Marsa 15. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2003 ... plus tega, če bi vsak po svoje nekaj bluzil bi blo vse skup drek. ...Zal je res veckrat tako, ja, v takih primerih... Pac pa vidim, zdajle, Bobnar, da si zbral toliko volje in moci, da si tole spedenckal... p.s. Saj sploh ni slab sajt! Cisto OK je! Vendar pac - v Mozili se ne odpre - to je napaka pri vseh - mislijo, da vsi uporabljajo IE itd...Eni pa imaj(m)o Mac-e, eni smo na Mozili itd... Pa je potem samo nekje ok, povsod drugje pa frke, ki pa oni ne ve, ker tega ne preverja (Mitja schekira v vseh mogocih browserjih, pedena toliko casa, da se povsod vse normalno in enako odpre)..Ampak drugace pa je OK, res, prav solidno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Bobnar - smo že vse prečekiral ... sajt pa se meni zdi prav ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Hi, hi mali petek, jutri pride pa ta velik. Včeraj sta stara starša pripravila hruškov sok, tak čist naraven.... Sem ga že malo spila in je prav dober. Ah kakšna srečnica sem zadnje leto, ko sem deležna vsaj malo takega vaškega, bolj naravnega načina življenja. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Mick jaz sem pa drug tip človeka, jaz pa kupim kakšno zadevico, ko jo vidim in potem podarim ob priložnosti (praznik), ali pa kar tako. Mi je pa mogoče malo bolj v krvi vključenost antenc vedno na to temo. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Jaz pa bil pri svoji zdravnici včeraj, je prišla poleti iz porodniške. Sem pač povedal, da se na željo njene kolegice vsaj vsaki drugi dan z ribami bašem in da sta utrujenost in zaspanost še vedno prisotna. Me je zelo resno vzela (meni je ona full vredu, tak, po občutku), jutri grem spet na kri in urin, včeraj sma z sestro naredila EKG, potem pa v sredo spet. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Jaz pa bil pri svoji zdravnici včeraj, je prišla poleti iz porodniške. Sem pač povedal, da se na željo njene kolegice vsaj vsaki drugi dan z ribami bašem in da sta utrujenost in zaspanost še vedno prisotna. Me je zelo resno vzela (meni je ona full vredu, tak, po občutku), jutri grem spet na kri in urin, včeraj sma z sestro naredila EKG, potem pa v sredo spet. ja, kva ti je zdej??a ti a-h 0 ne pomaga?? no ja, treba uzivat kaksen 3 mesece; v dozi vsaj 2 kom, dnevnoz dovolj tekocine.jaz sem bistvene spremembe cutil po 4 mesecih!!nekateri so imeli izkusnje, da je jim je bilo kaksen mesec se mnogo slabse,saj so se enostavno cistili, zdravili, cistili strupe iz telesa, etc...ceprav se mi zdi, da je pri tebi nekaj drugega morda!?? upam, da ti bo kmalu bolje!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 saj ni vse v bio, pa MAP, pa FHES, pa zelenjavci, je nekaj tudi v positive thinking, pa pravih prijateljih oziroma prijateljicah , no pa občasno morajo tudi hormoni ven,.. hudomušna MucaMaca(najhujši strup je v malih stekleničkah!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 tanartabltahudstrup je tko zlo strupen...de sploh ne gre u flashko....pa ga je bog v zhensko utaknu tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Nič se mi ne da odpreti doma...skat benda torej ne bom gledala . Mogoče v službi Evo mene - že pokonci. Ampak še vedno .Samo ne dam se Mi le jupiter po plutonu ruži Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 free, jaz sem čutil že po enem tednu, še prej. Ampak spi pa se mi še vedno nenormalno. Sploh po vsaki jedi. Ja MucaMaca, to pa ne, če grejo ven, rataš impotenten(babe pa frigidne), kar pa spet ni dobro .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Za danes končal v službi, bil full priden (po forumu sem drkal samo med takimi 10 minutnimi testiranji! ), sprogramiral ene avtomatske obdelave podatkov v PHPju. Zdaj pa celebralcem v bivalno skupnost modem porihtat(so si internet omislili), pol pa domov. Programirat. :xx!: Get a life, goddamit ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Danes pa še kar visim v službi... saj je kul angleščina - prav uživam, ko spet malo treniram sive celice, pa še firma časti; samo kaj ko potem zmanjkuje časa... ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Jaz se pa koncno izboljsujem. Antibiotiki pobili vse bakterije okrog, se tiste, ki jih ne bi bilo treba.. in smo spet letal okrog zdravnikov... No, ampak zdaj je res OK, se 4 dni tablet, pol pa celo zimo ne dam niti enga aspirina v usta. :xx!: Ugotavljam, da prihajam domov samo se racunalnik precekirat. Kr neki naspidirana... Itak, ce sem pa prej cel teden samo spala. Zdajle sibam v Zelimlje, se dobimo nasa gledaliska skupinca pred TVjem in bomo mal obnovil znanje... Zacnemo upam da drug teden z gostovanji in smo nazadnje pred pol leta igrali, tko da mormo mal obnovit... KUL! To sem pogresala.. teater... Aja, Marsa, sem si zadnjic kupla enga ful simpaticnega mini aventurincka, ki gre glih lepo v kozarec pred spanjem.. Saj imam enega, ampak je skala. A je kaka razlika med modrim in zelenim? Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 A je kaka razlika med modrim in zelenim?Je. En je moder en pa zelen. funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Mateja... Ker pa je to dnevnik... Rečem lohk samo ..Astra...ustavi konje... x!x x!x Učim se biti potrpežljiva...počasi, počasi.. ... Se mi zdi...da še spat ne morem...od silne energije...prebujam se sred noči...in polna glava idej...in načrtov... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Takale nespečnost, ko prekipevaš od energije je pa simpatična, a ne Astra ? Moji dnevi še kar konstantno isti - služba, KC, neučakana volnica doma, pa potem mečkanje z volnico, pa kakšna dobra knjigca... No ja, del življenja in ena dodatna izkušnja, samo da se počasi nirmalizirajo zadeve in da v učkah gori želja po zdravju in življenju in da ima spet dolg in razigran jezik. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Spet sem doma.. v Wajdušni, vedno bolj se mi dozdeva da sem jaz tisti član ki podpira vse ostale, jih vpeljuje v simbiozo, ko me ni se vsi skregajo, fotr zboli, mama je slabe volje, mala dva se skregata na smrt, hehe luna v tehtnici, huda odgovornost za neodgovornega človeka..... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 ..hehe...kuuuuul zadevo se dogovorila... V začetku novembra spet v London...na pogovore o nakupu ene franšize... Astro po doooolgih letih..spet mal biznis mika... Mimgrede...ta Rayanair...pa res... ...dobila povratno karto za 0,01 EUR...+ takse... ... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2003 Dbest, Astra, blagor tebi! Uh, meni tudi biznis, biznis... Dela imam toliko, da se ven ne vidim, smo v drugi polovici oktobra (!), koledarcka niti se zacela nisva pedenat (x!x)... tezko delat vec kot kakih... 12-15 ur dnevno... Vceraj bila cel dan okoli, po zalozbah etc..., na stotih koncih sem bila. Potem sem dodala se kakih 10 artiklov v Lunco (samo se vseh se ne vidi, ker pri nekaterih se nisva obdelala fotk, pa so tako se na off), ob kakih pol enih zjutraj pa sem imela se manjsi foto session in sem pofotkala se nove zadeve za v Lunco... samo bom morala morda ponovit. Potem se sploh nisem mogla umiriti, kar gledala sem, kje je se kaj za pofotkat, kje je se kaka bukla debela, da not vtaknem, da imam pol mir s tem. V tem tednu sem napisala ohoho enih (mdr. tudi astro) textov, tako