Vojko 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Včeraj je napadel virus moja pljuča in glasilke govorim samo šepetaje,če hočem biti glasnejša,bolj škripam, kot govorim, ampak bo že! Važno, da mi prsti delajo, da lahko tipkam! Pa tudi okolica je bolj pozorna-krepko morajo napeti ušesa,da me slišijo! A ne, k smo mi srečni - te slišimo, brez, da bi se ti matrala Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2003 Avtor Prijavi Deli 25. september 2003 Vojko je tudi razposajene sorte danes! Contesa - res, pomisli, kako je kul pravzaprav... najmanjsega naporcka ne bo zaradi nas... vsaj kar se tice glasu... ne bo ti treba vpit, skratka... Bos sam boldala, pa anderlajnala pa sajzala pa tak... Saj jaz sem tudi of precej... sam tu pac sedim, ker tezko lezim tamle... ni sile, skratka... ceprav je zoprno, ker bi morala delat. Ful se mi je nakopicilo... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2003 Avtor Prijavi Deli 25. september 2003 Poki - dost bo, ne pretiravaj... ena sem popolnoma dovolj... pa se taka nekoliko nenaravna... U, fino, smo ze cez... (na drugi strani... - se ti ne bo dal zdaj nazaj pac hodit gledat... )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Vojko,več ljudi je srečnih okoli mene,srečnejša sem! Suuuuper Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 jaa, jutar bo PRAZNA LUNA, zat0 je tak Rajski dan ravno kar so mi spekli Kokice, ves taler sm jih pojedu Hvala ti Četrtek za tak dan . +TINA SPODAJ ME JE POPRAVLA, JA +KoT V3DNo D0BLA MAT€JIN0 0D0BR@VANJ€ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 jaa, jutar bo polna luna, zat0 je tak Rajski dan polna luna danes? http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 POpoLNomA prazna funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Mateja http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Danes je pa petek, jupi , pa sem že eno zelo zelo fajn zadevo opravila. Bila pri zobarci navsezgodaj, juhej, pa moram baje sam še enkrat, potem bom pa prvič v življenju prišla na kontrolo. Drugače pa danes pričakujem obisk tasta, se ga že veselim, je prav fejst fant, drugače imam pa čisto ta pravo taščo . Pa še sonček že spet sije in tak se obeta tudi vikend, bom spet malo po notranjskih vasicah pešačila, pa mogoče polhke lovila, komaj čakam Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Janja, zakaj pa loviš polhke ? funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Zato k so tko fajn.... Tako fajn mehi, pa itak bi čez zimo določeni škripnili, pa naredim dobro delo.... http://www.parthenonentertainment.com/programme_images/salamanders_secret/images/doormouse.jpg Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Ej Janja, kaj pa pol s polhki nrdiš? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Ata jim zadrgo na trebuščku odpre, da lahko ven splezajo, potem se grejo pa v ponvico pogret, pa prek nas nazaj v naravo, nekako poseben avanturistični izlet duše..... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 ja in polhi so full veseli ane :\: free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Ne, vem, če so.... Saj vem, da verjetno mislite, da naj ne bi uživala mesa, tja vaše glave smrčke tišijo. Ampak svinjica zaenkrat še ni takega prepričanja, ampak you never know..... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Kak okus pa majo polhi? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Marsa, kaj res? Neee... Veš kaj, me z MucoMaco smo iz risanke... No, slikce res prav vse fajne.Kar se tiče izbora ikonc, smo mal indoktrinirane... Naša deca ful une "japonske" risanke z velimi učki gleda, pa smo pol na tekočem... MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 ...kakšen okus...žival kot žival...pa začimbe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Kak okus pa majo polhi? Dober, težko opišem, tako zelo mehko meso, še dosti mehkejše od piščančjega.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 ...kakšen okus...žival kot žival...pa začimbe...Okus polhka je dober, tako mehko meso, v redu okusa, ne vem, s čim bi ga lahko primerjala, kar se okusa tiče, glavna začimba je pa peteršilj... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 :xx!: no comment Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 BBC? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 MucaMaca... ker še nimam otrok, ti povem da jst kr SAMA še gledam japonske risanke... sej pol jih bom verjetno tud... pa še ktere... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Mushi, kar še ni, pa še bo, lahko zelo kmalu, ane? Najboljše je, ko z dojenčkom, ki ga ravno dojiš (tisti, ki jim je nerodn, naj pač ne berejo.. )gledaš tam ene risanke ob težki jutranji uri, ...po rahlo neprespani noči.. Z veseljm privoščim tudi ostalim. Mislim risanke.... MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Mick, imej se skrajno lepo!! Pa obilo fajn muzke ti želim! MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts