Volk K.L. 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 zlo melodičen tole, Volki, res ... skor kokr tista od Bobnarja, mislm od Blagnetove, ups Nipiča, no, od Avsenikov sm misnla Od Alfija se men' zdi. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 aakhut...ma, kakšna pa čem bit ... šica za mto... ne rabm žura za to ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 mash prou... sploh che si na PA hodila....pardon PF tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 ja sej... pa še na PA hodila Volki, se boš mogu eno drugo telenovelco zmislt funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 ja...che bo take u luno lzaviju....lohk she izbrisan rata tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Ja že, že, samo razmišljam kako bi začel, hmmm... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 eh, to je pa simpl... "Uleti Marsa s svojo Nokio, zataknjeno za žep miss sixty (ki so čisto fit) in z vrečko pravih paradižnikov..." aja... ta je že bla funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Ne, ne moramo mal spremenit okolico, recimo da smo športniki ekipe LNF in gremo v Atene na Olimpijske igre 2004. Hmm <_< ne, ne preveč odfukana ideja, hmmm... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Ne, ne moramo mal spremenit okolico, recimo da smo športniki ekipe LNF in gremo v Atene na Olimpijske igre 2004. Hmm <_< ne, ne preveč odfukana ideja, hmmm.....kaj pa, ce bi bili vsi kmetje in bi pridelovali bio vrtnine in izmenjavali izkusnje.... btw: jaz ze imam majcko iz Aten z OI znakcem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Hmmm, lahko ja, tud to ni slaba ideja. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Uspelo... v soboto zmaga - ni slabo za novinke! In dobro razpoloženje je zdržalo; sem kar razturala.Zdaj moram pa šport razkriti (eni se bodo zmrdovali) - kegljanje. Z mojim emšom si kaj bolj intenzivnega že težko privoščim. ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Kaj pa manjka temu športu?Krepiš ta zadnjo in stegna...če ne vadiš redno te tako boli, da hoditi ne moreš No..jaz pa....se jezim, ker mi nekateri odpovedujejo..recimo keramičar..in jutri končno dobim svojo elektriko..bila ful prijazna danes po telefonu in gospod z elektra tudi.. jutri bo mi že svetila moja elektrika . Je pa se zavleklo...pismo.In pridno vlačim reči gor..In gripo dobila ker sem v sami majici v soboto čistila okna...pol pa prepih in to..pa celo noč kašljala in mi moj reče - jaz bi pa le malo spal, vidiš, da se v ponedeljek že ob 4. vstanem. Idi si skuhaj čaj. Jaz pa - ćisto škorpojonsko - ok bom..in užaljeno v kuhinjo kuhat mulo...in je obupal in mi on skuhal čajčka Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2003 Uspelo... v soboto zmaga - ni slabo za novinke! In dobro razpoloženje je zdržalo; sem kar razturala.Zdaj moram pa šport razkriti (eni se bodo zmrdovali) - kegljanje. Z mojim emšom si kaj bolj intenzivnega že težko privoščim. BRAVO! Kaj bluzis? Kaksno zmrdovanje? Halo? Koliko pa se jih lahko s cim takim pohvali? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 coccinelle, keglanje je pa ja zabavno . Pa, se kot je nataly napisala...stegencka pa ritko utrjuje, pa tudi misice na rokah....zabavno in ql. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Ja, jaz bi ga probal enkrat .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Hej, kul da tako mislite... sem večkrat doživela kakšen podcenjevalen ton... ampak se samo nasmehnem... in predlagam, naj poskusijo sami... pa da vidijo, kako bodo hodili naslednji dan Samo na žalost je vse skupaj malo v zatonu... je imela včasih skoraj vsaka gostilna par stez, zdaj pa je že težko najti kvalitetno kegljišče... ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Coccinelle Kaj si pa nekateri mislijo, je njihov problem in ne tvoj. Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Midva sva pa za vikend imela na obisku obojne starše in je kr dober izpadlo.. Tko da je blo vse v znamenju pospravljanja in kuhanja... včeri pa lenarjenje na 2... Joj je pasalo, 2 dni nisem nikamor od doma šla, včeri pa poležavanje, filmčki, pa food..... ma to mi je všeč, da sem kdaj tud taka lenoba, da se mi zdi da se pol, ko se odlepim od postelje, kavča že kr vleče za mano... No pa sem vseen šla na kolo zvečer - najino sobno.. in sem bla pol ure pridna..... Hehehehe...... kr v dnevni.. fulll mi je všeč... Ah ja, naredila sva pa zelenjavno juhico, polnjeno svinjino s kašo, bučkami, gobami, pa kruhove cmoke, riž, prekmursko gibanico in kostanjevo pecivo... kr neki ne? Najboljša sta bla pa vinčka zraven... en francoski Cabarnet souvinion pa Rumeni muškat zraven peciva.. mmmmm...... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2003 Hehe, Mushi... Zakaj, pa ne povem... (*ce pa uganes slucajno, pa seveda potrdim)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 What? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2003 Eh, res, kaj zdaj, jasno da ne bos uganila, ker tudi pomislis ne na kaj takega.Pomislila sem, kako je hecno, ker 'nic ne das na astro in vse to', sem pa v napovedi za pretekli teden za konec tedna zastavila tako nekako kot si izvajala vikend, se pravi si se drzala tocno napovedi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 sam za info:mi se zdej ne dela PC, tako, da zdej z enga druzga pisem...pisem, ko zrihtam naprej!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Ti Mushi - da jaz toliko vsega pojem sem bolj široka kot visoka.. Pismo...jaz pa nekakšna jabolka glodam. :xx!: in grozdje po vinogradu še iščem, pol pa orehe gor in si mislim kako dobro jem Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2003 Bogi, Free, moje sozalje... Totalna abstinenca torej...Po drugi strani pa je morda prav tako...Morda rabis tele urice 'off' ...Kakorkoli ze - cimprej spedenaj! ... saj meni ga pa sracka nekaj... tile windowsi ali kaj... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 hehe... Marsa kaj res?? Ne, res ne bi si gor prišla... a še je to gor na netu za ta pretekli teden, saj ti verjamem, vseeno..... bi mi bla fora ravno to prebrat.... Nataly.. jst tud včeri že bla zaskrbljena glede kil, bo treba na zmerno prešaltat.... Pa migat, migat, migat.......... Jabolka.. hm sem jo pojedla danes po malici, poleg vsega... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts