Tina 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Leva roka bila čisto ok ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Jaz pa bil zjutraj v zdravstvenem domu na odvzemu krvi, pol pa domov, pa set Nox igrat :xx!: , pa v trgovino, pa k frizerju (samo je je vajenec strigel(mislim, da je bil,no), tip, full me je vredu, bolje, kot šefica ), pa posesat .... ajej ... jebeni prosti dan! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Jaz pa bil zjutraj v zdravstvenem domu na odvzemu krvijaz tudi... na infekcijski... vsakič mi vzamejo po šest epruvet :xx!: ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2003 :o|o: (suckerji, a? ) Mitja pa pri zobarju in imamo se eno novo slabo izkusnjo z njimi! :xx!: x!x :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 :o|o: (suckerji, a? ) Mitja pa pri zobarju in imamo se eno novo slabo izkusnjo z njimi! :xx!: x!x :xx!: tudi jaz bil danes, sem se sel narocit, pa so me kar vzeli COOL!! blo kaksnih 5 mladih zdravnic okoli mene doktor pa prevzel vlogo in ustimal se je prejsnjic zgodilo,da se je ob gronolomu zacela kost kar obnavlat v plasteh -kao full mocen imunski sistem cool!! pa so kar gledal mal cudn se dans mam pa zgleda rebro napoceno, ker me tako cudno boli ...od zadnc, ko sem macko povozo :xx!: upam da dobim PC v soboto ali nedeljo zvecer free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 jaz tudi... na infekcijski... vsakič mi vzamejo po šest epruvet :xx!: ...Bed karma, Matea :xx!: ... meni je vzela samo 2, pa mi je zdravnica nemalo preiskav na karton odljukala. No, glavno, da si še vedno z nami. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 rachek ... tale bad karma.... sem bla mogoče v prejšnjem življenju grof drakula funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 heheal pa komarka... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 heheal pa komarka... ... to je blo pa moje indijansko ime ... 'pleše s komarko' ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 bbbbzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..........................................shplas....pa naslednja reciklazha... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Mitja pa pri zobarju in imamo se eno novo slabo izkusnjo z njimi! Pa ej kaj je to z škorpijoni in zobarji, heh, že luna v škorpijonu bojda da je slaba za zobe, ej, jaz sem v tem pogledu tud malo škorpijonski (keri je planet zob? mars al pa morda saturn, kot kosti, hehe, mam oboje v sco, pa še ko mi moja mama šari po zobih mi ni všeč (info: mama je zobozdravnica), pol pa nekak že zaupam da hoče dobro, čeprav zelo težko, in ponavadi se skregava, ko pa grem k ortodontki pa sploh ona meni nekaj šla okrog zob in to, pa mam še vse svoje, pa nič plombiranih, pa mi kar naprej nek sitnarijo, juck, zadnja pogruntavščina je pomoč mojim modrostnim zobem da bodo lažje izrasli, mam pol neko žičko not, heh, ful težko mi je blo tisto not dajat, (po čustveni plati), zakaj zobarjem ne gre zaupat.... mislim ej zaupam moji mami, a ko ma belo halijo, in v rokah kako sondo..... ne ne ne, Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2003 He.Grem chekirat spet, kaj kaj pravim v napovedi (za konec tedna), ker se mi je zazdelo, da sem morda omenila ravno to (v petek prejsnji ali ta ponedeljek sem jo dala pa gor): "... V tem casu bomo izvedeli slabe novice, morda bo veliko govora o smrti, bolezni, tezavah...Marsikoga bo zagrabila revma ali zobobol, morda se pri nekaterih pojavi mravlincenje v udih, spet pa bo vec tudi tezav z dihanjem. " :o|o: Uh, izbiram fotke, danes sem morala ponovit session. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2003 O, Bobnar - samo ves kaj... zdajle gruntam - ves kok imas fajn energijo zadnje cajte... Tak resen si in moder, kot vedno, pa tecen tudi vcasih zraven malo... a sicer... si ful artikuliran, se mi zdi, da tocno ves, kaj hoces... Ful si zrasel se mi zdi v kratkem casu. (skusam bit cimmanj pokroviteljska )Tole kar pravis... mislim, da pa nima zveze z napovedjo (ali vsaj ne to), mislim, da ima zveze s kako najino debato v astro... s kakim Jupitrom celo morda... imam prav? ?No, in ce je to... kao - hoces neke 'rezultate'... a VSA osebnost se spreminja... ne da se zmerom tako na... direktno opredeliti... to so pac simboli, ki mi nekaj potem malo ugibamo... prilagajamo, si jih prevajamo v lajf.No, in... morda ne pomeni vedno kak dober tranzit, da dobis npr. job ali se ravno zaljubis, pac pa se vsa tvoja osebnost nekako za eno stopnicko povisa. ... Jaz pa nimam zobobola, pac pa imam tezave z dihanjem (hitro diham, srce mi nabija)... Je pa to sicer predvsem vpliv Saturna na Luno (ki je bil danes pop.). Me veseli.... smo kot stari frendi, ceprav se nas vecina med sabo sploh se ne pozna.No, nic novega, saj to smo ze veckrat ugotovili, ampak nic ni narobe, ce se dobre stvari poudarjajo.Kot nekaksna... meditacija, molitev, zahvaljevanje... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 ... zdajle gruntam - ves kok imas fajn energijo zadnje cajte...a ne no funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Da še jst rečem kakšno! Sem danes namreč ravno pri besedi! No, v glavnem imam časa NIČ! Vsak dan ta teden popoldne en sestanek, pa še na pol bolana. En dan boli grlo, potem dva dni brez glasu, potem smrkava, pravzaprav sem danes še najboljše. Jutri grem na strokovno ekskurzijo (se bolj sliši kot izlet ) na Kras, pol pa še dva dni malo pospravim, poperem, polikam ..., da bosta preostala člana familije lažje preživela čas, ko naju s sinom ne bo. strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Bobnar a si to res ti??? kar tko naprej, pomoje si kaj zaljubljen, name ma tud ljubezen ponavadi podoben učinek.. (ratam čist kul in prijazen, takoj se vsi lepijo name.... morda pa maš nov pargum hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 V mb krasno jutro...in jaz prišla s Pohorja.. ... ...Me pa jezi...ker se je s prvim mrazom ponovno pojavila alergija... :xx!: ...jaz pač moram bit nekaj posebnega...ne bom jest mela en navadni seneni nahod...kot vsi...ne men se pojavi z mrazom in mokroto... Sem mislila...eh, ne dam se...pa potem ni šlo...in sem začela jemat antihistaminike.. :xx!: ..ne ljubi se mi do zdravnika...ker so mi rekli, da je kup preiskav...pa ni nujno...da majdejo razlog...Saj vem...bo treba do kakšnega homeopata.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2003 ....ne ljubi se mi do zdravnika...ker so mi rekli, da je kup preiskav...pa ni nujno...da najdejo razlog...Saj vem...bo treba do kakšnega homeopata.. AstraTako je, ja... Jaz sem vse tole dala skozi... In ne najdejo ga - oz. ga ne morejo 100% izpostaviti.Meni se je alergija pozdravila vzajemno z ostalim in (tudi) z jogo, je slo pa tole moje 'zdravljenje' nekako v paketu z vsem - celostno. Ja, homeopat je ziher dobra izbira, samo moras do njega (tudi ce se ti ne da) - ce to samo po besedah ali celo po besedah posrednika nekaj pacajo, ni kul in ne bo delovalo. Mora bit tocno zate in za tocno ta primer. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Marsa...jaz mam en velik problem...nekako ful zoprno mi je...vse kar se tiče zdravstvenih problemov...in zdravljenja...Men se zdi...da zbolim sam takrat...ko mi JE do tega...ko rabim brejk...pa se pol zavlečem v posteljo...in rečem...aha, zdaj sem pa bolna...zdaj pa se lahko mal oddahnem...In ful mi je zoprno...poslušat o boleznih, pa o zdravnikih...mam eno dobro prjatlco devico...ki kr naprej nekaj opazi pri sebi..pa gre na ful preiskav...Hvala bogu...imam dobro zdravnico...pr njej se pojavim sam takrat...ko sem čist adijo...in ji rečem...veš kaj...men je to pa to...rabim ta in ta zdravila...in mi tolk že zaupa, da me posluša...Nekako sama sledim...svojmu telesu...in točno vem...kaj mu ne paše...pa potem porihtam s prehrano...al pa čajčki...Ampak, tale alergija ...me spravlja ob živce..ker ji ne morem sama do živega... :xx!: Ja...tule pa pride do izraza ono moje...ja, saj bom... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2003 Vem. Tocno taka sem tudi sama. Natancno to kar govoris... Pri zdravniku nisem bila ze 6.5 let, prej pa tudi ze skoraj 15 let ne.. (samo k zobarju hodim, pa h ginekologu kolikor toliko redno - do zdaj sem na pol leta, zdaj pa nisem bila ze eno leto ali vec)...Zato si pa zdaj tudi kar sama delam kreme, ker ce so mi jo recimo po receptu naredili v lekarni (kot je bila tedaj veckrat praksa, ko niso mogli postekati, s cim bi zdravili), je prislo tudi ze do tega, da sem rekla - a mi jo pokazete? In sem po videzu -in vcasih vonjanju- vedela, da je poc in da ni kul in je nisem sprejela. Potem sem pa nekako 'izvohala' zadeve...In, ja - se posebej pri alergijah (s kozhnim 'rezultatom') tole drzi - bolj se ufuras, vec je tega in tezje se zlosas...Odvisno, kaksna je, v nekaterih primerih pa ZELO pomaga:Tonik - pac, zdravilna vodica iz zavrete vode z dvema cvetkoma kamilic (res, zelo majhna kolicina, ful ful manjsa kot npr. za caj) in s kapljico ali dvema (dobesedno!!) limone.Z mlacnim temle tonikom si ne vtiras, pac pa polagas to na alergicna mesta. Ful pomaga. Blazi alergijo, srbecico... razkuzuje, tista kapljica limone pa vraca kislost kozi, ki jo sicer nenehno drazis z bazicnimi sredstvi oz. z vsem kar tlacis nanjo.Probaj s tem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Marsa...ni kožna alergija...ampak kiham do onemoglosti, nos imam zamašen...oči se mi solzijo...tipičen seneni nahod...pozimi... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Danes v mb..otvoritev...Borštnikovega srečanja...pa se je treba it mal "pokazat"...sam bemti...spet nimam nove obleke...pa bo kdo komentiral...tako, kot zadnjč... "uuu, kako dober suknjič imaš...mi je bil že lansko leto všeč...".. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 spet nimam nove obleke...pa bo kdo komentiral...tako, kot zadnjč... "uuu, kako dober suknjič imaš...mi je bil že lansko leto všeč..."A ti si tudi snob? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Ha,ha Astra ti kar pojdi,če se v njem dobro počutiš,glede barve pa ne vem,če ti danes res "paše"(Vojko bi vedel,ampak ga ni nič na spregled?)! FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2003 Zanimala me je tale moja teznostna sila...In kaj, ce je sla res gor kaksna kila...In kaj sem storila?Na vago sem se napotila...In ugotovila- o, mati moja mila -da je res sla gor kaksna kila...ali dve...pa saj ni sila...Bo ze... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts