aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 hehe...pol si pa po tochkah preber... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 No pod št. 1 so 4 točke, kaj pa pod št. 2, 3 in 4.?no, znajdi s in nekaj najdiPozdravček od prijazne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Otožna...naš pozna pač cifri 4 in 1... (ko bo leto naokrog, po poznal 4 in 2 in potem spet 4 in 3...) tk pač je Preprosto - simpatičen Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 nch ne shtekam.... pa tut de je cool nism ziher tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 ja, 4 pa 1 hm ja aakhut ti pa mal post preuč pa boš ugotovil, saj si bister dečko, a ne. simpatičen naš Ampak smo pa par, kaj Sanjalica, ga damo v kot, kot mejčkenga Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 moj post je chist u redu za vaj dve pa mal dvomim tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Ja, ja, sej ti verjamem, pa še enkrat vse preber,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Otožna...Aakhut je že v kotu... čisto micken (hmm na kaj me to asocira ) -ek. Saj mu drugo tud ne preostane... .... ko se ženske -ke zbero...mu ostane edino...rep med noge...in čakat...da se umirimo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 In besede so belo zlato postale pozdravček Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2003 Hecno, kako je svet majhen in vse...Zdajle me klice mama Timovega sosolca, ce je z njim vse v redu... Pravim - kako pa ves? (preden je bilo sploh jasno, kaj je tisto, kar naj bi vedela, a se mi je pac zdelo)..Pravi, da jo je klicala druga mama, ki pa je videla to, vendar je na drugi strani stopila z avtobusa in preden je postekala, kaj in kako, je zenska s Timom ze odpeljala... (ne vem, ce sem sploh povedala, da ga je peljala se do kina, kamor je bil namenjen in po temle se sel - vse skupaj se je dogajalo v BTC-ju)...Ta je v zadnjem hipu postekala, da gre za Tima, potem pa sta ze sla... Baje nas je ful skusala dobit (ja, v Peklu res ne lovijo mobiji)...Dvomim, da je ona videla kaj vec koristnega, ce pa bo imela slucajno kak koristen info, pa morda vseeno prijavim tole....Je bila kar prestrasena... kar je kul, ko vidim, da ce bi ga kdo kam odpeljal, bi to nekdo videl in vse... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Halo, v avtu ga je imela, pa ga je še po vsem tem v kino peljala, pa ni bla tolk, da bi komurkoli povedala, al pa tel. številko vzela, da bi se pozanimala. Halo????Ampak kako že pravi Aurora, so samo ljudje z napačnimi odločitvami, ne bedaki, ampak ona je :xx!: Na tvojem mestu bi to dala naprej, ker če veš vsaj ne vem LJ pa znamko avta in barvo, bojo izsledili, ker so k nam v službo tud prišli ko se je en s isto znamko in avtom v nekoga zaletel in odpeljal. pa so vse preverili tko, da Marsa, kaj bo pa naslednjič naredila? kar odpeljala? Kaj pa če bi imel mali notranje krvavitve al pa šok.???? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Ups....Marsa...presenetila si me x!x ; moram vprašat svojega sina, če bi vstopil v avto...Se mi zdi; da bi ne... Nekoč deževalo, znanec nekaj hiš vstran doma, hotel pobrati z avtom sina (sin ga je poznal kot jaz - samo na videz), ko je šel iz šole domov - brez dežnika - in ni vstopil. Ima prepoved. Nekoč smo namreč zaradi ovadbe policiji nekoga, ki je zlorabljal svoje otroke bili prekleti in obljubljeno nam je bilo maščevanje... Takrat sem strogo prepovedala vstopiti komurkoli v avto...kogar ne poznajo oz. konkretno je rečeno... tisti, ki niso vstopili v naš dom... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 (popravljeno) Ampak mali je bil v šoku!!! Tko, da je razumljivo da je sedel v avto. Sicer pa ne vemo, kaj mu je dejala,...Sicer ji pa tudi jaz ne pustim v avto, ampak to je nekaj nepričakovanega, a ne? Popravljeno 5. oktober 2003 -> otožna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2003 Tim nikoli ne bi sel v avto z neznancem - tu je bil pac izreden primer, pa se - res je, bil je v soku, najbrz se je ustrasil in je pac prepustil odlocitev odraslemu...Ona pa je bila vsa vesela, da se je lahko odpeljala s kraja, kjer bi kdo ji zatezil, naj da naslov in vse...Tudi ona je bila v shoku, cisto verjamem to, ni dobro reagirala, s tem se je zlosala kao tega problema... Ziher jo zre to...Ja, najbrz bom zdaj vseeno prijavila, samo me je groza vsega, pa ko je popolnoma v prazno, ker ne bom nic dosegla, ker tudi nic nocem doseci...Samo je pa to prekrsek in mi smo bili vpleteni in ne gre za luc na parkiriscu, pac pa za tamalega in odnos -njen- in obnasanje v prometu.Imas prav, Otozna, takle ki zanic reagira, kako bo reagiral naslednjic?Zoprno je, ker moras ravnati, kljub temu da je brezpoldno... Tim je zelel v kino, namenjen je bil v kino, sam, kot ze parkrat. Prvic je bil v shoku, pa ze zato tako reagiral tudi on, drugic pa ga, ravno zaradi shoka in olajsanja, da je vseeno bilo vse OK, na zacetku ni tako bolelo... Pa se - tam je bil na neznanem obmocju, pa je kino bil najblizje 'pribezalisce' (stacioniran je bil v centru, pri babi, od tam je sel, to pa se je zgodilo v btc-ju, kjer je kolosej zelo blizu)... Da pa kao ne pesaci, ga je ta kos poti peljala... saj pravim, pa se zato, da se odstrani cimprej od radovednih pogledov ogorcenih ocividcev... Zdajle bom klicala to drugo mamo, da vidim, kaj je videla in kaj si je zapomnila, ce si lahko kaj koristimo s temi podatki... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Nič nisem rekla; sem samo rekla, da moram preveriti reakcijo pri svojem sinu - ker ne vem, kako bi reagiral. Nič drugega. Čisto možno, da bi se vsedel, brez vprašanja... Zato Marsi, da je napisala to, mimogrede me je opomnila, da bi bilo potrebno preveriti pri sinu... Samo sem dala, ker mislim, da je Ljubljana pri tem še bolj ... nevarna. Nenavsezadnje, pri nas te vsak trenutek vidi nekdo od poznanih... (no, sem v Benetkah srečala sestrično, v Istanmbulu sošolca...tk da... svet je res majhen!) Marsa; ne zameri...ne smeš opravičevati Tima s tem, da je sedaj pa "lahko" vsedel in je to "opravičljiv" razlog. Nekdo...ki bi ga "rad"...bo pač insceniral nesrečo...in bo na lahek način prišel do "plena". Ne obtožujem....samo dajem v razmislek. Oprosti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Marsa...dobro, če boš prijavila.Če povem po pravici...men se ne bi dalo...zdaj, ko bi videla, da je vse ok...Po drugi strani pa...ko so hčero napadli in oropali, sem šla na policijo in prijavila, čeprav so ji vzeli samo 1000 sit.In potem tam 2 uri sedela... :xx!: ...da so napisali zapisnik.So pa javili...čez mesec dni...da so jih prijeli...da so oropali tudi druge...torej je pomagalo... Bog ve...kako se danes...ta ženska počuti...Vprašaj Tima...če ga je vprašala...kje je doma...oz.kako se piše... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2003 Sanjalica, saj ga nic ne ooravicujem, samo ga zelo dobro poznam.Poznam pa tudi sebe... pa sem se tukaj, tako tudi Timu zaupam. Pa vesolju.Sama sem se dvakrat izgubila v Milanu, enkrat s 14 leti, ko so me se 'pazili' eni na vlaku, pa sem sla potem eno postajo prezgodaj dol... Pa ne znala italijansko, oni pa ne anglesko ( ), pa sem (posluzujoc se nekoliko latinscine) vse se zmenila in zrihtala.Drugic pa me je nedko odpeljal dol pod glavno milansko zel. postajo, po tem, ko sem sama stopala v MI in sredi poti ugotovila, da sem izgubila med potjo denar, ki sem ga imela zatlacenega za pasom (ko je bilo treba nek depozit ali kaj ze), in ko sem povedala soferju Siciljancu, kaj se mi je zgodilo, mi je predlagal sex, taksno vsoto, ki sem jo izgubila in voznjo do Milana, sicer (kot je potem bilo) me je pustil na sredi poti nekje.Potem so me pobrali eni trije ali stirje tipi v avtu, malo grozili in vse... Prisla v MI na stacion, kjer bila zmenjena s frendi, ki jih nisem dobila, vso noc na milanskem stacionu bila sama... okol mene crnci, cuden folk..No, pa se tisti tip, ki me je peljal dol, ces po Cocacolo in je potegnil resetko dol, jaz pa sem mu usla in imela SRECO , da je v tistem hipu se nekdo znasel na hodnikcu in me je moral tip izpustiti... Bila sem tako mlada, tako dalec od doma, v tuji dezeli, brez casha, 3x do 5x imela totalne potenciale za posilstvo, vse...Nic se mi ni zgodilo, vse se je dobro izteklo, zdaj sem tu... zahvaljujoc svojemu setsemu cutu, dobremu reagiranju in zasciti od zgoraj. Astra... sem v dilemi...Nekaj mi zamrzuje, pa postnem, da ne bom spet v prazno, potem restartam in povem, kaj sem izvedela. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Sej to, da ni niti poskušala kontaktirati in se pozanimala, ne razumem, jaz oči ne bi zaprla, ne pa se francoza nardila... sej prijava je ful mimo, ampak, kje je tu odnos do sočloveka, še predvsem otroka??? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2003 Imam duh v Sco... in ne glede na to, ali sem ali nisem dejansko jaz zasluzna za izvohanje vseh podatkov, nekako vedno pridejo do mene.Namrec; varnostnik si je zapisal tablico od te zenske!! x!x Morala bi klicati na varnost pa se pozanimati...Nekako pa sem se vseeno odlocila (skoraj ze ziher), da ne bom prijavljala.Ker - kaj?Hvala Bogu, da je vse OK - kaj cem po tem dodatno sharit pa negativnost stresat?Sola je bila.Ono pa prepuscam njeni lastni vesti. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 te razumem, sam jaz bi pa vseeno vsaj njeno tel. številko probala izvrtati (lahko ti pomagam), pa ji javila da je z malim vse ok, ... Boš trošila energijo al boš prepustila da se vrne dobor z dobrim in slabo s slabim. sej mogoče se je tud sama pol to spomnila, pa je bilo prepozno in je zdaj v mukah ker ne ve, kaj je (malo verjetno)? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Marsa... Tut jaz bi tako ravnala... Sco..hja, kaj češ... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Ne režte kruha bliz al pa nad koritom, da vam druga polovica not v vodo morda ne pade.Pa še ena za žinske: če vam je steklenička laka za nohte proti koncu in je ne murete več nekak s čopičem potegnt ven, potem dajte v to stekleničko mau acetona, da je lahko uporabno še nekaj časa. ...včeri, ko sm prišu v Pekel, sma šla s Contess na en sprehod in v roku ~10 minut opazu orla, 4močerade, žabco, veverco, heeee...vse naenkrat, tk filmsko blo.Zapisu sm si tri vice:3kg brez kosti kinder surprice wajdušna..w... Kaj menite, če date v ustrezen mlek limono? Deževnik: razmišljam, če mi je žal, da sem ga poškodoval; hmmm in zakaj, ker pač ima več živlen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2003 Hvala, Otozna, tudi jaz razmisljam v tej smeri, sem tudi sama pomislila, da bi zaradi sebe dobila njeno tel. st.Samo je ne bom dobila, ne morejo dajati infota, brez da jaz povem, za kaj rabim in sem tako v bistvu prisiljena, da prijavim...Hodim na policijo, zapisnik, tamalega se s sabo vlacit, pa ona zenska... Ma, mi ne dishi tole.Imas pa prav, morda pa bi res bila to prava poteza...Dvomim, da je malo verjetno, da se zre. Ziher sem, da ji ni kul.Tudi ona je bila v shoku, ne zgodi se ti to vsak dan...Morda ji je celo zal, da ni pustila telefonske oz. podatkov svojih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 O, kaka slikica, pokowc????? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Hvala, Otozna, tudi jaz razmisljam v tej smeri, sem tudi sama pomislila, da bi zaradi sebe dobila njeno tel. st.Samo je ne bom dobila, ne morejo dajati infota, brez da jaz povem, za kaj rabim in sem tako v bistvu prisiljena, da prijavim...Hodim na policijo, zapisnik, tamalega se s sabo vlacit, pa ona zenska... Ma, mi ne dishi tole.Imas pa prav, morda pa bi res bila to prava poteza...Dvomim, da je malo verjetno, da se zre. Ziher sem, da ji ni kul.Tudi ona je bila v shoku, ne zgodi se ti to vsak dan...Morda ji je celo zal, da ni pustila telefonske oz. podatkov svojih.Marsa, duša si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts