Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 4

Marsa

Recommended Posts

Marsa, naj ti ne spije tema o splavu preveč energije. vsaka stvar je za nekaj dobra...

lepo nedeljo vam želim, moja mala pa želi Timu da bi se kmalu boljše počutil. x:Xx

Otozna, :palec: , thax za podporo in vse..., x:)x

Kot uredniku mi takele stvari pac morajo jemati tako cas kot energijo, ker se jim ne morem preprosto izogniti..

Mislim, ce postanejo tako delikatne ali kaj podobnega...

Pa skusam biti vedno pravicna in vedno upostevam oba pola - obe strani...

Ma, saj je vse jasno, pa tudi to je moj problem, ki moram pac uredit, brez veze da jamram zdaj. Tako pac je. x:)x

Zal mi je vsakega, ki bi se pocutil slabo. Ampak vsakega... tudi tistega, ki ni imel prav.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

Nekoč sem šla preko prehoda za pešce, na polovici ceste sem se nekaj spomnila, obrnila....in šla nazaj. Zadel me je avto. Rahlo poškodovana.

Kriv je bil: šofer.

In ni bil ... kriva sem bila jaz, vendar NIKAKOR da sodnici to dopovem.

Kje bi lahko šofer predvidel, da se bo ena smotka na sredini ceste obrnila...

Še danes mi je hudo za tistega človeka...bil je reven, star penzionist... in kaznovan... po moji krivdi. :sori: .

Še zdaj, ko se v mestu srečava, greva na kavo... (vedno plačam jaz...nekako se mu poskušam na ta način odkupiti).

Timčku pa ... :flower: za lepšo nedeljo... (mamica cartat sina!)

Guest sanjalica
Mami bi že zdavnaj morala scenzurirat splav... pa je preveč cartala sina... x;)x

(mamica cartat sina!)
mami nehi cenzurirat splau, pa se sinetu posvet ...

Sanjalica, Aakhut - predloga na mestu! :palec:

Tim lezi tamle s knjigo, ki sem mu jo prinesla (je hotel kaj smesnega, duhovitega, pa ima Smeh stoletij - anekdote, pa H. Fallada - zgodbe ali kaj, vsekakor pa Zgodba o Podgani, ki se je poboljsala! Za umret od smeha, kaj tacga pa se ne - TOTALNO priporocam - tole zgodbo, kaksna dobra...)...

Na gleznju ima glino - kar pa je bilo tokrat produkt oz. stranski ucinek oz. spremljevalni pojav xDDx ocetovskih custev - spedenal mu jo je namrec Mitja...

... xrolleyesx da se 'mami' lahko nadalje ukvarja z brisanjem in cenzuriranjem... :palec: x:Dx x:Dx

Pac pa ima mami kuhinjo, ki je kot po eksploziji, iz tega razloga poln hladilnik makaronov in ostalega x:Dx in se psiholosko pripravlja, da pospravi vse in -... kuha x!x :o|o: (ob toliksni hrani)... x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

no....

zdej pa konchno vemo,

zakaj zhenske tko utrujene zvecher.....

ZARADI STALNIH PSIHICHNIH PRIPRAU

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

:vragec: x:)x x;)x x:Xx x:o)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sanjalica

Odkod pa tebi to, da so (smo???) ženske utrujene zvečer x?x x?x x?x

Aakhut, preveč limonad gleadaš x!x

Živi.... x:Dx

Guest sanjalica

JEZNA SEM kot 300 :vragec: !!!

Skuham kosilo, pripravim na mizo...pa odgovor z vseh treh strani: "Nisem lačen(a)!".

Le kako ne...???

Pogledam...v shrambi krožnik z "reteši" prazen. :V: :V: :V:

*retaši - zvitek iz vlečenega testa nadevan ali z jabolkami, skuto, makom, bučami, zeljem....

sicer ne vem od kje tebi izraz babe, ker imam še nejkaj v dvojini, zobe pa tud vse, no saj, mogoče si še premlad, da bi to vedel, drgač, pa tolaži se, tolaži, ker znamo bit :vragec: bolj kot moški :vragec:

:vragec:

kaj ma pa :vragec: u mislih pa she sam Gospod ne ve....

ena od shtirih stvari, o katerih nima pojma:

1. od chesa zhivijo franchishkani (ubozhen red)

2. koliko je zhenskih kongregacij

3. kaj mislijo jezuiti

4. kaj neki ma :vragec: za bregom....

:vragec: x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest sanjalica

:palec: dober občutek, če včasih...drugemu :vragec: (čeprav samo spočeti iz :vragec: semena) daš :palec:

xracx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...