cosma 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Danes ful tajpkam, pa se skos motim, stalno se ene druge crke, kazejo na ekranu, kakor bi se mogle.Kwa naj zdej? A mi planeti tako stojijo al kaj?brrrrr Vceraj je bil en prijazen dan, danes pa takole, ze celo jutro popravljam napake. :xx!: Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 nasloni se na nazaj, umiri misli in si zapoj - vem da danes bo srečen dan, pa saj napake lahk popraviš, ane? Bolj boš razmišljala o njih več jih bo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Danes dopoldan šla s kolegico v slaščičarno na belo kavo in šamrole ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Šamrola,ne me basat,sem mislil, da nobeden večne uporablja tega izraza,,hehehe šamrola Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Še mal prej napisala...da ....zdaj pa ... Prejela mail iz Londona..preverila karte...in ...dobila povratno karto za letalo...za 1 Euro(plus takse)... Že spakirana... ..Mejte se...kak teden me ne bo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Eh...s to objavo...sem postala NEPOGREŠLJIVA... Kako že.. ...aha, zdaj lahko grem..me ne boste pogrešali... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 watarilif... (derizstilgad) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Astra uživaj! xrosex http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 hehe...mogoche jo pa teroristi ugrabjo....pol pa sledi mnozhichen samomor B-arabcou tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Astra a gres spet na rajzo?A to so te Ryan variante za 1 euro? pa fajn let Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2003 O, Astra - si uspela tole vmes postnit, pa debelo gledam, kaj zamujam, pa se spomnim se polza od prej! Aha, takole se ti je pol obrnilo?No, vidis - 7. sprememba, preobrat, nekaj se zgodi... hmm, kul, fajn, fino... Astra na rajzo gre! Pa se nepogresljiva v isti sapi postala! Razturas, bejba! Anyway - fajn se imej! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 šamrole ... na, evo x!x ...zdej smo pa tam ... ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Kje ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 šamrole ... na, evo x!x ...zdej smo pa tam ... ... ..da ne bi tole spet letel name pa na moje sladkosti Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Cosma, brez skrbi ... potem pa ena šamrola in ... ... brez komentarja ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Pokorno javljam, od danes naprej smo gospa magistrica znanosti . Sicer ste mi prav bratsko čestitali že ob oddaji dela, ampak danes je bilo tisto ta pravo in uradno in odločilno in sploh!!Bilo je odlično. Najpomembnejše so bile priprave: posebej psihološke... torej dva dni navijanje rock muzike fula na glas TUP TUP TUP poštar si tudi pozvoniti ni upal... Skratko takole sem se napolnila s pozitivnimi vibracijami, potelj naredila eno, dve, tri joga vaje, spila....hehe ... nobenga ta kratkega...ampak 1 dcl vode in potem je vse teklo kot namazano. So me povabili, da vpišem še doktorski študij, ampak se mi zdi, da bo potlej na LNF prevelik dren, mamo enga doktorja, pa je ta za 7 Zaenkrat se bom pa posvečala drugim znanostim: astrologiji, numerologiji, feng-šuju, urjenju intuicije, ..morebiti me še Marsa vzame (že od začetka zagovora sem v glavi točno videla število, kako bo ocenjeno moje magistrsko delo... )... Torej delo se nadaljuje. Mag(a) MucaMaca Ej, ljudje, da vam zaupam še en kulski nasvet. Če imate tri jurje, jih investirajte v TAROT nasvet pri Marsi, vam rečem, ta vam take napove... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Moj priklon mag. MUCAMACA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2003 Pokorno javljam, od danes naprej smo gospa magistrica znanosti . Sicer ste mi prav bratsko čestitali že ob oddaji dela, ampak danes je bilo tisto ta pravo in uradno in odločilno in sploh!!Bilo je odlično. ... Mag(a) MucaMaca ... x^x kaksne dobre novice!!!!! Ej, me zelo veseli - sem mislila ful nate (*moram ti priznati, da me je ze zacelo skrbeti, ko se nisi nic javila, da je cisto mimo kaj izpadlo - ceprav nisem ornk res tega mislila ).EEj, ful dobr!! Iskrene cestitke! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Uuuaaaa čestitam Mucamaca. Pardon gospa mag. Muca maca . Super si..oblvadaš vse to, otroka, moža in še študij . Astra...si prepričana, da nisi kje strelec po horoskopu??? Ne vem, če rakice glih tolko potujejo ...ampak kljub vsemu - imej se A takšne varijante za 1 euro + takse veljajo tudi za Dansko????Ve kdo? Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 mjau.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Mucamaca tole pa kul! xrosex jest pa zdele že kr mal sita računalnika in vse te solate... čeprav vesela in važna, ker sem spravila na splet slovenski prevod Lightworkerjevih mesečnih sporočil ... je kr neki dela s tem... ampak eto, zdej lahko berete energetska kanalizirana sporočila v slovenščini! jest pa bom šla mal stran od čurunalnička, ker sva se čist preveč družla zadnje dni... mam prbližn take oke funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Jest pa neej, oh kako sma si različna Polno aktivne in zaspane volje sem; kr hitro mine dan in teden, ane. Mucka, želim ti ,da to kar si postala, da ceniš, brez enga vlkega eppja; upam, da se boš kwalitetno vnovčla v nadaljnem layfu pa še niki zate http://www.skatmultimedia.com/skat2d.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2003 .. čeprav vesela in važna, ker sem spravila na splet slovenski prevod Lightworkerjevih mesečnih sporočil ... je kr neki dela s tem... ampak eto, zdej lahko berete energetska kanalizirana sporočila v slovenščini! ...Saj res, Mateja! Cestitke tudi tebi! Videla... da si postnila tam (skromno in vse ), pa morala leteti v mesto, potem pa (ker 'sem bila na F'), so bile vse teme ze 'prebrane', pa sem pozabila... Do zdajle. Kul, in pridna, ko si dala takoj v Pravo temo lepo... po reglcih... Ce se ti zdi, lahko objavis tudi na Novicah - recimo v rubriki Novice ali Stalni dogodki... pa das pac magari sam linkec,, pa nek spremljevalni textek, da se ve, kaj se bo gledalo. Me je skrbelo zate, se mi je zdel0, da imas morda ... 'zalostno' energijo, zdaj pa sem pomirjena, ker vem, da je bila samo delavna (in zato nekoliko drugacna). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Marsa - ti si zlata ... vse opaziš in na vse misliš Hvala, ker si ponudila možnost objave na LN zdaj pa si grem malo kakšne luštne muzike naštimat in funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 lej, lej....jst pa chez 4 jurje objau.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts