Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 4

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Predstavljaj si don Juana etc... ko mesha in pedencka, pa si predstavljaj, da imam pac rada 'dimcek'...

Ja, jaz sem ga tudi imel svoje cajte. x:Dx

Uporabljas ceneni parfum? :sori:

Deodorant ... Axe ... kao na PETA-ini chrni listi v Matejinem prispevku. :sori: V zmernih količinah. x:Ix

A jes zmrznjene packarije?  :sori:

Jaaaaa ... x:Dx Samo ne pomfrija.

A jes sladkarije??!?  :sori:

Ne, včasih si kupim bobipalčke .... x:Dx

Rachek - ti si prevec dobra dusa, se z mano v zlehtnobi pac tezko kosas...  x;)x  x:o)x  x:px  :vragec:  x:Dx  :palec:

HAHAHA! x:Dx don't think so ... :8): x:Dx x:px

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx :palec: :hepko: xmusicx

xcheersx Zirosi!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Danes zjutraj sem se že navsezgodaj zjokala.. :xx!: ...obutek nemoči.. xrolleyesx

Sin piše danes v šoli spis...in ker vem, da je v tem precej šibek, sva vadila vse mogoče...v teh dneh.Povedal mi je kup naslovov, ki so možni, pa sva sprobala vse variante.

Zjutraj...tik pred odhodom v šolo...pa mi pove, da ne bo nič od tega, kar sva pisala...ampak bo naslov...LJUBEZEN...

Torej je VEDEL...že ves čas... :bomb: ...na vprašanje...zakaj mi ni prej povedal...pa po njegovo  xrolleyesx ...meni je brez veze pisat o ljubezni...to vsak čuti drugače...in jaz že ne bom pisal...kako čutim jaz...

Jaz bom napisal..ljubezen je lepa...in vsak jo čuti drugače...in konec.Tega pa nisem rabil vadit...

Zakaj jok...ker se počutim tako nemočno...se mi zdi, da sva oba vložila toliko truda...potem pa pride do izraza njegova individualnost...ki jo sicer cenim...ampak v tem primeru...mu bo samo škodila..

Preprosto nisem dovolj pametna...da bi vedela, kaj storiti...

Astra

pa kaj, bo pa za drugic rabu.

je blo ze prav, ne sikiraj; ti si naredila kar je bilo v tvoji moci

po tvoji vesti. on pa naj bo svoboden se naprej.

jaz se bil se hujsi, napisal 1 stavek al pa sploh nic, k nisem vedu kaj naj napisem.

x:Ix x:Dx zdej pa vse za nazaj x:Dx x:Dx sploh pa niso ble teme k so me

zanimale, ni blo LNF x;)x

ZIROSI!! :palec:

kva spa doktoriral?

Guest sanjalica
Danes zjutraj sem se že navsezgodaj zjokala.. :xx!: ...obutek nemoči.. xrolleyesx

Vse izgubi smisel, vse barve izgubijo na intenzivnosti, vsako stvar gledamo drugače, ko vemo, da so naši otroci v takšnih ali drugačnih skrbeh...

Njihove skrbi so naša mora...

In iz leta v leto ugotavljam to bolj...

Nič ni lepšega, ko na službenem PC zasveti Messenger in se otroci javljajo s poročilom, kako so preživeli dopoldan (v šoli, s prijatelji...)

Astra, če ti je kaj v tolažbo; bolje, da piše slab spis o ljubezni, kot doživi skozi življenje - slabe ljubezni.

Astra xupx

Sory, ampak menim, da morda malo pretiravas... :sori: Namrec - tako v tejle zaskrbljenosti svoji (ko te na finto vrze zdaj neki saturn, mislim! xrolleyesx , pa se Pluton danes zjutraj in ti s takimi...) kot tudi v nenehni skrbi in bdenju nad dragimi.

Saj ni nepokreten in zna govorit... Morda pa bo napisal super spis - pa je to pac imel vsaj za 'okostje'...

Lustna zgodbica:

Ivan Cankar: Spis - Razgled z ljubljanskega gradu.

Prisel sem v Ljubljano in sem sel na Ljubljanski grad.

Bila je taka megla, da nisem videl nic.

Ivan Cankar.

(morda ni bilo dobesedno tole, a zelo podobno, vsekakor pa v enem stavku ali dveh). x;)x :palec:

In

(*nekdo drug znan, ki se ga pa ne spomnim):

Spis: kaj je lenoba? (vsebovati mora vsaj tri strani).

1. stran: To

2. stran: je

3. stran: lenoba... x;)x

p.s. ... morda pa je bil Mark Twain v temle drugem primeru...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa...sem že dobila povratno informacijo. :xx!:

Napisal je točno tako, kot je rekel, da bo... xrolleyesx

In seveda dobil ...šus...

Ja...saj imaš prav...morda res preveč skrbim...ampak, točno vem, kaj zmore...in kaj ne...in če s takšnimi fintami...dobiva šuse...potem se pač počutim nemočno...Saturn pa Pluton..gor al dol...

Astra

Per aspera ad astra

Jaz sem bila pa že zgodaj zjutraj na poti v službo mal na Lunci. So na Notranjskem radiu govorili nekaj o položajih planetov, se mi zdi, pa o tem, kako naj bi bili danes oblečeni (žive barve za več energije, ali pa indigo modro za nevtralizacijo). Pa da je treba na te strani skočit x;)x x:Dx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Astra - (tudi on) se pac upira... je v teh letih... Bolj bos bezala vanj in drezala, slabse se bo odzival (vem, sem sama Riba tudi... :o|o: ... Pa tudfi itak - vsakdo najbrz bolj ali manj tako deluje...).

Pac. Je dobil shus. Saj morda ni prvi, vsekakor pa najbrz tudi ne zadnji... Naj sam s sabo dobi povratno info, kaj to pomeni zanj, ne da mu ti strezes z njo... :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz sem bila pa že zgodaj zjutraj na poti v službo mal na Lunci. So na Notranjskem radiu govorili nekaj o položajih planetov, se mi zdi, pa o tem, kako naj bi bili danes oblečeni (žive barve za več energije, ali pa indigo modro za nevtralizacijo). Pa da je treba na te strani skočit  x;)x  x:Dx

Kul! Hvala za info!

Koncno eni (no, saj jih je vse vec, na sreco), ki imajo dober in normalen odnos! :palec:

So naju pa tudi prosili oz. vprasali za dovoljenje (kar je prej izjema kot pravilo). x^x x8Dx

Picasso

Jaz bom napisal..ljubezen je lepa...in vsak jo čuti drugače...

Astra

Jaz bi mu dal 5-ko.

Bravo, Aquarius! Natancno tako. x^x :palec:

Picasso

Vročino in virozo smo dali skozi cca 2 tedna nazaj, se mi zdi, da nas je bilo ob istem času kar nekaj lunatkov bolnih.

Kako pa to, če tko blazno zdravo živimo in sploh pazimo in smo polni pozitivnih vibracij.... x:Ix

Mick, pozdravi se :palec:

Meni pa se usede "dixie" jazz. x:px

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

... Meni pa se usede "dixie" jazz. x:px

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

Meni tudi... x:)x :palec:

Ja, Mick - jaz se tudi se kar cajtam... saj sem kao ze zdrava, sam nisem cist pri energiji se... :o|o:

Sej bomo, a ne? x;)x x^x :palec:

Picasso

Mick...pa nama je usojeno...da se srečava.. x;)x x:px

Najprej na Treh ribnikih...zdaj pa zvem, da si bil "skoraj"...na jazz-u...ker jaz sem bila...

Bilo je res... :palec: ...sem dolgo oklevala...bi..ne bi...pa se potem pravilno odločila..

Me je pa presenetilo...z novim lastnikom...se je skoraj v popolnosti..menjala tudi publika... :eek:

Prej sem mislila...da so ljubitelji jazz-a...pač ljubitelji jazz-a..

Astra

Per aspera ad astra

Kr lepo čajčke pij doma...in se ČIMPREJ pozdravi...da greva na pir... x;)x

Jest pa grem zdaj uživat...v drobnih radostih... x;)x

Prijatelji pridejo na mošt in kostanje... x^x

xcheersx

Astra

Per aspera ad astra

Malo prej sem prvič v živo videla sivega nosoroga.

Tako otožen...vznemirjen in naveličano utrujen.

Ubogi...pa hkrati vzvišen nad vsem..češ...kaj zijate..

Pes - spet..je včeraj raztrgal knjigo - Harrya Pottera. Za ziher izposojeno iz knjižnice. Z mojim mobijem igral nogomet in pogrizel radijskega pilota...danes pa na vsak način hotel v avto in ga v celoti popraskal. x^x Je bilo ful veselo :O:

Sicer pa dokaj razburljiv dan..bila celo med drugim rahlo pohvaljena od direktorja...no...to je dobro zapomniti, ker se dogaja enkrat na desetletje x^x

Hja neka viroza razhaja tudi tu...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Zirosi, Končno,ne xwitchx xokkx ,sm veseu tut jest, yess

Astra; si zlo moderna mama in glih tako sm jest rabu ,k sm bil še u šoli x8Dx

Jaaa, Novi Smeškoti, Spet :palec:

Natayla, kaj pa bo s knjigo zdej,hmm?

..

Dan je bil zlo filmsko nabit˝z vso potrebno org. Vstal sem že mau pred 6 in odšel na pot. Zgodaj pristal pr zobarju, kjer mi zobarca˝dela eno terapijo´zoba..nato šel na davčni urad dokazat en prav˝,srečal stare znance, ki pa sem se jim le kislo´smejau, dobu en tedenski nabavni dan, na pošti izjavu, naj se možki odstrani iz moje desne strani in, da naj gre za črto; aja, pa še to, bo treba it pod nož xrolleyesx

stremljenje k cilju, ja se vid, d je luna v konjunk Pluton :eek:

vsemogočen˝dan prežweu z vsemogočnimi rešitvami in dokazljivostmi. uspel sem, ker to sm jest.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...