Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 4

Marsa

Recommended Posts

Danes ful tajpkam, pa se skos motim, stalno se ene druge crke, kazejo na ekranu, kakor bi se mogle.

Kwa naj zdej? A mi planeti tako stojijo al kaj?

brrrrr

Vceraj je bil en prijazen dan, danes pa takole, ze celo jutro popravljam napake. :xx!:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Še mal prej napisala...da xpolzx ....zdaj pa :onfire: ... x^x

Prejela mail iz Londona..preverila karte...in :eek: :eek: ...dobila povratno karto za letalo...za 1 Euro(plus takse)... :palec:

Že spakirana... :switz: ..

Mejte se...kak teden me ne bo... :palec: x8Dx

Astra

Per aspera ad astra

Astra a gres spet na rajzo?

A to so te Ryan variante za 1 euro?

pa fajn let x:Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

O, Astra - si uspela tole vmes postnit, pa debelo gledam, kaj zamujam, pa se spomnim se polza od prej! :eek: xDDx

Aha, takole se ti je pol obrnilo?

No, vidis - 7. sprememba, preobrat, nekaj se zgodi... hmm, kul, fajn, fino... x:)x :palec:

Astra na rajzo gre! x8Dx :palec:

Pa se nepogresljiva v isti sapi postala! Razturas, bejba! :vragec: x:)x :palec:

Anyway - fajn se imej! :detelca:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

šamrole ...

na, evo x!x ...zdej smo pa tam ... :wacko: xhypnox ...

..da ne bi tole spet letel name pa na moje sladkosti xrolleyesx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pokorno javljam,

od danes naprej smo gospa magistrica znanosti xOOx . Sicer ste mi prav bratsko čestitali že ob oddaji dela, ampak danes je bilo tisto ta pravo in uradno in odločilno in sploh!!

Bilo je odlično. x8Dx xOOx :onfire: :onfire:

Najpomembnejše so bile priprave: posebej psihološke... x:o)x x:Dx x:Dx torej dva dni navijanje rock muzike fula na glas TUP TUP TUP poštar si tudi pozvoniti ni upal... x:Dx x:Dx

Skratko takole sem se napolnila s pozitivnimi vibracijami, potelj naredila eno, dve, tri joga vaje, spila....hehe ... x:Dx nobenga ta kratkega...ampak 1 dcl vode in potem je vse teklo kot namazano.

So me povabili, da vpišem še doktorski študij, ampak se mi zdi, da bo potlej na LNF prevelik dren, mamo enga doktorja, pa je ta za 7 :vragec:

Zaenkrat se bom pa posvečala drugim znanostim: astrologiji, numerologiji, feng-šuju, urjenju intuicije, ..morebiti me še Marsa vzame (že od začetka zagovora sem v glavi točno videla število, kako bo ocenjeno moje magistrsko delo... :eek: x?x )... Torej delo se nadaljuje.

Mag(a) xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Ej, ljudje, da vam zaupam še en kulski nasvet. Če imate tri jurje, jih investirajte v TAROT nasvet pri Marsi, vam rečem, ta vam take napove... :palec: :palec: x:Dx x:Dx x:Dx

Pokorno javljam,

od danes naprej smo gospa magistrica znanosti xOOx . Sicer ste mi prav bratsko čestitali že ob oddaji dela, ampak danes je bilo tisto ta pravo in uradno in odločilno in sploh!!

Bilo je odlično. x8Dx   xOOx   :onfire:  :onfire:

...

Mag(a)   xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

...

x^x x^x x^x x8Dx x8Dx x8Dx :palec: :palec: :palec:

:onfire: :onfire:

kaksne dobre novice!!!!! x8Dx x8Dx x8Dx

Ej, me zelo veseli - sem mislila ful nate (*moram ti priznati, da me je ze zacelo skrbeti, ko se nisi nic javila, da je cisto mimo kaj izpadlo - ceprav nisem ornk res tega mislila x;)x).

EEj, ful dobr!!

Iskrene cestitke! x:)x :palec:

xsrcx xsrcx xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uuuaaaa čestitam Mucamaca. Pardon gospa mag. Muca maca x;)x .

Super si..oblvadaš vse to, otroka, moža in še študij x^x .

Astra...si prepričana, da nisi kje strelec po horoskopu??? Ne vem, če rakice glih tolko potujejo x:Ix ...ampak kljub vsemu - imej se x:)x

A takšne varijante za 1 euro + takse veljajo tudi za Dansko????

Ve kdo?

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Mucamaca tole pa kul! :palec: :party: xrosex

jest pa zdele že kr mal sita računalnika in vse te solate... čeprav vesela in važna, ker sem spravila na splet slovenski prevod Lightworkerjevih mesečnih sporočil xegox x:Ix ... je kr neki dela s tem... ampak eto, zdej lahko berete energetska kanalizirana sporočila v slovenščini!

jest pa bom šla mal stran od čurunalnička, ker sva se čist preveč družla zadnje dni... mam prbližn take oke :eek:

x:)x x;)x

.. čeprav vesela in važna, ker sem spravila na splet slovenski prevod Lightworkerjevih mesečnih sporočil  xegox  x:Ix ... je kr neki dela s tem... ampak eto, zdej lahko berete energetska kanalizirana sporočila v slovenščini! ...

Saj res, Mateja! x:)x :palec:

Cestitke tudi tebi! :vio: x8Dx :palec:

Videla... da si postnila tam (skromno in vse x:)x), pa morala leteti v mesto, potem pa (ker 'sem bila na F'), so bile vse teme ze 'prebrane', pa sem pozabila... Do zdajle. xDDx

Kul, in pridna, ko si dala takoj v Pravo temo lepo... po reglcih... x;)x x:)x

Ce se ti zdi, lahko objavis tudi na Novicah - recimo v rubriki Novice ali Stalni dogodki... pa das pac magari sam linkec,, pa nek spremljevalni textek, da se ve, kaj se bo gledalo. :eek: x:)x x8Dx

Me je skrbelo zate, se mi je zdel0, da imas morda ... 'zalostno' energijo, zdaj pa sem pomirjena, ker vem, da je bila samo delavna (in zato nekoliko drugacna). :flower:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...