Tina 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Eden pa jezen tlele ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 ma tole volk(ić) sam blefira....zdej k se zima blizha mora dlako menjat tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Blef, blef, blef.... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Aakhut ti tud blef Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2003 *Volk, sem videla, da si zbrisal...Ukaz zakljucis z ukazom /size (brez =x) in prav tako v oglatih oklepajih - [] (*samo ce napisem, se pac ze kar oblikuje, pa ne vidis postopka) .Stekcas? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Evo baš sam završio. Uspešno zaključena akcija. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Še ena ekspres šola pisanja ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Ma sem eksperimentiral, dokler mi ni Marsa povedala čarobnega recepta. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 volk(ić).....jst ne rabm menat dlake....sam pobrijem.....vsake tolk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Ja za tisto dolgo brado, pa res morš bit maher da je skoz čista. K ješ juho je najbrž res nerodn. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Danes imam bolj "izi" dan, ampak zjutraj ena kavica (na koncu ni bila samo ena)v tko prijetni družbi, da se je raztegnila v opoldan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 khm Contesa, se bom kar povabil, če vidš kakšnga volkca okrog bajte, to sem potem jaz. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2003 Mick - Cestitke za voljo! To mi deli!! (ne pa mi jamrat, glava me boli, ce ne jem... cist sem slaboten, nic ne morem... ma, ce ne mores zdrzati en dan brez prezeravanja, pa morda najboljs, da kar takoj c*****. :xx!: )Ma, jaz bi bila stroga prfoksa morda, totalno... Taka z ocali in vse in bi ful chukasto gledala... Pac pa mi, cela family, prvic v lajfu (no, samo tim, ki je ful zgoden :o|o:) - vstali ob pol enajstih... Jaz sem se zbudila TOCNO ob sedmih, tipala za mobijem, ki imam budilko, si hitro nastimam za 7:10, da se malo pospim kao...Potem se usedem, gruntam, cakaj - kateri dan je danes? Ej, sploh mi ni bilo jasno nic. Prav v LK sem sla skor pogledat, kwa je za en dan... in potem pocasi se zbistrim, nekako postekam, da je pravzaprav sobota... pa se tedaj nisem bila cisto prepricana... Mislim, haloo? Ne vem, ce se mi je to ze zgodilo, da ne bi vedela, kateri dan je, in ce je treba tima peljat v solo ali kaj je zdaj sploh...Spet charala totalno s cashem, ful obvladala, klela, ker je draga zelenjava in sadje totalno...Odnesla ful steklenine v Steklo, ful pospravila pa spedenala pa v klet odnesla ful stvari, sem cistila in pedenala....Samo srce mi nabija ze dva dni ali tri ful... Cisto sem nasponana do daske. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Ful akcija dons al kako ... tud jest v tem ritmu... dopoldan nabavka, vozjakale sem in tja, kupovale vse živo ... šle do mojih na brzinski obiskec... psa na sprehod... kosilce... potem malo matematike... sprehod po arboretumu je bil bolj čvek v sede , ker se nama je tko dobr zdel, sedet med tistimi stebri... sva ble tam ko kakšna dva grška filozofa ... samo, da nisva tko pametn modrovale kot oni, ker sva se zagledale v dva micena pajkca, ki sta lezla po stebru in je bila debata potem o tem, kako je fajn božat kače (no, Daši se zdi fajn božat tud tistega pajka, ptičji al kakšen :xx!: )... doma me je shecala, da sva pogledale Temo... ... potem pa malo pospravljanja na brzino, malo emajlirunge pa smo skor že tukej ... grem počas v Mižule.... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Ma, jaz bi bila stroga prfoksa morda, totalno... Taka z ocali in vse in bi ful chukasto gledala... Hja Marsa, sem mel jaz tako profokso, ravno tako Ribica, z ocali... chukasto, ampak dejsnko na maturi sem mel pol angleščino pet, tako da med vsemi me je največ naučila..... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 uuuufffff......konchno se je tazadnja spokala.....zdej pa mal prezrachit, pa pospraut, pol pa spanchkat....zhurka fulkul bla....yeah... aja.............aakhut meu dons en tak hecn rojdan....500 mesecev star vsenajboljshe aakhut tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 vse najboljše aakhut... za karkoli že funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Čestitke k prazniku http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 čak mal... kaj zej to ... a pol tud vodnar nisi al kaj... no, sej pravm - xrosex VSE NAJBOLJŠ funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 zdej pa priprave na moj zhur....dons pr men praznujemo....kaj pa povem jutri Hm...če mal pomislim... ...ja datum bi bil kr pravi... ... Praznujete..prvo obletnico...odkar so te vrgli iz zadnje službe...torej eno leto brezdelja.... ja...to je pa res razlog za žur...do jutranjih ur... :xx!: :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2003 Aja, saj res, Contesa - ocitno si prezivela... Samo praznujete pri vas ali kaj? Fajn se imejte se naprej in - dober tek! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2003 Aja, saj res, Aakhut! Tudi tebi cestitke - pa karkoli ze praznujes. (*hvala za zadnjic za info za zur, vendar sem vmes dobila en obisk, potem pa se mi ni nikamor vec dalo oz. sem dol padla. ) Nino - ko sem imela se ta okrogla ocala, mi jih je ful reklo, da sem taka kot profksa za francoscino.Ampak res, zanimivo, da glih za franc., pa to mi jih je vec reklo.(*Razen Bozota, ki je rekel, da sem s temi spegli taka kot muha. ) ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Ačih, na pa mam, očitno se to širi tud preko te linije, se pridružujem ostalim, ačih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Meni pa se je stanje danes ponoči full izboljšalo, čeprav sem včeraj še full kihal in smrkal ... Lenoben dan, spet se mi nič ne ljubi .... :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts