Skoči na vsebino

Ko nekaj obvladaš pač obvladaš...

El Nino

Recommended Posts

Ste že kdaj videli kako nekdo nekaj res obvlada ko to naredi 100% brez karkoli nekaj takega, vsakdanjega, samo toliko bolje kot vsi ostali ljude, ko vidim takega človeka takrat pomislim to je pa res genij, nobena inteligentnost ne zamenja tega, preprostega professionalizma..... leta vaje in izkušenj, nevem če bi vam zaupal moj primer kdaj sem to občutil.... ampak je itak vseeno, nekateri ljudje res znajo nekaj, kot lahko večina le upa da bomo kdaj....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

El Nino vsak nekaj svojega obvlada, sigurno si tudi ti v nečem 100% in tista oseba, ki jo občuduješ in te je navdihnila k temu postu... bi se lahko česa naučila tudi od tebe.

ampak do vsega pridemo

korak po korak

Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Važno je, da je ZA TEBE tisti kao genij... Ni rečeno, da je za nekoga drugega tudi...  Vsak ima drugačno percepcijo sveta okrog sebe...  x:)x

Jaz mislim, da tisti, ki tudi sam nekaj obvlada, bolj ceni tisto, kar drugi obvladajo. Ker ve, kaj je vloženo v to, da človek nekaj obvlada (tisto zanimanje in vztrajanje, ki ga omenja pokowc x;)x )...

Važno je, da je ZA TEBE tisti kao genij... Ni rečeno, da je za nekoga drugega tudi...  Vsak ima drugačno percepcijo sveta okrog sebe...  x:)x

Jaz mislim, da tisti, ki tudi sam nekaj obvlada, bolj ceni tisto, kar drugi obvladajo. Ker ve, kaj je vloženo v to, da človek nekaj obvlada (tisto zanimanje in vztrajanje, ki ga omenja pokowc x;)x )...

Tako je najbrz tole, ja, Tamara... x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... Bolj opazimo (nam pade v oči)  tisto kar nas same zanima, ali tisto kar sami obvladamo (ali se nam vsaj zdi,heh). ...

Morda - ni pa nujno.

Mene vedno zanima, ce ima kdo kaj pametnega za povedat, pa veliko znanja, ki ga dobro podaja, ali pa pac opazne talente, ne glede na to, da je to morda na povsem drugih podrocjih...

Res je, El Nino - prav je, da te fascinira delo in znanje drugih in da spostujes to, ceprav ima Stanka prav in res je tako: ti sam (ampak kot celosten ti: "clovek ni samo to, kar je, pac pa tudi to, kar se ni" - se pravi, kar bo sele postal) pa imas tocno tisto nekaj, cesar nima NIHCE, ampak nihce drug. x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Seveda, normalno - 'iste ptice skup letijo' - vseeno... :)

Ampak tko... da ne bi prehitro cesa sklenili in zakljucili pa tko... :vio:

Picasso

• 2 months later...
  • 4 weeks later...

Malo vrnitve k temi.

Imel sem priložnost videti zanimiv primer, ko nekdo "obvlada". Morda ni najboljši ali pa čisto v smeri te teme, je pa vseeno zanimiv.

Enkrat sem bil v Zagrebu z eno druščino, kjer so v lokalu tenstali tipa, ki je bil nekakšen večni študent slikanja, če zna z debelim črnim flomastrom narisati sončni zahod. Čar v debelem črnem flomastru je bil samo ta, da tisti napol pripiti tip drugega ni imel.)

Slikar je namreč rekel, da se da z različnimi tehnikami narisati praktično vse.

Potem so mu od nekod priskrbeli velik list papirja, obrisali mizo in naredili prostor. Tip se je nagnil nad papir in pričel s tistim kolom risati po zraku. Ko se je nek prisotni zasmejal, češ da to tudi on zna, je dobil en dolg, miren pogled, nakar je bila cela družba čisto tiho. V gostilni.

Potem je tip potegnil štiri črte in nakazal še sonce tik za obronkom rta, ki izginja v morju.

In ne glede na debel črn flomaster - JE S PAPIRJA SIJALO SONCE!

Malo vrnitve k temi.

Imel sem priložnost videti zanimiv primer, ko nekdo "obvlada". Morda ni najboljši ali pa čisto v smeri te teme, je pa vseeno zanimiv.

Enkrat sem bil v Zagrebu z eno druščino, kjer so v lokalu tenstali tipa, ki je bil nekakšen večni študent slikanja, če zna z debelim črnim flomastrom narisati sončni zahod. Čar v debelem črnem flomastru je bil samo ta, da tisti napol pripiti tip drugega ni imel.)

Slikar je namreč rekel, da se da z različnimi tehnikami narisati praktično vse.

Potem so mu od nekod priskrbeli velik list papirja, obrisali mizo in naredili prostor. Tip se je nagnil nad papir in pričel s tistim kolom risati po zraku. Ko se je nek prisotni zasmejal, češ da to tudi on zna, je dobil en dolg, miren pogled, nakar je bila cela družba čisto tiho. V gostilni.

Potem je tip potegnil štiri črte in nakazal še sonce tik za obronkom rta, ki izginja v morju.

In ne glede na debel črn flomaster - JE S PAPIRJA SIJALO SONCE!

x:)x x;)x :palec: :2src:

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Guest sanjalica

Ko nekaj obvladaš pač obvladaš... oz. mislim, da stvar obvladaš, ko delaš stvar s srcem; takrat ni težko vložiti v stvar /izobraževanje/ več, kot se pričakuje...potem te žene notranja motivacija in takrat zablestiš....

Sin rad opazuje ljudi. In na smučanju je opazoval natakarice. Zadnji dan mi je dal poročilo o njih...tista je taka, tista ima žalostne oči, ta je počasana in naveličana; ta je prijazna samo, ko ste odrasli zraven...za eno pa pravi: Tej se pa na obrazu vidi, da dela s srcem. In odrasli bi se morali zamisliti, kako nas imajo otroci v "opazovanju". xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...