Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 4

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

No, pa bo. x:)x Na antibiotikih za 10 dni, pa ful moram pit (hmm..Marsa, a predlagas kak kamencek za v vodo?), pa pocivat, pa bo. Pa se dobro, da sem sla vceraj k zdravniku, danes bi bila ze bolj kriza...

Tako da, dragi moji, jaz se tri dni lezim v postelji, pol pa zacnem normalno zivet.. So rekli, da bi moralo bit po 3 dneh cist kul... Hope so...

Pa hvala ker me prenasate tlele z mojimi samopomilovanji...

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

kakshen brezvezen dan.....chist :xx!:

nch spau ponoch.... :o|o:

zdele pa ful enga brezveznga dela.... xracx

zvecher pa na posloviln zhur od dj gigi-ja xcheersx xbendx :farb: xcheersx :mex: xpartyx xegox xhypnox

:vragec: x:o)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

zvecher pa na posloviln zhur od dj gigi-ja  xcheersx  xbendx  :farb:  xcheersx  :mex:  xpartyx  xegox  xhypnox

:vragec:  x:o)x  x;)x

A res? kje pa bo? ponavadi dobiva kaksno obvestilce... :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aliana, sory, spregledala - najboljsa bo kamena strela, ki je univerzalna, zelo kul pa bo tudi aventurin - ker blazi vnetja (ne samo kozhna)...

V bistvu das lahko kateregakoli - samo ne bakrove in/ali zelezove rude.

Se pravi katerikoli od kremenov je najboljsa izbira.

Aja - lahko das tudi kalcedon (ki vem, da imas - samo ne sme biti na obesku, torej ne sme imeti kaksnih kovinskih stilckov ali cesa podobnega).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Včeraj zvečer so redarji v centru LJ poskušali z pajkom odpeljati mercedesa z NL reg. pa jim je dol padel. Škode kar precej:

Zdej so ga pa na j... To pa ne bo poceni!

Bodo morali še dolgo listke talat po močvirju, da bodo zaslužili za povrnitev škode .

Tut to se dughaja, jaa :eek:

Hahahahahahahaha....... hehe mercedesa... pa bum... si morem kupit limuzino te ne gredo gor na pajka, čeprav ne grejo tud v noben park plac :)O hehe nič petko mi pa lahk poberejo, jao, zadnjič sem parkiral na mostu pred prehodom za pešce.... hehe, če mi ga takrat niso mi ga ne bodo nikoli...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Bobnar ti si taka rit... hehe, sam namigujem na tvojo ikonco, čas bi bil da si urediš kakega tipčka s kravato, z dolarčki v žepu....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Spet doma.. x^x

Pravzaprav sem prišla že v četrtek zvečer...pa sem imela toliko obveznosti...da niti za LNF...ni bilo časa... :xx!:

Ufff, kako sem potrebovala tale brejk...še dobro...da imam Marsa v ovnu...in se lahko odločim in spakiram v 15 min... x^x

Obiskala prijatelje, si ogledala dve razstavi, nakupila knjig.. x:Ix xrolleyesx ...bila na enem astro predavanju... :palec: ..

Mucamaca...mal z zamudo...ampak.. :palec: x^x ...čestitam...

Ti kr vpiši...doktorat...bo fino imet na LNF pravega dr...ne pa tko kt eni... xrolleyesx ...ki se tko sam predstavljajo... :xx!:

Bila na astro predavanju...kako vpliva na osebo lokacija, kjer se nahaja..

Fuuul zanimivo...mam tut en programček...sam moram mal stvari preštudirat...pa bo...

Sem o tem že razmišljala...ker se vedno...ko stopim na angleška tla...počutim kot doma... x^x ...ziher mi gre kakšna Jupitrova linija tam preko... x;)x

x:)x x^x

Astra

Per aspera ad astra

El Nno - kwa sem se rezala! x:Dx

Bobnar - x8Dx :palec:

O, Astrca je ze nazaj... x:)x :palec:

Od kdaj je pa cez tisoc? x;)x

Cestitke! x8Dx :palec:

Picasso

Oho, tule pa telepatija na delu! Par dni že brkljam po slikiicah, res... saj bo...  
No vidiš se mi je zdel da ti ne more bit všeč rit kazat okrog, počas b te moglo že mal zebst... saj nazačetku je blo kar seksi.. ampak počas pa.... čas vse pozdravi.

Tisoč je blo...preden sem šla...da sem postala nepogrešljiva...  

Grd čas za nas zapustit, no ja te bomo pogrešali....

:vragec:

uaaaahhhhh.....

sm se zbudu pred pol urce....

zhur biu na metelkovi (mizart). do zjutri

zdej pa priprave na moj zhur....

dons pr men praznujemo....kaj pa povem jutri x:)x

skratka... xmusicx xsurprisex xcheersx xbendx :farb: xbendx :farb: xpartyx

:vragec: xwizardx :hepko:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ooo Astra lepo, da si nazaj...mal sem fols, ker predvidevam, da si bila v Londonu xrolleyesx ohhh, meni bi tudi pasalo zdaj...

Vceraj, bila v Udinah, nazaj grede gneca, smo se vozili do Lj. 3 ure in pol kar je zelo doloooooo in se odrekla obiska, pri prijateljih na Krasu, ki so cakali z prsutom in teranom seveda :xx!: ( ne mores imeti vsega, ce si pozen).

Iskala taprave tegelce, za presaditev bambusa, komaj nasla nekaj primernega in nasla dobre ljudi, ko bodo posvojili poganjke fikusa x:Dx , tako tu mi je odleglo.

Bila danes na Rozniku, na kosilu ampak :xx!: , ni bilo ok. Roznik, pa drugace zelo prijeten sprehod, zdaj pa malo pomigat v gospodinjska opravila pa se ucit se malo, ker jutri potujem na pol sluzbeno v Zagreb, drugi teden bo spet ziv -zav, ker dobim obiske.

En lep dan, vsem skupaj!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

PA kaj je to da more med vsako objavo poteč najmanj 30 sekuns :===== :Ž) ? hm no ja vsekakor, malo preveč sem si brado pristrigel..... pa mam zdej tisti filing, da nekaj manjka na mojem obrazu.... (še je tam sam precej krajša)..... naj gre to v dnevnik

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...