Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 4

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Marsa :palec:, meni je petek tudi tak fajn dan v tednu ... da ne morem povedat! x:Dx Mislim, da je to iz otroštva, zaradi šole, pa vikenda .. nikoli nisem rad hodil v šolo (razen v 1. razred, kjer sem hodil na OŠ Angela Besednjaka, 2-8 pa sedaj Tabor II, takrat Veljka Vlahoviča II), ker so me zmeraj zafrkavali za socialnega reveža, pa ne vem kakega degeneriranca ... pa blah ... :o|o: V srednji pa je bil petek tisti, ko si komaj čakal, da greš domov, pa da se zrihtaš, zvečer pa se ga v park napit poceni vina, pol pa v MKCja dalje .... x:Dx

Mislim, tak, čisto po občutku ... nikoli mi ni noč iz nedelje na ponedeljek predstavljala tiste neke ločnice v tisti stvari, ki ji rečemo teden. Vedno je bil petek tisti, ki je bil nekaj posebnega - in še vedno je. x:)x

Deli na socialnih omrežjih

hehe, Cat, toliko bolje, kaksen kg-cek vec ti je prisel kar prav! :palec:

Rachek - a si to mislil? x;)x x:)x

... Ja, Cat je prav taksna mackica, ce ne celo bolj finih linij... ;>)))

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uh, Marska, a si bila ti kdaj slabo, al kaj ? Ni bilo videt. Nisem še pohvalila tvoje nove slikce, prav lepa je, dobr spedenana, pa meni ljube barve so gor, tko da če bi bilo tole v obliki plakata v steklo, pa na zid. xflirtx xupx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jest bla danes s sinom na Ptuju...na rednem posvetovanju s psihologom... x^x

In namesto...da bi se posvetili...pravim težavam...sva midva kr čvekala...o pravih gostilnah na otokih..in o dalmatinskih dobrotah...sin pa je sedel zraven...in zehal... xrolleyesx

Pa potem g.doktor pogleda na uro...in pravi..o, madona...kaj govorimo.. xrolleyesx ...če pa se je z vami...tako fino pogovarjat... x:Dx x:Dx

Pravi..veste...vas se prav razveselim...ko pridete...ker ste tako NORMALNI...z normalnimi težavami...

Jest pa gledala doktorja...in ma, je to en kul tip... x:Ix ..hm...

x:Dx x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Ves, Janja... hvala ti za tole... kot imam seveda po eni strani prav rada, da se me hvali in odobrava in vse, pa mi je vseeno tudi nerodno in pravzaprav ne bi zelela, da bi zdaj iz nekaksne vljudnosti ali cesa kao morali komentirati tole vse, pa skoz in skoz, ker me pici, pa zamenjam...

Tako da vcasih na kaksno hvalo ali kaj sploh ne odreagiram, ker pozno opazim, pa je ze vmes ful komentarjev, pa je ze passe, pa da ne 'vlacim' spet tega ven kar naprej...

No, ja... izgubila misel, ker prisla prijateljica na obisk....

Skratka - thanx! Ja, fotka in slikica je ok, kar pa se ne pomeni, da jaz tako dobro zgledam... x;)x :palec:

In seveda nisem vedno OK - bila sem zelo svohotna in kasljala sem, nisem vajena imeti tako malo energije... res sem bila zmatrana, vsak naporcek.. :switz:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ne  x:Ix , mislil sem kaj pomeni: Petek je dan za metek ...

Aja... potem le ne sklepam vedno vsega tako inteligentno in vse... x;)x x:Dx x:Ix

Ma, kaj pa vem, kaj dejansko pomeni... meni pomeni - dan, ko se (ga?) butnes, ven, izstrelis etc... x:)x :8): x8Dx :palec:

Danes je torej tale dan in se vedno sem dobre volje, ceprav so mi razne drobne malenkosti vzele cas, ki bi ga rabila drugace porabit... a je najbrz ze prav tako...

xDDx xDDx ... jaz pa mislila cisto drugace vse... :8): x:Ix x:Dx

Picasso

Ja Mickec, pol pa samo uživaj in se cartaj xwizardx xsrcbumx xrosex

Jaz pa sem se lotila enega prevoda, pa nekam mečkam in mečkam in vmes pogledujem na forum in berem pošto in skačem še malo pred tevejček, čvekcam po tulifončku, pa take... x:Ix Zmanjkalo mi je mojega najljubšega eteričnega oljčka (cimet, jabolko) in imam samo enega sadnega, pa zdaj ne diši tako lepo tukaj, kot bi si želela... snela pa sem si z interneta eno fletno kubansko muziko in prav sede... luštno na izi špilkajo ... in potem jaz tudi luštno na izi tole prčkam B) :mex: xflirtx

Guest sanjalica

Cimet...vonj našega doma v decembru....

Tako praznično je...veselim se tega...

Sveč in eteričnih olj in tiste tople, oranžne svetlobe ki odseva z lončene peči...

Sicer pa sem danes dobila nova očala...in ekran je trapezast in ne kvadratast; prej pospravljala in mi je stol bil na eni strani dvignjen (potem ugotovila da se mi je samo zdelo).

Ugotavljam, da mi like pačijo očala...pa sem dala preko 35.000 zanje... :V:

Pa sin jih je dobil... on zadovoljen; jaz pa dvomim da je to dobro... trapezast ekran... :V:

p.s. Da ne bo kdo kaj mislil...NIČ alkoholčka nimam v sebi x^x

prčkam

... tole sem pa od Marse pobrala x:Ix

... komaj na sedmi strani prevoda :o|o: ... vmes se mi je zluštal teran... k teranu pa sedejo olivce in planinski sir... in zdej veselo papcam in pupcam in bolj malo prevajam x:Ix :o|o:

prčkam

... tole sem pa od Marse pobrala x:Ix

... komaj na sedmi strani prevoda :o|o: ... vmes se mi je zluštal teran... k teranu pa sedejo olivce in planinski sir... in zdej veselo papcam in pupcam in bolj malo prevajam x:Ix :o|o:

Bon apetit, Mateja! xbendx

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Bliža se nov KI-jevski mesec in polno je idej in veliko je dela - veliko narejenega - pa ne ravno tako kot si želim. Pišem mesečno napoved, pripravljam "končno" verzijo KI-jevskih podznakov za objavo, čitam LF, skregam se s sinom, pišem, včasih sem tu, včasih odtavam kam drugam - pozabim na ta trenutek, ki je edini resnični in v katerem je ves čar, vsa moč, vsa lepota in vsi mi in vse.....lahko noč....

Vojko J Kalan

Vojko... x:)x :palec:

Jaz pa pritavala sem s popecenimi rokami... x:o)x

Ratal mi je makaronsolaten napedenckat... x:px , pa zrezke sem tudi spekla... (upam, da ne bodo podplati ratal jutri pa da mi ne bo treba referirat v temo 'Ponesreceno kosilo'...)... :o|o: x:Dx x:o)x

Sam sem pa cist ded...

Vojko, ki sva glih pri napovedih... KOMAJ spacala Oktober, danes pa ni bilo sans (ponavadi pisem v petek za naslednji teden), tudi Ich kregala s sinom (zarad oblek, mdr), kok je trmast! Jaz nisem bila nikol tolk!" x:px :8): x:Xx

(sam res, vse priznam, sam trmasta pa nisem bila, no vsaj ne tolk kot tadva... xrolleyesx )...

Uh, mi je bilo vroce... kwa sem tistihle platkov spekla! Celo skatlo (upam, da bo uzitno)... a ja, ce bo pa dez, imam pa za cel teden kosilo ze spedenano... :o|o:

x:Dx x:Dx

Tu se rezim, v bistvu sem pa... cao bao... :eek: x:Dx

Dobr prckite pa zurckite pa papckite pa vse... x;)x x8Dx :palec:

Se vidmo... Dost mam petka...

aja, saj glih prav, saj (ga) ni vec. :palec:

Picasso

Uh, mi je bilo vroce... kwa sem tistihle platkov spekla! Celo skatlo (upam, da bo uzitno)... a ja, ce bo pa dez, imam pa za cel teden kosilo ze spedenano...  :o|o:

x:Dx  x:Dx 

Tu se rezim, v bistvu sem pa... cao bao...  :eek:  x:Dx

Dobr prckite pa zurckite pa papckite pa vse... x;)x  x8Dx  :palec: 

Se vidmo... Dost mam petka...

aja, saj glih prav, saj (ga) ni vec.  :palec:

Pridna punca

Sicer pa se ne sekiraj, kul dan je danes zate, pa še nekaj potem.... x:)x :palec:

Vojko J Kalan

:vragec:

hehe

:vragec: nikoli ne pochiva.....

po moje ste me blaaaaaaaazno pogreshal x:Dx

resume tedna:

kila posushenih jurchkou,

15 ulozhenih kozarcou,

12 namochenih aakhutou x;)x ,

vse poshtrihu,

skratka blo ful veselo in zajebavno....

:vragec: x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sanjalica

Aakhut...vidim da Ptuj preživel, Martuljka pa tud... x;)x

Pravkar mi sporočili iz TA da je smučanje za december (seveda tam kjer bi rada jaz in v terminu, ki bi ga rada jaz) razprodano...

Pa to ni res...začetek oktobra...jaz pa...smučarija v decembru....

Zdaj pa naj iščem.... :sori:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...