otožna 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 marsa, jaz se že kakšen teden vagice izogibam, so me opozorili na en tranzit na moj asc. pa si nočem dneva in teka pokvart, haha, dokler so cunje še prav, ma bo že, pol bomo pa veselo se postil Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Zanimala me je tale moja teznostna sila...In kaj, ce je sla res gor kaksna kila...In kaj sem storila?Na vago sem se napotila...In ugotovila- o, mati moja mila -da je res sla gor kaksna kila...ali dve...pa saj ni sila...Bo ze... ti je kar na poezijo udarl (uno - veš poet svoj dolg )... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 No, da mal poročam... Predstava...Zločin in kazen...bila.. ...vse ostalo pa kot ponavadi... ...Rachek...če sem snob ..ne vem...če pogledam definicijo..snob= puhoglavi domišljavec...potem upam, da ne...Res pa je...da grem občasno...recimo 1-2x na leto...rada tut na kakšno prireditev, ki je...no, takšne sorte pač...rada vidim frende, ki jih drugače ne srečujem, ker so se naše poti razšle...Mal mi je bilo zoprno...od začetka...ker sem bila sama...pa je bilo kr hitro... ...ker sem večino poznala...in potem smo še ob kozarčku..no, dveh..al so bli trije... ... ...klepetali dolgo v noč... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 Astra,izgleda da je bilo,kar zadovoljivo!Če prebiram po tvojem naslovu/Zločin in kazen/dobim,kar kurjo kožo"uh! Kaj pa suknjič? Lepo nedeljo tebi in tvojim! FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2003 Marsa...ni kožna alergija...ampak kiham do onemoglosti, nos imam zamašen...oči se mi solzijo...tipičen seneni nahod...pozimi... AstraAstra, tegale potem sploh vec videla nisem. Jaz imam tudi to - a zadnja leta, in tudi nisem se cisto opredelila tegale kot 'seneni nahod' - a mislim, da je kaj od tega, ziher kaj se cveti oz. kaj takega... Kadar je takole, toliko kiham in se usekujem, da imam dobesedno rozevinast nos... Nikoli pa ne morem cisto z gotovostjo reci - to je seneni nahod - ker se cisto odstekano pojavlja, kot pri tebi.Hecno, ne... Enkrat sem se o tem pogovarjala s frendico (samo mislim, da je bilo enkrat okoli pomladi ali kdaj), pa pravim, ko rece ona, ziher je seneni nahod, saj nic ne cveti zdaj...Pa istega dne (ali v teh dneh) stojiva v trgovini, pa se prodajalka pogovarja s stranko (sicer pa ocitno svojo znanko) in ji ta pravi, ko ona jamra nad nekaksnim kihanjem - ja, leska (ali kaj) cveti, moj sin ima tudi tole...Torej sem kar prec dobila odgovor.Samo naslednjic, ko je pa bilo, sem sla pa prav pogledat, no, in ni leska cvetela... pac pa nekaj drugega.Ceprav se mi je zdelo smiselno, da bi ravno na to bila alergicna, ker imam take lase in oci in sem skratka tak tip... Samo kot kaze, ni leska..Ali pa: enkrat JE leska, enkrat pa NE. In je nekaj drugega - pa postekaj potem to in se ukvarjaj s tem. Ja, ja, rozevinast nos, smrkanje in kihanje, vse razboleno, razdrazeno... eh, ja... :o|o: Saj ni dolgo tole obdobje - kak teden samo, 14 najvec (pri meni) - ali celo manj, nisem tako pozorna na to, koliko casa traja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 Rachek...če sem snob ..ne vem...če pogledam definicijo..snob= puhoglavi domišljavec...potem upam, da ne...No, moja definicija je malo širša, hotel pa sem te samo malo podražiti ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 Astra,izgleda da je bilo,kar zadovoljivo!Če prebiram po tvojem naslovu/Zločin in kazen/dobim,kar kurjo kožo"uh! Kaj pa suknjič? Lepo nedeljo tebi in tvojim!Boris... ...kako si vedel...TOČNO ta suknjič sem oblekla...sem videla poglede...in se neznansko zabavala... Hja...tema zločin..in kazen..ni bila ravno dobra podlaga...za sproščen klepet.. :xx!: Nedelja pa lepa... ...takšna, kot jo imam rada... ...pa tut goveja župca se že kuha... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2003 Rachek...če sem snob ..ne vem...če pogledam definicijo..snob= puhoglavi domišljavec...potem upam, da ne...No, moja definicija je malo širša, hotel pa sem te samo malo podražiti ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2003 Kaj pa suknjič?Boris... ...kako si vedel...TOČNO ta suknjič sem oblekla...sem videla poglede...in se neznansko zabavala... ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2003 ... ti je kar na poezijo udarl (uno - veš poet svoj dolg )...Ne samo na poezijo! Prav celo filozofsko sem tole zastavila... Res... razmisljala sem, ali naj grem ali naj ne grem na tehtnico... pa se smejala pri sebi, ker mi je res popolnoma vseeno... a ravno zato pa sem razmisljala... Kao - stehtati se ali ne - to je zdaj vprasanje, v bistvu se mi pa ni dalo in se mi ni dalo, da bi me to zanimalo, a vseeno me je pa pol ze iz stosa in nekaksnega inata brezveznega zanimalo, da vidimo, kje smo in to...Da vem, da recimo nisem podhranjena... ko bom kdaj gruntala ob enih zjutraj, ali naj gricnem tisti sir ali ne. :~)))No in vse tako... Kao - bom sla enkrat v bliznji prihodnosti na vago... Nameravam it na vago... potem pa me izstreli od tule in kot sokol grem na vago.In vaga pokaze... khm, , skoraj 57 kg. Res da v copatah (ful svinjska vaga pod posteljo tam spodaj nekje) in oblecena, a saj se vedno tako tehtam (oblecena v kavbojke in pet majic in jop).Hecno. hehe... Aja, in kaj se nameravam - ocitno pa cakam, da bo bolj mraz... tistole zaubo od Tine uporabit ze enkrat koncno... :o|o: ... kmal bo dedlajn... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 nazaj iz BRUHINJA ...rezerviru plac za luciferovanje, simpa od hishce...pa she pocen je (slovenska skavtska organizacija)....tko de jamarski zhur ino krst letos definitivno bo spet v slavnem BRUHINJU... hehe...nazaj grede pa she k JOZHOUCU pogledat (astra bo ziher vedle kje je to )za une k pa ne veste je pa AVSENIK v begunjah...full dobra hrana...pa viljamovka ...sam dons neki guzhva...nedelja pa to... tko...zdej pa mal po LNF-ju srat...zvecher pa v K4... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 Aakhut... ...ful vesela zate, da si bil na tko lušnem nedeljskem izletu..k vem, kako jih obožuješ... Pa ...da so te jamarji po dolgem času spet vzel tolk za svojega..da ti zaupajo organizacijo krsta... Jožovc...ja... K4...praviš?..kul...upam, da greš tja "službeno"...ker si nekje omenjal...da boš jeseni tam delal... in potem bo... :$$: ...tut zame počas..upam, ko ti zdej gre tolk dober... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 smrdlivka...teb sm itaq reku de si uno mobi kartico utakn v ....ergo? :xx!: :xx!: :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 od vseh je najbolj nesrečen tisti, ki ne ljubi več in ne more pozabiti, da je ljubil, ane Adam Mickiewick Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Cel dan sem prebiral knjigo od Hugh Thomasa, Španska državljanska vojna. Kakšno politično zmešnjavo so imeli Španci. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Tak fajn dan pa se je spremenil v večerno nočno moro :xx!: .......tako.......da bi rekel....."ne hvali dneva preden ne greš zvečer spat" :xx!:He, he, včeraj je bil tak poseben dan, veš, tudi jaz sem dobila opomin od gor, da je treba nekaj še poštimat in spomnila sem se pregovora, da ni vse zlato, kar se sveti... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Janja tole bi bilo bolj zate ... včeraj zvečer je bila na radiju pravljica o pujskih od tvoje nekdanje sosede. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Hi, hi, hvala Tinka... Od kere sosede misliš? (ta svinjske verjetno). Ampak priznaj da odkar sem pripujsala na forum, imaš čisto drugačna čustva do pujskov, a ne Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Je bilo zanimivo jutro. Zbujena na hecen način in potem vse zanimivo dalje. Namreč - moj je nekaj pozabil doma in mu je bilo treba odnesti v vojašnico, seveda sem izkoristila priliko za sprehod s psom - ki še vedno grize vse živo - zdaj se je iz knjig preusmeril na daljince - nobeden več ne dela - tako v vednost. In nazaj grede sva odpešačila malo na grad. Pa potem dol po Grajski ulici. Pismo sem bila presenečena. V bistvu že lep čas ne tam hodila, ampak me je kar vrglo. Vse v razsulu! Sredi najstarejšega mesta nam razpada ena najpomembnejših ulic. Stara, s kamni tlakovana Grajska ulica. Razbita lesena vrata in "normalno" sem morala pogledati, kaj tam dogaja..in me je kar odneslo. Tako je moralo biti konec 18, začetek 19. stoletja. In bilo je kakor, da je vse izumrlo - 100 metrov naprej pa vrvelo od življenja. Malo srhljivo vse skupaj. No, v glavnem - dve uri aktivne hoje, pol ure stanja - ker sem stala in se čudila kot puran glisti..in zdaj veselo tipkarim tule...No, najpomembneje je bilo seveda to - da sem tam - v tistih ruševinah dobila ohoho dobro idejo. Pes je že vedel, zakaj ga je vleklo tja Sicer pa prišla k sebi. Kašelj še vedno daje, ampak ne dam se kar tako. Itak - ležala v bistvu samo dva dni - uro gor ali dol. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Mick.. gostilna Šiker je pa full znana.. ena sodelavka pravi, da tudi vedno ko grejo v shoping na Madžarsko se tam ustavijo.. in šarloto so prejšnji teden vzeli kr za seboj, ker jo tam niso mogli jest, so se preveč napokal... Nataly oprosti ne razumem.. sej veš da si ti men full faca, tud taka šarf baba in to znaš bit.. pa tistga cucka ne moreš ukrotit, pa ti vse uničuje... madona da mu rit sprašim, da mi knjige, čevlje in daljince grize... no sej to je pa en od razlogov da si jst s psi prjatu ne morem bit. Ko grizejo, slinijo in smrdijo...Midva sva pa rezervirala termin za Dominikansko...... decembra v začetku... na Deep Purple ne morem it sicer, pa tako sem se veselila.... no je bla kr ugodna ponudba.. če bi šla pa 2 dni kasneje, bi mogla pa kr neki dat še zraven....Ali ipak...... komi čakam.... tole bo pol muši.... pa tole bo od alkota.. adio mucacos.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Mick - to je komaj ena iz mojega jedilnika ima takvih puno Mushi - finta je v tem, da ne znam - resnično sem (smo) odpovedali pri vzgoji psa. Hudičev cucek nas pogleda s tistimi poševnimi očmi, tako, da ti kar hudo rata, če bi ga morala našeškati. Pa maha z repom in se dela čisto malega.In nič krivega.Ja, normalno - z mojim sva že kar krepki prepir imela na račun cucka- hitro mi je naštel, da je v roku mesec dni naredil škode za 50.000 sit in samo naj poskušam jamrati kaj za keš, ker ga ON že ne bo dajal zanj. Konec debate. Zdaj pa - če sem že hudobna moram povedati še to.Ko je pes prišel k nam, je strogo rekel: Jaz ga že ne bom vozil na spehod. Dovolj dela imam na parceli.!""Ok. Smo se strinjale. Ga bomo pa me.Pa mi zadnjič pravi naš keramičar - v istem bloku stanujemo: Ti Nat. Pa je treba imeti psa?Ga malo hecno gledam. Kaj te to njega briga...Pa nadaljuje:"Ti ubogi revež, tako gara in dela pri bajti, pol ga pa še s cuckom vidim, kako ga vozi naokoli?" Jaz pa šok....Kako s s cuckom?" In odprem usta....aaaaaaMoj pa tisti grozeč pogled - samo reci kaj...hehe.."Ja, dolg čas mi je bil pa sem šel s psom ven!" je modro komentiral potem.. Zarečenega kruha...se največ poje...tako. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 na Deep Purple ne morem it sicerKje pa so ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts