Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 4

Marsa

Recommended Posts

Odlično, Nataly, jaz ljubim sadje in zelenjavo, tako da se ne bi branila tvojega menija....

Trenutno sem priklopljena na suhe hruške, posušene v domačem šporgetu.... Njami.... x:px

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

..Kaj rabla Flamengo,heee....maš doma dovolj prostora x:Dx

Dans sm zvedu, da mam 9zob zgori, enga več xscratchx

Pa dobu sm en nov, končno tist Cd, Hvala ti x8Dx

Kje pa vas čevelj žuli?

Mot me, de so vse čakalnce tak puste,de mislem jaa,vedno je treba met neki s seboj za brat, no.

x:Dx Meni je tudi ful všeč. Flamenco. Ples duše..temperamenta. Mogoče, kdaj....-lase že imam, rdečo rada nosim..še mašeto v gor...pa cop, cop x:)x

Kako poki?? Kaj pa umivanje zob? A si nikdar z jezikom ne prešteješ zob? x:Dx

Danes izvedela za avtorske pole.KOnčno! x^x In zdaj se za ziher pred pc bašem s kuhanimi kostanji :xx!: Toliko o hujšanju x^x

Sicer pa je vročina padla, utrujenost pa me še tudi daje..ampak jaz pa ne..raje kot v postlo....tu nekaj bluzim po LN. Zasvojenost - neptun na soncu. Kaj pa drugega x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Heh, Nataly - res se bom spomnila nate in na najin chat tedaj, ko bo govora o soncu v konj. z neptunom... x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tisto je bilo res zelo poučno - tako hitro sem morala pisati, da me je kar roka bolela x:Dx .Ti pa si se spraševala zakaj ti nič ne odgovarjam. Saj nisem utegnila - dvojno pisanje hkrati - x:Dx x:Dx bi bilo skoraj preveč x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

aquarius kam jo pa mahnes?

Cez 24 ur dobim obisk iz Belgije hehehe a je to kaka menjava?

Ravno prisla sem iz CD, bila na koncertu Perpertuum jazzile, bilo je za useske naslajat. Definitivno so cari na svojem podrocju, priporocam ljubiteljem jazza.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

aquarius kam jo pa mahnes?

Cez 24 ur dobim obisk iz Belgije hehehe a je to kaka menjava?

Ravno prisla sem iz CD, bila na koncertu Perpertuum jazzile, bilo je za useske naslajat. Definitivno so cari na svojem podrocju, priporocam ljubiteljem jazza.

Kdo bi vedel.

Via vaia preko Nemčije,skozi Luksemburg do Bruslja(baza),pa še malo do Amsterdama,...

Cosma jazz-er x8Dx :palec:

Glej naprej, če se le da,...

Služba, KC, domov, spat,..... ponovi vajo..... Zmer bolj mim se mi zdi tale naš KC. Po šestih dneh še zmeraj ne vejo, zakaj ima tako hude bolečine, njega pa vedno bolj boli, niti spi ne več. Čist mim.

No potem pa dobi še recept in si mora iti iskat na Metelkovo. Halo!!!!! Z oddelka naj si gre iskat, ja dobr da jim z operacijskih miz ni treba kaj hodit iskat.

No ja, bo že, verjetno spet ena izmed lekcij. Ampak takole se res človek vpraša v kakšnem gnilem sistemu se nahajamo in če so res samo v filmih zdravniki in sestra tako prijazni....

Janjak...saj ne vem..če je pravi recept...ampak po moje bi TI morala biti bolj odločna...in preprosto težit..saj on zdaj nima moči za karkoli...

Vzemi si "fraj"...v službi...ziher boš porabla cel dan...in ne pusti se odpraviti z nekaj besedami...

Upam...na najboljše...in želim, da se tole čimprej reši..

Sicer pa ... xgoldfishx ...delaj... x!x x!x

Drži se... :detelca:

Astra

Per aspera ad astra

Sem si tudi jaz mislila, samo se mi zdi neumno, da mora človek, ki je bolan, da komaj živi, težiti za svoje pravice. ne vem kaj ljudje, ki nimajo smisla za delo z ljudmi sploh delajo v takih službah.

Hvala za lepe želje, saj po tvojih postih si mislim, da tudi ti dosti preveč časa prebiješ v takih ustanovah....

:xx!:

Jst tud mislim Janja da se moraš max. angažirat, pa jih mal sklincat tam, ko to je pa že brezveze.. takle odnos do ljudi...... pa da jih boš v cajtnge dala in to, mal zagroz.... kaj je sploh tvojemu dragemu, kaj pa če je kej full nevarnega, če ga kr boli oni pa nič od nič tam..

Zadnjič sem brala kok je ena študentka enega skor zafurala, ko je s pluči čist fuč, pa je moral full hodit kr sam, ko bi ga mogli z vozičkom peljat.... Napake se dogajajo, zato pa je fajn da domači bdijo nad vsem.... Kontrola in to...čist men podobno....

Ko sem bla v bolnci čist boga, sem ata nafehtala da je shrul nad sestro da mi je iglo vn iz roke potegnila, ko mene sploh ni upoštevala, je blo pa brezveze tist dva dni noter imet, ko me je tko bolelo, druga pa nič.. od operacije, samo zato ker igle šparajo, če pa kej pride, ti tko naenkrat naštima jo nazaj noter, sploh če se ti žile fajn vidijo... :vragec:

Mushi

Shit. :xx!:

Ehh, ja... To je pa tako, ko sprejmes tole igro (ker ti ne preostane drugega pac)...

Ce ima taksne bolecine, cudno, da niso kaksni kamni oz. da jih ne pokaze...

!!!!! Da mora it sam na Metelkovo! Caplarija! Ma, to ni res, no....

Moje sozalje.

Nic, vseeno zdrzita, nimata kaj - zraven sama pomagajta, pa ne pasti v malodusje - saj bo prisel domov, pa bo prec malo boljse....

xcrossfingx xgoldfishx :detelca:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vse kaže, da bom res mogla v akcijo, ampak če se tega lotim, sem prav levja..... pa ni prijetno, ampak kaže da druge ni.

Hvala za vašo podporo in mnenja.... Prav fajn je stanovati na Lunci xloveyx xupx

Aquarius - vidim, da sploh se nisem komentirala - imej se maximalno dbest, pa cimvec Stelle spij - pa se zame eno... x;)x x:)x

Srecno in vse dbest - ko pa se vrnes, pa pricakujemo tvoje referiranje. x:Xx x:)x :palec:

Picasso

..... Zmer bolj mim se mi zdi tale naš KC. Po šestih dneh še zmeraj ne vejo, zakaj ima tako hude bolečine, njega pa vedno bolj boli, niti spi ne več. Čist mim.

Ej, Janja... tole res :xx!: ... poznam... samo ne šest dni, ampak več mesecev... že nisem več na nogah mogla stat, pa so me pošiljali okoli, ko da sem v najboljši formi za letat na vse žive konce... ker niso nič ugotovili, so začeli s tem, da "je psihično" in, "gospa, izvidi so vsi v redu... depresivna verjetno..."... (če bi brali tele moje poste, hmmm, kam bi potem z depresijo x?x x:px )...potem pa sem popenila, poiskala druge načine za odkrivanje vzroka težav in sama zahtevala, kakšne preiskave naj naredijo... ko so izvidi pokazali, da je bakterija "sedla" na srce in ga utrujala toliko časa, pa jasno niso rekli, ups, se opravičujemo, ker smo hoteli z antidepresivi "zdravit" okužbo... zraven so se pa še cinično in posmehljivo nasmihali, ker sem odkrito povedala, da si pomagam z alternativo... ki me je v bistvu pripeljala do tukaj, kjer sem... saj je računalniška diagnostika v eni uri pokazala vzrok težav ...

pač... sam se moraš pobrigati, sam iskati, sam najti...

... morda v pomoč: v Studiu Ank (vodovodna 101) opravljajo računalniške diagnostične preglede, pri katerih na osnovi elektromagnetnega valovanja celic odčitajo stanje in svetujejo, katere preglede bi bilo potrebno opravit in tudi predlagajo, kakšna alternativa bi bila v pomoč...

Matejka, hvala. Ja tko je na žalost, da rabiš še več energije za spravit se v red kot zdrav. No bo, tokle energije moje in njegove, pa še lepe misli vseh vas, bo že prineslo zdravje.... x:Dx :palec: :2src: xsrcx

Janja, držimo pesti! :palec:

Mateja, sem te že mislila vprašat, ko si tam po postih nekaj v zvezi s srcem omenjala...namreč meni isto, spomladi palpitacije, defibrilacije srca, ... x!x pri mojih letih x!x , skoraj skup v službi padla.

Ko sem prišla k svoji zdravnici, me je dala na EKG- ta pa grozljive rezultate, ko da sem že na srčnem spodbujevalniku ali kaj. Me zdravnica pošlje še k internistu (ki je med drugim uspešno pokopal mojega očeta! :xx!: ), ta pa ugotovi, da je to verjetno od zgage!! A si morete mislit, jaz ko v življenju jem pretežno zelenjavco, še v življenju me pa ni pekla zgaga.

Mi tip pojasni, da tega včasih pač ne čutiš kot zgago, ampak misliš, da imaš nekaj s srcem. Jaz pa sem se tri tedne komaj plazila in potem končno obležala (zdravnica je bila končno toliko uvidevna, da mi je dala vsaj nekaj dni bolniške, valjda zaradi "psihičnih" :o|o: simptomov.)

Tega, da sem predtem v stoje prebolela angino, s tem sploh niso povezali!

Tudi jaz sem se vmes zdravila z alternativo, saj na tele naše uradne kljukce očitno ne moreš računati.

Hvala Mateja, za dober nasvet v zvezi z računalniško diagnostiko!! :palec: :palec: :palec: x!x

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Ja, res, tudi jaz sem ze hotla tole pokomentirat, Mateja! :palec:

Zelo primerno...

Razmisljam pa, v katero temo bi tole vtaknili, da bi bila bolj na vidnem mestu... tole informacijo.

Bi kazalo morda kar odpreti to temo, pa se naj morda nizajo izkusnje, ce jih kdo ima.

Tudi moja mama je bila tam in frendica - mislim, da je to zelo zelo pomembno in dbest, da obstaja, saj je pravilna diagnoza najpomembnejsi dejavnik za zacetek pravilnega zdravljenja oz. terapije. :palec:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...