Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 4

Marsa

Recommended Posts

Hvala, ker si ponudila možnost objave na LN  x:)x

.. ne rabis odgovarjat zdajle... kar vzemi zasluzen pocitek in kulazho... :mex: :palec:

Sam tolk da ves, ko si glih omenila... Mitja ze nekaj mesecev totalno pedena, preureja, reorganizira in vse - celoten LN, pa bo vse cisto drugace zlinkano, sistem Novic bo cisto drugacen (ker bomo sprogramirali), vse se bo z vsem zlinkalo...

Razmisljava (in to bo itak slej ko prej), da bo lahko imel folk svoje strani na LN... namesto da bo skratka na... hm, kajjazvemtujsajt.com slash Mateja, bo LN slash Mateja... A stekas?

Da bo to tu, na tem mestu, kjer obisk in vse, gre pa za svoje, avtorske strani.

Prav tako bodo vkljucene povezave, ne samo z Novic - ki pa bodo seveda imele zveze z vsebino LN ali/in sorodno.

Clanki ne bodo vec samo na Novicah, ampak link od tam, kjer bo pasalo.

Skratka - vse zivo bo se - in vse zivo bo se povezano - simbolicno in tudi dobesedno! xsrcx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Mateja zelo kulsko :palec: . Fino si tole spedenala, sem kar brala, pa brala, pa brala. :eek: Tko!

Carica :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pokorno javljam,

od danes naprej smo gospa magistrica znanosti xOOx .

Mucamaca WOW :palec: :palec: :palec: x:Xx d best!

ps. a ce meni Marsa pogleda v Tarot bom tudi magistra xrolleyesx ??? Pol se tole res splaca x:Dx

(sala, sala)

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Dons sm se pa tkodobr najedel v piceriji Jurman al' restavracija. Me je prjatlca častila, pa sm to izkoristu xhypnox xegox xangx . Pa sva naročila predjed, goveja juhica, pol pa glavna puranji zrezek z gobovo omako+rezanci poseben krožnik, grška solata. Porcija je bila ubitačna. Slow food varijanta, pol pa sem to zalil še s pivom. Pol kavica z mlekom, pol pa še sladoled s tremi kuglicami in smetano čez. Porcija je bila da ne rečem velika, veliiik sladoled. Ohhh. Tko se pa res nisem že dolgo najedel in to z dobro hrano. No na računu je pisalo 7.400 SIT, kar me je šlogiralo. Pa je prjatlca vztrajala, da bo ona častila. Hudič, ne morem verjeti. Kaj sem se dobro najedel danes. :mex: xcheersx xsmokex
Ja sam ka mali pao s lipe

... Mitja ze nekaj mesecev totalno pedena, preureja, reorganizira in vse - celoten LN, pa bo vse cisto drugace zlinkano, sistem Novic bo cisto drugacen (ker bomo sprogramirali), vse se bo z vsem zlinkalo...

Razmisljava (in to bo itak slej ko prej), da bo lahko imel folk svoje strani na LN... namesto da bo skratka na... hm, kajjazvemtujsajt.com slash Mateja, bo LN slash Mateja... A stekas?

Da bo to tu, na tem mestu, kjer obisk in vse, gre pa za svoje, avtorske strani.

Prav tako bodo vkljucene povezave, ne samo z Novic - ki pa bodo seveda imele zveze z vsebino LN ali/in sorodno.

Clanki ne bodo vec samo na Novicah, ampak link od tam, kjer bo pasalo.

Skratka - vse zivo bo se - in vse zivo bo se povezano - simbolicno in tudi dobesedno!  xsrcx  :palec:

Marsa in Mitja, pa to je d'best novica :palec: x:)x xsrcx xpresentx xpartyx

xupx :detelca: xcrossfingx

No, same lepe novice, mamo spet eno novo magistrco, pa tele strani bojo še boljše, če je to sploh možno xegox .Fino. xDDx

V službi je gužva za pop.... , se vidi, da sem bolj redkobesedna, ampak dnevi pa hitro minejo, pa vseen sem na lunci v mislih. No ja sej tko kritično ni, mal si že privoščim vas... xDDx :inocent: :2src:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ej, ljudje, da vam zaupam še en kulski nasvet. Če imate tri jurje, jih investirajte v TAROT nasvet pri Marsi, vam rečem, ta vam take napove... :palec:  :palec:  x:Dx  x:Dx  x:Dx

xokx

x!x

Helena

Danes pa ful dobre... v dobro voljo me je med drugim spravila gesta frendice, ki sem ji pojamrala, da imam cisto prazen mobi (kartico) in se mi sploh ne da klicat, ker rece 'Pozor'... in se cvikam, da se ne bom mogla do konca zmenit.

Pa dobim prejle sms z mobitela: 'Na zeljo te in te osebe (te, ki sem tole ji jamrala) smo vas mobi racun napolnili s 1000 sit.

x?x x:)x xsrcx :palec:

Mega! Sploh nisem vedela, da se to da!

Zdaj pa se drug sms (tale momentek), ki mi sporoca, da je denar ze nakazan na moj racun - gre pa za denar ('dolg' za LK-je), ki sem nanj ze pozabila... in je od te iste osebe. :palec:

Ne bi mi moglo tole priti bolj prav, ker imam namrec cisto prazen tudi tank (avto).. x:o)x x:Dx

Pa bom tudi to lahko napolnila... :palec:

Pa se s Tino se dobim za polirno pasto!

Kul.

Zdaj pa se psih. pripravljam za dvoje kart. Oh, saj bo... Mi je dala MucaMaca ful dober fidbek, da bolj ne bi mogel biti - to je vedno fajn dobiti, poleg tega da si jasno vesel, da si imel prav, ker je bilo za onega to tako pomembno in si v teh receh se bolj vesel, ce si 'pravilno zadel'. :palec:

Vceraj pa se tamala (necakinja, Riba) vrnila z Ibize, kjer je bila 4 mesece in je prinesla celo darilca, meni med drugim uhane z lapisi (ki ve, da shizim), vendar se bojim, da jih ne bom mogla nosit... :sori:

Sumim, da tisto ni srebro... :o|o:

Sicer bo pac treba en preizkus z morebitnimi srbecimi posledicami naredit, ni druge.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jest pa zdele že kr mal sita računalnika in vse te solate... čeprav vesela in važna, ker sem spravila na splet slovenski prevod Lightworkerjevih mesečnih sporočil  xegox  x:Ix ... je kr neki dela s tem... ampak eto, zdej lahko berete energetska kanalizirana sporočila v slovenščini!

x:)x Lepo Mateja! Zelo pohvalno od tebe x^x

Ali so že na luninih novicah oziroma kje se jih da brati x?x

Helena

Danes pa ful dobre... v dobro voljo me je med drugim spravila gesta frendice, ki sem ji pojamrala, da imam cisto prazen mobi (kartico) in se mi sploh ne da klicat, ker rece 'Pozor'... in se cvikam, da se ne bom mogla do konca zmenit.

Pa dobim prejle sms z mobitela: 'Na zeljo te in te osebe (te, ki sem tole ji jamrala) smo vas mobi racun napolnili s 1000 sit.

x?x  x:)x  xsrcx  :palec:

Mega! Sploh nisem vedela, da se to da!

x^x V današnjih cajtih je vse možno x;)x

x:)x 10.20 x:)x

Kako sva usklajeni Marsa, do minutke xokx

Helena

Helena - to je res zelo velikokrat, se mi zdi pa da cisto vsakic opazis... Ocitno nisem edina s sokoljim ocesom... :eek:

x8Dx x:Dx :palec:

Picasso

Ali so že na luninih novicah oziroma kje se jih da brati

Helena, sem objavila v temi Web strani spodročja duhovnosti... zdaj pa tudi Marsa pomaga spravit v Novice x:Ix ... sicer pa vabim, da se slovenski prevajalski skupini še kdo pridruži :palec: ... ker zaenkrat to počnem sama... (zaslužka tu seveda ni, to je čisto prostovoljna izbira, da pač pomagaš nekaj prinesti bližje tudi drugim)

x:)x

Jst pa sem se danes odločla da je čas da zimske gume kupim.. seveda letošnje za mojega bilabonga.. pa se odločam zdaj med Michelin Alpin A2 in Goodyear Ultra Grip 6... hm.. morjo bit stabilne, dobro vodljive.. skratka najboljše...... :rolleyes:

Ima kdo kako mnenje v plus enim al drugim? xrolleyesx

Mushi

Mushi - ce se ti da, bi bilo fino to dati v Jeklene konjičke, da je vse na mestu, ziher bo to se koga zanimalo...

No, ja, ce pa nimas casa, pa ni sile...

Picasso

Mushi - tako je se boljse (bom pa dodala link v jeklene konjicke in tudi v Avto-servis, da bodo vse koristne informacije povezane). x:)x :palec:

Aakhut! x:)x :palec:

To je pa dbest slisat! x8Dx :vio:

Picasso

Evo, častim. Smo rekli, da se lunatki dobimo in to je to. x:px :vragec:

Hvala vam vsem za moralno podporo. Pa navijam za Marso in Mitja, da bo tale LN še dolgo in uspešno laufal, da bosta tudi onadva zadihala s polnimi pljuči. :palec:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Jaz tud cestitam, Mucamaca!!!

xrosex

Si me spomnila, da je ze zadnji cas, da tud jaz malo mignem kar se tice diplome in tega... kar odlasam...

Drugace se pa pocutim danes kot kaka stara mama... Vrocina me se kar kuha, vceraj zvecer me je pa se kriz zacel bolet (halo, pri 22ih???).. Sem si sicer nataknila kosmodisk, malo pomaga recimo, ampak... potem pa poskusaj zaspat in pocivat, ce se nikakor ne mores dat v udoben polozaj... grrrr... :xx!:

Zunaj pa tak lep soncek, za na izlet... upam, da bo drug teden se...

Pijem cajcka in limonade z medom....

OK, grem se jaz nazaj smilit sama sebi. x;)x

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jaz pa prehlajen kot strela ... včeraj od 15ih pa do 12.30 zjutraj na Ptuju - selili poslovalnico. Katastrofa, obrtniki niso pravočasno dokončali dela ... ob 1.30 v največjem nalivu peljal psa ven. Zjutraj pa takoj na Ptuj delat dalje. K *VELIKI* sreči so iz Telekoma poslali tapravega človeka, ki nam je full vredu pa full hitro vse skupaj naredil, bil sem tako lepo presenečen, da sem sem mu dal roko in mu rekel, da me je full veselilo, da sva tako lepo porihtala! x:Dx Se mu je full fajn zdelo, pol pa sem "odbrzel". Stanje je normalizirano, jutri pa še nov tiskalnik in server. :switz:

Moje sozalje, Free. :sori:

Moje sozalje pa tudi Aliani, Micku in Rachku! Cimprej se pocajtajte! :detelca: :palec:

Aja, p.s. Mick - tisto pa je fajn slisat oz. prebrat - da imajo kje dober in pro odnos! :palec:

p.s.2 - MucaMaca - a si kej wazicka? A zuras? Vesela? Uzivas? Olajsana? Breme odpadlo? Visja stopnicka? x:)x :palec:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...