau sem se z eno res strastno torto Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Jaz grem novim zmagam naproti....vceraj je bil en res kaoticen dan puuuuuf....Vse sem zoorganizirala da bo tipi topi, malo manj kot rdec tepih narocila za ene tuje goste, k so prsli, pa me ob 11h klicejo z Brnika, da me tam caka 5 modelov. V tem trenutku sem bila, najblizje infarktu se mi zdi, adrenalin je sibal...bua....zdej pa letim da ne bom spet pozna lep dan Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Jaz sem pa danes vzela dopust. Pa trenutno pijem čajček in brskam po lnf-ju. Potem pa sprehod do trgovine, ... pa lenarjenje ... zvečer pa na tai chi. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Tai chi? ... meni je tai chi ful sedel kar dolgo časa... potem pa sem ga zamenjala z orientalskimi plesi ... mogoče to posledica tai chija funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Včeraj sem pohajkovala po naših hribčkih z volnico, pa dragemu parklčke zmasirala, potem pa en sproščujoč CD poslušala in že v prvem polčasu zaspala - me je dobro sprostil. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Jaz sem pa danes z rahlim glavobolom in malce rdečimi očmi... x:o) posledica včerajšnjega zaključka enega projekta.. pa smo sedeli MucaMaca pa še šest modelov, pa pivce za živce. Tako da bi danes mirne duše v pisarni lahko sedela tudi takole . Se mi zdi, da ga ne prenesem več toliko, oziroma, da dalj traja da pol pridem k sebi.. , ampak takle zaključek in takale situacija je tudi bolj redko, tako da .... Sicer sem pa zmerom počutila nekam pokowsko , MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 BEMU.....dobu poziv CZ...petek-sobota vaja.....neboste verjel....PTUJ :xx!: sred shtajermarka :xx!: :xx!: :xx!: zid....pa okop postaut... :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Aakhut...jaz tudi...sem medicinka tam... Čuvaj se! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 medicinka pri CZ? tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Jp...Aakhut... Da ne boš omedlel tam...bi ti morala dajat umetno dihanje usta na usta... Čuvaj se!!!! kajti če ti pihnem v ta tvoj navihan gobček...verjemi, ne boš tako ampak boš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 To ba pa še pestro v petek in soboto na Ptuju ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts