aakhut 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 hehemarsa pankerica.....energizira.....yeah tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2003 He, Aakhut... zdej bom morala pa pustit... v bistvu samo malo chekiram, sem mislila izbrisat.. sam menjam color pa sajz, pa preizkusam, da se prepricam, ce sem prav nalozila Lei. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Rachek pol sem te videla vceraj Tisti jezni si torej bil ti... Ne bi rekel ... Kje? Pa kdaj? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Marsa, duš madonca, hehe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2003 Ste se mal ustrasl, ne? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 evo, da vidimo!pa da bo se barvasto!pa velikolea pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 lejči, dej no Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 A TAKOLE SE TO DELA? KO MUŠI TUDI VEDNO NE ZNA. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 ... lea, tkole nekak sem jaz kvačkala in klekljala, ko sem hotla nekaj v LN spravit... :o|o: saj bo jaz pa sem že fuuuul bojše počutim (končno x!x )... magnetna resonanca rula funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2003 Ja, a samo meni prav dela ali kaj? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 rzfjgjku ? tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2003 Mateja - kvackala pa klekljala! Kaj je z vami - a se hecate, recte da se hecate, no! :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 ma smo se samo hecali funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 no, ponovi vajo! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Ratalo zdaj... Vendar tist mi pa ni šlo, da bi potem si besede povečala, obarvala. Jst sem si prvo nastavila barvo, velikost, obliko in to, potem pa pisanje uspelo! Marsa, khm... smo štorast a ne? Ko tega ne uporabljamo pogosto. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2003 O, tako se dela... Mushi pa Mateja... Lea, kako gre? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Tukaj se noben ne heca, smrtno resni vsi ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 sej v drugo sem po nesreci dala objavo namesto predogleda, priznam!lea pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2003 Ohoho, punce, to pa to!Ceprav vidim, da vecina ziherasko ostajate pri normalnih sajzih (razen Mushi, seveda)... Ja, sem preverila - edino pri fontu ne dela, najbrz zato, ker je taka tabelica...Sicer pa MORA BITI UKAZ VEDNO ZAKLJUCEN Z / - to si velja zapomnit, ker povsod tukaj to tako funkcionira.V tem je ves catch, pa se vidim, da tudi pogledale niste, ko sem se tam matrala, ker sicer bi videle... ... ... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 no punce, pejmo še mal delat funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 no, jest sem ze mislnla, da dela samo na PCju?!lea pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Delat? Jest sm na bolniški ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Enako. Bila pri zdravniku. Verjetno vnetje mehurja pravijo, tko da tiste bolecine v krizu niso bile ravno to... Sem sla na preiskave krvi in urina, pa mi jutri kaj vec povejo. Hja, sem se delala nekaj pogumno in pogledala kako mi kri jemljejo, zdaj me bo pa se tri dni mora tlacila.. Nekak ne prenasam najbolje gledanja igel.. :xx!: Tko da se bo tale prisilni dopust se kar vlekel, izgleda... No ja, bom vsaj lahko prebrala vse tisto, kar sem si zadnje case nabrala okrog... Ma kaj sem jaz optimist Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Kaj je z vami - a se hecate, recte da se hecate, no! :o|o:GE-GE-GE Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 A tu je zdaj mala šola formatiranja teksta?No, pa poskusimo!Yesss! ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts