Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 4

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

prezhivel!!!

dva dni s CZ na ptuju....

mraz ponoch za popizdit....ceu dan do riti v vodi....zlagal neke protipoplavne vreche....chist mem...

pil pa jedl pa odlichno...hehe

jutr pa u martulk z lubico za ceu teden...yeah

mejte se

vechno vash :vragec: x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

Kratek statistični pregled dogajanj v pretekli noči.

Slovenski policisti so v minuli noči obravnavali 53 prometnih nesreč, 122 kršitev javnega reda in miru in 38 kaznivih dejanj.

V 42 prometnih nesrečah je nastala le materialna škoda, v preostalih 11 pa sta 2 osebi umrli, 4 so bile huje, 15 pa lažje telesno poškodovanih.

Zdaj grem po psa x:Dx x:Dx Ni varjante, odločil se je da bo naš in konec. Pa magari peš na Ptuj x;)x 10 km.

Me kliče včeraj frendica, da so mojega psa videli....kako mašira proti Ptuju x;)x in se je pri neki bajti pač malo zadržal - so mu dali piti in jesti..mi da njihovo telefonsko št. sem poklicala prej in res...naš terierček Medo.ki se sploh ne obnaša kot terier trenutno počiva tam. Zdaj pa ponj!

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Tale tvoj kuža je pa prava faca, še ni dolgo pri vas, pa se takole obnaša x;)x . Očitno ima nekaj magičnega v sebi in vas je začaral in prav je tako.

Jaz si brez moje volnice sploh ne predstavljam več življenja.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jaa. Pravi tip je x:Dx . Še malo, pa ga bomo vprašali za dovoljenje ali bo on sedel na sedežni ali mi x:Dx . Pravkar sem ga skopala - se je že privadil in mirno stoji v bani. Izvedela celo, da se je spoprijateljil z mačkami tam..kar je dobra novica. Ker mačke bomo menda tudi imeli x^x . Nekaj je v njem ja...zgleda kot vragec s temi poševnimi očkami..vendar ga preprosto moraš imeti rad. Ne odneha pa konec x;)x

Volnice? Imaš pudlja?

Sicer sem imela zanimiv vikend. Sestra trgatev, pri nas so si mojstri kar podajali vrata....zanimivo in pestro.

In kostanji so začeli dol šibat....in mošt vreje....madonca bo veselo te dneve :vragec:

Včeraj sem se preselil s primorske na notranjsko, že v območje ljubljanskih registraicij.... zdaj sem sicer doma na bratovem računalniku, in vas obveščam da če me slučajno ne bo na forumu in chatu bo to zato ker sem gor, na novi lokaciji kjer bo adsl napeljan čez približno 14 dni.... če se vmes ne slišimo pridem na party, v pekel, ob 10.00 ih ? malo zgodej, ampak najbrž že takrat če se kaj poznam.
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nataly - x:Dx x:Dx .., kok imas opraviti res s tem psom... x:o)x xDDx

Model.... :palec:

Mick - a za Schumija navijas? x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Včeraj sem se preselil s primorske na notranjsko, že v območje ljubljanskih registraicij.... zdaj sem sicer doma na bratovem računalniku, in vas obveščam da če me slučajno ne bo na forumu in chatu bo to zato ker sem gor, na novi lokaciji kjer bo adsl napeljan čez približno 14 dni.... če se vmes ne slišimo pridem na party, v pekel, ob 10.00 ih ? malo zgodej, ampak najbrž že takrat če se kaj poznam.

El Nino, wlcome v naših krajih. Če boš kakšno svinjico na sirkovi leteči metli videl sem to jaz.... x:px x;)x x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Nataly x:Dx .....faca ta vaš peso x^x .....kar se je odločil se je odločil, ne...... :palec:

Marsa...ja...hm.....v glavnem sem zadnja leta za Schumija navijal......še posebej, ko je imel slabši bolid od neposredne konkurence..........Zdaj pa me že malo počasi k Montoyi vleče.......no, pa letos je tako konec.....Montoya pokazal, da še ni zrel za prvaka, mislim pa, da bo Schumi rutinsko odpeljal VN Japonske......drugačen razplet je možen le, če odpove Ferrari....in Raikonen zmaga.......Hm....drugo leto.....pa bom verjetno kar za Montoyo navijal......pa Alonso mi je ok.......ima Schumi dovolj naslovov prvaka počasi....

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:palec: Marsa - a ne?

Kdo bi si mislil..jaz in mlajša hčera - obe kronični zaspanki, pol pa naju vidiš, kako s psom maširava naokrog x^x . Jaz celo neko veliko hujšanje planiram - bom kao laufala zraven njega...pa ni samo to..ful se nam je usedel v srčke- in itak smo vsi ljubitelji živali..evo. Zdaj spi na kuhinjskem stolu in ga baš boli...

Je faca - si moj zavezuje adidaske..pa bi se rad carljal, pa ga odrigne - češ nimam časa..pa ne odneha in mu za ziher odveže vezalke..pol pa si pač vzame čas in reče ok..naj ti pač bo..pa je veselo x:Dx Ma ful opravka nam da..tako, da ko odluta kam ga ponoči hodim iskat..pa to..eh :vragec: eno psičko bomo še nabavila, da bo mir...

Pameten Mick! x^x x;)x

Jaz navijam za Montoyo...

Dolgo nisem imela favorita, sem bila totalen fan Senne...

Za Schumija nisem nikoli navijala, sam mu je pa treba priznat, da obvlada decko in da je pravzaprav car.

A se mi zdi Montoya tak nekoliko poseben, predvsem pa se mi zdi zelo perspektiven... pa cakam, kdaj se bo razpistolil totalno. x:)x

Sem pa vedela, da bo vceraj zmagal Schumi - a ni tako, da njemu sedejo vlazne steze etc.?

Oj, El Nino - welcome zhabar! x:)x x;)x x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz sem svoje cajte navijal za Hilla, pol pa za Villeneuvea, ker Schumi mi je tak anti da brezveze. Ehm, pa Frenzen mi je tudi bil full okej. Zdaj pa itak cela formula sux. :o|o: Morda bom naslednjo leto gledal, ravno zaradi Montoye. x;)x

Bos tekla s psom, a ne, Nataly pol? x:px x:o)x x;)x x:Dx :palec:

To vas bo (bo? saj vas je ze!) prepariral totalno... xDDx xDDx xDDx

Picasso

O lej ga bruca... :palec: ne vem, a za bruce še zmeraj veljajo enaka pravila kot včasih.. :vragec:

ta prav študent si, ko si naredil 1 izpit, pa enega padel, pa spal s sošolcem, pa še s profesorjem(?), no pol jaz nisem nikol bla ta prava, ker mi zadnjega pogoja ni uspelo izpolniti .. ( x:Dx ni bilo prave ponudbe!)

Fizika, če se ne motim. Pa saj ni daleč od meta-fizike (strune, pa kvantna fizika, pa )...a si kaj bral Slavinskega Sunjato?

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Nataly,

te prav občudujem. Ali nisi rekla, da imaš dve punčki, ne vem vrtec, OŠ?

Ker da imate kužka, si predstavljam ..uf, še kup dodatnega dela :xx!: ...

Cortkan, to že,.. , a si ga omislim šele, ko bo moje dete staro vsaj 8 ali 10 let. Tako mi pa kar mali odvezuje čevlje in razmeče stvari iz torbice... in zaspi na stolu, naslonjen name.. x;)x .

Pa na sprehod me tudi pelje x:Dx .

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...