Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 4

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ampak:

nadoknaditi nekaj kar se nadoknaditi ne da....

....obžalovati nekaj, kar ni vredno obžalovanja....

izguba časa v vsakem primeru..

..itak..če nisi skoz živel..je zavest o skorajšnjem koncu res srhljiva..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Bila na obisku...hvala Marsa...za idejo , sončnica bla kul... x^x

Hm...moje mnenje...mislim, da ne kaže dobro...pa sama kr govori o tem...kako ji je pa zdej bolš...in so ji terapijo ukinili, ker je že dobro..

Ne vem...mislim, da nimam pravice posegati...z nasveti...če me sama ne vpraša zanje...vsak se navsezadnje sam odloči...kaj bo naredil...

Bom pa še mal razmislila o tem...to so sam prvi vtisi...

Astra

Per aspera ad astra

Bila na obisku...hvala Marsa...za idejo , sončnica bla kul... x^x

...

Astra - ideja je pravzaprav sposojena... x:)x x;)x

Oz. - skozi drugi pogled - ker vem, kako se je clovek takole razveseli... x8Dx x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zjutraj rešila tole zadevo z grmado zemlje pri nas. x^x

Šla do prvega delavca, ki se je prikazal in povedala, kaj je problem ... pa vzame mobitel in pokliče tiste, ki so nagrmadili zadevo pred naš vhod. Pa sta čez pol ure prišla dva in odkidala zemljico izpred dovoza. x:Dx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

..itak..če nisi skoz živel..je zavest o skorajšnjem koncu res srhljiva..

Ja ... sem bral neko Krishnamurtijevo delo nekoč, pa je tip v eni svoji razpravi(pač ima takšen stil pisanja x:Dx ) dokaže, da kogar je strah smrti, je v bistvu strah življenja ... pa me je skoraj vrglo ... pa sem rabil nekaj časa, da sem sprejel, da ima prav! x^x

No, vsaj pri meni je bilo tako. Še predno sem ga čital. Ampak tega sploh nisem dojel x:Ix , dokler nisem prečital. x:Ix

Danes bila na roditeljsem sestanku...wow kaksen happening je to ...to je moj prvi roditeljski sestanek. Prvi-crvi v devetletki ful face in se jim ful dogaja...glavno vprasanje je, ja kdaj se bodo zaceli uciti in pa kdaj bodo zaceli z torbami okoli hoditi...heheheh

Pa pravijo uciteljice, da se morajo se veliko stvari nauciti, se preden zacnejo uporabljati knjige.

Ta sistem, ki so ga predstavili mi je bil vsec, da se vsedejo v krog in poslusajo pravljico in tako zacnejo dan. Nekako so si otroci blizje, kot pa v mojih casih, ko smo sedeli loceno po klopeh.

No skratka sem bila kar navdusena nad novodobnimi tehnikami na tej soli....

Zdaj grem pa cespljevo marmelado delat a ima kdo dober recept?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Dan se je spet lepo začel, s soncem obsijan, pa še petek, kaj si človek lahko želi lepšega.

Včeraj sva šla z Alom na sprehod, pa sva s seboj vzela igrače - žogico in frizbi in ker je moje bitje take, na pol slepe pasme, sem mu morala frizbi izpred oči vreči, da je sploh videl, da se kaj dogaja. In potem se tako spretno volneno bitje full xpolzx odkotali do tistga frizbija, potem ga pa seveda ni hotel spustiti.... Toplo kot poleti, odlično.

No potem sem pa še malo na forum skočila - na tistega na Popu, ko je bilo govora o referendumu x;)x x:Dx , sem imela takoj občutek, da smo tam forumovci in razpravljamo....

Potem pa še mal knjigca in v Koromandijo ... x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ta sistem, ki so ga predstavili mi je bil vsec, da se vsedejo v krog in poslusajo pravljico in tako zacnejo dan. Nekako so si otroci blizje, kot pa v mojih casih, ko smo sedeli loceno po klopeh.

No skratka sem bila kar navdusena nad novodobnimi tehnikami na tej soli....

cosma, jaz imam kar nekaj precej mladih sodelavcev(tam okoli 35), katerih otroci so začeli z 9letko in pravijo, da nekateri starši niso tako navdušeni, nekateri pa full. Meni so ti novodobni prijemi zelo všeč. x:)x

Moja starejša je bila med poskusnimi zajčki. Nivojski pouk sem in tja, možnost izbire - to prakso so v prvem in drugem razredu na srečo ukinili - se ni obnesla. Preprosto prelahko je bilo in otroci so takoj skužili, da obstaja linija najmanjšega odpora.

Zdaj je v 9.razredu. Ona je kar zadovoljna, jaz nekoliko manj. To čakanje na pouk..dve uri pouka, dve uri prosto, pa spet uro pouka...vmes pa uganjajo oslarije. Itak imajo urejeno varstvo, ampak kdo bo šel v varstvo??

Tako, da ne vem..čas bo pokazal svoje.

Jaz pa sem včeraj popoldan flaširala vino x:Dx cca 150 l. In odločitev je padla. Trgatev bo v nedeljo! Samo vreme naj zdrži.....plissss

Danes sem pa z mojim kocinastim bitjem - JanjaK ima volneno mi pa ščetinasto x:Dx šla k mojim staršem. Imajo nemško ovčarko -8 let staro in me je prav zanimalo kako se bosta ujela...madonca, same oslarije so mu šle po glavi. Ves čas se je oklepal njenega repa in ji težil. Njej pa je bilo očitno všeč x:Dx . Smo se presmejali.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Saj jaz nisem od foha ...tako da ne bi mogla reci dosti o temu...svoje case sem bila navdusena nad Waldorfsko ampak ne nad to, ki jo imamo tu pri nas. Ucijo laiki...recimo nemscino uci, zenska, ki je zivela v Nemciji..itd...se mi zdi neprofesionalno. Otroke pa obravnavajo na drugacen nacin in predvsem malce **drugacni** otroci dosegajo lepe uspehe.

Sicer pa ..kako je bilo ko smo mi hodili v solo??? Pridno smo morali sedeti v klopeh pa nic klepetanja, takoj v kot pa crno piko in pa podpis v belezko, pa se na smrekci, ki je prikazovala nase vedenje, si takoj zlezel tja h koreninam....in je bilo kar nekaj otrok zalostnih xrolleyesx .

Bilo nas je 32 ali 33 v razredu in 1 uciteljica....danes so 3 uciteljice in 24 otrok v razredu...pa se zdi se jim to mal premal....fino otroci imajo vec pozornosti...nekaj se pa le razvija.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

... Pridno smo morali sedeti v klopeh pa nic klepetanja...

Kakor kdo... x:o)x

Si me spomnila necesa, Cosma... :)

Imela sem sosolko, odlicnjakinjo, ki je malo skilila, starsi so jo precej zakompleksali, vse zive dejavnosti je morala furat, pa je bila taka tiha...

Pa so me dali k njej sedet, da ne bom vec klepetala... x:o)x x:Dx x:px

Kaj je bilo? Se ona je postala 'klepetulja', postala moja dbest frendica, izkazalo se je, da je totalno duhovita in za zur.

Pa so bili jezni name - ces, sem jo 'pokvarila'...

V resnici pa sem jo sprostila in izluscila iz groznih ovojev... x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pa so bili jezni name - ces, sem jo 'pokvarila'...

V resnici pa sem jo sprostila in izluscila iz groznih ovojev...  x8Dx  :palec:

Hahaha! x:Dx Full nice to čitat, Marsa. x;)x

Ja, moji starši sicer niso bili tako "hardcore" glede izvenšolskih dejavnosti, so pa tudi imeli fixno idejo, da sem se zaradi njih rodil v ta svet :o|o:

Ja, eni začnejo z takimi stvarmi pretiravati, potem pa sčasoma izgubijo čut za mejo. Sem bral pred časom spet eno knjigo od Sanje Rozman: Peklenska gugalnica, pravi noter, da take stvari pri otrocij tudi lahko vodijo v kasnejše travme, da ima otrok ogromno odgovornosti, pa da se ga nikoli ne pohvali, razen za *izjemne* dosežke. :o|o:

ja marsa..tale bit priden sedet pa nic klepetat ...je bil men, zelo tezko izvedljiv x:Dx , ampak slisala sem ga pa skoraj vsak dan od mame, ker se je uciteljica pritozila, da sem klepetulja x:Dx . Potem so nas stalno nekaj presedali in iskali ustrezne kombinacije, da bi to preprecili ...ahhh ja...se fantje so zaceli z mano klepetat, pa ladjice potapljat med poukom....ja kaj no, mal mi je bilo dolgcas vcasih med poukom xrolleyesx . In vzornim ocenam je sledilo komaj primerno vedenje, kar je bil zame tak strasen udarec ko sem bila 7 in 8 let stara in pa prepovedi, da ne smem sedeti s to in ono sosolko :xx!: ker smo kao **peklenska** kombinacija . Ja ce smo si imeli pa tolk za povedat.

Jaz sem znala ze brat in te varijante, ko so se ostali otroci ucili crkovat, pa ravne crte risat...kaj ti pol ne bo dolgcas :fiju: , saj sem od sole pricakovala veliko.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Jaz pa sem na nekih inteligencnih testih ali podobnih dorisovala pikice (ki jih je bilo potrebno povezat), ker so mi bili presimple, predvsem pa prebutasti in dolgocasni...

Pa sem najprej dorisala ful novih pikic, pa POTEM SELE povezala vse...

Pa ce so bili mozni odgovori do f, sem jaz dodala g) in podala svoj stos zraven... x:Dx

Klepetala pa sem najbrz zato, ker mi je bilo dolgcas, saj ce imam zanimanje, imam blazno koncentracijo in smisel za predstavljivost in izvrsten spomin..

Ce me pa ne zanima, pa nekako 'zaprem' dotok informacij...

Mene pa nikoli silili na nic, jaz sem vse hotela sama... x:Ix

Telovadba, ritmika, balet, kosarka, kemijski krozek, literarni, pevski zbor... Povsod me je bilo dosti...

Hotela v glasbeno, pa najprej ful cajta neke teorije... xrolleyesx :o|o:

Pa sem jaz kar sama rocno se vsega lepo naucila raje...

Tako sem vedno postopala, ze od malega, in tocno taka sem tudi zdaj...

Enkrat si bom rekla - ej, se dobro, da sem imela toliko energije.

Pridna sem bila nekako za 'neprave' stvari. x:)x x:o)x

Ce sem si zapicila v glavo, sem tolikko casa vadila in se mucila, da sem sama po posluhu zaigrala dvorocno (!!) en komad (ki mi ga je igrala ravno tista moja sosolka in prijateljica... ona je imela 6 let glasbene in je bila navelicana, in ne posebej nadarjena, jaz pa sem v enem tednu se tega sama naucila... Bilo pa je tezko, ker te moti razlicni ritem leve in desne roke...).

Sem malo levicarja, pa mi to pomaga.

Ko sem risala (tudi samouk), pa sem imela vajo, ko sem z obema rokama naenkrat risala obraz, vsak del s svoje strani in z drugo roko.

Druga vaja pa je bila risanje v mizhe.

Onega pa prav poiscem enkrat in ga poskeniram... Ceprav v mizhe, je vseeno imel izraz.

Tam v soli pa te omejijo na nekaj in ciao!

Jaz sama si izmislim 10X boljse, ucinkovitejse, predvsem pa atraktivnejse pristope. x;)x :palec:

Picasso

:vragec:

men pa dons tko super....

del nochi prespau v objemchku....mmmmmmmm.....sva se zbudila, spila kafe, ona v sluzhbo, jst ven na en "zmenek" s frendom......se po telefonu pogovarju z mamo (zhenska presenecha x:)x x^x x^x ).......zdele pa klele visim na netu.....zvecher mal delat u K4 (prenova kluba).....jutr pa izlet v skochnike, pa mamo obiskat.(se zhe ful veselim)...

:vragec: x:)x x:)x x:)x x;)x :hepko: :2src:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x^x :palec:

Kul... vedno me razveseli, ce je kdo dobre volje...

Fajn, da imamo tale dnevnik, res...

Kok kul.

Jaz pa sem nikakva danes...

Kaj sem sla napisat tisto v napoved!! :xx!: xrolleyesx

Sploh opazila nisem, potem pa sele videla, da sem dala v nasvetu... (to jaz pisem v nekaksnem... whatever stanju, pa potem pozabim, kaj sem napisala).

In - tezave z dihali... that' s me! :xx!: ... v tem tednu...

Ne vem, ali gre za neko seneno sceno (ki se se nisem cisto odlocila, ali imam ali nimam, napade me spomladi in jeseni)... ali sem se preprosto prehladila...

Skratka... nekaj zbolevam... MOrda imam tudi vrocino... Pa imam ful dela... :sori:

Pa skakanja okoli... :xx!:

Nic - v klet se po tisti loncek medu, pa na trg po limone.

Najbrz mi primanjkuje C-vitamina... Limon zdaj ne furam, cez poletje, paprike pa sem nekako tudi nehala (morda zato, ker je mraz, pa ti ne pase vec ta energija)...

Ste pa zadnjic debatirali o kolenih... jaz pa imam vcasih tezave s kolki... zadnje cajte sem veckrat jedla ribe (v enem mesecu recimo 4X ali 5X), pa skoz pijem Radensko in Donat...

Morda mi je to pomagalo - kolki me namrec nic vec ne bolijo. ne rabim vec blazine med nogami ponoci, ko spim na boku...

Picasso

Marsa, zdej je zlo **moderen**, ce se pocutis malo slabse, sploh pa useka na dihala, mama, sestra, moj dragi, ene par frendic pa njihovi otroci, pa tasca-da te ne pozabim omenit x;)x , vsi so imeli nek cuden **virus** in vsi so se pritozili, da imajo tezave z dihanjem.

Sam mene se ni posekal tale virus, zgleda da ne deluje na une bolj zleht od sebe. :vragec:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...