Marsa 9. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2003 x:)x Glih hotela sem pripomnit - mala ekspress onlline sola! Saj je ravno prav.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Povejte mi kaj naj naredim moj ego je čist ponoru, hja, saj ne polna luna v sonce v opoziciji z natalnim, luna v opoziciji z natalno, popolni system failure..... še dober da sem dobre volje, ampak folk, to ne gre v pravo smer, danes zvečer bo treba zgrabit ega za roge.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2003 Morte tole videt... pogled z mojega balkona, pred kake pol do tricetrt ure. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Hudo... Jaz sem tud danes ful uzivala v soncnem zahodu... ful nore barve. A. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2003 A ne? Jaz tudi... takle pogled... ma, kar oddahnem si, kar harmonicno zavibriram.. Svezina, barve... Yes, to je pac jesen! A je ze boljse? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Mene pa hčera prej sprašuje zakaj je luna tako grozno velika.. Ja..sončni zahodi.. Moram nekaj povedat...tja ko se bom preselila ni svetlobnega onesnaženja kaj dosti...in to pomeni...blazno dober pogled na nebo. NOčno!In jaz buljim gor neskončno rada... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 .hahjaa pazi, da ne postaneš volkulja ..in sonce bo vse do nedelje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Hihi..pa še to. Težim in jamram za keš...pol pa dobim pošto danes...in mi piše..dividende...pošljite davčno..itd..Čisto pozabila na delnice - mater sem pol neki poslovnež . Če bo že taka sila.... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 aja, Mars, dobra fotka, jaa, taka kt kartolina Natala, zadnji rok predaje uradne dohodnine je 30.10, se pravi še je cajt. čakam tut še jest. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Marsa super fotka z izostrenim okusom! Jaz sem zjutraj opazoval podobne oblake(ENKRATNO),ampak žal nimam dokazila,dobro tistega v sebi...ki mi tudi veliko pomeni! FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 jaz pa vidla utrinek ... kaj je svetla noč ... je pa tale lunca dons dobro žnarala ... zjutraj promet :xx!: ... se je zabasalo že v Mengšu in nikamor, pa sem že tam začela ubirat rezervne variante... tiste male lokalne uličice in na Domžale in potem še na črnuški obvoznici dol pa po kolovozu do ruskega carja... kolona jasno...tam pa mi Daša kaže en plakat, ki ji je všeč (Mobi - obvezni izbirni predmeti - mikrobiologija- pa en frik bulji v prazen hladilnik, samo en micen jabuček not ), vmes z rezervnim učem vidim, da tam naprej zelena na semaforju, jaz po gasu, tisti spredaj pa ne (jasno, ko je kolona kar stala)... aj, za milimetrček tak... čist frej zdej... berem knjigo o Fridi... Daša prinesla kostanj ... jaz pa si bom privoščila zdaj malo terana in ... kje pravte, da je luna... ker jest nekam romantično sempakemetalna... poslušam ene španske kancone funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Mateja,a veš da bo nocoj mal terana(recimo 2dcl.zaradi polne lune)delovalo kot 4.dcl! Nisem nevoščljiv,ampak na zdravje in dober tek(?) in spanec... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Boris, to pa kul... bomo prišparal pol... spijem en mičken, učinek pa en velik ... ma ga zadnje čase pijem prav načrtno za zdravje... pa še všeč mi je funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Mateja,ja prav imaš-po počutju! Praviš načrtno-saj res pomaga,ampak bi morala pri kosilu!Razen če nimaš ti obroka sedaj? Pri teranu moraš ja zraven kaj prigrizniti?! Mateja lepa nova ikonca,imaš okus! FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Marsa, lepe barve.Vceraj na tecaju, namesto da bi se ucile, smo opazovale, oblake, nebo in barve...bilo je wow res dobro, ker namesto da bi se ucile in ponavljale snov, smo vsake toliko casa imele medklice: Poglej, poglej ta oblak....na kaj te spominja? -Na ladjo. -Meni pa na oblak iz pravljice potegnjen z sirokim copicem. -Poglej avion, pa 2 delfina..... oooo poglej te barve....ja nismo se nehale naslajevat, res je bilo lepo, pa hribi, kamniske so kar zarele. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Boris hvala ... ikonca je v bistvu fotka s platnice moje pesniške zbirke... fotkal pa me je moj mali nečakec, ko smo bili na enem lepem placu ... in sem se jaz tega takole razveselila... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Včeraj bil tak dan, kot mi je dala moja intuicija vedet, poseben, divji, ampak je bilo precej tako kot se je najbolje dalo. Na perutničkah angelčkov sem pridrvela v 70% običajnega časa vožnje. Pa pol počas nazaj, pa prava zdravnica,.... Skratka v tej situaciji optimum. Danes pa novim zmagam naproti !!!! Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 Danes spet tak lep dan, da sem ze od jutra dobre volje, ceprav imam ful dela in se me je ze hotelo polotit malodusje, ko je ura zvonila... Potem pa akcija in vse, in ven malo, da se zbistrim, sicer pa danes kuhana in pecena spet za racunalnikom, nad dela... :o|o: Cez dobre pol ure bo polna luna. * Nataly - a postar je sam tist prinesel? Boris - thanx, lepo ko si komentiral mojo fotkico. Poki - me veseli! Res bova kaj takega vtaknila se med Razglednice. Cosma - nore barve, ne vem, ce ni bilo v resnici se lepse, jaz sem samo kontraste spedenala pa tko... Ugotovila, da barvno sede mojemu Chartu. Riba/Sco, pac. Mateja - pesniska zbirka? Nic vedela! Cestitke! (*sem tudi jaz opazila tvojo novo ikono, jesenska, lepa, umirjena, nekaj posebnega in umetniska ) Janja - - tole je za tvojega moza, - tole pa zate! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Pravkar vrnila domov..odpeljala otroka v šolo in psa na sprehod, pa v trgovino mimogrede....in evo poštar se je danes poštelal (štajerščina hehe)...Danes pa je bilo nekaj drugega še not -razen položnic seveda. Si bila pa hitra...mislim ej Marsa ful, ful pozitivno presenečena..in hočem iti to nekam napisat zdaj pa že vidim, da me sprašuješ hehe..Ja, prišla knjiga. Lepo zapakirana in spedenana in čaka zdaj da jo zapopadem. Ko sem videla tvojo pisavo sem se na nekaj spomnila..bom pol eno temo odprla -upam, da je še ni..Torej...Marsa še enkrat..hvala. Res si držala besedo.. Bom jo tudi jaz.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 Nataly! , bilo mi je v veselje. Glih fino, ko imam to, tebi pa prav pride.Sem ze v 'Reziserja' postnila, da sem poslala, potem pa izbrisala, ker hotla, naj bo presenecenje.Potem si pa vceraj omenjala postarja, pa nic tega (vedela sem, da bi ziher omenila ), potem pa sem te pobarala tudi zato, ker me je 'skrbelo', da se ni kje izgubilo... pa se podvizala sem se tudi zato tako, ker vem, da se selis... Da ne posljem v kakem 'vmesnem' casu, pa potem kaj... saj ves...Skratka - ti kar izi... Zdaj si v guzvi, se ne bos imela casa toliko posvetiti temu...(*saj te stekam, od vsega imas potrebo po takemle 'begu', kot jaz, ki imam recimo 4 charte in 4 karte, 2 napovedi - grem pa potem smeskote pedenat in nenadoma me pichi za risat, ali kaj takega... kao, se malo 'za dusho')... Saj bo - ocitno imas zdaj obdobje, ko imas ful energije za spremembe, ki se ti dogajajo! Dbest - izkoristi to in plavaj s tokom. Kako pa kaj pes? Aja, saj res, upam, da ne bo prevec zgrizel knjige... ajde, lohk jo sam mal gricne, pol pa dost. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Mater sem se nasmejala zdaj... Sploh glede psa.... mu bom rekla...čisto malo sicer bo Marsa jezna Upam, da je ne bo. Za ziher sem jo na visoko postavila, ker hčerka je pač brala in jo dala potem na tla... Sicer je pes ok..razen, kadar ga ne čakamo, ko odšiba v gozd in pozabi za kakšno uro na nas..uči nas potrpežljivosti in to dobesedno Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Kwa mi sede tale polna luna... počutim se polna energije ... sploh po zateženem začetku tedna Upam, da bo razpoloženje zdržalo do jutri, bi bilo fino zmagat tisto tekmo ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Tale polna luna sploh ne vem kaj naj si mislim o njej, čist me obrača, za 180, mislim ej za čez vikend sem prinesel domov akustično kitaro namest moje ljube črne.... kitarce... to je cel škandal, jaz tu moja kitara tako daleč, Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Spakirala zdaj prvo škatlo cot. Čudni občutki zdaj...enajst let tu..zdaj pa...ok. grem odnest v avto Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2003 Ves kok bo dobr! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts