Marsa 22. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2003 Aha, se ne bova kregali, ker si ti pac zdaj povedala, zdaj pa moram biti jaz tiho. Ves, imam zelo zelo dober spomin...VEM, da sem sla po postu gor in gledala, kaj si napisala ze - ne pa Hadalin - ker sem napisala natancno tako kot ti - si pa komentirala pred mano in tudi ce si kaj popravljala, mojega nisi mogla - kot ce bi citirala, samo v tem primeru pa bi to pac videli in bi ti morala napisat v odgovoru nekaj drugega kot 'Marsa me je zavedla'. ... V resnici si pa sama napisala tako - narobe.In potem res se jaz za tabo.Jaz pravim torej tako, zdaj pa se strinjam, da se nehajva kregat in da je brez veze. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Uh...me ma...da bi nadaljevala...sco pač...ampak... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2003 Hehe...Poznas tega:"Pametnejsi popusti. Kaksna zalostna resnica, ki utemeljuje vlado neumnosti." (Eschenbach?) Se huje bo, Astra, zdajle (sco)... Glavno je, da ne seka samo na tehle podrocjih (verbalno)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Pred eno uro prišel od zdravnika, vsi izvidi za kri so vredu, tudi jetra in ledvica, EGK je vredu, kri je full vredu. Krvni pritisk mi je malce padel, 110/74, maja je bil 118/80. Brezveze. :xx!: Predno sem začel FHES papat, pa sem včasih komaj na nogah stal, spi pa se mi še vedno. :xx!: Pri zdravniku pa ko neki simulant izpadem vsakič. Edino, kar sem še dobil, je napotnica za rengensko slikanje pljuč in srca. :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 raček.. maš kaj device v sebi? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 babe mir...astro ustrelit....marso pa za usheska... nmo evo....jst dons bil v postojni...se shel menit za en obisk jame (postonjske...hihi), ki bo malce drugachen od tistega, kar ponujajo lahom in shtajercem...skratka pisani rou, spodnje etazhe in she par zanimivosti...not pa ven pa z vlakcom...yeah tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2003 OK - kul, se dobro, da smo videli tole (nekateri, ki imamo intuicijo)... Upam, da ujamem.(vem, ja, kako je s tem . ko pol vidis sele... ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Rachek - prav gotovo imaš kaj kje na devici Res poglej, če imaš kje Sicer me pa veseli, da je OK. Utrujenost - bo že prešla - saj mora. Moja je tudi Marsa/Astra - ful gud branje - ko se udarita dva ista asc Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2003 Nataly... modelka... Ajd, upadi not'! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Jupiii mrežno kartico montirala v računalnik, pa povezala modem, svič, računalnike ... Zdaj pa ne bom več preko arnesa gostovala , sem se na hitrejše varianto preklopila ... xrosex http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Tina - ti pa meherca za te računalniške žblj ... Meni se tudi nekam prepočasi nalaga in odpira in vse tole... mogoče pa to sporočilo 'slow down'... recimo *** En tak special day dons ... že navsezgodaj ena lepa presenečenja in eni novi začetki na vidiku ... potem en lušten SMS, ki me je fuuul presenetil ... popoldan pa poštar pred vrati, z usti do ušes in vrtnico in telegramom v roki ... zvečer pa srečala toliko ljudi, ki jih že ulala dolgo nisem ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 ima mateja dans kak poseben dan? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 otožna ... preberem zdej, kaj sem napisala... se najbrž bere kot en EPP za kakšno telenovelo ... neeee, sam take lepe stvari so se kar na današnji dan skupej sestavle... z različnih koncev... vse k meni.... ... ko bo pa kaj konkretnega a la telenovela na vidiku - ste pa lunatki prvi, ki boste to vedeli funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 vsaka zgodba ima nekje svoj začetek, kajne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Mateja...kako ni novele na vidiku...kaj pa oni... ...omenjeni pred časom..???Sicer pa...kakorkoli...vem...včasih te takšne majhne stvari...tko razveselijo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Zelo lepo misel sem prebrala v včerajšnjem intervjuju s Sašo Pavček v Oni kjer o ljubezni razpreda: "Če pa govorim o ljubezni med moškim in žensko, se mi zdi najlepša, ko je še v zelenem popku, vsa marčevska in skrivnostna; ko le ujameš pogled nekoga, za katerega se ti zdi vredno odpreti se - še preden se zgodita prva beseda in dotik!" Mateja...da bi občutila Sašino razmišljanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 astra... ... aja... oni ... ma ja... čaki zdej, noooo ... dons ble druge take fajne reči... Sanjalica - hvala funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 uf...Sanjalica...tale je pa močna... Mateja.. Nataly...ma sej mi še zdej dela uno...da bi še neki dodala... ....pa sem preprosto preveč dobre volje... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Za obe dve Ja, ja....bom drugič raje. Sem tudi jaz nekam dobre volje.Mi je prej sesulo net. Pa sem spisala in odposlala pismo - na Dansko. Bom učila danščine...enkrat. Zdaj še ne Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 raček.. maš kaj device v sebi?Ma - ne vem ... na spoznam se na astrologijo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Rachek - prav gotovo imaš kaj kje na devici Res poglej, če imaš kje Sicer me pa veseli, da je OK. Utrujenost - bo že prešla - saj mora. Moja je tudi Saj pravim Juretu, da ne vem .... Hja, Nataly, če včasih komaj na nogah stojiš .... :o|o: Ali pa ne moreš delat, ker se ti spi zraven računalnika ... dopoldan, po prespani noči .... :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Potem pač nagni glavo in zaspi. Takšen spanec je povrh vsega ful zdravilen. Res ti pravim. Mene je prejšnji mesece tako dajalo - recimo takrat ni bilo varijante, da bi tako dolgo bila pokonci. Ob 8.spat. Brez izjeme. Če ni šlo, sem pa kar stoje lahko zaspala. Telo se preutrudi. RAzumeš? Prekuriš lahko ta tvoj popolni ustrojček.Ne rabiš fizičariti..preprosto so baterije izpraznjene. Aja še nekaj - v bistvu takšno spanje traja 5-15 minut. In si potem kakor prerojen. Če ne prespiš tistega - si cel dan kot cunja...skoraj neuporaben.Ja saj vem, da te šefi in ostali ne bi kar tako mirno gledali, ko bi ti rekel: Zdravilen spanec na vrsti! Kako ne veš? Idi na horoskop in vpiši svoje podatke not. Pol pa ti bo pokazalo....in nam tisto napiši sem. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 To že Nataly,ampak ne že 6 mesecev. Tale okrepčilni 15minutni popoldanski dremež pa poznam .... ehm, enostavno popolnoma zaspim! Ampak res, za ene 10-15min. In potem sem kot prerojen. Evo:Sonce je v BikuLuna je v RakuAscendent je v LevuMerkur je v DvojckihVenera je v BikuMars je v RakuJupiter je v BikuSaturn je v RakuUran je v SkorpijonuNeptun je v StrelcuPluton je v Tehtnici Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 'zagotovo nekaj v devici' ... ... ...rachek, morda pa je na delu Saturn... je zdaj v raku, kot tvoj Mars in tvoj natalni Saturn in še luno imaš tam... :o|o: funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 .. morda v pomoč: v Studiu Ank (vodovodna 101) opravljajo računalniške diagnostične preglede, pri katerih na osnovi elektromagnetnega valovanja celic odčitajo stanje in svetujejo, katere preglede bi bilo potrebno opravit in tudi predlagajo, kakšna alternativa bi bila v pomoč...No pa je doma.... Z enakimi bolečinami kot je prišel in odpustnico, na viziti so mu pa rekli, da se ne da postaviti diagnoze, da bi bile potrebne dodatne preiskave.... Tale studio sem poskusila v tel. imeniku poiskat, pa nisem najdla številke. Sej nekje v spominu mi je ostalo,d a je bila napisana tule v dnevniku, pa je tudi ne najdem. Matejka, če jo imeš, te bom prosila zanjo, če ne se bom pa kar tja odpeljala. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts