Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 4

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

hehe....sanjalica

torej se vidmo na ptuju?

sam de ne bosh kakih abortusou izvajala.....med pripadniki CZ je kr neki takih, k so na razvojni stopnji fetusa x:Dx x:o)x x;)x

:vragec: x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

hjoajta, zakwa banane tak hitr zgnijejo, hmm, pa zakaj ,ima grozdje tulko pešk, hrrrr

dans sm dožweu en direkten in realen vic:

Doživeti prdec:

Pust me na mir, rabm koncentracijo, da se lahko spr..... :eek:

.....ampak saj, bo treba sedaj špilet na 170 milijončkov.. :palec:

Zdaj pa se mi pazite, kako se mi obnašate na Ptuju x:)x

Ampak, da so vas dali učiti civilno zaščito ravno na Ptuj, mi pa ne gre v glavo..že rabite kakšen promil alkohola več x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Mmm, danes pa dež kaplja povsod, pa prav lije tudi ponekod.... Tako da sem v avtu do službe pretežno spala, pa potem še na vlaku skoraj prespala svojo postajo....

Prav paše malo takšnele melanholije, ampak zdaj sem že v formi in običajno divja.... :onfire:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Vceraj zvecer bila v mestu in zgleda, da se je nekaj ful dogajalo. Nabrezje od Tromostovja pa skoraj do Sustarskega mosta je bilo polno kibl in ostalih policijskih vozil. Pa tudi stalno so se vozili po centru policaji, tako da je bilo kar malo scary...tok policije svoj ziv dan se nisem na kupu videla.

No ja....upam, da smo varni zdaj, karkoli je ze bilo.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Zvedela kaj je dogajalo....liverpoolski navijaci so prisli zgago delat...ne mores verjeti. Kako dalec so ljudje sposobni priti samo zato da delajo tezave in da se mal stepejo itaq vedo da jih bo policija dala na hladno. Saj Anglezi so itaq na glasu kot zelo problematicni navijaci in ne bi zdaj o tem. A tam vem da obstaja eno pravilo na tekmah, vse snemajo in imajo pod nadzorom in, ce kdo zacne delat tezave, ga doleti kazen dozivljenjska prepoved obiskovanja tekem.

Od takrat baje imajo ljubi mir na tekmah :fiju:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Zjutraj se razveselila dežja...en tak miren dan je pred menoj... x^x

Potem pa so mi dostavili 10 kg gob...in kaj čem...veselo na delo. Od mirnega dneva nič...cel dan sem naspidirana.Mal čistim gobe...za pavzo na LNF...pa me potem nekaj zanima...pa grem pogledat v astro karte...pa potem še v bukle...pa spet nazaj h gobam... xrolleyesx

Vmes pa morala nujno narediti še en prevod prospekta... x^x

Delujem ful neorganizirano...naredila sem pa ogromno...res en kul dan...

x^x x:)x

Astra

Per aspera ad astra

x^x  x:)x

Astra

Tako kot jaz!! x^x x8Dx :palec:

Mesche', bluzim, neartikulirana totalno, ampak kaj sem vse!!! :eek:

Opedenala od rentgenov do materiala za Lunco... ma vse, no! x^x x:)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nasla fotko, ki je se kar... no, vsaj po izrazu, ne zugam s prstom, potem bo valjda OK... x;)x

Pa da malo prijaznega filinga etc...

Sem hotla strogo z ocali, pa jo sparam za okoli ascendenta... x:px x;)x :vragec: x:Xx

Pa da... malo meshano... pa bolj clovesko...

Razen lic (preokroglih... ampak saj je kul, saj so moja)... :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pol pa dan le ni šel "po gobe" :) hehe

Marsa, zanimiva slikca res, gledam ja blazno okroglolična ampak poštenmu človeku bi se zdelo da si mojih let, kje je tvoja skrivnost, k že puncam mojih let ne uspe bit tok mlade.....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Prav simpatična slikca, ja, čeprav sem si te po prejšnji čisto drugače predstavljala.

Jaz sem pa danes že navsezgodaj videla zvezdni utrinek (kdo od vas se še lahko s čim takim pohvali?)http://i.xanga.com/TezLaRoe/star.jpg

Tak simpatičen začetek dneva, kaj šele bo? x:px x:Dx xredx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Opsala... x:Ix :8): x:Xx

Koliko komentarjev na slikico. Hvala vam vsem za prijazne tele besede... :8): x:)x

Mateja in Aakhut - x:Ix x:Xx

Nino - si zdaj zadovoljen? x;)x Mladostna? Hvalabogu! Ampak to sem slucajno imela en tak trenutek, sem bila bolj svezega filinga in vse, pa se nejasna fotka je... a je taka prijazna... samo nisem nic namazana, pa zgleda kot da imam cisto majhne oci... V resnici zgledam starejsa, imam gube in vse in me nikakor ne bi mogel zamenjati za tvojo sosolko... Ampak thanx anyway! x8Dx :palec:

MucaMaca - voda, ne? Se vidi? Malo se vidi tudi Venera v Biku in na tej fotki pa evo nisem nic skorpijonska... zelo ribja... taka prijazna... x;)x

Janja - drugacno predstavljala? Cakaj, ko spet zamenjam fotko. x:Dx Na vsaki fotki sem totalno drugacna, na nobeni pa si nisem zelo podobna.. mislim, sebi - v zivo... Tako da nobena od teh dveh, ki si ju videla, pravzaprav ni cisto realna...

Ma saj me bo po mojem kmalu zacela motit ta fotka, pa bom spet kaksno drugo dala... ce bo preprijazna, bom dala z ocali eno ki imam - ful tako taf... ko ful ostro gledam - pa taka recimo tudi nisem glih zdaj jaz po defoltu.

Mushi - kar zdaj pupika! :8): x:Xx

Mick - ti pa znas dat kompliment, liceca, a ne? x:o)x x;)x

Aja. Kaj bo hecno... Ko bom imela novo fotko, bo pri vse postih potem tista... Pa bom recimo dala kaksno sesuto, staro, s povesenimi lici etc.. x;)x - pa bojo pol komentarji zraven - o, kako mladostno, simpaticna licka etc... x:o)x x:Dx

Picasso

BigM... x:Ix x:Xx :palec:

Tezko da bi pa kdaj bila v kaj dosti boljsi izvedbi, tudi 'originalno'... tule sem res kar mladostna.. pa spocita in vse... tole je kaksen teden po letosnjem morju... x:)x :8):

Picasso

Saj res, Janja - mega dogodek!

Z nicemer podobnim se seveda ne morem pohvalit... x:Ix

Imam raje zahode kot vzhode... x;)x

Sem pa nekaj 'podobnega' (vizualno 'mocnega' in nad) dozivela na morju, ko je tik pod polno Luno sijoco svignil utrinek.... Da je bilo cisto magicno... ponavadi ga ne vidis ali kaj zaradi mocne svetlobe lune, ta pa je bil zgleda ful sijoc... Ja, nora so tale dozivetja in verjamem v to, da imajo neko simboliko za tistega, ki opazi. x:)x

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...