Mateja 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Bobnar... kako je bilo včeraj v Kamniku?... je bil štimung taprav funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 BOBNAR PETELIN ,KI VRISKA SVOJE ROPOTANJE, MOTEN SI TI, KER SI KAR SI, SE NE USTAVIŠ, VSE TE MOTI ,PODOBA BACILA, KI SE NOČE ZACELIT Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Včeraj Big foot v Kamniku... V žilah muzika zaplapolaIn jaz grem tjaaaaa, kjer je led iz severa,in jaz grem tja, kjer je plesna muzika. Ko čutiš to v sebi... grem novo temo odpret v čvekarije in bom tam razložila. Aha, vtaknit sem se hotela še...pa se ne bom, rekla bi le:imejte sebe radi in dovolite drugim, da so, kar so. Jeza je bila v starih cajtih večji greh kot prešuštvo,ste že slišali za to? Bobnar si se nekaj pohvalil in me zanima, kdaj nas bošna kako čago povabil, vaš koncert? Drugače, pa bi vam spet lahko govorila o temi Deloholizem... Lep vikend vsem!verjetno vas bo kar nekaj, ki boste uživali na koncertu Siddharte danes? lp Stankaaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 zanimivo, smejim se, končno po nekaj letih spet si nabavu čokolino, neverjetno prav okusen je, kot ena stopljena čokolada.....drgač pa delam čistke doma in na etru. ... .dan je na nebu zlo pasivno obarvan, sam jest se temu ne prepustim . Prej sm dobu en zanimiv člank in ga je treba pozorno prečitat.grem v dan naprej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Hja, dobila namig, da je vceraj igral v Kamniku tud Bobnar... Smola, da sem bila prepozna.pac drugic Bobnar, daj vec reklame naredi drugac, pa danes po miljon letih spet prilika, da se nainternetam ... fulfajn Stankaaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 bobnar kako muziko pa špilaste... sumim da zelo dobro, glede na tvoje omenjanje rock skupin hehe... pa sem pa ke kake metal, ??? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 Ej Bobnar pozdravi Skočirja.Hehe, tale tip je pravi model.... Zadet ko mina.. Aaa ga še zmeraj pije k žolna. Jaz se z njim poznam še od malih nog, smo v isti četrti odraščali. Nazadnje sva se srečala na koncertu od METALLICE V LJ '99. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 evo vam aakhuta nazaj....vidm, e ste me fuuuuul pogreshal gorenska she stoji, gobe rasejo, pofarbu sm use kr blo treba....mama je pa tut zdrava... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 WB stari! funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 kaj pa roze aakhut???? a si kaj zalival???? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 rozhe, pa gobe, pa drevca boh dva dni zalivu pa scau za smrekce tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 rozhe, pa gobe, pa drevca boh dva dni zalivu pa scau za smrekce A je prijazen ta tvoj kolega, aaaaa, ki je naravo zalival! Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 hehesva jo zalivala oba....kolega tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 hehesva jo zalivala oba....kolega Ti smrekce, on pa vse ostalo..... Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 narava je narava....drgach biu pa prejle manjshi potresek... je u desetmu shtuku, pa se kr fejst guncal tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 narava je narava....drgach biu pa prejle manjshi potresek... je u desetmu shtuku, pa se kr fejst guncalPotres. Sam sem v kleti. Bom malo preveril seizmografe Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 a che se je kaka flasha zvrnla? tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 a che se je kaka flasha zvrnla? Če je streha še na vrhu Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 Aakhut Live Global seizmograf :\: Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 Aakhut Ja, dobr ti čutiš potrese. Ob 00:28 je bil eden. Kar močan. Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Tale italijanski potres tudi mene vrgel iz postelje. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2003 Avtor Prijavi Deli 15. september 2003 Mene pa ne... spala kot ubita, sesuta...Bili na trgatvi. Ful lustno smo se imeli. Bilo je zelo uspesno, vse smo pobrali in bilo je vec kot lani, baje.Uzivala sem ful, mi je vsec vcasih takole delo, pa zelo sem natancna, pa sem vsak gnilkast grozdek oz. jagodko ali kaj takega ven dala...Pili smo ful, a cvicek je fino piti, ga pa ni boljsega od tegale (pa tega ne pravim samo jaz, ki se ne spoznam, samo vem, kaj mi je vsec, pac pa tudi ful znalci in vse - od dalec se grebejo zanj)...Skoz smo tudi nekaj jedli, ful dobro so skrbeli za nas.Eni pa so celo spekli kruh posebej za nas, dam prinesli ful dobrot domacih. Peli smo ful, blazno glasni smo bili, so rekli - a gremo se mal k nam Jinxat? Pa smo sli...Res je bilo fajn. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 NIč ne vem o kakem potresu . Se ni nič čutilo tukaj. Včeraj sem skoraj padla z jablane. To mi je za kazen, kaj pa lazim po drevju - jaz, ki se blazno bojim višine.Saj zato sem pa šla gor..za inat.To kljubovanje me bo lepega dne res pokopalo. Ampak, me vedno črviči..kdo pravi, da jaz tega ne zmorem? Ali pa kaj boš ti meni govoril, da ne upam? Pol pa za inat....naredim ravno tisto. Ja, ja...saj vem....škorpijon..Ampak, če me ne bi to dajalo, mi marsikaj ne bi ratalo. Pol so pa vsi šokirani.Ti plaziš po drevju? Ti si lezla v hribe? Itd, itd.. Smo se zadnjič pogovarjali, o tistih ki so se zadušili v vodnjaku. Sem se brž spomnila, kako sem organizirala reševalno akcijo. Nečak-takrat star cca 3 leta je v vodnjak - 8 m globok vrgel mačko. Reva je mjavkala in mjavkala. In se odločim, treba jo je spraviti ven -takrat stara 14 let. Kar določim in poiščem štrik, da so me navezali in spustili not. Zgrabila mačko(celo šokirano) in potem so me povlekli ven. Oče se je samo smejal... Zdaj si mislim..pismo, lahko bi se zadušila takrat. Hja vedno rešujemo živali. Ali odkupimo papagaja, ki je polovico življenje prebil v kletki, sovražil vse ljudi - zdaj pa ne more brez nas, ali posvojimo psa- samo zdaj uveljavlja neki svoj red..pa ne bo nič iz tega. Samo on še tega ne ve Sem zgovorna danes..bolje, da grem nekaj delat..moram po neke police za klet in tako. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 vojko hudo dober link...thanks tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Nic cutila potresa ...ceprav imam kar malo strahu pred potresi, glede na visino kjer zivim. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts