Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 4

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

*Volk, sem videla, da si zbrisal...

Ukaz zakljucis z ukazom /size (brez =x) in prav tako v oglatih oklepajih - [] (*samo ce napisem, se pac ze kar oblikuje, pa ne vidis postopka) .

Stekcas? x:)x x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Mick - x^x :palec:

Cestitke za voljo! To mi deli!!

(ne pa mi jamrat, glava me boli, ce ne jem... cist sem slaboten, nic ne morem... ma, ce ne mores zdrzati en dan brez prezeravanja, pa morda najboljs, da kar takoj c*****. :xx!: xrolleyesx)

Ma, jaz bi bila stroga prfoksa morda, totalno... Taka z ocali in vse in bi ful chukasto gledala... x:Dx

Pac pa mi, cela family, prvic v lajfu (no, samo tim, ki je ful zgoden :o|o:) - vstali ob pol enajstih... :eek: x:Ix

Jaz sem se zbudila TOCNO ob sedmih, tipala za mobijem, ki imam budilko, si hitro nastimam za 7:10, da se malo pospim kao...

Potem se usedem, gruntam, cakaj - kateri dan je danes? Ej, sploh mi ni bilo jasno nic. xDDx

Prav v LK sem sla skor pogledat, kwa je za en dan... in potem pocasi se zbistrim, nekako postekam, da je pravzaprav sobota... pa se tedaj nisem bila cisto prepricana... Mislim, haloo? Ne vem, ce se mi je to ze zgodilo, da ne bi vedela, kateri dan je, in ce je treba tima peljat v solo ali kaj je zdaj sploh...

Spet charala totalno s cashem, ful obvladala, klela, ker je draga zelenjava in sadje totalno...

Odnesla ful steklenine v Steklo, ful pospravila pa spedenala pa v klet odnesla ful stvari, sem cistila in pedenala....

Samo srce mi nabija ze dva dni ali tri ful... Cisto sem nasponana do daske. x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ful akcija dons al kako x:Dx x:px ... tud jest v tem ritmu... dopoldan nabavka, vozjakale sem in tja, kupovale vse živo ... šle do mojih na brzinski obiskec... psa na sprehod... kosilce... potem malo matematike... sprehod po arboretumu je bil bolj čvek v sede x:Ix , ker se nama je tko dobr zdel, sedet med tistimi stebri... sva ble tam ko kakšna dva grška filozofa x:o)x x:Dx ... samo, da nisva tko pametn modrovale kot oni, ker sva se zagledale v dva micena pajkca, ki sta lezla po stebru in je bila debata potem o tem, kako je fajn božat kače (no, Daši se zdi fajn božat tud tistega pajka, ptičji al kakšen :xx!: )... doma me je shecala, da sva pogledale Temo... :eek: ... potem pa malo pospravljanja na brzino, malo emajlirunge pa smo skor že tukej ... grem počas v Mižule....:sleeping: xwizardx

Ma, jaz bi bila stroga prfoksa morda, totalno... Taka z ocali in vse in bi ful chukasto gledala...  

Hja Marsa, sem mel jaz tako profokso, ravno tako Ribica, z ocali... chukasto, ampak dejsnko na maturi sem mel pol angleščino pet, tako da med vsemi me je največ naučila.....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:vragec:

uuuufffff......

konchno se je tazadnja spokala.....zdej pa mal prezrachit, pa pospraut, pol pa spanchkat....

zhurka fulkul bla....yeah...

aja.............aakhut meu dons en tak hecn rojdan....500 mesecev star x:o)x

vsenajboljshe aakhut x:px

:vragec: x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

zdej pa priprave na moj zhur....

dons pr men praznujemo....kaj pa povem jutri  

Hm...če mal pomislim... xscratchx ...ja datum bi bil kr pravi... xideax ...

Praznujete..prvo obletnico...odkar so te vrgli iz zadnje službe...torej eno leto brezdelja.... x8Dx

ja...to je pa res razlog za žur...do jutranjih ur... :xx!: :xx!:

x:Dx x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Aja, saj res, Contesa - ocitno si prezivela... x:)x :palec:

Samo praznujete pri vas ali kaj? :eek: x;)x

Fajn se imejte se naprej in - dober tek! x8Dx x:px x;)x

Picasso

Aja, saj res, Aakhut! Tudi tebi cestitke - pa karkoli ze praznujes. x:)x :palec:

(*hvala za zadnjic za info za zur, vendar sem vmes dobila en obisk, potem pa se mi ni nikamor vec dalo oz. sem dol padla. :8): )

Nino - ko sem imela se ta okrogla ocala, mi jih je ful reklo, da sem taka kot profksa za francoscino.

Ampak res, zanimivo, da glih za franc., pa to mi jih je vec reklo.

(*Razen Bozota, ki je rekel, da sem s temi spegli taka kot muha. :eek:)

x:o)x x:Dx x:Dx :palec: ...

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...