pokowc 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 jaa, eni bolani, eni v smehcu in veseljačenju ,a jest pa kr konstanto furam tko, da Guvernator je zmagal !!! http://www.klubzaodrasle.com/ g.Popovič izpuščen in pravi, da je le en splet okoliščin lobijev, ekonomskega smisla in politike. Ali sploh obstaja kakšno leto ne, da bi razbil kozarca, je to sploh možno? The Cat, pop. si me spomnila za tisti ričet, ceu dan ga že jem Hladno postaja, full Dans sm se že kar sprehodu po netu Dans sm kr pisane volje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Danes opravila fizioterapijo, se je terapevtka ful potrudila, potem se dobim z prijateljem **long time no see** na kavici. Grem mimo cvetlicarne in razlozim problem z fikusom, ki se je zaletel v strop. Pa mi recejo naj ga odrezem in jaz stojim tam vsa sokirana, da jaz ga pa ze ne morem odrezat, ce bi kdo bil tako prijazen in prisel to narediti namesto mene. (ful mi je bilo hudo ga odrezati, ceprav vem da je zanj bolje) Pride prijazna, cvetlicarka in ful spedena moj fikus in pravi da me cisto razume in da vidi, da komuniciram z rozcam, ona pa hodi na filozofsko fakulteto na predavanja o komunikaciji z rastlinami.In tudi ona je rekla, da je res lep.aahhhh meni je nekaj posebnega in imam res en poseben odnos do tega.Pa se racunat mi niso hotel nic. Moja najljubsa cvetlicarna! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Hvala Marsa! Bom probal tisti tvoj "agrumi mix", samo brez limone ... ker sem ze 2 limonadi danes spil, v Tacosu je bila vredu, na Štuku pa premočna ... Sicer pa še malo pobšarim po forumu, pol pa grem likat pa večerjo naredit! Pa še vročino prej izmerit. Smrk, smrk, smrk ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 aha, račk, a tut ti likaš, hehja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2003 Vrocino, pa likat! Pejt rajsi izirat malo. Agrumi - ja! Caji - ja ja! Med - ja! ja! ja! Kulazha! ja, ja, ja, ja, ja... ---> Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Moja najljubsa cvetlicarna! Zelo lep dan je bil danes, pa zjutraj sem si kupila belo marjetico na poti v službo.Tako lepo sije s svojo belino v najini pisarni Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2003 Dan se krajsa.Najlepsi dnevi na svetu, v lajfu! Obozujem jesen... danes hotla slikat gore... nikoli ni bil 'pravi trenutek'. Da bo se bolj 'nad'... Ujela vseeno v glavi, belezila... Luna v Ribah, ipak (shit, ko se bo Nekdo obregnil ob 'ipak'... kako tezko je bit sproscen, ce skusas hkrati... upostevati, so-cutiti...)... Ta cas, ki je moj. Vceraj grem po ulici v strogem centru, veter mi piha v obraz, pocutim se sveze v faco.Vodim misel naprej... ugotavljam... to je moj cas...., obozujem, da cutim svezino na obrazu (in ne vrocine :xx!: ), res, kakorkoli ze je fajn bit samo v majcki... res, shizim na jesen... to je moj cas.V tem hipu pogledam na Iskro oz. pac zagledam tisti napis... vidim: 13:13. Pomislim... res sem torej v pravem casu... in v pravi situaciji.. ... Moje cunje se zracijo, spet bodo disale po vetru in zraku... lika jih veter... brez energy, likalnika, elektrike in ostalega. Vedno se mi fajn zdi, ko se tako dobro zdilam z Naravo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Marsa ... jesen je tudi moj tanajtabl čas ... posebno, ko takole zasije sonce in je nebo čist oprano in tak svež, malo oster zrak in veter.... yeahhh, tuki sem jaz doma kaj uživam, ko se vozim iz Ljubljane po mengeškem polju... in gledam naravnost v kamniške planine... danes so bile posebej čarobne... so se malo bližje prestavile, v ene bolj ostre barve oblekle, zadaj pa že zasneženi vrhovi... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Marsa ... jesen je tudi moj tanajtabl čas ... posebno, ko takole zasije sonce in je nebo čist oprano in tak svež, malo oster zrak in veter.... yeahhh, tuki sem jaz doma kaj uživam, ko se vozim iz Ljubljane po mengeškem polju... in gledam naravnost v kamniške planine... danes so bile posebej čarobne... so se malo bližje prestavile, v ene bolj ostre barve oblekle, zadaj pa že zasneženi vrhovi... Tudi jaz obožujem barvito to gospo - jesen! Kako lepe, v snegu in s soncem obsijane so bile danes Kamniške alpe,pa tako čisto modro nebo, res lepo http://images.webshots.com/ProThumbs/96/17496_wallpaper280.jpg Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Helena si tudi ti opazila, kako so danes lepe tele naše planince xrosex zdajle pa jem čisto pravo planinsko skuto .. od planšarjev z Menine planine... res njami... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Helena si tudi ti opazila, kako so danes lepe tele naše planince xrosex zdajle pa jem čisto pravo planinsko skuto .. od planšarjev z Menine planine... res njami... Itak Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 p.s.2 - MucaMaca - a si kej wazicka? A zuras? Vesela? Uzivas? Olajsana? Breme odpadlo? Visja stopnicka? vsak dan do konca tedna, glih uletela.Jutri, pa v petek bo pa ta glavno, potlej pa lahko grem v toplice, pa mal na detoksikacijo... . Pa vsak dan z drugo skupino, ki se medseboj ne poznajo...zanimivo ne? Pa z vsako imam nekaj skupnega, ampak ne pa vse. Tako da... mi je nekdo rekel, da sem presečišče teh, skupin, njihova stična točka.. se dobr sliši, mal tko za ego, ah. MucaMaca Hm, v službi bo treba pa menda več delat (ja, za isto plačo, kje pa živite lunatki? Na luni?) Stvar je treba vedno zastaviti dolgoročno. Če nekaj delaš iz srca, rezultat ne izostane, edino malo dlje je treba počakati včasih.. zr Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Pa kaj vidim...vsi bolni, brez energije? Tudi okrog mene, pa v trgovini.. neke viroze gredo noter. Ker sem vedla, da bo treba zdržat malo težje obremenitve, že kak mesec pridno papcam vitaminske dodatke (drugače sem mnenja, da bi kar povprek to jedel.. no, :xx!: ). Pa ogromen kristal steklene strele na nočni omarici sigurno tudi pomaga, anede Marsa? Meni tudi ustreza tole jesensko vreme, predvsem se pa veselim vetra. Uživam v njem! Face it, nismo vsi za vročino in sonce non stop! MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Grem mimo cvetlicarne in razlozim problem z fikusom, ki se je zaletel v strop. Pa mi recejo naj ga odrezem in jaz stojim tam vsa sokirana, da jaz ga pa ze ne morem odrezat, ce bi kdo bil tako prijazen in prisel to narediti namesto mene. (ful mi je bilo hudo ga odrezati, ceprav vem da je zanj bolje) Pride prijazna, cvetlicarka in ful spedena moj fikus in pravi da me cisto razume in da vidi, da komuniciram z rozcam, ona pa hodi na filozofsko fakulteto na predavanja o komunikaciji z rastlinami.In tudi ona je rekla, da je res lep.aahhhh meni je nekaj posebnega in imam res en poseben odnos do tega.Pa se racunat mi niso hotel nic. Moja najljubsa cvetlicarna! Cosma, ti si fenomen! MucaMaca A je čas, da mal neham.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 A dej no Muca, kaj bos nehala...saj si sele dobro zacela. Meni bi se tudi mega zdelo, ce bi magistrirala, res si maca in pol . p.s. gleda fikusa pa stalno cekiram zdaj, da mu ne bo kaksen list dol padu...evo ideja, zdej bom dala kameno strelo v tegelc pa se mal cvetala gor zalila ( to so vitamincki za moj fikus). Po moje mene tole danes bolj boli kot njega .Zdej mu bom zavrtela glazbeno zeljo od Elvisa , you are always on my mind Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Pa kaj vidim...vsi bolni, brez energije?Jao, ja, jaz sem se danes z tako glavo zbudil, da brezveze .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Danes bo en naporen in zagotovo zanimiv dan, računam na pomoč vseh mojih in moževih angelčkov.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 O, Mateja je preoblekla svojo ikonco ... Naša ulica še vedno izgleda kot v Bejrutu. :xx!: Hribi pa so sedajle prav čudoviti v tem jutranjme sončku ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Rachek pol sem te videla vceraj Tisti jezni si torej bil ti... Mick - res Herman je zakon, kar se usnja tiče. Tudi jaz imam ful dobre izkušnje z njimi. No, ampak jaz grem pač dol k njim- v Cirkulane. Ohoho Avstrijecev že leta dol hodi. Ful sposobni ljudje. Kvaliteta je pri njih res vedno na prvem mestu Jaz pa 48 ur skupaj bila BUDNA!!!!!! - mislim jaz- kronična zaspanka. Potem enkrat ponoči padla dobesedno v komo..in danes ob 8 spet pokonci..kdo hudirja je izmislil telefone? Obnašam se zadnje čase že tako, da bo firma propadla brez mene ali kaj....in včeraj zaradi premalo spanja, kar v jok, ko se me iz socialna delavka iz šole kliče, pa pravi..vaša hči je pa bolna...pridite po njo..Mi je samo rojilo po glavi..ja kakšna mama pa sem...v službi bom dušo prodala, za otroka pa ni časa..sem vrgla vse skup in hajd po otroka nihče ni niti malo se protivil - 20 ur neprenehoma v službi....halooooo????? Nikdar več! Sem potem pravo revolucijo zagnala....eni se naj raztrgamo, drugi pa naj lenarijo...nič od tega več. Pa po možnosti za isti keš. In prehlad staknila - imam grozen glas in suhi kašelj...pridružujem se listi bolnih Ko ste že ravno pri jeseni - pri nas so še vedno lepe, temno zelene barve..tu pa tam malo rumenkastega vmes. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 ..me veseli Natala, da si tk energična....V pondelk sm spoznau eno nono,ki je z 18leti zgubla levi del obraza,ker ji je nemška bomba prletela v sobo. Tale ženica je tut zgubla eno oko in takrat se tega še ni dalo dobit, pa je morala po oko iskat kr v BG. Ja, včasih je medicina kr na hitru opravla,kr neki, estetika samo za dnar. Ves svoj layf je prežvela v temu, da je bila znana po tem napadu, pa še moža si je našla. Veselo sva kremljala tiste ure čakanja v ambulanti. A ,če sem se kej nauču,hmm , pač ena zgodba več. ..in spet upravno administrativne finte ;Spet dražje avtomobilsko zavarovanje ~do30%.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 juhu, sem dobre volje!super je, ko pogledam ven in vidim veter kako maje gromozanske smreke polne storzev in kako raznasa tiste helikoptercke in vidim nebo jasno, plavo! naceloma ne nasedam vremenskim drazljajem (nisem slabe volje, ce je dez al pa sneg al pa vrocina al pa...), ampak dans je pa nemogoce.dans sem dobre volje, ker me je vreme spravilo v dobro voljo. pa se fajn muziko mam, vse skup je tko jesensko-nostalgicno. cimprej moram iz te bedaste sluzbe, pa ven!leauzivajte tudi vi! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 se moram naucit se uporabljat barve! pa velikost!lea pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 mal zmatran...pa fuul zadovoln.... zvecher she sestank jamarjeu....upam, de v soboto al pa nedelo v kako luknjo (podzemno ) ......... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2003 se moram naucit se uporabljat barve! .. pa velikost!lea .. glih gledam tvoj zgornji post... Saj se res morda zdi malo storasto, a tako pac je, sicer pa se navadis.Ves kako je s tem: ko das ukaz (quote ali color ali size), po koncanem ukazu pritisnes ISTI gumbek, pa ti ga zakljuci... A stekas? Ce hoces nekaj sajzat, das size (ce so ti prevelike, premajhne, zamenjas cifo notri v ukazu, nastavis, kot zelis, da bo velik font), ko hoces zakljucit sajzanje, das spet isti ukaz in on bo ze uposteva tudi slash in pravilno zakljucil. Ce pa se naknadno spomnis, pa das text, ki ga mislis izpostavit, med takale dva ukaza: Itd...Potem lahko poljubno menjas vse, pa moras menjati samo pri zacetnem ukazu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2003 Heej, kwa je zdej Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts