pokowc 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 http://unix.rulez.org/~calver/funny/swf/ .prej sm jedu kokice, sm si jih naredu sam. okusno kt stiropor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 samo maneken pa nekam čudno izgleda ....eh, kdo pa meni postavlja kriterije..... Mick...vsaka... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Mick, komaj cakam, da te vidim na plakatu, a ves...Kdo mi postavlja (kriterije) merila? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 http://unix.rulez.org/~calver/funny/swf/ .prej sm jedu kokice, sm si jih naredu sam. okusno kt stiropor Jaz pa grickam Soleti SuperSize bobi palčke ... pa odgovarjam na maile ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 ..hee, kr dej, koristi etru in sceni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Nov dan, nove zmage. Jutro se je prišelo s prijetnim klicem, s prijetnim sporočilcem, kaj šele bo ? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2003 :xx!: Ful jezna!! Twingo zaparkiral, ven se gachila 6 minut, opraskala avto (svoj! :xx!: ) na kandelaber.Zdaj imam po celi levi strani prasko, pa se vboklino! :xx!: Prisiljena bila zapeljati cez povozeno crno macko... Ful jezna in slabe... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Smola Marsa Jaz pa vesela danes, dobila štop za v službo, ker bi sicer zamudila Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Marsa počaki drugič!!!!!!! In izlij bes na idiota..Jst sem enkrat eno tak nahrula, da sem že misla pajka poklicat, da ji bi kripo odpelu, takrat sem mela še saxoja, ona pa enga zarustanga kaj vem kaj.. pa je bla pol tak občutljiva, kao kripa, samo bi bil slab avto, al BMW, karkol, bi jst rekla kripa.. Tko je pa še bolj zadelo... Baba je šla v vrtec po froca, zaparkira celo vrsto prav parkiranih avtov, pol pa pride nazaj počas do avta kot da se ji sanja, nč oprostite, NIČ! Pol sem pa začela tulit... Jst pa že skor šla djede po oštarijah iskat.. Ma tisto je šit vn se vlečt na tesno... Jst ne bi, bi pa res kterga poklicala da ga odvleče... avto ki me je zaparkiral. ........Sploh pa, na izkušnjah se učimo, ne? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 marsa, za jezo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2003 Helena, Mushi - hvala za socustvovanje. Ma, saj sem sama kriva, kaj sem pa rinila, pa se kao 'obzirna' sem bila :xx!: do nje in namesto da bi njenega odrgnila (ce takole parkira, lahko to pricakuje), sem svojega.. Pa v bistvu sem mislila, da mi bo ratalo... Niti enkrat se nisem nic takole, sem prav ponosna, kako povsod pridem, ce je se tako ozko in vse (sem vsaj dvakrat dnevno strogi center LJ, ozke ulice, totalna guzva, dostavni avti, vse, no!)... Pol pa tole pred svojo bajto!Itak sem besna, ko hodijo od drugod sem parkirat, ko je itak ze mal placa... a ko so kulturni, OK, toleriram, ne pa da mi uletis in si edini na svetu... ker pa Twingo, pa je malo prevec sproscena, ces, saj lahko vsak mimo pride.. No, a nisem mogla.Mitja pravi, saj je sam pleh... saj to je pa tudi res, sam sem vseeno jezna.Nisem mogla je cakati, ker nisem hotla, da bi tamali zamudil solo (ker je ze vceraj manjkal), sem ji samo dvignila brisalce...In nazaj grede razmisljala, kwa ji bom napisala, pa ze skusala na kriziscu, pa ni delal kuli - itak pa je ni bilo vec, ko sem se vrnila. :o|o: Ma saj, saj je kul...Moram Volka vprasat (v avtih), kaj naj naredim... Ali obstaja kaksna taksna polirna zadeva in tko... Ko je bordo avto, pa se vidi, pa me moti. Zdaj pa cakam na nekaj dobrega za protiutez. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Zdaj pa cakam na nekaj dobrega za protiutez. Dobro prihaja vedno v družbici nečesa Sicer pa, vsaka slaba stvar je za nekaj dobra. Kolk sem jst pametna dons, mi kr ven seka Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Tole ni ravno tema avto, ampak ... Marsa, imam doma polirno pasto, ki pomaga pri raznih praskicah (sveda če to ni taka odrgnina, da ni več barve). Je prav fina zadeva. Take oranžne barve kot pesek na teniških igriščih. Najprej naneseš na opraskani del, pote pa čez kakšnih 10 minut s krpico zgladiš. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2003 Kdaj se dobiva? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2003 Helena - to je zato, ker si prebrala clanek vceraj... pa si dons pol pametna ful. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Helena - to je zato, ker si prebrala clanek vceraj... pa si dons pol pametna ful. Itak! Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Marsa, tud jaz sem imela že podobno smolo in se dobi pastica za te probleme,razen če ni prehudo, pa mislim da ni. Upam da se ti bo dan boljše zaključil, kot se ti je začel. Za pastico se pa obrni na trgovine z avtomateriali. tud tu ti lahko pomagam , če želišNaj se ti naredi lep dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2003 Otozna, thanx! (*prej nisem videla se tvojega komentarja, ko sem odgovorila)...A ni fino, ko takoj nekdo priskoci? Ja, nekaj takega sem mislila - polirna pasta, sem vedela, da mora obstajati... Ne, ni ful... - malo sem lahko ze kar s krpo iz blaga - samo nekje pa je praska, pa malo je vdrto - ker je fiesta taka malo... okroglasta, pa je rahlo izboceno, zato pa tudi nisem dobro presodila oz. sem mislila, da bo sla skozi (ker na levi pa sem imela Clia pa se en kandelaber , za sabo (3 cm) pa Mitjata). Pa nikakor nisem mogla nic operirati, pa sem se zagozdila. hehe... zdajle sem se spomnila, da sem se pa res enkrat z Marutijem zagozdila tule spodaj... Med avte pa med drog pa med drevesi...Pa so bli eni delavci, so rekli Pocakajte! - Sta dva priletela, pa sta preprosto dvignila Marutija (z mano, preseneceno, notri) in ga prestavila za pol metra. Ja, ja, pasto bo treba nabavit...Vsec mi je, ko se pojavijo resitve... ko se nekaj da. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2003 Kok je dobr, da imamo tale Dnevnik res!Jutri bom ze klela, ker moram spolirat avto... Ne, res... ful dobro...Pa se - cist kul vcasih mal pojamrat, dat ven iz sebe, ker glej - nekdo ti nudi roko (resitev)... Ce si tiho, ne more on vohat, kaj ti rabis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2003 Dbest Bobnar, thanx! Saj res, tudi ti ful ves o temle... Pa sem se mislila dat v jeklene konjicke...Ves kako je - se mi zdi, da ni ful globoko, morda samo na enem mestu, je pa res, imas prav - metalic barva je, ja... Se mi je kar zdelo, ko se v bistvu prav vidi (to, kar si govoril, da je cez nanos)... Pa tudi se mi zdi, da ni prav do pleha...Malo pa je udrto, samo to bi moral pa klepar od znotraj takole malo ven butnit. (prec 10 jurckov ).Tako da zdajle najbrz, upam, ne bom rabila tega, hvala, zelo fino pa bi bilo, da bi dali v jeklene konjicke (saj sem res bedasto naslovila temo, ker ne pomislis, da ni avto ipd., ampak jekleni konjciki , kao, sem hotla bolj tako... 'pesnisko'... - no, ampak zdaj je ze tam oz. tako kot je, pa pac pustim...) al pa ne, caki caki - saj je Volk odprl temo Mehaniki... - pa bi bilo morda fino kar tam imeti takele koristne infote.Grem izbrskat, pa komentiram notri, da pride spet na vrh - ker kdo bo to potem po teh dnevnikih iskal.. Thanx - ja, daj, pliz, tale info, sam ga daj v 'Konjicke' ali pa v mehanike. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Predvčerajšnjim sem se ful namatrala ob pisanju angleškega pisma...hehe, za čistega germanista je angleščina .... kaj naj rečem..vsake toliko mi je kakšen sch skočil zraven.....pa wie...in to. Se je starejša hčera ful režala zraven - je bila za lektorja...Mi težila..ja tega pa res ne moreš pisat - ja kako pa ne...če se pogovarjam lahko..pišem pa ne? Mi včeraj pravi frendica- da obstaja ena stran, da mi besedilo prevedejo..še je nisem iskala niti našla..Ja, "moji" - kar posvojila sem jih Danci so pisali in je treba odpisati nazaj. Njihov mail dolg skoraj pol metra, naš pa slab decimeter. Sicer pa..se še vedno ukvarjamo z barvanjem sten. In izumljamo toplo vodo zraven..tako zelo, da je včeraj svak priskočil na pomoč. To kar sta delala ne velja menda nič....je bila izjava tedna, potem pa v roke valjček in hajd - je prebarval otroško sobo in hodnik. Take rabimo In v soboto - ko ste se eni imeli fajn se je pokvaril avto...in kličem enega tipa, da odpelje do mehanika, ki me je v nedeljo sezul za 30.000 sit. Preveč in predrago....ker kao nedeljske ure so 30% dražje....uffff jezna tudi jaz. In včeraj zvečer sta bila luna in mars čudovito skupaj. Me kliče hčera na mobi..kaj neki je to ob luni ..se spomnim..ja konjunkcija je....No..zdaj bom morala tudi jaz pogledati na mehanike....po 7 letih služenja se je naša nexia malo prehladila očitno Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 tole dons ful odshtek od dneva.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 :xx!: Jaz pa se vceraj nekaj cudno pocutim in si zmerim vrocino, preden grem spat.. 38,8. Jupi!! Se to sem rabla ta teden... Zgleda, da bo treba vse odpovedat in se spravit v posteljo... Sem se odlocila, da kar se pustim kak da, da me kuha, in pozdravi.. ne bom prec zbijala z Aspirini... Hja, recimo da je vsaka stvar za nekaj dobra... Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2003 Moje sozalje, Aliana.. Kar reci si, da je dobra... je nevaren teden, sploh za promet, pa ce kdo takole zboli, naj vzame tako, da je dobro, da je 's ceste' v tem casu.Ce se je treba pocajtat, je pac tako. Najprej ali pa vcasih telo malo prosi samo, v takem primeru pa pac zahteva. Na cimprejsnje okrevanje! Limone in med x!x Caj, caj, caj.Pocitek.Ne (se) zbijat - ce je vec kot dva, tri dni, zbijaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 aliana... pol litrchka prevretga timijana pa bazilike....fuuuul zashvicash...pol pa vse OK ova apoteka iz pekuchka tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts