Tina 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Pri nas pa nekaj kopljejo po ulici in so točno pred dovozom na dvorišče nasuli kup zemle. Kot da ne bi bilo drugje možno. :xx!: A mislijo, da naš avto skače čez ovire. Če ne bodo danes tega odstranili, bo danes še pestro tule. :o|o: http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 hehe tina....razpolozhena dons tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Aha! http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 hee, sej sm vedu, de bi mogu bit tak podobn komentar, čist po tvoji prvinskosti˝;sam tut mokre češpe si mureš zaslužt. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 che bi ble cheshple po zasluzhnosti......bi bli eni skos virgo tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 si misluCHETRTLOGIKO? tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 češpe - naturlich še raši pa češpovčka domačga (se zhepa ne pokvar al pa posuši, samo zmanjka ga) Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 O kerih češplah je govora, o unih s pokopališča? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Češplje... men so fajn za jest ko vrečko odprem, pol so mi pa take bljak tud... mokre, gnile.. tak občutek mam včasih za jest.. da se mi pol gravža.. Včeri tud še nisem železa pojedla. Zaspala pa ob 9-ih zvečer. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 V osnovni šoli, gimnaziji in delno še na faksu...sem imela samo eno...res dobro prijateljico. Kasneje sva se razšli...ker je vsaka ubrala svoj stil življenja. Pred meseci...me je poklicala po dolgem času.Da je bolna...imela je neko znamenje, ki so ji ga izrezali...in v bolniški.Prosila me je, naj jo pridem kaj obiskat...ker ji je dolgčas.Obljubila sem...da pridem...pa sem potem imela veliko pomembnejših opravkov ...in nisem šla. Zdaj pa me je klicala njena mama...povedala, da je pravkar prišla od zdravnika...kjer so ji povedali...da ima hči še kakšna dva meseca pred seboj...ker ima raka...v zadnjem stadiju... Zbiram pogum...da jo grem obiskat... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 kar pot pod noge Astra, čas ni ovira za prava prijateljstva. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Življenje je žalostno. Tak pogled na vse imam danes. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2003 Avtor Prijavi Deli 18. september 2003 Astra - pojdi k prijateljici in ji prinesi soncnico (ce lahko roze se nosi).Ni se pa treba kar takole vdat... dva meseca in to... a je zdravnik Bog - da to ve? Nekomu zelo bliznjemu so pred kakimi 10 leti pripisali se kako leto lajfa...danes pride na obisk, ker imava liter cvicka zanj. Mogoce s tvojo prijateljico ne bo tako in jo res cakata samo se dva meseca.Ampak mogoce pa ne in jo se trije, sest, deset, stiriindvajset.... Ko ti lajf uhaja, se morda bolj grebes in boris zanj. Vsekakor ji zelim srecno, tebi pa pogum in ljubezen! Mushi - ne govori tako, saj ves, da ni res... Trenutek ni ves lajf... ta je sestavljen iz milijonov trenutkov. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 in......kera se mi mora zdej bolj smilit?prijateljica ki umira (tako kot vsi, enim prej eni poznej)ali prijateljica, ker pridesh na obisk... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 mick... boga prijateljica (v obeh primerih) dubravka tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Se spomnite, kako me je stiskalo spomladi? Znamenje, ki je nagajalo? In se pole rana ni celila? Ni se hecat s tem, vam rečem. Vem kako te stiska, ko čakaš na izvid, pol pa ti še reče bomo več rezali..in nisem šla. Češ, saj ne morem biti cela v brazgotinah. Preprosto sem odmislila vse skupaj. Zanikanje..uh, zdaj pa berem to..in ponovno hvalim tam nekoga, ki me ima kljub vsemu rad. . Da me podreza, kadar pozabim..in v eno znamenje sem močno dregnila poleti, tako, da je tekla kri. Nekaj pospravljala po parceli in eno desko naložila pa je bila pretežka jo dala pod pazduho in vlekla..in že je tekla kri..jaz pa v jok . Kot otrok sem zagnala paniko..eh, če te piči kača se vrvi bojiš..očitno. In mi moj poliva slivovko gor pa vpije, mar mi je treba bilo tisto vleči... Mogoče bi vseeno morala odstraniti tista znamenja..vsaj tisto na trebuhu...ne vem. Uh..to razmišljanje..in obžalovanje potem..Astra - brž k njej in ji prinesi sonca v življenje. Bog ve, kako je živeti z zavestjo, da imaš pred seboj samo še dva meseca? Slabo verjetno..Jaz bi se že utapljala v pesimizmu...ali pa ne..ne vem..upam, da ne bom rabila nikdar izvedeti... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 ona ma dva meseca...fetus je pa obsojen na splau... morala?etika? a dejte no....pejte se solit!!! dubravka tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Jao... ne seri zdaj spet s temi fetusi.. To je daleč od tega da je primerljivo. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Trenutek ni ves lajf... ta je sestavljen iz milijonov trenutkov. Ja Marsa, to si jaz prigovarjam, ko sem ves črnogled ... pomaga! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 ITAQ.....in ravno zato....primerjat je treba....neprimerljivorecimo:eden ma she dva meseca, zaradi bolezni....drugi chaka na elektrichni stol zhe 8 let....?ja?.....ne?....fetus? dubravka... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Ok primerjaj potem Keopsovo piramido v Egiptu pa postajo Mir v vesolju?! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 mushi... konchno ti kapnal...govort o "ubogih" ljudeh....zamorchki umirajo od lakote....prjatlca u bolnci zaradd kwapavemchesa,....samomorilci,.....amerishki vojaki v iraku,.....bacili k jih z ospenom potolchesh.... razlika?kdo se nam bolj smili, in predvsem zakaj....mogoche se pa ob tem pravzaprav smilimo sami sebi, zaradi lastne nebogljenosti.... dubravka...( :xx!: ) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 bemti.. pa me tale Lunin forum res vedno navsezadnje v dobro voljo spravi.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 pa je namen dosezhen... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 :xx!: že tretji dan prehlajena, aaaa-pčihaaaaaa!!<<<<<šmrc. pa sem zjutraj pojedla mega dozo C- vitamina, se zmasirala z energetsko kremo, noter kapnila karXXXX kapljic evkaliptovega eteričnega olja, še enkrat vmasirala v prsni koš. Potlej sem šele kašljalal! A ja, pa še Sinusan (eterično olje evkaliptusa) malo v nosno sluznico. AA-pčiha!!!!! To danes diši okrog mene.. čez 7 dni bo že bolje... MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts