Mateja 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Saj... sicer ta način diagnosticiranja drugje sploh ni več 'alternativa', itak pa so jo razvijali ruski znanstveniki za preglede astronavtov... menda so rabli 20 let, da so znali te elektromagnetne zapise spravit v računalniški program... ne vem, ali se bo naše zdravstvo zdaj ustrašilo za svoje delo in bodo zanikali učinkovitost te metode... sicer pa se, upajmo, obeta, da bo prav ta metoda kmalu priznana in bo menda ta pregled možno opraviti tudi z napotnico. Pregled pa je res temeljit in sem se kar malo nelagodno počutila, ko se je na ekranu izrisal vsak moj organ, potem pa po plasteh in je tak čuden občutek, ko v bistvu potuješ po svojem telesu in vidiš, da za veliko delov svojega telesa sploh ne veš, da so... Sem pa že v eni temi spraševala, če ima kdo izkušnje s tem... najbrž ni bila taka tema, da bi se kdo pri tem ustavil... ali pa sem jaz tako vprašala, da niste vedeli, kaj sprašujem... ... vsekakor se mi zdi to odlična metoda, ki skrajša to muko s čakalnicami in naročanjem in ugibanjem in tem :xx!: ... in da tako človeku več časa za zdravljenje, kar je včasih lahko življenjsko pomembno. funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Mateja.. ..hvala za to info... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Bogi, Free, moje sozalje... Totalna abstinenca torej...Po drugi strani pa je morda prav tako...Morda rabis tele urice 'off' ...Kakorkoli ze - cimprej spedenaj! ... saj meni ga pa sracka nekaj... tile windowsi ali kaj... :o|o:ja. zaj... tko, k vem da mam full dela... mailov za cekirat pa to...... bogi mah, evo iz knjiznice pisem (1 ura pa to..) mal se mi trga vcasih zvecer, k bi se pogovarjo... bi vam-si razlozu pa to itak pa je cajt za stanovanje urejaT!!!! ker kamor kol pridem vsi to pocenejomeni pa ze 14 dni govori da stanovanje stanovanje... torej morda je usklajeno...hvala pa sej bo, upam, da do konca tedna.potem pa veseleo na delo free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 aquarius, pa kaksen vafelj zame pojej so tako yamsi... jih imam tako rada.Marsa, stella je na poti .Mateja d best info. Jaz okoli doktorjev hodim, ze kako leto in pol, se dobro, da mi ne morejo ocitati, **psihicnih tezav**, ker so konkretne stvari, medicinsko dokazane in podkrepljene z slikami. O urejenosti KC in pripadajocih zgradb, okoli ne bi ravno izgubljala besed. Ker sem presedela in precakala to leto in pol, grozljivo stevilo ur tam. Se ti kar skisa, ce pomslim, kaj sem vse skozi dala. Moji bliznji se vsi cudijo kako **fatalisticno**, prenasam, vsa ta posiljanja sem in tja, vsa cakanja, napacne diagnoze itd.Zdravnik v tujini potrdil, da je zaradi napacne diagnoze in neustreznega zdravljenja, prislo do zdravniske napake. Se en tuji strokovnjak, na delu v Sloveniji, povedal cisto identicno. Kam naj se obrnem? Se ko mi napise napotnico za fizioterapijo, mi jo napise narobe, moram se enkrat nazaj, ta veliki **organ**, ki deluje v bolnisnicah, mi dovoli, da zopet cakam od zacetka, da mi **jezicni** dohtar popravi svojo napako, zraven me pa se grdo gleda, ces kaj mu tezim. Itaq. Janja, to da so ga pes poslali, ti cisto verjamem. Vse mogoce stvari se dogajajo v nasem zdravstvu. Je pa ena stvar, ki sem jo skuzila med mojim posedanjem in cakanjem **za en pildek**. Ljudje se premalo trudijo za svoje zdravje. Najveckrat sem poslusala, kako se veselijo invalidske upokojitve, pa kako se je soseda pri 38 letih invalidsko upokojila, poleg dela pa se vse mogoce in veselo zivi naprej itd...Ker veliko ljudi fintira sistem, gre vse bolj pocasi in na zalost resni bolniki, zaradi tega izvisijo dostikrat. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Ljudje se premalo trudijo za svoje zdravje. Najveckrat sem poslusala, kako se veselijo invalidske upokojitve, pa kako se je soseda pri 38 letih invalidsko upokojila, poleg dela pa se vse mogoce in veselo zivi naprej itd...Ker veliko ljudi fintira sistem, gre vse bolj pocasi in na zalost resni bolniki, zaradi tega izvisijo dostikrat.To pa je tudi res. Jaz sem najprej prav gledala, ko je zdravnik omenjal tole... kao, če bi se rada invalidsko upokojila... pa zdaj, ko sem dala tolko čakalnic čez, tudi jaz vidim, da nekateri to res želijo in čisto možno, da jim uspe, saj če pomislim, najbrž naštevajo ene podobne težave, kot sem jih sama... sem potem naštela človeku, kaj vse počnem (če sem v svoji koži) in da sem vsa v akciji od jutra do večera in še ponoči kdaj in še bi, če ne bi zmanjkalo ur v dnevu in da je prava muka, če moram kar ležat in nisem sposobna nič migat... kaj šele, če se to vleče tolko časa! hmm... tole bi bilo res že lahko za eno samostojno temo, Marsa.. funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Ja, saj do take slike verjetno res prideš, če si prisiljen imeti toliko opravka z njimi. Človek pa naivno misli, no zdaj ko sem tamle, mi bodo pa pomagali.... Ampak sem sigurna, da se bo uredilo kot se mora, da pa bo zanj to ena izkušnja več, da je najbolj ziher, zanesljiva in učinkovita metoda, da sam skrbi za svoje zdravje, ne da računa na "popravila" . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 ..Bratu je poginil Hrček pravjo,de je že kr neki cajta od tega,opazil pa sem,da mu je ostal še en paket˝Hobby Vit˝njegove hrane; rad bi jo podaru tistemu, ki ima kakšnega hrčka doma. Na poti nazaj, na gorensk, sm dobu eno idejo...ker lastniku nekega travnika.. so vedno smetili različne odpadne izdelke mimoidoči, tudi metanje razli.drobnih predmetov iz avtomobila, si je omislil eno fajno idejo; ker ni mogu preprečit tega očitno privlačnega´smetišča se je odloču ,da bo postavu tablo z napisom; če odvržeš te najdem, ker dam analizirat tvoj prstni odtis in od takrat naprej je meu lastnik čist travnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 Uh, končno našla spet ravnotežje v ebi. Za 1 dan in pol izginila moja wasservaga neznano kam..... Ja, ni ga čez ravnotežje in mir v sebi. Včeraj spet običajna praksa, s tem, da nisem zvečer takoj padla dol, ampak sem še mal ene knjigce prebrala in se stisnila k moji volnici..... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 Jaz pa obležala. Boli me vse, kašljam kot nora Vročina me daje Brez glasu popolnoma Jutri pa moram na nujni sestanek s programerjem in direktorjem Bom še malo ajala danes in papcala zdravila, mogoče bom že kaj boljša jutri.Selitev se je seveda zamaknila - tudi moj predragi je moral službeno v prestolnico in evo.. :xx!: Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2003 Sem ti hotla pa se zadnjic rect, pazi malo nase zdaj, sparaj energijo, ker bos potrebovala, ne meci ven...Na, pol pa tole...Selitev lahko pocaka.Ornk se presvicaj, toplo se obleci, v posteljo, caje (saj obvladas tole). Med, agrumi - to NAJBOLJ pomaga - a moras prave doze - velike - mocne koncentracije... (a mesaj z vodo, da ti ne udari kaj na zelodec).Ce ne bos imela vrocine in se bos tako pocutila, si pripravi kopel, notri pa vlij jabolcni kis. Na zdravje! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 :xx!: Saj ne bi verjela - v samem spodnjem perilu mi je še vroče zdaj..ja vem..pijem čajčka ravno zdaj. Saj sem vedela, da ne bo šlo s takim tempom naprej. Kar razganjalo me je od energije..pa to še in to...in zamisli samo porajale. Zdaj pa nisem toliko pri volji, da bi dve zgodbi odposlala . eh...grem spet proti postelji Hvala Marsa! Nasvet kakšen je vedno dobrodošel in kisa menda še tudi imam kaj Nočko Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 Nataly...vzemi to kot dobrodošel predah...očitno si bila preveč.."našponana"...pa moraš mal naredit eno izico... Od-ajaj...svoje...in čimprej spet dalje... AStra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 Jaz pa bil včeraj ves dan v Zagrebu. :o|o: Danes ob 16.30 pa spet zdravnik. :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2003 Bobnar - zakaj si ne nastimas tako, da se bo zlinkalo?Moras dati potem - url=http://www.skat-band.com (vse to v oglate oklepaje), vmes ime strani - www.skat-band.com --> potem pa zakljucis z - /url (med oglatima oklepajema)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2003 Misli zdajle Bobnar kaj morajo te ribe tako komplicirat pa okoli ovinkov!!!! ::~))))))))))))))))))))))) Ves v cem je finta... Ce ti napisem kot je treba, se potem vse zlinka - ker je pac vse zakljuceno in vse... mislim, cel tistile text moj naklamfan, 'navodila', vse skupaj se zlinka, dobis pa po mojem ven error, ali pa sorry... ker je kar en zblj. A stekas sploh? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2003 Samo kaksna fora je... daj 75 x 100 pixlov in tako shrani na svojem komp. Potem daj browse in jo butni dol, se tam nastavi v okencu, pa daj potrdi ikono (ali zamenjaj ikono ali nekaj takega)... Saj sem tudi jaz carala totalno, pa sem les na teh podrocjih... Zdej pa obvladam.. Tole pa si poglej - daj tako, kot sem napisala, vse daj isto, samo vtakni v [] - ker ce jaz s primerom pravim, se to ne pokaze, ker se zlinka, ker je v tem glih point. Ker je pa v resnici zelo izi. Glej - takole mora priti www.skat-band.com in se takole zlinka...Le da sem jaz pred temle, kar se tule vidi (ww...), napisala se , po tem, kar vidis, pa je se Caki da vidim, ce s eni kaj zlinkalo spet, sicer bi to moralo bit to.A stekas zdaj? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 Bobnar...kaj zdaj pa naj ugibam...kir si ti...??? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 Vem vem... Ko bom pri volji.... lenoba free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2003 Bobnar - reci webmastru, naj chekira vsake toliko, ce dela v Mozilli... Meni namrec v Mozilli (skoraj?) nikoli noce odpreti. :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2003 No, zdaj sem sla pa v IE ( :xx!: x!x ), pa odpre...Grem pogledat (in poslusat)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 noche....noche.....v mozilli....sam v kurchevem explorerju :xx!: nima z microsoftom nch tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 men tud noče... pa tud štekam nč tele vaše žljblj mozille ... a mi prosim en po kmečk pove, kaj naj nardim, da bom končno pogledala tole Bobnarjevo skat-band.com funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 mateja...instaliraj Flesh player... Ufff...kok sem radovedna...kir je Bobnar... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 tnx astra ... kako ne veš, keri je... astro frik, ne funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts