Marsa 1. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2003 xfijux Matejcka... tenx... V bistvu sem delala en eksperiment (oz. vec njih) na temo Oci (pa: Fotoshop, fotke, etc.)... pa mi je tkole kul ratalo... Point je v tem, da nisem se cisto kul () da sem sita astro textov, da me caka napoved (smo 1. in ura je pol desetih), 4 charti, 2 kart + dvoje kart etc.)... pa sem izrazito razpolozena za... graficno ustvarjanje... in da malo brejkam..Sem zanalasc vceraj smeskote, danes pa tele ikone (sem jih par spedenala, da imam na zalogi, ko se navelicam)...Skratka - nisem imela energy za napovedi, za risanje pa tudi ne, ko rabim fizicno energijo...To pa je na rac. , tu sedim, ni mi hudega... to pac lohk pocnem (vmes pa tamle cakam, da se melancani ... 'prezmahajo'... -> na vroce dam cisto na drobno naseckan cesen, da se -... 'prepoji' in ni surov). Me RES veseli, da ti je vsec.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Kaj si misli, Mick? Aliana: a res? Kdaj pa se je lastnik zamenjal in kdo to je ? Torej, mislil sem Astra ..... BTW: Nice avartar, Marsa ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 xfijux Matejcka... tenx... V bistvu sem delala en eksperiment (oz. vec njih) na temo Oci (pa: Fotoshop, fotke, etc.)... pa mi je tkole kul ratalo... Point je v tem, da nisem se cisto kul () da sem sita astro textov, da me caka napoved (smo 1. in ura je pol desetih), 4 charti, 2 kart + dvoje kart etc.)... pa sem izrazito razpolozena za... graficno ustvarjanje... in da malo brejkam..Sem zanalasc vceraj smeskote, danes pa tele ikone (sem jih par spedenala, da imam na zalogi, ko se navelicam)...Skratka - nisem imela energy za napovedi, za risanje pa tudi ne, ko rabim fizicno energijo...To pa je na rac. , tu sedim, ni mi hudega... to pac lohk pocnem (vmes pa tamle cakam, da se melancani ... 'prezmahajo'... -> na vroce dam cisto na drobno naseckan cesen, da se -... 'prepoji' in ni surov). Me RES veseli, da ti je vsec.. SLiKAcool; virtual reality!manj osebno, bolj odlocno, skrito, skorpijonsko... tudi mene neki graficno mece free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2003 Rachek, Free... ful mi pase tole slisat.. ker je meni tud bila takoj vsec, ko sem j naredila, zato pa sem jo dala prec gor...Skorpijonska, Free? Ja, najbrz, potem pa je prejsnja bila Ribja. Ful se mi je dobro tule igrat...Sem ze zacela nekaj nove ikone risat za na F, pa sem nekaj zamutila, presejvala in vse, pa mi je to bil sajn, da je dovolj... vceraj se sploh nisem mogla umirit zvecer, kar oci so se mi okol vrtele od milijonov smeskotov, ki sem jih schekirala.Ce bi bila bolj zdrava, bi sla mal fotkat, pa bi napedenala nove fotke za Razglednice..Ma - kolk enih nacrtov, saj se dobro, da sploh kaj naredim. Melancani so bili zelo njami... Sam brezveze, da dajem kam, ali celo v 'Specialitete', ker ni nic posebnega in zna to vsak nardit... sam so ble pa res dobre... Sam tolk malo jih rata nekam potem... Kar nekaj bi... po drugi strani bi sla pa v horizontalo pa kaj brat ali kaj...Zdaj berem Bratovscino Johna Grishama, pa mi je kar vsec... Zelo vsec pa mi je bila Firma. Blabla.. lej to, no, sploh ne morem nehat! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 tudi mene neki graficno mece Jah, se bom moral se jaz pri FTYu slikat z eno njegovo muco, pol pa mu jo dat "obdelat" ... pa je pokijev trud bil zaman :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Včeraj sem eno fino knjigco brala. Zdej mal bl easy berem te knjigce, v začetku sem jih požirala, zdaj pa berem po poglavjih, da si vzamem čas za mojo podzavest, da obdela.... In zdaj berem eno zadevico, kjer piše, da smo mi vse kar se nam je zgodilo, o čemer smo razmišljali in sanjali, če smo to vzeli za svoje. Da je naša zavest le manjši del nas, da se je treba spustiti v podzavest po stopnicah v klet, kjer so številni stroji in razvojni načrti pripravljeni, da jih aktiviramo in da nas popeljejo v enostavno in srečno življenje. Mi je všeč... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Včeraj bil en grozen dan. Same slabe, slabe novice izvedela. Saj ne da bi se mene neposredno tikalo..ampak vseeno. Sestra s svojim možem otežuje življenje vsem okrog sebe...predvsem njegovih familiji..midve imava na srečo vse pravnoformalno rešeno. Vedno sem rekla...najbolje, da se meje rešijo takoj..pol so sami problemi. Če se misliva za zemljo kregat je pa že ta zadnje..ful prav imela . Ker po njegovi strani niso uredili tako kot treba in jim je zdaj država roko gor dala....lizingi, hipoteke..dolgovi...HVALA BOGU, DA IMAM VSE REŠENO!!!!!!! Še enkrat. Ne bi zlepa prenesla, da bi mi vse šlo na račun alkohola. Nikak. In glupa sestra...jaz ji to lahko rečem...se niti ločiti ne noče...ošpica. Pol pa se naj žali. Ko bo na cesti in brez vsega..eh. No, jezna sem v glavnem. Hja, knjiga...Harry Potter - 2. del. A ve, kdo kje se jih da poceni kupit? Dobit?????(moram novo kupiti nazaj v knjižnjico...druge ni ) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Nataly, se da v vaši knjižnici zmenit, da namesto druge knjige povrneš stroške nabave tele zgrižene? Ampak priznati moraš, da je knjiga res uspešnica - še psi jo radi berejo. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Hočejo imeti 3x vrednost nove knjige!!!!!! Na vsak način moram kupiti knigo..ni druge.....ja prava uspešnica je . Če bi Joane R. to vedela.... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Jest pa grem zdaj uživat...v drobnih radostih... Prijatelji pridejo na mošt in kostanje... Kdo bi si mislil...v kaj se lahko razvije...pogovor ob kozarcu mošta... V glavnem...mošt je bil presladek...kostanje so pojedli otroci... :xx!: Ampak...moja "špajza"...vedno hrani presenečenja... Sušeni paradižniki v olivnem olju, vloženi cvetovi kaper, kuhan česen v olivnem olju..krasen ovčji sir...in že smo bili pri degustaciji najnovejših pridobitev... Čisto presenečenje...Terano...torej teran z italijanske strani..najboljši teran...kar sem ga kdaj pila... Pa Kristančičevo Veliko belo...in potem nekaj čisto novega...avtohtona sorta..vino se imenuje Vitovska...pridelano na kmetiji Lupinc...Praprot pri Trstu...lahko, suho belo vino... Seveda...padla je ideja...naslednji vikend gremo..na kulinarično-enološki izlet... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Uh Astra - ne naštevaj no... za ogromno reči sem prvič slišala. Sušeni paradižniki v olivnem olju? Sigurno je dobro...ok kapre ja..kuhan česen??? No..sicer pa je še ogromno časa pred mano in imam ohoho še se za naučit in sploh.. Jaz ne pijem mošta...sem pred leti imela močne gasilske vaje potem..in dva dni tigra v bližini . Kostanje pa obožujem, ampak nič časa za nabiranje še ni bilo. Čeprav ga imam na parceli - skoraj tik ob hiši. Sem pravo vojno bila zanj..in mi je zdaj hvaležen...ful debele kostanje ima Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Eh...Nataly...to so moje italijanske rezerve... Sušeni pradižniki...so vsaj zame...prava poslastica...napisala pa sem...CVETOVI kaper...kupila lani v Liguriji...takrat tudi sama prvič videla...to so nedozorele kapre, ki imajo še peclje...njami...kuhan česen...pa zdaj že tut sama delam...preprosto...malo ga skuham...in vložim z začimbami v olje...izgubi ostrino... Gromozansko se zabavam...ko berem tvoje peripetije s psom... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 ...živim dalje ..... oho, marsa ma novo slikco, pa je ofarbana v vijoli aure, hmmm; ampak vedte, marsa nima original zelene učke, ima zlo dobre dark rjave Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Vemo poko...vemo... No...če hočeš, da se ti življenje postavi na glavo...si nabavi srečo na vrvici...Med drugim so včeraj padale težke besede(takrat, ko je popraskal avto - totega psa bom ubi...ali pa ga bom peljal k sosedu(lovcu), da ga ustreli....) Pol pa jaz...ja pa bi mu odprl vrata...če je že hotel v avto..... in potem je g. pes..celo popoldan prebil v avtu..da ga kdo ne ukrade...tako za ziher Kreslin je meni tudi ful všeč hja Mick kaj si pa mislil...minili so časi, ko smo neobremenjeni gledali v svet.. Astra - se mi je zdelo, da sem nekaj spustila...cvetovi kaper...In ideja s česnom je Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2003 ... ampak vedte, marsa nima original zelene učke, ima zlo dobre dark rjave Pac pa imam tako viola kozo pa v resnici... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 zdej pozor, glejte kwa vse lahko nardi tehnika, bemtišya, yess darn pokowc, original zgleda lepša hehe, ampak si pa res mojstrica marsa, ti b mogla it za kakšen nov obraz (hm ampak najbrž to pred dvajset leti, takrat pa novi obrazi niso bili v modi), zdaj pa se to ful išče, kao new look, ti jih maš pa cel kup, hehe, ekstra strogi, ekstra s prstom, hehe, nasmejano mladostniško, ultra vijolčno z malo zelene hehe, meni uspe za enkrat le bradica pa brez, dolgi pa kratki lasje.... nasmešek ali brez, hehe, se morem več slikat to bo to Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2003 Cakaj, El Nino - to si zdaj vse pomesal neki... Kaj? Kako? Halo? Ker original...No, ja.. vsekakor in iz srca - najlepsa hvala za tele tvoje komplimente, res godi, k sreci pa nikoli nisem imela kakih takih (lepotnih) ambicij, sicer bi morda bila zakompleksana...Tole je samo moj pac... smisel za art in vse... pac, karkoli 'obdelujem', se igram, pedenam...V resnici sploh nisem tko fajn... kot je poki povedal, nimam zelenih oci, tudi nimam tegale etero looka, viola in vse...Sem pa precej taka kot tam na fotki nekje zadaj, ki je Poki obdeloval (ki si zdajle komentiral, pravzaprav) - z ocali... Tam se vidi pribl... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Danas na Zapadu ništa novo. Aja Marsa, pa res ikonca ti je super, misterijozna, skrivnostna, barve olala kot da bi duha videl :OO!: :OO!: . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Hi, hi, petek. Pa hitr skokec domov po našo volnico, pol pa čist na drug konc Slovenije do tasta, na kakšen prijeten pogovor na tele naše teme... Upam, da jih bom shecala za kakšen Človek ne jezi se, ga že dooooooooolg nisem igrala. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 hi,hi hi, petek ja Zanimiv uraden teden, polno in prepolno uradnih zadev obisku in se elegantno izprsil na potrebne razgovore. Neverjetno zajedanje časa. Cool, vsaj prepotrebno bil ozaveščen in v interesu, da se naredi kot je treba. Naj živijo Prave sfere Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2003 ... ampak vedte, marsa nima original zelene učke, ima zlo dobre dark rjave Vedite, da Poki v resnici NI Angelina Jolie... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Uff, danes pa sem doma, vzel dopust. Mater ej, kako mi paše. Ko bi vsaki petek lahko bil doma ... Pol bi kmalu začel jemati dopust že v četrtek ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2003 Volk, Bobnar, Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2003 Jaz danes tudi doma (Rachek, ), dobre volje, v dobro voljo spravil mail (pri temi Muc) - pisala ena puncka, ki je pred kakimi dvemi leti vzela enega od nasih mladickov. Koncno se pocutim malo boljse, pravzaprav ze kake dva, tri dni...Ful so jasno spet pomagali agrumi, pridno furava ze ves teden, danes prislo 4 dcl soka, ki pa ga potem se razredcim z vodo (mix: limona, pomaranca, grenivka)...Oktober je pod streho, caka pa me ze 41... Itak imam rada petke, pa ceprav nisem v (pravi) sluzbi. Morda zato, ker je itak kul dan, morda pa zato, ker sem rojena na petek. Skratka, petek je dan za metek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts