Tina 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Janja, pod tem imenom tudi jaz ne najdem ničesar. Edina podobna zadeva, ko sem jo zasledila na tem naslovu je TIANSHI 5 alternativne oblike zdravljenja in posredništvo. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 janja - evo ti številke: o41 719 595, 041 356 017 vso srečo funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Janjak...če to ni shit... :xx!: ...tolk časa preživet v bolnici...pa te odpustijo...brez rezultata...če so potrebne dodatne preiskave...zakaj pa jih niso naredili Ah...pustita vse skupaj...in res probajta z "alternativo"...saj..zdaj bom spet nekaj zinila ...ampak...a sta kdaj pomislila...da so bolečine psihološkega izvora??? ne me narobe razumet...imam pa takšno osebno izkušnjo...v mladih letih...se mi je pojavila bolezen..ki je bila na zunaj vidna(sprememba na telesu)...samo konziliji...vse mogoče preiskave...grooozne diagnoze....pa niso ugotovili vzroka.Potem pa en doktor pravi..eh, par apaurinov ji dajmo...pa bomo videli... ...Besna ko hudič...pa vendar...se je kmal pokazalo...da je imel prav...Bila sem pred veliko...življenjsko...odločitvijo...in zatekanje v bolezen...mi je bil escape...da se ne rabim odločiti...Še danes...se mi včasih ponovi...vedno...ko se moram odločiti...kaj pomembnega...ampak danes VEM..in svojmu telesu rečem...ok, vem, da sem v stiski...mi ni treba tega še dodatno dokazovat... Janja...saj ne trdim...da je kaj takšnega...samo pomislila sem... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 janja - evo ti številke: o41 719 595, 041 356 017 vso srečo Jupi Matejček, tale številka paše k tistemu naslovu oz imenu, ki sem napisala ... http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Je imel od zaj. porcijo v otroštvu in tudi v mladosti, dokler se ni Janja naslikala . Malo za šalo, ampak mislim, da je vseeno nekaj resnice v tem, ker se je kljub kronični bolezni razen onega najnujnejšega odločil pred kratkim skrbeti zase. Tako da ti pritrjujem.... Sem zlivala morje ljubezni xrosex nanj, da se je začel malo tajati in mislim, da je na točki, ko si bo organiziral svojo glavo in življenje . V tem momentu moramo nekako odpravit bolečine, ostalo bo pa sam, nekaj pa je že zdaj v bolnici . V vsem tem času sem se pa tudi jaz sama fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllll spremenila, na bolš seveda, mi drugega ni preostalo in sem zadovoljna da sem dobila tole priložnost. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2003 Janja - shit! Vse tole - za djabe Mislim, kako prekleto tipicno... :o|o: Ja - ce ste se ze sli 'postavljanje diagnoze' - je najbolje, da se to stori.Jaz tudi svetujem, da se oglasita v tem diagnosticnem centru. Moramo vtakniti tale info (in podobne, 'nujne') v eno temo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 No, ja, verjetno vse vseen ni blo zastonj . Mogoče mu je pa tole lekcija, da se ni za igrat z zdravjem, da na nikogar ne moreš računati razen nase. Verjetno mu je dalo voljo za naprej. Predvidevam, da je to rabil Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2003 No, ja, seveda. Jasno, da ne za djabe... ker vedno se necesa naucimo in vse je za nekaj dobro (ceprav se vcasih zdi tale fraza neustrezna).Ampak zastonj v smislu - TO se je hotelo, ne? TO se je iskalo, to je bil namen nekako... tele bolnice - oz. vsaj naj bi bil. Zame je to itak normalni pokazatelj. -----> Da se v koncni fazi itak vedno moras pozdraviti sam. Ce ne ni nic. Za zacetek naj se loti ornk preciscevalne kure. Ornk - 1 mesec.Morda naj proba z glino (uzivanje) to TOTALNO precisti in totalno obnovi. Je prakticno zastonj (stane kakega jurja, Asiceva - ki je primerna za uzivanje tudi) in ful deluje.Vlece nase negativnost in vse posrka.Glina je zakon, res.Vendar ce bi se lotil, pa naj ne uziva vec kot en mesec. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Oh, naša Marska ima vedno fajn nasvete..... Kje se pa ta glinica kupi? A kr v lekarni, da ne bi slučajno kake opeke privlekla.... Jah, sej, jaz delam v prodaji, pa strankam dostavljamo blago dnevno, pa včasih zaradi dostave kako uro kasneje ali kakšne majhne napakice poslušamo fuuuuuuul..... Tule, ko naj bi se pa res poskrbelo za ljudi, se pa ne.... Žalostno, toda resnično. Zdravniki med seboj ne vedo kaj kdo in zakaj naroči, ali pa zdravnik določi neko terapijo, pa se je ne držijo sestre... Take napake ki jih kot laik opaziš, kaj šele če bi se kaj bolj spoznala na vse skupaj. Potem pa poslušaš razne oddaje kako lepo zdravi uradna medicina in dela res vrhunsko, medtem ko so zdravilci mazači Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2003 ... Kje se pa ta glinica kupi? A kr v lekarni, da ne bi slučajno kake opeke privlekla.... ...Ne vem, ce jo imajo ravno v lekarni.Zagotovo pa vem, da jo imajo v zeliscni lekarni Maximarket.Potem ima tudi Matik po mojem to...Malo si chekiraj po netu - morda kdo to tudi dostavlja oz. pac posilja po posti.Ce ne dobis, pa lahko ti jaz kupim, pa posljem.Obstajajo tudi druge, vendar drugih ne poznam oz. z njimi nimam izkusenj - z Asicevo pa imam.Vse, kar je potrebno vedeti, sem napisala pri poglavju Glina na LN, sicer pa imas v skatli zraven tudi navodila.Za uzivanje mora biti najcistejsa, fina, svetla, ce ne dobis Asiceve, poglej, kaj gor pise - ali je za notranjo uporabo tudi etc... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 janja - evo ti številke: o41 719 595, 041 356 017 vso srečo Jupi Matejček, tale številka paše k tistemu naslovu oz imenu, ki sem napisala ... Aja, ja pa res! sem se zdajle spomnila, da je tisti tianshi ali kaj že podjetje (pod katerega spada tudi Studio Ank). Uvažajo kitajske dodatke (zdravil), kot biocink, antioksidante, alge... so pa to eni in isti, res je! ti pa si res ekspeditivna, Tinčica funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Tudi v Sanolaborju, zraven poste na Cigaletovi sem videla, prodajajo glino. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Hvala vsem...... ste res fejst deklce, kar se pa linkov tiče, pa Tina, seveda Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Zdajle sem dobila pa prijetno presenečenje . So mi 4 prijazne deklice iz nabave moje stranke poslale en paketek - taka lepa pozornost, zato ker se trudim zanje... Kakšen fajn feeling - ziher mam zlato ribico v 17. hiši Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 JanjaK - uživaj v malenkostih:palec: Sicer je pa marsa v napovedi za teden napisala da bo konec tedna, torej od danes naprej mislim da ozračje postalo napeto, naelektreno in mislim da to prav drži :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2003 Res je, Otozna - hvala, ker si opazila in spomnila. Tudi jaz to cutim. Tale prazna luna bo shtalska. PREVIDNOST!! v prometu bo spet frka (ne vem, ce sem napisala, vedno se mi zdi, da sem ze vse napisala, potem pa vidim, da nisem, vcasih).Sicer pa danes pride Sonce v Skorpijona (ob 22:10).Tako da - taf casi se zacenjajo...Pa vsi so agresivnejsi, sami pa preobcutljivi.... zato vsaka komunikacija vzame ful vec energy.Misli se da se vreci na finto.. hocem raci, tako pocutje... A ko udari na telesne zadeve (kot bo tudi tokrat, in to ful!), pa je tezje kontrolirat - si ves tresoc in nekako vznemirjen.Uh. Janja - no vidis, to je znak, da delas dobro in da bo najverjetneje vse dobro. Ce si dobesedno dobila darilo. x!x Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 sej si tud o enih mravljicih pisala, ane. groza, mam občutek, da kar gomanzi nekaj po meni in najhuje je vrat :xx!: O prometu si pisala, sam kaj ko ne vedo vsi, da je v promtu potrebna previdnost, pol se pa najde kdo ki po svoje razlaga pravila varne vožnje. pri nas že dva dni sirene tulijo. tko, da evo tvoja napoved drži, kot pribito Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 No pa smo nazaj.Belgija prav simpatična državica.Na kratko povedano: simpatični in prijazni ljudje, poskusil nekaj belgijske kulinarike(njami,ni švoh),pa jasno pivo(v enem kafiču jih ima 600 različnih belgijskih vrst - preden naročiš dobiš menu list). Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2003 O, Aquarius! WB! Hecno, jaz pa sem tudi bila ravno v tem casu delezna nekaterih tehle belgijskih dobrot! Sploh pa ima z Belgijo navezo Cosma!Super, da si se imel super! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2003 Otozna... thanx za fidbek. Mislim, da sem tisto pisala za prejsnji teden (mravljinci), in jih tudi res imela (ceprav imam sicer dobro prekrvavitev itd.), in je pa tudi res, da se mi to kar se v tem tednu dogaja, kot tebi... Mislim pa, da nisem spet poudarila.Vidis, hm, vrocicnosti in prebavnih motenj tudi mensezdi nisem omenila, pa bo ful tega.Ah, saj, boljse da ne zacnem tega nastevanja... Boljse, da samo malo povrsno omenim, tako skoraj mimogrede (ker so mi ze dvakrat ali trikrat ocitali 'negativnost')... :| Kot da imam jaz kaj s tem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 hehe astra... to da si fuknjena je pa verjetnoTELESNEGA IZVORA tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Oho, zlomek se je vrnil v naše konce, pa napovedano elektriko s seboj prinesel Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Hihihi marsa, jaz sem šla pa še enkrat brat pa nisem mravljincev našla sem pa mislila, mašinca, a sem spet nekaj tko v živo snjala, hvala, sem razmišljala tud o tem, da sem prejšnji teden to brala, ojoj, kak čas beži Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 dons je pa prou en specjaln dan....me kr razganja....k bi meu srshene u rit....ma glih tko!!!bomo klele she kero ushpichl...pa che bo strecha mila, tut kdaj poznej nashtafichl (nou izraz za "teleshchkanje")... hehe665 -ou pa 3/4...... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Samo da se javim... je bil tale teden našponan na vseh frontah. Vikend je bil ful uspešen... na enem od turnirjev dosegla najboljši rezultat V službi spet selitev... sicer nič novega, se dogaja v povprečju na kakšne pol leta :o|o: ... kar tako, čez noč sem izvedela, da se s sodelavcem seliva v drugo pisarno... pa potem sredi dopoldneva pridejo odklopit PC in ga prestavijo na drugo lokacijo... seveda pol stvari ni delovalo kot bi moralo... dela pa čez glavo Kljub temu sem se do danes počutila , danes pa kot bi presekal... sredi dopoldneva me je napadel glavobol (čeprav drugače komaj vem, kaj je to)... izgleda, da me že napadajo prihajajoče škorpijonske energije... ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts