Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 4

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

He, Aakhut... x:Dx x:o)x zdej bom morala pa pustit... v bistvu samo malo chekiram, sem mislila izbrisat.. sam menjam color pa sajz, pa preizkusam, da se prepricam, ce sem prav nalozila Lei. x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Mateja - kvackala pa klekljala! x:o)x x:Dx x:Dx :palec:

Kaj je z vami - a se hecate, recte da se hecate, no! :o|o:

xDDx xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ratalo zdaj... Vendar tist mi pa ni šlo, da bi potem si besede povečala, obarvala. Jst sem si prvo nastavila barvo, velikost, obliko in to, potem pa pisanje uspelo! x:Dx Marsa, khm... smo štorast a ne? Ko tega ne uporabljamo pogosto. x;)x
Mushi

O, tako se dela... Mushi pa Mateja...

Lea, kako gre? x;)x x:o)x x:Dx

Picasso

Ohoho, punce, to pa to!

Ceprav vidim, da vecina ziherasko ostajate pri normalnih sajzih (razen Mushi, seveda)... x:o)x

Ja, sem preverila - edino pri fontu ne dela, najbrz zato, ker je taka tabelica...

Sicer pa MORA BITI UKAZ VEDNO ZAKLJUCEN Z / - to si velja zapomnit, ker povsod tukaj to tako funkcionira.

V tem je ves catch, pa se vidim, da tudi pogledale niste, ko sem se tam matrala, ker sicer bi videle... ... ... :o|o:

Picasso

Enako. Bila pri zdravniku. Verjetno vnetje mehurja pravijo, tko da tiste bolecine v krizu niso bile ravno to... Sem sla na preiskave krvi in urina, pa mi jutri kaj vec povejo.

Hja, sem se delala nekaj pogumno in pogledala kako mi kri jemljejo, zdaj me bo pa se tri dni mora tlacila.. Nekak ne prenasam najbolje gledanja igel.. :xx!:

Tko da se bo tale prisilni dopust se kar vlekel, izgleda... No ja, bom vsaj lahko prebrala vse tisto, kar sem si zadnje case nabrala okrog... x8Dx

Ma kaj sem jaz optimist x:Dx x:Dx x:Dx

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...