Ksenia 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 kaj pa Simobilovci... a mi tudi lahko al ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 stroj za posodo rokcemoje... jest mam tud to firmo... Pa še ena... z isto firmo...ampak treba mal zaštrajkat... dela brez elektrike...sam na voljo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 kaj pa kaj klime?....... stanovanjske... za 60m2 jaz sem se nakako odločila da bi v mansardi imela prenosno klimo.....ampak po prospektih..... pa vseh tehničnih opisih.... nekako ne štekam najbolje.... ima kdo kake izkušnje s prenosnimi klimami... na kaj moraš biti pri nakupu pozoren?...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 kaj pa kaj klime?....... stanovanjske... za 60m2 jaz sem se nakako odločila da bi v mansardi imela prenosno klimo.....ampak po prospektih..... pa vseh tehničnih opisih.... nekako ne štekam najbolje.... ima kdo kake izkušnje s prenosnimi klimami... na kaj moraš biti pri nakupu pozoren?......Najbolj, če imaš štrom v mansardi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 kaj pa kaj klime?....... stanovanjske... za 60m2 jaz sem se nakako odločila da bi v mansardi imela prenosno klimo.....ampak po prospektih..... pa vseh tehničnih opisih.... nekako ne štekam najbolje.... ima kdo kake izkušnje s prenosnimi klimami... na kaj moraš biti pri nakupu pozoren?...... presel se 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Zadnje čase redno uporabljam brivnik Philishave za striženje. Madonca kva je to dober filing, te postriže kot ovco. Pa še videz ti je stalen. Enostavno lasem ne pustim rasti. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Mick, zamenjaj trgovino . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Ja tečno, zelo . samo določene branže se tako hitro razvijajo, da težko slediš (mogoče glih tale ta računalniški del), ampak res pa ne gre, da prodajalec ne ve kaj prodaja, oz. v takšnem primeru vsaj ne preveri kaj točno gre skupaj. Pa tudi delodajalci vprašanje koliko izobražujejo svoj kader . Je pa hecno ja, da včasih stranka več ve kot prodajalec. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ...mene pa zanima, če ma kdo od vas aparat za masažo nogic...a je to uredu zadeva? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 JAP,JAP tiste vodne....joj, jaz si ga tudi fuuul želim kupit...no si ga bom... hvala Contesa Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Jaz ga imam in to za vodno masažo z ozonomAha, ve ste tiste, ki ozonske luknje delate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Joj mi mamo tud tole napravico v planu, dragega full parklčki bolijo , se bom pa tut jaz kdaj pa kdaj mal pošvercala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Hm, a ima kdo hišni kino doma? Ker me zanima al so zadnji boksi dejansko namenjeni predvsem za posebne efekte (npr. poke strelov, žvenket mečev pri sabljanju, valovanje morja), drgač pa so bl tihi....al kako je s tem? Ker tud če zadnje bokse nastavim na največjo glasnost, prednje pa na nekaj srednjega, se v običajnih dialogih in spremljevalni muziki (včasih) slišijo predvsem prednji......ko pa kaj poči ipd. pa usekajo zadnji tako, da te skor s stola vrže...... Poleg boxov še tole... OJAČEVALEC - zmogljiv 32-bitni originalni LSI (YSS-928) z Dolby Digital, DTS in Dolby Pro-Logic dekoderji in DSP vezji za obdelavo zvoka- 96-kHz/24-Bit D/A-pretvorniki: visoko zmogljivi in natančni BurrBrown D/A-pretvorniki za L/C/D kanale in 96-kHz 24-bitni D/A-pretvorniki za ostalih 6 kanalov - 49 surround programov- Quad-Field CINEMA DSP za 6.1-kanalni digitalni surround- SILENT CINEMA za predvajanje na slušalkah- široko pasovni frekvenčni odziv za DVD audio kompatibilnost- raznovrstni digitalni vhodi in izhodi- prilagodljiva montaža z možnostjo povezave preko RS-232C priključka- daljinski upravljalec z možnostjo učenja in prednastavljanja tipk Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 guess Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 nije žvaka za seljakaJp...bolje da ne diraš... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 To je itak edina stvar, ki jo obvladate (KAO)* bolje... * nekje pač moramo popustit... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 najprej se nauči tipkovnico uporabljat... ...da te bomo razumeli... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Aha, ve ste tiste, ki ozonske luknje delate Pride gospa v trgovino in zacne:dajte mi tisti sprej za ...pa se tistega za ....pa se onega za... Poslusa to starejsi gospod in vzklikne "Ja gospa, kaj pa ozonska luknja?!" "Ah", rece ona, "to bom pa kar z milom namilila....." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Ne boš verjela, kako prav pridejo včasih, če ne drugega kot orožje hjoajta contes, na teb vse kar raste, naturno seveda, še bolj pole ojačaš, hah Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Pride zenska v racunalnisko trgovino.Si ogleduje en racunalnik, gleda, gleda, pa odkimava z glavo.Se pribliza prodajalec in jo vprasa: " A je kaj narobe ?""Jah", zavzdihne ona, "kako veliko gumbov ima tale stroj..."Prodajalec: "Ja, res je...ampak pomislite kako cuden bi bil sele z zadrgo..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 mick...a te tehnika daje? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 DVD player Philipsov. Madonca to pa je zelo dobra naprava. Fajn je ker lahko gledaš različne formate slikovnih datotek. Mpeg, jpeg. Če imaš digitalca je smešno ko sebe zagledaš na TV ekranu. DVD player sam izostri jpeg slikco in tudi popravi po potrebi. Ja to pa je prednost digitalne tehnologije. Sem prav iz tega izpit naredil. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.