astra 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Aquarius...WB.. ...Še dobro...da je mrzlo..pa mi s tistimi pivi..nisi "lušte" nardil... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 hehePRVO JAVLJANJE IZ NOVE MASHINE...AMD ATHLON XP 5000.... pa she dodatno VODNO HLAJENJE procesorja.... 665 -ou pa3/4.......... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2003 Cestitke, Aakhut! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 THC marsa.....aja THX zdej si lohk she en nik zmislm, ...pa si poshilam...hehe 665 -ou pa 3/4... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Čestitam...Aakhut...tut jaz.Me zlo veseli...da si očitno pr kešu...ker potem tut jest očitno lahko računam...da boš povrnil dolg. Info že predala dalje...kok fino, da se pohvališ...kakšno premoženje imaš... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 hehe...govoru jst s strokovnjakom...nouwej... :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Poišči bolšga strokovnjaka...jest sem ga že... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2003 Modela. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2003 Tako.Zdaj je pravi trenutek za odprtje novega dela Dnevnika - Vesoljnega dnevnika LNF 5. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts