Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 4

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ma Marsa... x:Ix ... sem vse sorte veš... tud čukasto gledam in to ... :eek: x:Dx ... nisem pa nič drugačna, kot sem tukaj na LF ali sicer u lajfu... zato mi ni blo treba nobenga nicka se zmišljevat in zdaj, ko imamo Kristalko, sem večkrat pomislila, vauuu, mogoče pa se pojavi kakšen moj mulček in morda še kateri atej in mama... bomo kero rekli :palec: x:Dx

**

Dans pride Daša domov in objavi novico, da zdaj pa je čist na papirju dokazano, da je Indigo :eek: x?x ... da so si ene psihološke teste naredili pri uri psihologije in je totalno ven padla s svojimi rezultati. Jaaaa...in x?x (nikol ni želela kaj dosti na temo 'indigo' pričat, čeprav je pa sama nesla razredničarki moje anketne liste in razdelila sošolcem vprašalnike)... no, pravi... jaz en 'stvor', draga mama x:px x:Dx ... sem baje zelo agresivna, ko branim svoje meje, nič zamerljiva, pa najbolj sočutna po tistih stopnjah tam... pa štekaj zdaj!" x:Dx x:Dx

**

jaz pa bila danes na kontrolnem pregledu pri onkologu... ko sem bila prvič na kontroli po 'zdravljenju po moje', niso nič komentirali, samo zapisali, da se je zatrdlina zmanjšala... danes pa je zdravnik izjavil "najraje imamo take bule, ki kar same izginejo"... x:)x ... kar sem vzela kot priznanje mojemu delu na sebi :palec: x8Dx x^x ... bila sem 13 v vrsti in zdravnik je pogledal številko in rekel "ooo, ena pa ima danes srečen dan"... veš kaj, Marsa... jaz pa nate pomislila... ne vem... nekako... si bila z mano x:Ix xsrcx :vio:

Deli na socialnih omrežjih

x:Ix x:Xx

ma joj, aakhut... sem te zdajle imela v mislih ( x:Ix )... pa ne zaradi tegale (ampak hvala, dobro dene x^x )... sem pomislila, da bi dala na forum prošnjo, da mi pomagate v slovenščino prenesti izraz "lightworker" ... najprej sem že videla tvoje lucidne ideje x:px :vragec: x:Dx ... potem pa še tisto 'lučmojster'... x;)x x:)x ... evo, tu smo x:Dx :palec:

Mateja :detelca: za delo na sebi!

Luckar x:Dx :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

*

jaz pa bila danes na kontrolnem pregledu pri onkologu... ko sem bila prvič na kontroli po 'zdravljenju po moje', niso nič komentirali, samo zapisali, da se je zatrdlina zmanjšala... danes pa je zdravnik izjavil "najraje imamo take bule, ki kar same izginejo"...  x:)x ... kar sem vzela kot priznanje mojemu delu na sebi  :palec:  x8Dx  x^x ... bila sem 13 v vrsti in zdravnik je pogledal številko in rekel "ooo, ena pa ima danes srečen dan"... veš kaj, Marsa... jaz pa nate pomislila... ne vem... nekako... si bila z mano  x:Ix  xsrcx  :vio:

Mateja

Krasno, le tako naprej.

Verjamem, da si že zmagala!

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Draga Matejka,

to smo bili mi vsi s teboj, veš... tlele na forumu je kot neke vrste socializem, ogromno lepih misli in ljubezni, ki jo dobi, kdor jo potrebuje, ko jo potrebuje (tudi jaz sem že dobila x;)x )

Čestitam ti za tvojo železno voljo in uspeh in vse lepe misli ...

:onfire: :hepko: xsrcx xrosex

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

O končno tule tale internet dela malo hitreje ... včeraj trajalo par minut, da se je neka tema odprla :xx!: Verjetno zato, ker so to v službi ne sme :fiju: x:Dx

Danes pa si moram doma naštimat tole povezavo, da bom lahko tudi med vikendom in prazniki kaj brskala tule gor. Kartico mi je že uspelo spravit v računalnik, kako bo pa s kabli, pa svičem, ... xrolleyesx Zna biti zanimivo ... xscratchx

xgoldfishx xwizardx malo tele pomoči bom potrebovala.

xsrcx x:)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Hi, hi, danes je 6 let, kar sva z dragim skupaj, 6 od :vragec: pestrih let, za darilo ga pa danes dobim iz bolnice ... xDDx :hepko: :onfire:

Zdaj bom pa lahko navihana terapevtka... x;)x x:Dx :palec:

:vragec:

eh tale astra....chetrtpashemalpismena...

fant se pishe hAdalin.....po niku hors

:vragec:  :xx!:

Ja...hvala.Me je Marsa čist zavedla...ker sem najprej napisala Hadalin...pa potem ona komentira...Hudolin...pa grem popravit... :xx!: ...kao Marsa že ve... x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Hi, hi, danes je 6 let, kar sva z dragim skupaj, 6 od  :vragec: pestrih let, za darilo ga pa danes dobim iz bolnice ... xDDx  :hepko:  :onfire:

Zdaj bom pa lahko navihana terapevtka... x;)x  x:Dx  :palec:

Janja, a so medicinske sestre (negovalke, terapevtke) res spodaj brez??? x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ne vem, se bom naredila neumno, pa bom x;)x Sam shit je ker ima glih bolečine v medenici :C: . Bo mogu kako afirmacijo medtem ponavljat x;)x x:Dx :palec: .

Ah, važno da že končno pride domov.... x^x x:Ix

Janja, a so medicinske sestre (negovalke, terapevtke) res spodaj brez???  
meni je tud trenutno ena s srednje zdravstvene všeč.. hehe, .... pomoje so spodaj brez... vsake tolk časa.... k so tok poučene o higieni
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Bila brez interneta 30 ur!!! x!x

Vceraj se pisem nekaj tule, mi blokira, nalaga pocasi (vidim, da tudi drugi ste imeli te tezave), pa dam se kake desetic restart, pol pa sploh ne morem vec na net. x?x

Kao - ni pravilno geslo, ni pravilen username... x?x x?x

Potem kliceva, ODKLOPILI SO NAJU (!!!), ker nisva placala enega racuna... x:Ix :eek: x!x x?x :xx!:

Gledava, isceva... ne najdeva tega racuna, sploh ne obstaja (ocitno ga sploh poslali niso oz. se je pac izgubil - saj dobiva vso posto, ceprav je sedez res drugje). Za junij ali julij.

In ne da bi obvestili (kao so poslali - a na siol.net in ne na lunin.net - tistega pa sploh nimam delujocega!).

In potem se ne da prek neta spedenat - KER PAC NI BILO NETA! x:o)x

Potem je sibal Mitja danes zjutraj na ex sluzbo prek faxa zrihtat tole.

In zdaj sem gor. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

eh tale astra....chetrtpashemalpismena...

fant se pishe hAdalin.....po niku hors

:vragec:  :xx!:

Ja...hvala.Me je Marsa čist zavedla...ker sem najprej napisala Hadalin...pa potem ona komentira...Hudolin...pa grem popravit... :xx!: ...kao Marsa že ve... x:Dx

Astra

x:Dx x:o)x x:Dx x:o)x x;)x :palec:

Mene je pa Astra 'cist zavedla'. x:Dx x:Dx

Ampak res, no...

Jaz pa sem si mislila - a ni Hadalin ali kako je ze... Pol si pa mislila, ah, nic, Astra bo ze vedela, ki ga je vceraj gledala, jaz pa ze zdavnaj, pa bom zdaj kao tam se pametno delala, pa sem sla pogledat v post, kako se pise torej ta clovek, oz. kaj je napisala Astra, pa se jaz nadaljevala s to usodno zmoto... x:o)x x:Dx x:Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

p.s. Aja, Astra - zdaj sele dobro vidim - pravis, da si sla popravljat?

Nemogoce - pisalo je Hudolin, jaz sem sla nazaj po postu gledat, ko sem komentirala, itak pa sem bila pozorna na to, ker se mi je zdelo, da je narobe... Potem pa nisem hotela popravljat... ker ti ziher ves...

Tako da - tudi ce si popravljala, si kasneje - napisala si 100% Hudolin, ko sem jaz komentirala.

Picasso

No...sej zdej se ne bomo kregali...sam napisala sem HADALIN...in takoj prebrala tvoj post...in šla popravit...ker Marsa pa že ve... x:Dx

Eh..zdej se bova pa sco...šli...ktera ma prav... xrolleyesx x:Dx

Ok... :palec: ...Aakhut pomagal...in zdej vse ok...

x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Vse bolj razmišljam o tem, da v bajti ne bi imela neta. Nekako odvisna ratam in to mi gre na živce. Pogledati to..smukniti tja..hkrati me pa vleče ven..in dela imam vrh glave.

Karakter nisem nobeden v glavnem.

Kaj počela včeraj?? Zapravljala do onemoglosti - kupila 10 parov čevljev...ja. x:Ix x:Ix Pepelkin sindrom še mene zgrabil. Čeprav je najbolj žalostno to, da sem jaz dobila najmanj - ker sem nabavila v času razprodaj. Zato pa hčerki...madonca. Smo izpraznile MB x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...