Skoči na vsebino

Aparati

Mick

Recommended Posts

:vragec:

hmmm...

od gospodinjskih aparatou je she vedno najboljsha BOSCH-ANA.... to je stroj, ki te sicer velioko stane, je pa zvest (odvisno od verige s katero je priklenjen), navadno se tudi ne kvari in serviseranje je enostavno...prednost je tudi v tem, da je v eni pakungi skrito neshteto mozhnosti...od pranjam likanja, kuhanja, pomivanja....celo kot radio je uporabna...

:vragec: x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

Zadnje 2 leti sem tudi jaz bolj v nabavljanju gospodinjskih aparatov in ti lahko povem nekaj o svojih izkusnjah. Ze tastare masine so bile vecinoma Bosh in so se odlicno obnesle. Pralni stoj Gorenje (prological) deluje v redu in sem zadovoljna z njim, susilni stroj tudi Gorenje bila zadovoljna z njim dokler mi po 18 mesecih ni odpovedala elektronika.

Zelo nezadovoljna s servisom Gorenje...cist adijo, se mi je ene parkrat kar **odpulilo** od hudega, ker imajo grozen odnos do strank. :xx!: Dokler ni poklical kolega , ki dela na varstvu potrosnikov, so me posiljal od Poncija do Pilata in bili skrivnostni v iber z rezervnimi deli, s tem da se tudi pritoziti nimas kam. Ko je doticni kolega poklical, je bilo pa ok vse v 1 dnevu in sem si celo lahko izbrala uro, kdaj bo prisel serviser, ker prej so mi rekli, da naj kar cakam cel dan doma ...ko bo bo....ni sans, da bi serviserja poklical po gsm in se zmenil vsaj priblizno, jih varujejo bolj kot Cia svoje agente. Povzetek: Servis SUCKS, ampak res! Toliko o tem, da se mi patriotizem ni ravno obrestoval. Stroj za pomivanje posode Bosh -Logi xx, deluje zaenkrat se v redu, ceprav sem kar malo skepticna do teh elektronsko delujocih strojev.

Z Marantzom nimas kaj falit, te pa veselje kar stane. Doma imamo Jamo zvocnike in delajo u redu za nase potrebe-stanujemo v zgradbi tako, da ih itaq nikoli ne navijamo do konca. Ostala tehnika je vsa od Sony-a nekako verujemo v Japonce v tem in se nikoli ni bilo nic narobe.

Veliko srece in preudarnosti, ti zelim pri nakupovanju, ker ti vzame kar nekaj casa in pa seveda financ.

Jaz, bom pa za svoje se delujoce aparate, 3x potrkala x;)x ...ker to kar sem dozivela z Gorenje servisom je pod vsako kritiko.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

c°°l tema.. .res.. mi mamo (kombiniran) pralni ,isto znamko Whirlpool,res je zlo pametn je ,da doma kraljuje sam ena znamka firme, vsaj zarad rezervnih delov in zaupanje servisa. Sam to se zlo redkeje izvaja zarad cenejšega nakupa ostalih aparatov; hladilnik smo si tut letos kupl, pa je tut zlo classa zase, ekološki je, pa še obvezno skrinjo na vrhu mora met, velik je, da se lahko sprav tut kozmetiko˝notr.Drgač pa ni še potreb˝za mikrovalovno,čeprav bi jo imel, morda za božič nekoč.

Sesauc je le za avto uporabn E.Lux ,doma doma pa imamo unga k je na vodo, se prav, tak je bolj zdraviln,k iz njega nič ne uhaja; vsak sesauc, k ima zračni filter, gre nekaj prahu nazaj ven, se pravi, kar posesaš, posesaš le vidno, a nekaj prahu gre nazaj ven. Vodni sesauc, pa zadrži v seb kot prah in kot smeti, pa še pršice unič, globinjsko dela in ponavad ga majo tisti,ki so radi globinjsko očiščeni˝ ...

jaa, obvezno mešalnik za sadje, pa Nordmende tvkomponente, pa prav mus nič od Gorenja.

jaz prisegam na gorenje. Zato ker je slovenski proizvod, to mi je najbolj pomembno, pa zaenkrat, moram po lesi potolčt, nimam nobenih probelmov.

Sama lahko komentiram nekaj v zvezi s pečicami. Imam steklokreamično ploščo in sem ful zadovoljno z njo. Zraven pa še konvekcijsko pečico. Če bi jo še enkrat kupovala, bi kupovila kar navadno, kejer je dovolj, da le temperaturo izbereš!

Ne pečem glih ne vem koliko, a če pa že, moram pa vsakokrat proučiti navodila, na kateri program naj dam. Saj če si tip, ki več peče in ko se enkrat navadiš na njo, verjetno ni slaba, a vseeno misim, da je čim bolj navadna tem boljša.

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

Mi imamo tudi veliko stvari od Gorenja, ene par pa tudi Philipsovih zadevscin...

Meni je Gorenje zelo kul, pa se slovensko je. x:)x

Frsterkerija Kenwood, tv Grundig.

Stedilnik je v k..., ker je star 20 let ali kaj takega, sicer pa je kul s plinsko pecico, Gorenje, pomivalca nimava (sva ga pustila v prejsnjem flatu - podnajemniskem, kot nekaksno kompenzacijo za barvanje - ker smo se na hitro selili, pa sva imela v pogodbi, da pofarbava flat, preden se spokava, pol sva pa izracunala, da je to ene tolk, tukaj bi blo treba pa se kaj pedenat ali celo sesuvat kaj pa ven metat, pa sva se odlocila, da ga pustiva) - bil pa je Candy, pa z njim nisva bila prevec zadovoljna.

Hladilnik pa imava tak vecji, kombiniran, zgoraj zmrzovalnik, v sredini srednji do vecji hladilnik, spodaj pa tak velik predal, kjer kao manj hladi, namesto spajze varianta.

FUL sem zadovoljna z njim, glih ta pravi za nas. Aja - Gorenje.

Pralni stroj Gorenje (imela sva pa ze vse zive v vseh razlicnih placih).

Zmrzovalne skrinje prvic ne rabim, ker malo zmrzujem, sem in tja kaj, kaksen paradajz al pa spinacko, sicer pa ne maram zmrznjene hrane in je praviloma ne jem.

Na prejsnji kosovni pa sva dala celo dve manjsi zamrzovalni skrinji - ena je ziher delala (sem tudi dala pildek gor in res so prec obe pobrali) - se nama ni dal gor tega gledat... Res, to bi bilo na pol prazno, sam plac pa elektriko bi nam jemalo.

Mikrovalovke nimam (ceprav so nam frendi jo ponudil), ker ne maram takega nacina priprave.

Videa nimam, pogresam ga ne, proti pa nisem, bi ga cisto imela... x:)x

Edino, kar pa zares nad potrebujem in mi pride ful prav, je palicni mesalnik - to pa mislim, da je Philipsov. Ozemalnik za limone je tudi Philipsov.

Mobi imam pa Nokio. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jst si morem kupit pa Fender Stratcoaster (kitara za nepoučene:) ) pol pa seveda še nov ojačevalec... ampak največja želja pa je klavir, en tak velik bel klavir.... sam to najbrž ni aparat... ampak to res manjka moji novi sobi, računalnik je dober, tko da ne rabim, stolp je odličen, postelja dovolj udobna, morda tudi jaz hladilnik :) hehe minibar...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Še ena tukej .. mamo pri nas tud to firmo  x^x

Ja, pri nas tudi ... najraje kar sam pomijem, včasih si nekaj pomijem, predno si grem kuhat ali pa jest ven ... :o|o: Moji starši to pretty grozno pomivajo ... :xx!:

O gospodinjskih aparatih je načeloma povedano vse,...kar se tiče HI-FI-ja, pa je stvar lahko precej komplicirana.Marantz je v osnovi zelo solidna zadeva.Sicer odvisno je tudi od tega kakšno muziko poslušaš,kakšen je prostor kjer boš imel sistem postavljen,ker če boš zvočnike butnu v omaro na stalažo je povsem vseeno kakšen sistem imaš.V takem primeru si kupi kakšno kompaktno stvarco,ker če ne je škoda denarja.No v glavnem;odvisno je od muzike,prostora,kombinacije komponent in seveda povezovalnih kablov(zelo pomembni).Tako da ti priporočam izdelovalce komponent,ki niso popularno potrošniško usmerjeni,ampak takšne za katere mogoče še slišal nisi,njihova proizvodnja je manjša in tudi ni nujno,da je dražja.Pomeni da lahko za isto ceno ali malce večjo dobiš zvok,ki ni primerljiv s široko potrošniško(preverjeno).Npr.:na določenem sistemu(ne bom omenjal znamk) se sliši rock fantastično,jazz pa popolnoma zanič in obratno.Skratka,ko se boš odločal ti lahko v svojih zmožnostih pomagam,pa mi piši.

Res pa je tudi da vsak posluša s svojimi ušesi in sliši na svoj način,je pa škoda da ne bi poskusil razlike.

Glej naprej, če se le da,...

• 4 weeks later...

..jest bi si kupu take elegantne, ozke zvočnike, take skor nevidne farbe, ki pa so v skladu pohištva samega, pa taki zvočniki morjo met mrežo, de se ne vid kakšne zgradbe je inside.

tko, da lahko še kakšn cajtng postavš na njega x:Dx

• 7 months later...

D o n a c i j a

Včeraj dopoldne ja bila na VAL-u 202 oddaja, v kateri so pozivali k prispevku za nabavo aparata za zgodnje ugotavljanje raka na dojki.

Aparat stane cca. 80.000.000,00 SIT, in ker ima naša država denar za vse

druge traparije, ni pričakovati, da bi aparat prišel kmalu v alpsko deželico in bo tako število prepozno ugotovljenih obolenj in težko ozdravljivih naraščalo.

Tako so v sodelovanju z MOBITELOM pozvali

tiste, ki želijo prispevati 270 SIT, da pošljejo SMS, z vsebino DONNA, na številko 1919 in tako dajo svoj prispevek.

AKCIJO LAHKO SPREMLJATE NA:

http://www.europadonna-zdruzenje.si/mamotom/

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...