imam polno glavo vsega tega... besed, besedovanja, govorjenja drugim, razlaganja polozajev... kako sem sita vcasih tega... Prste in zapestje sem imela cisto omrtvicene od toliksnega tipkanja...Par ponudb sem dobila, kar mamljivih, ki pa jih kot kaze zal ne bom mogla sprejeti... Ker nimam kam vtaknit.... ne bo mi zneslo, zoprno... a ne maram si jemati na grbo necesa, kar ne bom mogla opraviti....Danes sem hotla na Gorenjsko na fotrov grob, ki je na danasnji dan umrl, pa da se ne drenjam 1. novembra... Tam je lepo, zdaj so lepi dnevi, bi sla prav z veseljem...A so eni dejavniki zal proti temle nacrtom, tako da ocitno ne bo nic z mojim izletom na Gorenjsko. Sicer pa se je dan sele zacel dobro.Zadnjic sem sanjala, da sem nasla jurja. Tisoc tolarjev. Bili so na sredi ceste, ko sem se z avtom mimo peljala, in ker je bila prazna cesta, sem dala zmigavce, ustavila avto, in vzela jurja.To se mi se ni nikoli sanjalo... kaj takega. In aja - vsakic ko stopim proti avtu, imam slabo vest do Tine. Tina, saj bom... Sicer pa - jesen. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2003 p.s. V kakem tednu pa sem popravila oz. kozmeticno spedenala kakih... hm, kaj pa vem, morda 20 ali 30 tem, ki so se pri prenasanju s starega foruma popacile ipd. (*quoti, druge napake, popaceni linki, smeskoti, ki se niso graficno prikazali, fotke, ki so popacile celo temo, stisnjen ves text skupaj etc...)... Zelo zamudno delo, popravljanje ene same teme mi na primer vzame tudi eno uro (kot danes pri popravljanju teme Cakre)...Je bilo treba to narediti, ker sicer se ti sploh ne da brati, pa potem ni cudno, da se kar nove teme odpirajo...Morda sploh niste opazili...Sicer lahko vsak to pri svojem odgovoru sam popravlja, a ker pac nihce ni, sem kar jaz...Nisem mogla v zacetku, ker je tega bilo prevec.., Zdaj pa se zgodi, da kdo komentira v staro temo in jo tako naredi vidno, meni pa olajsa delo, ker se potem ukvarjam s to eno, doticno.Ko pa naslednji dan spet nekdo izbrska drugo, popravim se to... Skratka - ogromno starih tem je popravljenih in urejenih.Nekatere teme pa sem tudi zdruzila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 In aja - vsakic ko stopim proti avtu, imam slabo vest do Tine. Tina, saj bom... Sicer pa - jesen. Ja, ja ... Meni se pa s ponedeljkom konča bolniška. Pa ravno sem se navadila spančkat, pa lenarit, ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Ja Tinka, res te ni blo nič kej dosti, no sam da se nam pozdraviš Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2003 Res, sory Tina, pa res se vsakic spomnim...Pa:- me zebe (pa potem tam okoli s kaksno vodo pa vsem prckat) :o|o: - mi je nerodno tam spodaj - se mi ne da zelo- ko se mi glih da, se mi pa ful mudi- razmisljam, da bi zgnjavila Mitjo, pa ga v bistvu nocem, ker je zasut z delom, zgleda pa kot Zombi, pa se zob ga boli- se psiholosko pripravljam... Saj bom... ko bo cisto oni pravi, res D, magicni trenutek! Ne, saj bom res... Nic, najboljs, da mi das kar dedlajn - do ponedeljka mi moras vrnit! Pa bom spedenala... (*ceprav se seveda lahko zgodi, da ti potem to vrnem, ne pa tudi spedenam tule tega... :xx!: :o|o: )... Smo modeli, ja, vcasih Ribe. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Tina bila zdrava kot . Imela sem samo neko alergijo na eni roki, pa je bil doktor mnenja, da prav grozno zgleda če komu pomolim tako roko pod nos ... Pa prstov nisem mogla več upogibat ... :xx!: Sedaj pa že veliko bolj estetsko zgleda ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Hi hi, si pol s komolci tipkala na lunco? . Aja, sej smo res o eni parkljevki govorili.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts