aakhut 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 hehe sanjalica....na ptuju pogreshal zmagovalno ekipo v prvi pomochi (predvsem zarad zhensk....smo mel sam dve ) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Aakhut...dovolj ena sama...če je tisto TA PRAVA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 sanjalica mash prou...v glavnem so fake tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2003 Bili na srecanju (piknik ni pravi izraz, pravzaprav), druzenju... v Peklu, imeli smo se ful dbest... Mislim, cist izi in vse, a kot stari frendi, ki se ze dolgo nismo videli, pa smo se nekateri prvic.Prav vseh sem bila vesela.. Dobro, da smo se tako hitro odrolali, Mitja je malo priganjal, ocitno mu je danes sesti cut bolj deloval kot meni...Odloziva Free-ja, poklicem mamo, da zdaj prihajava... Pravi, sem vaju oba klicala na mobi, a sta videla (mama nima navade gnjavit, kdaj pridemo in to, tako sem takoj sklepala, da je nekaj narobe, ker je sploh klicala, pa se cudna je bila po telefonu).... Je rekla, no, saj kar pridita.. Nic drugega (se dobro, ker bi se ustrasila).Prideva, kje pa je Tim, Tim pa sedi na kavcu z ledenimi oblogami in mama pravi - imel je nesreco...Kaj je bilo?Sel je v kino in cez prehod za pesce, pa mu je spodrsnilo in je padel in mu je ena zenska z avtom zapeljala cez nogo... v bistvu ga je povozila... Cisto plavo nogo je imel in malo zateceno, sodila pa sem, da ni zlomljena...Ker pa je precej grdo, plavo, smo ga peljali na urgenco, tako da smo pravkar prisli z urgence.Na sreco pa nima niti zvito in je vse kul in na urgenci smo porabili neverjetnih tricetrt ure - ali se manj! Torej, vse je kul, smo ze doma, in vse...A ratas nekam poparjen, otozen, cuden... ko pomislis, kaj vse bi lahko bilo in kako malo je treba... trenutek, pa je lahko svasta...Kar zalosten ratas malo, po drugi strani pa se ti okrepi vera, saj stekas, da vseeno morda takole sciti nekdo zgoraj. Kar zjokal bi se, ceprav si olajsan... Tam pa vidis mlade na vozicku, hude poskodbe, pa se ti zdi... zahvaljujes se, da si jo sam tako poceni odnesel... Uh, ja... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Kako smo veliki...in kako smo majhni in ranljivi. za Tima Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Huh, Marsa! Sam da je vse OK! Evo eno za Timija, da ga drugič še bolj čuva! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2003 Sanjalica, Tamara, Tu je tako... pomirjajoce vcasih, point tega foruma je tudi v tem...PREC kdo prihiti, potolazi...To je NEPRECENLJIVO, kar imamo mi tule. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Konec dober ......vse dobro .....Marsa.....torej v bistvu res lep dan......srečen.....in opomin kot ga tu in tam - se sliši čudno - na srečo,dobi vsak od nas.....da bi morali znati biti vsak trenutek svojega življenja srečni, zadovoljni.....ker je z našimi bližnjimi in nami vse ok Saj nas lajf večkrat zapelje, da ogromno energije in dragocenega času porabimo za nezadovoljstvo zaradi malih, manj pomembnih ali celo nepomembnih stvari.........ne pa za zadovoljstvo s pomembnimi......ki jih žal preveč jemljemo za samoumevne :xx!: Hm.....sem zafilozofiral ......no, to sem beroč tvoj post pomislil....ker sem nedavno imel tudi sam neprijetno izkušnjo z meni nadvse ljubo osebo.....in se močno ustrašil. Jaz tudi ....za Tima. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2003 Mick! Ja, a ne? Res imamo cisto radi tele opomine.. kar zdajle cutim, je neznanska hvaleznost, ganjenost, vzhicenost... ceprav se bedasto slisi v vsem kontekstu...A ravno zaradi tega zavedanja, kako krhek si in ranljiv, kot pravi Sanjalica, in ko se zavemo, koliko nam pomenijo nasi dragi. *** Hehehe , kar bliskaj, streljaj zdaj, Nebo!Mi smo tle, doma, na varnem...Thanx, ko si pa prej slo na roko... Zdaj bo tlele namrec ocitno urnebesno.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Uh, Marsa, tale 'after' ... najbrž čisto zruka taka stvar... vesela sem, da se je srečno izteklo ---> ... . Ena xrosex za Tima funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2003 Mateja... ... smo te pogresali... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2003 Mick... in vsi... hvala za socustvovanje... Se dobro, da vas imam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Marsa,Timu čim manj bolečin ter čimprejšnje okrevanje in veseli me,da ste se imeli fino,zadovoljno in da ste šli narazen z lepimi spomini,mislimi... Dobro,nas pa naj firbec matra...nič ne bom spraševal...želel bi,da tale firbec čimprej popusti....! Lep večer vsem! FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Hjoaj marsa ,kwa tule berem....neverjetno JAaSam sm pomislu na Tima oz. tvojega sina, le kaj počne, kam ga daš, da se zabava po svoje namreč, hmmmm.......Al je bil ustrezno obut? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2003 Tim je kul, ves prijazen in vse, malo se je ustrasil, ker je vedel, da se bova midva ustrasila...Potolazili so ga na urgenci, ker 'ni nic hudega'.Zdaj gre spat... Jaz pa grem morda gledat Firmo, da se malo umirim in vse...Malo tistih makaronov tamle... (Contesa, muffina 'sparam' za po makaronih, porocam )...Hvala Tebi, Contesa, in tebi, Boris za pozitivne misli in energy! Poki... ali pa ce bi sel iz sole... normalno je, da ima ze dolocene svoje poti - je zelo samostojen, pa tudi previden - ziher sem, da ce je tako kot je, da bi lahko bilo se dosti huje, ce ne bi bil Tim oz. ce ne bi bil tak, kot je...Pravi, da je gledal in pazil (verjamem)...Zenska je v bistvu potem kar sla... Ni pustila naslova, ni nas klicala in to... Pac - sla je.Ce bi bilo kaj hudega, bi to pomenilo 'pobeg s kraja nesrece', zbila je otroka na prehodu za pesce... Padel je... kaj ce bi mu cez glavo zapeljala... raje ne razmisljam-. samo ne morem tako razmisljat, ker ga imam potem lahko skoz v vatki...Mora izkusit solo tole - hodi pa v solo v strogem centru, mora se navadit na promet... ne bom ga vecno jaz z avtom furala okoli....Nic - tako kot je - tole kaj bi, ce bi, zakaj nisi in tko... to pa je passe'.Se dobro, da je, kot je! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 kwa babnca je kr odšla.a res.a je kej vidu kter avto, pa a je bla mlada al starejša babnca, a ha, ...hudo grdo. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2003 Saj je ustavila in vse, folk je bil zraven, ga je vprasala, ce ga pelje na urgenco in on je rekel, hvala, ni treba, in je sla... Kao, saj je vprasala... Samo kaj pa ce bi bilo post whatever. Poleg tega - Tim je zelo skromen, noce gnjavit koga, je tudi sramezljiv in jasno da rece hvala ni treba...Ma, saj si jo je zapomnil (velik srebrn avto, blond, skrauzlana, srednjih let : okoli 30 )... Ce bi jo videl, bi jo morda se spoznal... samo kako? In sploh - kaj? Kaj pa? A ves... A cem hotet cash ali kaj? Ali kaj bom z njo zdaj? :xx!: Samo se mi zdi of, ker otroka takole se obravnava... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Marsa,še jaz pošiljam pozitivne misli. Sem ravno zadnjič razmišljala, kako smo bili mi samostojni, kot otroci, še v vrtec smo sami hodili, ne samo v šolo, danes moraš pa za otroka do 10.leta poskrbeti po zakonu za spremstvo v šolo (starši, sorodniki,..itd), pa saj ni nič čudnega pri tem prometu in podivjanih voznikih :o|o: Se pa tudi meni zadnji mesec dogajajo na cesti sila čudne reči..zadnjič prometna nesreča, pa vrsta "skoraj nesreč". Dva dni nazaj se mi je en velepomembnež z audijem quatro itd skoraj zabil v zadek na magistralni cesti (za nekatere je tudi 1oo km na takšni cesti premalo, pa pri takih avtomobilih. :xx!: ) , verjetno je vozil vsaj 150 na uro, pa megla... Hecno pa ravno danes berem v Sobotni prilogi Dela o Šoli varne vožnje. O tem že dalj časa razmišljam, pa pri tem, da dnevno vozim po verjetno eni najbolj nevarnih cest v SLO, s celim kupom smrtnih žrtev...najbrž sploh ni dileme. MucaMaca Za take voznike, kot je bila omenjena "gospa" pa človek ne najde besed. Saj verjamem, da se je ful ustrašila, pa vseeno, lahko bi ga ona peljala k zdravniku, ali babici..bi se spodobilo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Evo zdele sem prisla domov in tole preberem, upam da Tim zdaj ze mirno spi ob tej uri in da bodo obkladki odnesli bolecino .Lahko si samo mislim, kako ti je kot mami, Marsa ampak , tisti zgoraj nas cuvajo. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Peeshuka, kk je v trustu brezveze ... adio ne ... vsakč, ko vstopim tja, si še bolj zaželim, da nebi nikdar več šel tja ... :o|o: Marsa, naj se Tim čimprej pozdravi ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Sorry, mislil sem v "Trustu" .. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 marsa, upam, da je mali ponoč spal, da niso bile prehude bolečine, al pa sanje. Revček, ampak, čez čas, ko bo noga ok, bo pa imel eno prav posebno izkušnjo. Držim pesti zanj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Marsa..samo, da je ok.Razumem pa, kako te preganja misel...kaj BI LAHKO bilo...samo trenutek...pa je.. :xx!: Pravilno ravnaš... ...saj ga ne moreš čuvati...dan in noč... Držite se...family.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2003 Se dobro, da sem sla najprej v tole temo danes... Takoj me je spravila v dobro voljo, Tim je bil pa tudi kar... 'ganjen', ko sem mu povedala, koliko vas je zazelelo okrevanje pa socustvovalo! Bobnar, res, caplarija! :xx!: Mick - imas prav, hvala ti za tole, ce bom kdaj kaj rabila takega, se bom obrnila nate, ce lahko, vidim, da obvladas tele zadeve (zakone, zakonike itd)... Pa vseeno ne bom zivcev izgubljala, da zasijem zdaj zensko... Po mojem se zre, vseeno...Sem si skusala predstavljati njo, kako cuti, po mojem se je tudi ona ustrasila... Tole ni kar tako...Vseeno pa tako razumevajoca ne bom zaradi nje ali ker bi res po defoltu bila tako zelo, pac pa predvsem zaradi svojih zivcev in zaradi tega, ker je to slepic, nikamor ne pelje - ce bi hotla kaj takega se iti.. (*kot pravi Bobnar, ce bi bilo se ne vem kaj, ce bi ji tablica odpadla, pa bi tako nedvomno vedeli, za koga je slo in vse, kaj je bilo in tko, pa vseeno ne bi nic dosegli -imam izkusnjo tudi jaz zelo podobno ze-, vsekakor pa ne bi moglo nic spremeniti tega, kar je ze bilo, torej je treba vso pozornost usmeriti zgolj v naprej)... Spravila pa me je v slabo tistale splav tema... Pustim, da se avtor teme vidi, npr. do danes zvecer, potem dilitnem.Do zadnjega sem hotla vseeno dati sanse temi... saj smo vseeno tudi ostali kaj povedali in tko...A kar je prevec, je prevec.Ker pa so stvari v paketu in kot dobre ne prihajajo same, ampak v druzbi slabih, tudi slabe ne prihajajo same, pac pa vedno se kaka dobra zraven.... sem tako takoj opazila v uredniskem forumu temo pohvala... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Marsa, naj ti ne spije tema o splavu preveč energije. vsaka stvar je za nekaj dobra...lepo nedeljo vam želim, moja mala pa želi Timu da bi se kmalu boljše počutil. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts