Tina 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Evo tule je koncertni seznam, pa malo poglejte ... Koncertni seznam http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Hm....baje 6.12.....v hali Tivoli...... ...in Mick bo tam .....če bodo tud prpli Mick bo 6.12. bolj verjetno v Zagrebu, v Ljubljani pa naj bi bili 5.12. ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 http://www.rockonnet.com/dogodek.php?id=3&dogodek=644Ma tule piše od Ljubljane... na 24 ur sem vidla da piše da bodo iz Ljubljane šli v Zagreb in Beograd.. pol pa se sprašujem, ja kok... pol bojo pa v Ljubljani tud! Pa iščem in najdem tale link..Jst bom v glavnem 5.tega v mislih na koncertu.. kr srce mi krvavi, da smo pol tko nrdil.... sediva tam v Kompasu... pa sem bla tko tmurne volje.. pol ko je bla varianta 5.-ti, pa sem rekla naveličano.. kot da gremo vsak dan kam.. Ma kr ti se zmen, kak češ... pa tkole <_< sem zgledala.... Ma sej... Bom preživela.. Je bil prejšnji teden koncert od Deep Purple.. na HTV in sem si ga posnela pa ga gledam naslednji dan, madona kaj je to ene energije prisotne.. no zdej pa ko sem šla domov na obisk sem v svoji sobi uplenila plate od Deep Purple Made in Rock, Made in Europe, Stormbringer, Burn, The very best of D. P., Perfect Strangers, ona dvojna koncertna se mi zdi Deepest Purple al kaj je... joj.. ljudje... pa pol še od Whitesnake celo goro in Black Sabbath normalno.... tako muziko full pogrešam.. to je moja muzika... da mi energijo.... kri mi vre.. in se res najdem noter... da to sem. Da sem fan od takih bandov.. pa tud zdej ko so taki stari prdci.. ampak špilat pa znajo 100 na uro...Kter vokal se lahko primerja z Gilianom, al pa Davidom Coverdelom, Dio-tom... Ozzy ma svojstven vokal pa mi je všeč.. ampak prvi trije so pa špica. Špica. Špica!!!!!!!!!!!!!!!! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Ja pa Rainbow sem tud vzela...In pol ko gledaš zasedbe... sej ni čudno da so mi vsi ti tolk dobri... ponekod so se isti ljudje menjavali... od pevcev pa do kitaristov.. Coverdele npr.. pri Deep Purple tud pevec... Dio tud pr Rainbow tud mi zdi... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 05.12......v LJ....tnxHmmm .. jaz bi tudi šel ... sicer bi šel na Oasise še raje, samo sem za ene pol leta čisto iz glave vrgel te koncerte ... Bo treba zbobnat mafijo skupaj ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Uf...dons pa en tolk čuden dan.. Najprej.. ...pa se potem pomirim...pa ...pa pol na sestanku sveta šole...pa spet... ...ma nč...zdej grem pa mal spet v teater... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Analiza 1;Kompleksna števila x^2+1 = 0, kot rešitev je R, R = {(a, a,b € R}..... tole bo moj večer, se je treba začet učit, fax, hm fax you, i just got faxed.... hehe, dobr nadomestek tole, za bolj sočno angleško verzijo, najbrž je kdo med vami kdo tud že na faks, hodu, (če druzga ne gledat lepe študentke, se dajat dol z prijaznimi profesorji,... al pa preprosto da bi se kaj naučili...), k jst mam tle en fundamentalen problem, računalništvo obvladam, fizika mi je blazno všeč, matematika, pa je tako abstraktna, da je celo zame preveč, pri tej hitrosti, bom moral začet se učit, .... hehe, vse je enkrat prvič. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 ... te čist štekam, Jure (saj praviš, da bi bil zdaj raje Jure)... po gimnaziji sem študirala na gradbenem faksu (pa nevpisana še na arhitekturi)... in vsa v zanosu in polna tiste..."khm, tole bomo spedenal, saj smo maherji, ne" ... sedim na predavanjih in vajah ... in mi vedno bolj jasno postaja, da tegale materiala nekam veliko :o|o:... in nekam čudno nerazumljivo in zagonetno je bilo videti... ker med zapisovanjem itak nisem imela časa tuhtat, če kaj od tega štekam... se mi je pa malo dozdevalo, da je zadeva ali v kitajščini (in jo bom morala doma nekako prevesti) ali pa je tole neko novo področje, kjer nisem čisto tako doma, kot sem si domišljala... ... kar pa je najbrž kar koristno, da se malo oklesti in začne delat ... sploh pa še nisi tapravi... saj še nisi pogrnil na izpitu, nobenga kolokvija totalno zamočil, še brucovanja nisi dal skozi... Analiza 1... jao, da ti mojga prfoksa vidiš ... je bil tip plešast, samo en doooolg pramen je imel počesan od ene na drugo stran glave... potem pa je skakal tam pred tablo in nekaj čaral, tisti pramen pa mu je medtem padel dol z glave in mahal dol do pasu skoraj.... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Torek, upam, da jutri dobi moj dragi odpustnico iz KC, so si ga kr mal prilastili . Dokončne diagnoze sicer še ni, upam, da bo danes jutri, potem pa terapevtka Janja v akcijo... . Zadnje 14 dni so se moje nagajive baterije polnile, pa nič kaj dosti uporabile, tako da bo zdajle huda koncentracija, ampak ne morem si pomagat . Sem pa o ogromno stvareh vmes razmišljala in prišla do raznoraznih spoznanj in zaključkov, tako da kot vedno, je v tem tudi nekaj pozitivnega. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Janjak, kul tole delaš... Držim pesti..da bo končno postavljena diagnoza...in da bo kej znosnega... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Sicer pa..včeraj zvečer...poslušala šansone... Neverjetno...prvič slišala za Aleša Hudolina...mlad fant...SLEP...ampak kaj ta počne z glasom... ...res neverjetno...po njegovem nastopu...se aplavz kar ni in ni nehal...Vita Mavrič...predstavila nove pesmi...tut prvič slišala...judovske pesmi...tut Pa Jure Ivanušič...dolgo ga že poznam...sem ga spremljala še..ko je bil na začetku kariere...ves izgubljen...zdaj pa je preprosto...dober... Potem pa klepet...ob kozarčku vina...pa stari prijatelji...ki jih že doooolgo nisem videla...kr naenkrat je bla ura 3...ponoči... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2003 Janja - Saj bo, samo se malo, pa bosta lahko zacela tole zdravljenje - mislim, se tole - 'na varnem', v domacem okolju in vzdusju... Astra - saj tale Ales Hudolin je kar znan ze - bil je celo v parih reklamah, model, zelo dobro interpretira tele zadeve stare.Verjamem, da so ploskali, je cisto nekaj posebnega, pa gane te, ne to, da je slep (sem mislila, da je samo slaboviden), pac pa to, ko s takim navdusenjem in zanosom poje in ko tako uziva v tem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Marsa...jaz zanj še nisem slišala...pa sem bla tolk bolj navdušena... Saj ne vem...če je popolnoma slep...ampak...tako je delovalo...ko so mu morali pomagat...z odra... Res je kul.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Vidim, da ste veliko foruma popisali v casu, ko nisem bila prisotna. Je kar tezko slediti vsemu. Samo en lep pozdravcek vsem skupaj in pa lep dan Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 o, Cosma xrosex (kako kaj Kozmolada ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2003 O Cosma, o Mateja, o Jure... Saj se jaz komaj sledim, ki sem 'skoz gor'... Cosma - Stello sva ze popila, najlepsa HVALA!! (vendar pa sva je imela kar za nekaj dni, je kar mocna, sem nekako pozabila).Sem veckrat pomislila nate in ti v mislih tudi nazdravila!Na zdravje! - pa ceprav 'za nazaj'. Res thanx se enkrat! Danes sem pridna, ful delam.Sploh so kul in uspesni dnevi, vceraj sva se nekaj ZELO pomembnega dogovorila. Yess!Ful vnasam nekaj v bazo, na sreco se zelo malo motim - sem zelo natancna, to mi je kar vsec pri meni, je pa zame nekako presenetljivo, ker zgledam cisto zblojena, raztresena, hiperaktivna, morda vodnarska oz. uranovska. Pa morda utegne kdo pomisliti, da sem cisto frfr. Pa nisem spet toliko. Dezevje se je zacelo - danes sem bila edina pisana v prometu (oz. na tak nacin pisana) - ves moj avto je bil oblecen v rumeno in oranzno listje. Ampak cisto ves, kot bi bil polepljen s stoterimi listici, kot kak odstekan dizajn. Totalno sem pozresna zadnje case, samo gledam, kje je kaj za jest. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Marsa glede hrane...v zadnjem mesecu dni sem se zredila za čudovitih 5 kg (skupno 8 kg od takrat, ko sem imela oblečene kopalke x!x ). Samo na uro gledam.....še koliko časa da bom spet mnjamsnila kaj dobrega.... Sem si pa danes privoščila, da umirim , sprehod po mestu... Pihal veter, kuštral lase, mesto polno rumeno-oranžno-rjavih listov... vse leta po zraku... Super občutek! Pol ure sprehoda in pred PC v službo se vrneš kot prerojen. In narediš več, kot če bi tiste pol ure bil v pisarni... Šefi bi morali vzpodbujati delavce, da gredo ven...da se sprehodijo, razmigajo...prezračijo x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2003 ...Sem si pa danes privoščila, da umirim , sprehod po mestu... Pihal veter, kuštral lase, mesto polno rumeno-oranžno-rjavih listov... vse leta po zraku... Super občutek! Pol ure sprehoda in pred PC v službo se vrneš kot prerojen. In narediš več, kot če bi tiste pol ure bil v pisarni... Šefi bi morali vzpodbujati delavce, da gredo ven...da se sprehodijo, razmigajo...prezračijo x!x Res, prav te dni sem tole razmisljala... pa ce sem 10 minut na zraku, pa diham, kvalitetno, veter me malo prevetri... Res, super..Tako je kot pravis, Sanjalica! Ful vec naredis...Pomaga pa tudi pocitek.Vcasih zvecer ze komaj kaj delam, vzame mi cele ure... Potem grem vcasih kar spat, pocivat, recem, da grem malo polozit telo, ker me ze vse boli... potem pa zjutraj porabim pol ure za to. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Mateja, saj ne bos verjela, ampak kozmolada je postala interlada, zelo **trazena** marka na zahodu, tako, da sem jo nekaj izvozila na zahoden trg, kjer cenijo domaco obrt . Blagovna menjava je bila seveda opravljena v cokoladnih dobrotah, ki od tam izvirajo in pa res dobrem pivu, nestetih okusov. Marsa .Kis je na poti na zahod , kjer obozujejo, take stvari. Ful so mi kulski smeskoti, ko sem pokazala lunin net, frendu se je ful rezal in rekel, da je qulski in da je Marsa ql bejba, ko tole vse pod kontrolo drzi. Ful se je rezal, nasim ikoncam, smeskotom pa ful. Najbolj se mu je dopadla ena ikonca...hmmmm, bom videla, ce se bo komu posvetilo.Danes, se grem malo zmigat na telovadbo od samega, sedenja in pa preziranja z vsem. (dobra papica, pivo, praline, pa se kaj..) Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2003 Bobnarjeva? Kis?Dbest, saj sem se pomislila, pa mislila - oni meni stelo, jaz pa njim kis? :o|o: Kul, saj ga dobim veckrat, dobis se kaksnega. Me veseli, da tako internacionalno furas vse skupaj in se celo povezujes! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Marsa Bingo. Ko je videl ikonco je rekel v cisti slovenscini:** U, kaksna ritka**. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2003 Jasno - kaj ce bit pa drugega? Kaj smo pa tule imeli zdajle, v naravi seveda lepse, a za gust se za vas Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 eh tale astra....chetrtpashemalpismena... fant se pishe hAdalin.....po niku hors :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2003 hm, se mi je zdelo nekaj s tistim... sem sla se nazaj gledat, pa nisem hotla bit pametnejsa kao, ker tudi jaz nisem bila cisto ziher, imas prav, ja... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Mateja, saj ne bos verjela, ampak kozmolada je postala interlada, zelo **trazena** marka na zahodu, tako, da sem jo nekaj izvozila na zahoden trg, kjer cenijo domaco obrt .a ti vidiš to ! Jasno - saj smo vedeli, da mora bit to nekaj cosmastičnega funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts