Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 4

Marsa

Recommended Posts

Guest sanjalica

Hvala Bogu Pokowc si to napisal...sem mislila da samo meni; strani mi odpira po 6 minut, vmes lahko naredimo vauuu stvari, da se mi odpre kako stran (za konektanje na forum rabim natanko dve minuti, da pa se odpre kakšna stran, pa vsaj še toliko)....

Marsha...tehničarka... :palec: izvijač in kladivo...pa ga poženi, če se le da :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ooo dons luna polna...tole men lahko razlozi kar nekaj stvari....vedno se mi dogaja kaj nenavadnega in intenzivno. Pa se ocka ima rojstni dan in praznujemo danes...kar ql dan za praznovanje se mi zdi.

lep dan vsem lunatikom....la vita e bella (vsaj zdi se mi da je prav napisan)

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Sanjalica in POkowc - ko bi vsaj bilo od mene odvisno! :sori:

Pojma nimam, kaj dogaja... Zadnjic se cel dan ni dalo sploh gor.. je nekaj casa cela domena (astrologija.org) bila dol. Verjetno je server dol padel ali so kaj pedenali na serverju...

Sam meni ga tudi racunalnik sracka, windowsi ali kaj... skoz zamrzuje etc...

To je nama se veliko bolj zoprno kot pa recimo, da se ne more chaskati na forumu...

Zaradi vseh teh dejavnikov v bistvu nisva mogla startat sms-a, kot sva nacrtovala. :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

http://www.feebleminds-gifs.com/1pigflygif.gif

janjak tale pujs me je spomnil nate ... x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Uh, hvala za pujske, imam občutek, da sem vas okužila s temi svinjicami in sigurna sem, da je Janja asociacija na pujske..... Vas mam jest tut rada :2src:

Uh včeraj gledala fuzbal in jaz binašim iz srca čestitala, da so tako zelo dobro igrali, celo tekmo so se trudili in ne predali, res prav užitek je bil. No ja, strelec prvega gola je spet vse skupaj pokvaril :xx!: , mava še neporavnane račune, ker je dal Italjanom zlati gol.... :O: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jst sem pa danes fullll srečna... dobila gin. izvide, ki so zdaj brilijantni.. Boljši sploh bit ne morejo.. jejejejjejejejejje.......

Sploh nisem prej opazila kako me je tole čakanje na izvid grizlo.. x:)x x:)x x:)x x:)x x:)x x:)x x:)x x:)x :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

Mushi

Jst sem pa danes fullll srečna... dobila gin. izvide, ki so zdaj brilijantni.. Boljši sploh bit ne morejo.. jejejejjejejejejje.......

Sploh nisem prej opazila kako me je tole čakanje na izvid grizlo..  x:)x  x:)x  x:)x  x:)x  x:)x  x:)x  x:)x  x:)x  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:

No fino, čez zdravje ga ni, a ne ? x^x x:px

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ma - to se je Pokowc kr neki ufural... pa sem mislila jih pol pac vtaknit malo, ko naredim tule zadeve :8):, pa je ze Tina izpostavila tole, tako da ne bo tako elegantno slo skozi... :inocent:

Nic, kaj tezite, saj bom dala... nimam casa... x:Dx

Mogoce zvecer ali pac enkrat. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

nene, niste me dobr razumel...RES SM VIDU NOVE SMESKOTE,MORDA SI JIH DALA GOR ZE PRED CASOM, PA NISEM OPAZIL, SEDAJ PA TK JAVNO...POVEM...NEVEM TINA ZAKAJ UPORABLJAŠ NADOMESTKE OZVOČENJA...KAJ TI BO KORISTILO DUPLICIRANJE, NEVEM...

IZJAVIL SEM SAMO ZATO, KER SE MI ZDI FUL DOBR TO.

TKO. POVEDU SEM.

:palec:

luna ... al kaj... mogoče 11.9. ... tečna bla mučos... :xx!: ... pa pol kr hčeri težila in žnarala... pa sem le dojela, da ni ona faktor in se ji opravičla xredx ...

zdej pa me še kliče (je s fantom na večerji... mata 3 leta), da mi bosta zrihtala zimske gume ful ugodno.... ma ja... smotka dons jest... eto... :wacko: x;)x

Guest sanjalica

Seka... Bobnar... Seka

Samo me zanima, ce je bila ze prej v obtoku ta pesmica...

Mimogrede lepo bi bilo, ce smo "podprli" z donacijami LNF...da ob priliki podpremo tudi Bobnarja z nakupom CD... :palec:

Jaz bom! Mlade treba podpirat (da ne padejo x:Ix x;)x )

Guest sanjalica

Mick

Bobnar je bil pozoren do nas in nam olajšal iskanje glasbe.

V podpisu ima link do njihove spletne strani, na kateri so tudi deli pesmic ...

Bobnar opravlja dobro promocijo :palec: x:Dx

p.s. pa tud na slikci ga lahko vidiš x;)x (samo škoda...brez rite)

Ma - to se je Pokowc kr neki ufural... pa sem mislila jih pol pac vtaknit malo, ko naredim tule zadeve :8):, pa je ze Tina izpostavila tole, tako da ne bo tako elegantno slo skozi... :inocent:

Nic, kaj tezite, saj bom dala... nimam casa...  x:Dx    

Mogoce zvecer ali pac enkrat.  x:Xx

hi hi x:Dx

heh, ideje ideje.... x:Ix

ker planet je za ideje??

kupm en kos!! x:Dx

Free - 'planet za ideje' je lahko Merkur, Uran ali pa Neptun... lahko pa je tudi kaj drugega, kaksen aspekt, drugacna povezava... :)

Vceraj peljala Tima na koncert Murata in Josa, ki naj bi bil v Vodicah ob 20h.

Ko ob 21h ni bilo se nic, sem malo popvprasala, kaj in kdaj, pa so rekli, Murat in Jose bosta ob ene 23h... :o|o:

Tako da revez ni dozivel koncerta, ker sva morala domov -

danes gremo namrec na trgatev - v Kostanjevico. x:)x

Lunin SMS pa koncno siba... x^x x8Dx

Imejte vsi skupaj lep vikend! x:)x :palec:

Picasso

Vceraj imela zanimiv dan: najprej avto do mehanika, postavanje tam in sem kar odločila, da malo pešačim, končno dočakam popravljen avto - samo za kandidata, ki ga bo peljal na čiščenje ne vem x:Dx . Potem še nek material(za malarje) odpeljala na parcelo in izgubila psa. Sem ga spustila, da bi se naj razletal pa je ugledal srno in ajd za njo.

Meni pa se mudilo na koncert..ga kličemo in iščemo, pa obupamo. Ta manjša v solzah: Saj ga ne moremo tudi mi zapustiti! In ji obljubim, da bom zvečer pogledala, če bo prišel nazaj.

Potem doma priprave za koncert. Vojaški orkester s tremi tenoristi in operno divo pripravil fajn koncert in sva šla.

Potem smo zabluzili še v gostilno in ob polnoči iskat psa.

Revež je bil ves zgroženi in kakor hitro nas ugledal brez dodatnih ceremonij skočil v avto. Da bi ga slučajno ne pustili več kje! x:Dx

To mu bo dodatna šola... x;)x upam vsaj x;)x

Danes pripravljajo sode za trgatev. Če bo pa dež, pa dobimo malarje.. nekaj bo v glavnem.

Definitivno pa grem popoldan po gobe...!

Eni pač nabiramo gobe.. x;)x x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...